|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: H&M, Asos, Boohoo, Pepe Jeans, prostownica etc ;)
zrobiłam dokładki, zapraszam
|
#123 |
|
Zadomowienie
|
Coś u mnie za szarą torebkę?
|
|
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
no wiec jak z nami ?
---------- Dopisano o 00:54 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ---------- a co powiesz na moja sukienka z Wloch+turkusowa z h&m za twoja sukienke ? : ) |
|
|
|
#125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pozdrawiam!
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
jasne : )
a mogę zobaczyć jeszcze zdjęcie real tej sukienki ? : ) i nie wiem czy pytałam, ale proszę również o dokładne wymiary. hmn. intryguje mnie jeszcze tak kopertowka/portfel : ) |
|
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
River Island rozmiar 40 ( typowe ) skóra naturalna obcas : 10 cm stan bdb cos u mnie?
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
no to jak się umawiamy ? : )
ja jestem zdecydowana na sukienkę - SPRÓBUJ PROSZĘ ZROBIĆ TE ZDJĘCIA, kopertówkę/portfel i sandały h&m. a Ty: sukienka niebieska+tunika - za sukienkę, a co za portfel i sandały ? baletki dziecinne - te różowe chcesz tak ? apaszka quelle i 2 pray kolczyków, zgadza się ? ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- dobrze, w takim razie zaryzykuje. napisz mi jeszcze proszę czy rzeczy mają jakiekolwiek wady ? nawet te najmniejsze : ) chcę o nich wiedzieć, niż później czuć niezadowolenie ; ) nie ; ) one maja miękką podeszwę, ale to nie są skarpetki : ) hmn. ciężko mi się rozstać z baletkami turkusowymi, proponuję za sandałki z h&m dwie pary baletek (czerń i róż) co Ty na to ? : ) i tak wydaję się mi, że dobrze na tym wyjdziesz. reszta pozostaje bez zmian. ---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- możesz je tak traktować : ) zakupiłam je w h&m young i w sumie ze dwa razy pochodziłam w pracy - pracuje w galerii ; ) są świetne i bardzo wygodne. hmn. to co byś chciała jeszcze ? : > ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- jeśli te ryski są niewidoczne przy noszeniu - to jestem na tak ; ) no tak - chusta podobnie jak baletki użyta 2 razy. mam nawet do niej metki jak chcesz ; ) także jej stan jest również wzorowy. co do kół to chyba wiem o jakich mowa : P mam już te kolczyki ; ) także podziękuje. jestem fanką h&m - co widać. może masz coś jeszcze ? : ) ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- tak ; ) poza tym preferuję kolczyki na wtyki. aviatorki też posiadam : P z kosmetyków tylko perfum i raczej z wyższej półki. ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- hmn. ja jestem nadal przy tej wersji, którą ja proponowałam : ) moim zdaniem nic nie stracisz na tym. ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- no to czego potrzebujesz jeszcze ? : > ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- a ja dla siebie widzę: sukienke, sandaly h&m i kopertowka : ) myślę, że równowartość sandałków : ) |
|
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
ok.
już dość :P ja jestem zdecydowana na sukienkę, kopertówkę/portfel i sandały h&m. a Ty: sukienka niebieska, tunika h&m, baletki dziecinne - te dwie pary tak ? apaszka quelle i 2 pray kolczyków, zgadza się ? : ) chyba, że dorzucisz mi jakiś gratis ? mile widziany ; ) |
|
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
hej słonko : *
dotarła do Ciebie przesyłka ? : ) mam jeszcze pytanie do Ciebie odnośnie wymiany. |
|
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana, u Ciebie strasznie podoba mi się ta torba:
Mizensa Nowa, nie używana Może dobierzesz coś do spodni
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana, biżuteria jest mało warta, okazało się, że to jakiś metal... niestety nie srebro
![]() Także max 40 zł za naszyjnik mogę liczyć... tak mi się wydaje. Czekam na dokładkę i na pewno coś znajdę
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
Raczej odpada ta panterka
![]() Paletka i kociaki są Twoje jeżeli tylko chcesz
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
normativ jest narazie zarezerwowany, na dniach bede miala odpowiedz, a bluzeczka jest w trakcie negocjacji. moze znajdziesz cos jeszcze?
|
|
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
To jeans... ale będzie ciężko, jeszcze ma metki i dałam za nią 550 zł
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:31.