![]() |
#121 |
Przyczajenie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode cz.VII (& Żonki'09)
na ostatnim weselu na którym byłam rodzeństwo młodych (nie będące świadkami) miało przy sobie plan usadzenia gości i chyba nie było żadnych problemów ani tłoku
akurat była to siostra pana młodego i chyba siostra panny młodej i znali oni raczej gości, których młodzi zaprosili ze swojej strony i mogli szybko odsyłać ich na miejsca |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dopiero teraz widzę że nie miałaś welonu na weselu ![]() Powtórze wyglądałaś cudnieeeee Ale minki to Ty pierwsza klasa robisz, na każdym zdjęcia inna ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ciekawe czy sama go przetestujesz? w ogóle dobrze pamiętam, że zastanawialiście się czy na jednej czy na dwóch salach będzie Wasza impreza? moje wrażenia po dwóch salach na dwóch różnych poziomach (taneczna nad konsumpcyjną) w Skowronku w Snopkowie - głośnik na sali konsumpcyjnej musi być, bo inaczej nie słychać kiedy orkiestra zaczyna grać, bo nie ma co liczyć, że komuś z orkiestry będzie się specjalnie chciało chodzić, a tak troszkę zadanie ułatwione i goście słyszą, czy fajna muzyka i czy warto ![]() no i kolejna refleksja - jak będą się chcieli bawić, to będą się bawić ![]() Elizka, a co Ty robisz z tą suszarką?? zdjęcie 35 - ![]() ![]()
O miłości, macierzynstwie, pasji, pracy, codzienności czyli blogujemy ![]() http://sukcespisanyszminka.com Zapraszam ![]() Edytowane przez maggie123 Czas edycji: 2009-09-01 o 17:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#126 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() napewno z któregoś skorzystam bo te moje sińce są czasem porażające ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Łoj...bedzie lało! Powódz normalnie! ![]() ElizkaLBT my mamy taki zapis w umowie z fotografem (jesli odstapienie od umowy nastapi 3 miesiace i mniej od daty slubu), wiec chyba jest to dosyc czesto praktykowana czynnosc przy tego typu umowach. Edytowane przez Lipczonek Czas edycji: 2009-09-02 o 15:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
Ech...no i laski jak mi się uda zarejestrować w naszym cudnym urzędzie pracy to będę na stażu...
Może któraś miała już przejścia z tym cudnie działającym organem??? o której tam się stawić...i jak co załatwiać?? A tak rozmawiacie o tych winietkach...w sumie to nie byłam na weselu na którym by było coś takiego i właśnie nie widziałam jak to jest zorganizowane...a w ogóle to goście są zadowoleni z takiego pomysłu???
Edytowane przez Telka10 Czas edycji: 2009-09-01 o 18:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a co do 2 sal - zostajemy przy 1. ![]() jesli potwierdzą wszyscy, i naprawdę będzie problem ię robić - wtedy się będziem martwić. ale najprawdopodbniej zostajemy przy 1. ![]() z tym głośnikiem - dobry pomysł. Pani managder też w razie co proponowała ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie chcialo mi sie ich ulepszac, zrzucilam jak leci z aparatu od znajomych:P a co do welonu, strasznie mi ciagnal wlosy, wiec od razu jak weszlismy na sale to sobie go odpielam ![]() ![]() ![]() dziewczynki, wyslalam Wam PW ![]() Maggie, suszarka susze "natychmiastowa opalenizne" ![]() ![]() Edytowane przez elizabarbara Czas edycji: 2009-09-01 o 18:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Rozeznanie
|
ana_01 nasza data to 2.07.2011 i to i tak nie jest nasza wymarzona ..bo już na wymarzona nigdzie miejsc nie było
![]() ![]()
![]() |
#132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo przetestowałam już chyba wszystko pod oczy i te ze świetlika sa do ![]() robia taką warstewkę. ale nie działają na opuchliznę, sińce i nie poprawiają kondycji skóry pod oczami. I jak ktoś nie lubi używac to wysychają. I te w tubce i te w okrągłym pudełeczku. Elizko? a ja??? ![]()
![]() |
![]() |
#133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
sie robi!! ![]() mozesz jeszcze zerknac w te co ostatecznie wybralam ![]() ![]() Edytowane przez elizabarbara Czas edycji: 2009-09-01 o 18:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
Raczkowanie
|
No niestety tutaj trzeba mieć szczęście no i oczywiście trafić na odpowiedniego egzaminatora
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Rozeznanie
|
Elizko, podoba mi się Twój podpis
![]() ![]() ![]() Edytowane przez iwonka861 Czas edycji: 2009-09-01 o 18:47 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() wysylam kolejne pw ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Raczkowanie
|
Ja mam w umowie tylko to, że w razie odstąpienia od umowy tracimy zadatek 300zł który wpłaciliśmy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
jesli mozesz to napisz coś więcej o tych naukach-w jaki sposób je zalatwailiście,bo dzwoniłam dziś i nic tylko automatyczna sekretarka u Ojczulków ![]() [QUOTE=iwonka861;14025725]Cyganeczko Maciejeczko ![]() Dziewczynki, co się dzieje z Joasią, swój ślub jak dobrze pamiętam miała08.08, a tu nic ani Joasi ani relacji,o relacji Diyi ![]() ![]() ![]() QUOTE] Iwonka-istne tropiki widzę ![]() ![]() a co do Joasi to faktycznie zaginęła coś ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() eh to rodzinne swatanie.... elikza-ja też bym baaaardzo,baaardzo ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Edit: Eliza, a jakim to vw jechaliście? to passat? Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#140 | ||
Zakorzenienie
|
[QUOTE=maciejka83;14031294]Edytka-napisalam ci priv
jesli mozesz to napisz coś więcej o tych naukach-w jaki sposób je zalatwailiście,bo dzwoniłam dziś i nic tylko automatyczna sekretarka u Ojczulków ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() make up Mamy (tak, to moja Mama) robila mi tez ta sama wizazystka, ktora mnie malowala ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
zgadzam się z Aną- laseczka z Twojej mamy,taka lady z klasą i a Ty z kolei skórka zdarta z mamy ![]() dobre są te zdjęcia z przysiadami ![]() ![]() no i masz tu sporo zdjec z mamą,na co narzekałas u fotografa... ana-a zdradzisz jakie to typy chodzą Ci po glowie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a to nie sa zdjecia od pana foto, tylko od znajomych od pana foto wstawie za tydzien gdzies ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A o mnie to sie nie pamieta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() "Zakochani na Złotej - są cyklem dziewięciu spotkań, które przygotowują zakochanych do podjęcia wspólnej drogi małżeńskiej; jest to niekonwencjonalny kurs przedmałżeński. To, co w nim najważniejsze, to próba stanięcia przed sobą takimi jakimi naprawdę jesteśmy, a nie takim, jakimi chcielibyśmy aby widziała nas druga osoba. Uczciwie, w prawdzie i wielkiej ufności, aby przyszłość była piękna... Trzeba się wcześniej zapisać. Nad kursem czuwa o. Robert Głubisz OP" tel. 081.532.89.80 wewn. 20próbuj w dzwonić tel. kom: +48.694.480.608, robert.glubisz@gmail.com lub pisz, my byliśmy na spotkaniach na KULu, tez bardzo polecam, u Dominikanów nie byliśmy, ale bardzo wiele słyszałam dobrego i troszkę żałuję, no ale dwa kursy to już by była przesada ![]()
Edytowane przez edytka27101982 Czas edycji: 2009-09-01 o 21:23 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 | ||||
Raczkowanie
|
nie martwcie się, ja za 6-tym razem dopiero :/
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#147 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() sprawdz pw Cytat:
![]() smigam spac, dobranoc Dziewczynki moje kochane ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 | ||
Rozeznanie
|
Typy są takie:
http://www.slubne-bianco.pl/w109/418.htm- przymierzałam, ale ten rozporek to miałam na stopie ![]() Drugi typ to coś w stylu takiej bardziej eleganckiej, np http://www.suknie-slubne.pl/pl/ateli....php?s=35.1839 Podobają mi się też sukienki Ladyinred i Amirki, coś w takim stylu właśnie. Trzeci typ: http://www.mlodaimoda.pl/suknie-slub...-rondalla.html - tej nie mierzyła, jeszcze ![]() Co sądzicie? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Clovera także wiesz jak pokropi deszczyk (tfu odkupkać ![]() ![]() A ja skończyłam księge gości ![]() ![]()
![]() Edytowane przez MalgosiaM8 Czas edycji: 2009-09-01 o 22:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
dzięki Edytka ![]() ![]() Cytat:
Ana-ale mniej więcej coś ci już świta-a to juz wielkie coś! na pewno nie księzniczka-raczej bogato zdobiona i dopasowana w bioderkach z teg co widzę-mi najbardziej podoba się ta z atelier diagonal-choć każda ma swój urok ![]() a nauki nie są płatne z tego co wiem ja (laik), tylko trzeba sie sporo wczesniej na nie zapisywać-choć niech lepiej wypowiedzą się te z dziewczyn ktore uczęszczały i wiedza lepiej ![]() Edytowane przez maciejka83 Czas edycji: 2009-09-01 o 22:14 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:02.