|
|
#121 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode cz.VII (& Żonki'09)
na ostatnim weselu na którym byłam rodzeństwo młodych (nie będące świadkami) miało przy sobie plan usadzenia gości i chyba nie było żadnych problemów ani tłoku
akurat była to siostra pana młodego i chyba siostra panny młodej i znali oni raczej gości, których młodzi zaprosili ze swojej strony i mogli szybko odsyłać ich na miejsca |
|
|
|
|
#122 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dopiero teraz widzę że nie miałaś welonu na weselu ![]() Powtórze wyglądałaś cudnieeeee Ale minki to Ty pierwsza klasa robisz, na każdym zdjęcia inna
|
|
|
|
#124 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
ciekawe czy sama go przetestujesz? w ogóle dobrze pamiętam, że zastanawialiście się czy na jednej czy na dwóch salach będzie Wasza impreza? moje wrażenia po dwóch salach na dwóch różnych poziomach (taneczna nad konsumpcyjną) w Skowronku w Snopkowie - głośnik na sali konsumpcyjnej musi być, bo inaczej nie słychać kiedy orkiestra zaczyna grać, bo nie ma co liczyć, że komuś z orkiestry będzie się specjalnie chciało chodzić, a tak troszkę zadanie ułatwione i goście słyszą, czy fajna muzyka i czy warto no i kolejna refleksja - jak będą się chcieli bawić, to będą się bawić tu było z tym średnio bo w niewiele było młodych osób, a na parkiecie poza moją rodziną, która lubi tańce i swawole niewiele osób się bawiło.Elizka, a co Ty robisz z tą suszarką?? zdjęcie 35 -
Edytowane przez maggie123 Czas edycji: 2009-09-01 o 18:57 |
|
|
|
|
|
#125 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Porozglądać się możesz za inną mniejszą salą, ale nie łatwo będzie znaleźć odpowiednią (przepraszam, ale nie pamiętam kiedy masz ślub, więc tak hipotetycznie mówię) i to w podobnej cenie. Cytat:
Cytat:
|
|
|
#126 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
napewno z któregoś skorzystam bo te moje sińce są czasem porażające
|
||
|
|
|
|
#127 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Łoj...bedzie lało! Powódz normalnie! ElizkaLBT my mamy taki zapis w umowie z fotografem (jesli odstapienie od umowy nastapi 3 miesiace i mniej od daty slubu), wiec chyba jest to dosyc czesto praktykowana czynnosc przy tego typu umowach. Edytowane przez Lipczonek Czas edycji: 2009-09-02 o 16:45 |
|
|
|
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
Ech...no i laski jak mi się uda zarejestrować w naszym cudnym urzędzie pracy to będę na stażu...
Może któraś miała już przejścia z tym cudnie działającym organem??? o której tam się stawić...i jak co załatwiać?? A tak rozmawiacie o tych winietkach...w sumie to nie byłam na weselu na którym by było coś takiego i właśnie nie widziałam jak to jest zorganizowane...a w ogóle to goście są zadowoleni z takiego pomysłu???
Edytowane przez Telka10 Czas edycji: 2009-09-01 o 19:10 |
|
|
|
|
#129 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jak ja sobie nim posmarowałam - to tata mi powiedział, że mam worki większe niz normalnie (mam nieduze) Cytat:
jesli mozna Cytat:
możliwe bardzo a co do 2 sal - zostajemy przy 1. jesli potwierdzą wszyscy, i naprawdę będzie problem ię robić - wtedy się będziem martwić. ale najprawdopodbniej zostajemy przy 1. z tym głośnikiem - dobry pomysł. Pani managder też w razie co proponowała takie rozwiązanie
|
|||
|
|
|
|
#130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie chcialo mi sie ich ulepszac, zrzucilam jak leci z aparatu od znajomych:P a co do welonu, strasznie mi ciagnal wlosy, wiec od razu jak weszlismy na sale to sobie go odpielam , a przed oczepinami znowu przypielam, zeby tradycji stalo sie zadoscdziewczynki, wyslalam Wam PW ![]() Maggie, suszarka susze "natychmiastowa opalenizne" , a co do ćwiczen, to niestety, takie przysiady byly jedyna metoda wbicia sie w kiecke
Edytowane przez elizabarbara Czas edycji: 2009-09-01 o 19:11 |
|
|
|
|
|
#131 |
|
Rozeznanie
|
ana_01 nasza data to 2.07.2011 i to i tak nie jest nasza wymarzona ..bo już na wymarzona nigdzie miejsc nie było
miał być 25.06.2011.. dzień po urodzinach mojego TŻ..żeby zapamiętał datę..bo akurat do tego nie ma głowy ... a tak teraz będzie 3 dni przed moimi urodzinami.. a w Katarzynce chcę ze względu na to, że na prawdę nie jest tam źle (moi rodzice byli w tamtym roku tam na 2 weselach) i byli bardzo zadowoleni..a jak to mówią mi wszyscy jedzenie i orkiestra to najważniejsze rzeczy na weselu.... się zobaczy...bo orkiestry jeszcze nie mamy..i już mam dosyć tego szukania :P ..może ktoś kogoś poleci ?? :P
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo przetestowałam już chyba wszystko pod oczy i te ze świetlika sa do robia taką warstewkę. ale nie działają na opuchliznę, sińce i nie poprawiają kondycji skóry pod oczami. I jak ktoś nie lubi używac to wysychają. I te w tubce i te w okrągłym pudełeczku. Elizko? a ja???
|
|
|
#133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sie robi!! ![]() mozesz jeszcze zerknac w te co ostatecznie wybralam rowniez dzieki Tobie wiesz gdzie je znalezc;> hihihih
Edytowane przez elizabarbara Czas edycji: 2009-09-01 o 19:17 |
|
|
|
|
|
#134 | |
|
Raczkowanie
|
No niestety tutaj trzeba mieć szczęście no i oczywiście trafić na odpowiedniego egzaminatora
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#135 |
|
Rozeznanie
|
Elizko, podoba mi się Twój podpis
,jest taki bardzo, bardzo optymistyczny dla przyszłych Panien Młodych, i w ogóle dla małżeństwEdytowane przez iwonka861 Czas edycji: 2009-09-01 o 19:47 |
|
|
|
|
#136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wysylam kolejne pw
|
|
|
|
|
|
#137 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam w umowie tylko to, że w razie odstąpienia od umowy tracimy zadatek 300zł który wpłaciliśmy
|
|
|
|
|
#138 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jesli mozesz to napisz coś więcej o tych naukach-w jaki sposób je zalatwailiście,bo dzwoniłam dziś i nic tylko automatyczna sekretarka u Ojczulków ![]() [QUOTE=iwonka861;14025725]Cyganeczko Maciejeczko Dziewczynki, co się dzieje z Joasią, swój ślub jak dobrze pamiętam miała08.08, a tu nic ani Joasi ani relacji,o relacji Diyi , już nie wspomnę bo tej to lanie na gołeQUOTE] Iwonka-istne tropiki widzę -a tak na serio to będe trzymać kciukasy za pogodę taką w sam raz-nie za zimno i nie za gorąco i oby sie sprawdziło![]() a co do Joasi to faktycznie zaginęła coś i Diyasek tez sie opierdziela Cytat:
Cytat:
-początkowo mialam mieszane uczucia,aż okazało się,że to nie przypadekeh to rodzinne swatanie.... elikza-ja też bym baaaardzo,baaardzo |
|||
|
|
|
|
#139 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Edit: Eliza, a jakim to vw jechaliście? to passat? Cytat:
Na pewno byście znaleźli coś na Wasz termin, ale nie wiem czy jest sens. A mogę spytać ile za osobę w Katarzynce w 2011? Co do zespołu to ja swój polecę po moim weselu, bo wcześniej go nie słyszałam---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Cytat:
Ja też mam takie wewnętrzne rozdarcie między dwoma a nawet trzema typami, ale dam sobie czas na wstrzymanie, może moda się zmieni
|
|
|
#140 | ||
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=maciejka83;14031294]Edytka-napisalam ci priv
jesli mozesz to napisz coś więcej o tych naukach-w jaki sposób je zalatwailiście,bo dzwoniłam dziś i nic tylko automatyczna sekretarka u Ojczulków ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() make up Mamy (tak, to moja Mama) robila mi tez ta sama wizazystka, ktora mnie malowala
|
||
|
|
|
|
#141 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zgadzam się z Aną- laseczka z Twojej mamy,taka lady z klasą i a Ty z kolei skórka zdarta z mamy dobre są te zdjęcia z przysiadami ![]() no i masz tu sporo zdjec z mamą,na co narzekałas u fotografa... ana-a zdradzisz jakie to typy chodzą Ci po glowie |
|
|
|
|
|
#142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to nie sa zdjecia od pana foto, tylko od znajomych od pana foto wstawie za tydzien gdzies |
|
|
|
|
|
#143 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale pewnie nie wiesz gdzie juz sie przyzwyczailam ze nikt nie zna tej saliA o mnie to sie nie pamieta |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#144 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
"Zakochani na Złotej - są cyklem dziewięciu spotkań, które przygotowują zakochanych do podjęcia wspólnej drogi małżeńskiej; jest to niekonwencjonalny kurs przedmałżeński. To, co w nim najważniejsze, to próba stanięcia przed sobą takimi jakimi naprawdę jesteśmy, a nie takim, jakimi chcielibyśmy aby widziała nas druga osoba. Uczciwie, w prawdzie i wielkiej ufności, aby przyszłość była piękna... Trzeba się wcześniej zapisać. Nad kursem czuwa o. Robert Głubisz OP" tel. 081.532.89.80 wewn. 20próbuj w dzwonić tel. kom: +48.694.480.608, robert.glubisz@gmail.com lub pisz, my byliśmy na spotkaniach na KULu, tez bardzo polecam, u Dominikanów nie byliśmy, ale bardzo wiele słyszałam dobrego i troszkę żałuję, no ale dwa kursy to już by była przesada ![]()
Edytowane przez edytka27101982 Czas edycji: 2009-09-01 o 22:23 |
||
|
|
|
|
#145 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#146 | ||||
|
Raczkowanie
|
nie martwcie się, ja za 6-tym razem dopiero :/
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
#147 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sprawdz pw Cytat:
![]() smigam spac, dobranoc Dziewczynki moje kochane |
||
|
|
|
|
#148 | ||
|
Rozeznanie
|
Typy są takie:
http://www.slubne-bianco.pl/w109/418.htm- przymierzałam, ale ten rozporek to miałam na stopie Drugi typ to coś w stylu takiej bardziej eleganckiej, np http://www.suknie-slubne.pl/pl/ateli....php?s=35.1839 Podobają mi się też sukienki Ladyinred i Amirki, coś w takim stylu właśnie. Trzeci typ: http://www.mlodaimoda.pl/suknie-slub...-rondalla.html - tej nie mierzyła, jeszcze Co sądzicie? PM2010 temat sukien już najwyższy czas zacząć![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Clovera także wiesz jak pokropi deszczyk (tfu odkupkać ) to wiesz co to oznacza A ja skończyłam księge gości
![]() Edytowane przez MalgosiaM8 Czas edycji: 2009-09-01 o 23:10 |
|
|
|
|
|
#150 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
dzięki Edytka Cytat:
Ana-ale mniej więcej coś ci już świta-a to juz wielkie coś! na pewno nie księzniczka-raczej bogato zdobiona i dopasowana w bioderkach z teg co widzę-mi najbardziej podoba się ta z atelier diagonal-choć każda ma swój urok ![]() a nauki nie są płatne z tego co wiem ja (laik), tylko trzeba sie sporo wczesniej na nie zapisywać-choć niech lepiej wypowiedzą się te z dziewczyn ktore uczęszczały i wiedza lepiej Edytowane przez maciejka83 Czas edycji: 2009-09-01 o 23:14 |
||||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:22.

.. może lepiej zmienić rezerwację na tą mniejszą salę....hmmm
Porozglądać się możesz za inną mniejszą salą, ale nie łatwo będzie znaleźć odpowiednią (przepraszam, ale nie pamiętam kiedy masz ślub, więc tak hipotetycznie mówię) i to w podobnej cenie.