![]() |
#121 | |||||||
Konto usunięte
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a mo juz urosły dwie ![]() ![]() Cytat:
![]() ktora dała taki tag ? nie bedziemy biły ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ale chce sie pouczyc troche hiszpanskiego:d Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ----------- dzien dobry Dziunie ![]() Martyna pierwszy post wyglada bardzo ładnie ![]() ![]() wrocilam z imprezy dosyc pozno ale nie chce mi sie spac ![]() fajnie bylo. emotki;/ |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#122 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tja, a pewnie nawet nie wiecie, że te słynne stare farelki były produkowane w Kętrzynie ;] iha ! ![]() nawet do dzisiaj zwyczajowa nazwa Philipsa w Kętrzynie to po prostu "Farel" ![]() także tego.. pamiętajcie na maturze z geo : na mazurach duże firmy to : Majonezy Kętrzyńskie, MTI furninova(meble) i Philips Lihgting Mazury ![]() ![]() za to koło Justyny mleczarnia Turek ![]() kto się jeszcze pochwali reginalnymi firmami lub wyrobami? ![]() ale mam durny humor dzisiaj -.- hah. a tak w ogóle to Beata, nie mówiłas mi, że idziesz na jakąś imprezę ![]()
![]() |
#123 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() . ide sie jednak polozyc na chwile ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#124 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I jak tam impreza? Przyjechała do Was policja? ![]() Cytat:
![]() Nie dajcie się ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;13910510]maura ? ![]() ktora dała taki tag ? nie bedziemy biły ![]() A teraz będziemy maurzystkami ![]() ![]() Cytat:
![]() Bo to był taki spontan ![]() ![]() -------------- Dzień dobry , Żbiki ![]() Fajnie było na imprezie, imprezie ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez BeaS Czas edycji: 2009-08-26 o 08:30 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Konto usunięte
|
witam, zamierzam "podłączyć" się pod wasz wątek... można?:P
widzę, że gadacie tu nie tylko o maturach:P ale ja chciałabym właśnie do nich nawiązać... czy wy już macie sprecyzowane co chcecie zdawać...? ja nie i przez to już nawet spać nie mogę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;13911179]witam, zamierzam "podłączyć" się pod wasz wątek... można?:P
widzę, że gadacie tu nie tylko o maturach:P ale ja chciałabym właśnie do nich nawiązać... czy wy już macie sprecyzowane co chcecie zdawać...? ja nie i przez to już nawet spać nie mogę ![]() Oczywiście, że można ![]() ![]() Gadamy zwłaszcza NIE o maturze ![]() ![]() ![]() Plany mamy sprecyzowane mniej-więcej. W pierwszym poście są napisane ![]()
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
i czego brechtacie z mojej "maury"?
![]() dopiero teraz zobaczyłam, że literówkę zrobiłam ;P ale poprawiłam ;P Beata, jak chcesz możesz być małżystką ;P ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- [1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;13911179]witam, zamierzam "podłączyć" się pod wasz wątek... można?:P widzę, że gadacie tu nie tylko o maturach:P ale ja chciałabym właśnie do nich nawiązać... czy wy już macie sprecyzowane co chcecie zdawać...? ja nie i przez to już nawet spać nie mogę ![]() hejka ![]() jasne, witamy gorąco ![]() mamy mniej-więcej sprecyzowane plany ![]() tak jak Beata już pisała - pierwszy post ![]() skąd jestes? ![]() bo na imię masz pewnie Patrycja ![]() ![]()
#128 |
Zakorzenienie
|
Mogę być
![]() To ja spierniczam ![]() ![]() Będę później. Miłego dnia ![]()
![]() |
#129 |
Przyczajenie
|
witam, ja też dołączę się do Was, tym bardziej, że bardzo tu wesoło
![]() z tej strony też oczywiście maturzystka 2010, której bardzo, ale to bardzo nie chce się uczyć.. i zamierza się już niedługo za to wziąć ![]() więc jeszcze raz witam ;* |
![]() ![]() |
![]() |
#130 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry kociaki
![]() Kto nas pod.pier.dolił ? ![]() Cytat:
![]() Albo mogę Ci napisać ogólne zasady wymowy to już łatwiej będziesz miała. A ja chcę się nauczyć czytać cyrylicę. Na razie. ![]() Cytat:
![]() A ja się pochwalę Ceramiką Opoczno. Nasze płytki też na cały świat znane. I niedaleko mnie Ceramika Paradyż, tez się znane robią. [1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;13911179]witam, zamierzam "podłączyć" się pod wasz wątek... można?:P widzę, że gadacie tu nie tylko o maturach:P ale ja chciałabym właśnie do nich nawiązać... czy wy już macie sprecyzowane co chcecie zdawać...? ja nie i przez to już nawet spać nie mogę ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#131 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() co zamierzasz zdawać na maturze? ;> nie opuszczaj nas ![]() Cytat:
![]() żeby na jej impreze nikt nie zwrócił uwagi ![]() na razie jeszcze nie będę się tego hiszpańskiego uczyła (matura.. :p ale po maturze ![]() ![]() a cyrlica jest prosta ![]() jak coś to też możesz do mnie walić, powiem Ci co i jak ![]() każdy zna ![]() ![]() mam z Opoczna płytki w całej chacie ![]() ![]() a Paradyż brzmi "zagrabanicznie" ![]() zaraz muszę iść na pocztę i po zakupy -.- łeee.
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
no kurcze nie! ja sobie wypraszam
![]() ![]() ![]() ![]()
#133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;13911179]witam, zamierzam "podłączyć" się pod wasz wątek... można?:P widzę, że gadacie tu nie tylko o maturach:P ale ja chciałabym właśnie do nich nawiązać... czy wy już macie sprecyzowane co chcecie zdawać...? ja nie i przez to już nawet spać nie mogę ![]() pewnie że można ![]() Co dziewczyny będziecie zdawać na maturze?
![]() |
#134 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Rodzice rosyjskim jako tako władają. Do nich mam bliżej. I jak się tej cyrylicy nauczę to już język się łatwiejszy zrobi. Bo fonetycznie to on podobny do polskiego trochę jest. A jakby się tak czeskiego nauczyć ![]() Toruńskie jedynie kojarzę. Wszędzie te Opoczyńskie płytki są. W ferie byłam w Zakopanem, to cały budynek w którym mieszkaliśmy w opoczyńskich płytkach. Cytat:
Normalne spamerskie tempo ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#135 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale mleczarnie Turek i owszem ![]() u mnie jest fabryka kostki brukowej i innych wyrobów betonowych - Jadar ;D fabryka napojów Zbyszko xD niedawno jeszcze była mleczarnia RolMlecz, ale się połączyli z Mlekpolem i nie wiem gdzie teraz jest ;P fabryka broni "Łucznik", kiedyś produkowali też m.in. maszyny do szycia ;P no i kilkadziesiąt km od Radomia jest browar Warka ![]() i chyba tyle ;P Cytat:
![]() piernik ;> ja szczerze mówiąc pierwszy raz słyszę ;P
![]() |
#136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A Zbyszko to znam, znam. Z tym weselem co byłam mi się kojarzy. W autobusie powrotnym królował Sprytny Zbyś. ![]() Mam maszynę z Łucznika, poczciwa staruszka ![]() A za Warką nie przepadam. A wina Warka to też tam produkują ? Owoce leśne itd. ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
Ty to masz tam wprawe to wiesz ![]()
#138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
te wina też w Warce, ale w innym miejscu ;P ja dzisiaj idę na 15. na ploty ;] szczerze mówiąc niezbyt mi się chce, ale nie miałam jak odmówić, bo koleżanka najpierw zapytała czy coś dzisiaj na 15. zaplanowałam, a potem, że mam wpaść ;] no i się od jednej nasłucham jak to piła w te wakacje, a druga będzie opowiadać o tym jaki cudowny jest jej chłopak, jak było świetnie z nim, a po jakichś 15-20 minutach będziejęczeć, że tęskni za nim ;] ale przynajmniej nie będę bezczynnie siedzieć w domu ;P
![]() |
#139 |
Rozeznanie
|
co ja tutaj widze, nowy watek otwarty
![]() ![]() wczoraj miałam 3 część mojej 18stki. Skończyło sie śpiewach podczas powrotu do domu, oczywiście dziewczyny [które nie zdają matury w tym roku] zadedykowały mi piosenkę "Już za rok maturaaaaa" xD po za tym bardzo wesoło było ![]() a ja nadal śmigam na wykłady, wykładowca jest genialny! ![]()
#140 |
Zakorzenienie
|
a jest tu jakaś maturzystka której nie spieszy się tak jak mi do prawka??
![]()
#141 | ||
Zadomowienie
|
[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;13911179]witam, zamierzam "podłączyć" się pod wasz wątek... można?:P
widzę, że gadacie tu nie tylko o maturach:P ale ja chciałabym właśnie do nich nawiązać... czy wy już macie sprecyzowane co chcecie zdawać...? ja nie i przez to już nawet spać nie mogę ![]() Cytat:
Cytat:
A tak w ogóle, to dzień dobry. Wstałam właśnie xD ;P Idę sobie zrobić coś do jedzenia, bo umieram z głodu. Kapliczka ;]
" (...) Pragnęłam go tak, jak pragnęłam powietrza, by oddychać. Nie był to wybór – ale konieczność." ♥ ... Daria, 22 lata. Nauczycielka wf i instruktorka fitness ![]() W trakcie mgr z bezpieczeństwa morskiego państwa. Służby mundurowe <3 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tata mnie zatrudnił jako kucharkę na ten tydzień ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#144 | ||||
Konto usunięte
|
widzę, że gadacie tu nie tylko o maturach:P ale ja chciałabym właśnie do nich nawiązać... czy wy już macie sprecyzowane co chcecie zdawać...? ja nie i przez to już nawet spać nie mogę ![]() hej ![]() a tytuł nazwa wątku to tylko taka zmyłka ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() to też ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() dzień dobry ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Konto usunięte
|
BeaS
mtynai i wszyscy: witam ![]() ![]() ![]() mtynai jak sie domyslilas?! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 | |||||
Zakorzenienie
|
Pozmieniałam trochę kolejność cytatów
![]() Cytat:
![]() Wiesz, ile on ma kaloriów? ![]() Cytat:
![]() ![]() [/QUOTE] Do mamy... Ostatnio był tekst (jak byłam na tym biwaku), że ktoś chciał mnie "unieszkodliwić" na imprezie (i tak było, po 2 kieliszkach i piwie padłam, chociaż nigdy nie miałam takiej sytuacji...), rodzice przestraszyli się nie na żarty. Podejrzewają, że ktoś mi czegoś dosypał. Ale ten ktoś przeprosił za telefony i że już więcej nie będzie... Mam nadzieję, ze już się skończy. Tż zerwał kontakty z tą dziewczyną, ale pewnie nigdy się nie dowiemy kto to robił, czy ona, czy ktoś z jej otoczenia, czy w ogóle ktoś inny...Teraz już mam nadzieję, że wszystko przycichnie. [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;13910510] rosyjski jest potrzebny ![]() Pewnie, szczególnie, że jak my będziemy mieli po 30-40 lat, to pokolenie osób, które się uczyło masowo ros, tj my ang już będzie na emeryturze ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Martyna, wybacz, nie kojarzę żadnej firmy z tego, co napisałaś ![]() Cytat:
![]() A może tak jak maturzystki 2009 mają "maturzyścia", my może sobie zróbmy "małżystki" ![]() No proszę, taka grzeczna Beatka kiedyś była ![]() Cytat:
![]() I witam nowe maturzystki ![]() Ha, teraz Martyna będzie dopisywała ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#147 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;13913982]BeaS mtynai i wszyscy: witam ![]() ![]() ![]() mtynai jak sie domyslilas?! ![]() ![]() Ja też tak naprawdę nie wiem co będę robić ;p To tylko plany, ale całe 3 lata obijałam się i nie uczyłam się biologii ani trochę. Teraz w tym roku będę musiała to nadrobić. To i nie tylko to. I co z tego, że Lublinie? ;p Są akademiki, stancje... ![]()
" (...) Pragnęłam go tak, jak pragnęłam powietrza, by oddychać. Nie był to wybór – ale konieczność." ♥ ... Daria, 22 lata. Nauczycielka wf i instruktorka fitness ![]() W trakcie mgr z bezpieczeństwa morskiego państwa. Służby mundurowe <3 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no z czym niby ;> nie mów mi, że z klubem siatkarskim ![]() ![]() pijak! ![]() ![]() [1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;13913982]BeaS mtynai i wszyscy: witam ![]() ![]() ![]() mtynai jak sie domyslilas?! ![]() ![]() ooo koleżanka z Krakowa ![]() ja jakbym tam mieszkała, to bym nie brała pod uwagę żadnego innego miasta do studiowania ![]()
![]() |
#149 | ||||||
Rozeznanie
|
Cześć
![]() W ramach walki z uzależnieniem dopiero teraz włączyłam komputer ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() To chyba jednak był fałszywy alarm ![]() No proszę, jaka dusza towarzystwa ![]() [1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;13911179]witam, zamierzam "podłączyć" się pod wasz wątek... można?:P [/QUOTE] Cześć, pewnie że można ![]() Święta prawda ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja nic nie wiem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mnie też, zupełnie nie wiem czemu ![]()
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
a Lublin miastem drogim nie jest
![]() a akademiki kosztują coś ok. 350zł miesięcznie.. z tym, że jak ktoś mieszka z rodzicami i studiuje to odchodzą koszty wynajmu mieszkania/akademika, a to zawsze te kilkaset zł. w kieszeni ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:02.