|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspólne odchudzanie od 31.08.2009!
u mnie wczoraj jakos tak bardzo grzesznie chyba nie bylo
![]() wieczorem zjadlam 1 sezamka z opakowania bo bylo 3 i 2 dalam tztowi a 1 ja zjadlam i na kolacje zjadlam 2 brzoskwinie wiem , nie powinnam ale mialam ochote tylko na to ![]() dzisiaj juz po śniadaniu : - 4 kromki takiego chleba suchego graham ( takie a`la wasa ) z serkiem ziarnistym i papryką + jabłko a na obiad chce sobie cos dobrego wymyslec ale nie wiem hmm co to bedzie
|
|
|
|
|
#122 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
serek z piątnicy? taki niebieski? jak almette? xD często go jem i jest bardzo dobry
|
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
Moje jedzenie dziś :
- 4 kromki takiego chleba suchego graham ( takie a`la wasa ) z serkiem ziarnistym i papryką + jabłko- w aktivie do picia ( śliwkowa i jakas truskawka+kiwi )- 1 jablko - (będzie) sałatka + jakieś mięsko ( nie wiem jak je opisać ) + 3 kromki pieczywa a`la wasa - tego co na śniadanie -(będzie) jajko , albo serek ziarnisty o ile nie pojde do tzta to obstawiam ze tak bedzie moj dzisiejszy jadlospis wygladl , ale .... od kilku dni chodza za mna grzechy , jakies laysy , paluszki , kit kat ![]() Edytowane przez Mrs. Czas edycji: 2009-09-05 o 14:44 |
|
|
|
|
#124 |
|
Przyczajenie
|
Dzisiaj zjadłam:
11:00 - 2 grzanki z chleba razowego cienko posmarowane biały serkiem light 13:00 - rożek truskawkowy 15.30 - jogurt mrożony i malutki jogurcik waniliowy 18:00 - 1 sucha grzanka z chleba razowego Nie licząc tego rożka to nie jest tak źle. Mama właśnie wróciła od koleżanki i przyniosła od niej kilka kawałków karpatki ale nie skusze się
|
|
|
|
|
#125 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczynki
A jakie mialam wyrzuty sumienia! Masakra jakaś w tygodniu jakoś daje rade i trzymam się diety a na weekend jeden wielki grzech... Ojjj jestem taka zła na siebie ale odpokutuje ostro Tym bardziej ze 26 wrzesnia mam wesele i chce do niego troszkę schudnąć Mam nadzieję ze mi się uda i ze wkońcu wygram raz na zawsze z tą moją słabą wolą... Sniadanie: Jogurt naturalny+ otręby granulowane ze śliwką (będzie) II śniadanie: Jabłko Obiad: jeden gotowany brokół+ szklanka wody Kolacja: Jablko Milego Dnia zycze Kochane |
|
|
|
|
#126 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
hmm, nie za mało tego?
|
|
|
|
#127 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#128 |
|
Raczkowanie
|
dolaczam.
![]() 59 kg, cel: 54-55 przy wzroscie 169. ![]() ale ja bardziej niz jakies diety, sklonna jestem po prostu mniej jesc, pic duzo wody, biegac i wykupic karnet na saune. szukam towarzyszki do biegania z Krakowa. jak ktoras chetna, to zapraszam, zawsze z kims razniej.
|
|
|
|
|
#129 |
|
Raczkowanie
|
chciałabym do Was dołączyć
mój cel to 55-3kg
|
|
|
#130 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Można wiedzieć co zrobiłaś?
|
|
|
|
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem i ja
![]() Nie bylo mnie bo bylam u tzta wczoraj wieczorem i dopiero dziś wrócilam :P Wczoraj zgrzeszylam bo zjadlam jeszcze tak : - 2 cukierki bon cos tam :P - hod doga takiego ze stacji ![]() - loda (170 kcal )A dzisiaj tak : - 4 kromki ( te a`la wasa ) z szynka i musztardą - 4 kromki (te a`la wasa) z serkiem bialym i szynką - loda ( 190kcal ) tyle narazie ![]() Nie wiem czy to bardzo duze grzechy czy nie ? Szkoda mi troche bo caly tydzien nie grzeszylam , a weekendy sa dla mnie najgorsze Boje sie jutro wejsc na wage ![]() JL80 - tez jestem ciekawa Twojej diety ![]() |
|
|
|
|
#132 |
|
Rozeznanie
|
a ja poległam całkowicie
![]() nienawidze tych weekendów, kiedy jestem w domu, bo cały czas jem.. w tygodniu jest dużo lepiej, bo praktycznie cały czas mi zajmuje szkoła i nie myślę o jedzeniu ;| ale od jutra się biorę za siebie. koniec z 'grzeszkami'..tylko ścisła dieta. zaczęłam w sumie 8 Min abs i legs, do tego dojdzie skakanka byłby hula-hop ale zupełnie mi nie wychodzi ![]() i czekamy na efekty^^kurcze..zrobiłabym sobie ONZ ale przez szkołę, nie miałabym jak rozplanować tych posiłków musze poczekać na jakieś dłuższe wolne ![]() hmm, ale się rozpisałam xD powodzenia w odchudzaniu Wizażanki
|
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
hmm , z co to ONZ ? ( nie chce powiedziec głośno z czym mi sie kojarzy )
|
|
|
|
|
#134 |
|
Rozeznanie
|
Odchudzanie Na Zawołanie
![]() wiem jak się kojarzy..ale wcale nie chodzi o jakieś głodówki czy coś. jest o tym wątek na wizażu, polecam przeczytać :P kiedyś nawet zaczęłam to stosować, ale w 3 dniu musiałam przerwać:| nie z własnej woli. ja u siebie naprawdę widziałam efekty i podobno b.dużo osób na tym schudło..jeśli nie na wadze to w cm
|
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
aaa kojarze
ostatnia jakas dziewczyna na innym portalu mi wyslala info i wszystko ale do jakiejs diety Turbo , z tego co wiem to troche powiazana z tym onz hmm , korci mnie zeby wejsc na wage |
|
|
|
|
#136 |
|
Raczkowanie
|
mogę do Was dołączyć? ochudzanie zaczym od jutra i nie wiem króre to bedzie poje podejście do diety :P
potrzebuje schudnać około 20 kg w czasie 5 miesiecy - myslę ze do zrobienia. musze zmieniż nawyki zywieniowe bo bedac w ciazy pozwalalam sobie na wszystko i paskudnie przytylam. Mala ma dzisiaj rok i 3 miesiace a ja nie mogę schudnać chcę zacząć od dietki jablkowo-ryżowej 1 dzien i stosować ja 1 raz w tygodniu poza tym Rezygnuje: - z alkoholu - ze słodkiego - z makaronów - z ziemniaków - z kawy zobowiązuje sie: - pić codziennie 4 filiżanki czerwonej herbaty pu-erh - pić hektolitry wody - jeść 5 małych posiłków dziennie - pić ocet jabłkowy 2x dziennie - 2x w tygodniu aerobik - codziennie brzuszki - w jakiej ilości? sie okaże....bedziemy zwiększać ![]() nie wiem co jeszcze bede jadła ale mysle ze to wyjdzie w praniu ![]() Wiec poranek zaczynamy od ważenia i mam nadzieje ze waga już nigdy nie pokaze więcej. Potem robie sobie 1 dzień diety ryżowo-jabłkowej i taka dietka bedzie zawsze w poniedziałek wieczorem aerobik życzcie powodzenia Edytowane przez hornetka Czas edycji: 2009-09-06 o 22:42 |
|
|
|
|
#137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myśle za az tak radykalne czyny nie są potrzebne , naprawde ![]() Ja sobie nadal mysle nad jutrzejszym posilkiem i nic dalej nie wymyslilam |
|
|
|
|
|
#138 |
|
Raczkowanie
|
U mnie własnie takie radykalne zmiany są potrzeby...no i myślę, że może na początek nie bede az tak eliminowała ziemniaków i makaronu bo bez tezo życ nie mogę
![]() co do octu jabłkowego to wcześniej tez juz go piłam i jakieś tam efekty były zresztą roze są opinie na ten tematpomyslimy zobaczymy a jutro dietka jak by któraś miała ochotę ![]() DIETA RYŻOWO –JABŁKOWA Przepis: Ugotuj dwie szklanki ryżu. Kiedy ziarenka będą już prawie miękkie, dodaj 2-3 obrane , pokrojone jabłka i gotuj jeszcze kilka minut, aby się rozgotowały. Ta porcja ryżu powinna ci wystarczyć na cały dzień. Zjedz go na zimno lub na gorąco posyp cynamonem, imbirem lub dopraw sokiem z cytryny i oprósz skórką otartą z cytryny. Zalety: Ryż zawiera dużo potasu mało sodu. Proporcje tych minerałów sprawiają, że usuwa nadmiar wody z tkanek i odciąża nerki. Ten przysmak rodem z Dalekiego Wschodu zapewnia równowagę kwasowo-zasadową organizmu, skutecznie leczy schorzenia śluzówki żołądka i jelita grubego. Ponadto dostarcza wiele witamin, z grupy B. Jeśli zdecydujesz się przedłużyć dietę , odpowiednia porcję ryżu możesz przygotować sobie na dwa dni. Dieta wskazana dla osób o wrażliwych żołądkach. |
|
|
|
|
#139 |
|
Raczkowanie
|
a ja w weekend zgrzeszyłam i zjadłam 3 kawałki placka
|
|
|
#140 |
|
Raczkowanie
|
a ja własnie zajadam sie ryżem z jabłkiem.....zrobiłam wg przepisu i mam tego cały garnek na cały dzien....
|
|
|
|
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
Ja juz przedtem po śniadanku :
- 2 kromki (a`la wasa ) z serkiem ziarnistym i szynką + 2 suchary z rodzynkami mniam ![]() - (będzie ) o 12 - jablko a pozniej nie wiem , chyba zrobie cos takiego : 21:29:12 Jaja faszerowane pieczarkami 6 jaj ugotowanych na twardo 6 duzych pieczarek, drobno posiekanych 1 srednia cebulka pokrojona w kosteczke posiekana natka pietruszki 1 lyzka chrzanu sol, pieprz, majonez odrobina oliwy do smazenia Jajka kroimy na pol i oddzielamy zoltka od bialek. Zoltka rozcieramy widelcem na gladka mase w miseczce. Na patelni podsmazamy na oliwie cebulke i pieczarki az wyraznie zmniejsza objetosc. Studzimy. Dodajemy do zoltek. Do masy zoltkowo-pieczarkowej dodajemypozostale skladniki: natke, chrzan, majonez i dokladnie mieszamy. Przyprawiamy do smaku sola i pieprzem. Wypelniamy bialka masa. Mozna przyozdobic kleksem majonezu i natka pietruszki. brzmi ciekawie a jak tak zrobie to sie podziele z rodzicami i mi starczy na kolacje i śniadanie ( mniej wiecej bialkowo bedzie ) aa oczywiscie majonezu itp. nie bedzie wyeliminuje go ![]() hornetka ile wazysz i do jakiej wagi chcesz dojsc ![]() A uczennicą milego poczatka tygodnia w szkole szybko zleci i bedzie weekend
|
|
|
|
|
#142 |
|
Raczkowanie
|
brzmi apetycznie
|
|
|
#143 |
|
Raczkowanie
|
Mrs. waga z dzisiaj rano to 99
przed ciąża warzyłam niecałe 80 i tyle chciałabym na początek osiągnąć. Dałam sobie cel do konca stycznia. w ciąży paskudnie przytyłam....i nie mogę tego stracić ![]() dużo sie ruszam bo przy dziecku nie sposób siedzieć na tyłku...moim błędem był to ze jadłam kolacje zawsze po 21 bo czesniej nie było kiedy. treaz musze wszystko zmienic dodatkowo zapisałam sie na aerobik ....zobaczymy jak to bedzie ale brak mi motywacji i szybko sie poddaje
|
|
|
|
|
#144 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Damy rade
|
|
|
|
#145 |
|
Raczkowanie
|
musi sie udac....ostatnio tylko narzekam na siebie a nic z tym nie robie
mam wsparcie w męzu który mnie motywuje i pilnuje mam 175 cm wzrostu jak bym miłam 80 kg wagi byłabym szczęśliwa. Dodam, że nigdy nienależałam do szczupłych ![]() teraz naprawdę sie siebie wstydzę |
|
|
|
|
#146 |
|
Raczkowanie
|
witam
ja sie tez odchudzam od jakiegos tyg., boje sie jednak,ze przy wzroscie 166 i 52kg strasznie mi biust sie zmniejszy, juz dawno zauwazylam to zaleznosc,ze u mnie wlasnie, jesli przytyje to glownie po piersiach widac, zadne faldki-to widze ja. Tylko ten biust, nosze rozmiar C i obecnie waze ok 56 kg, czy chudnac 4kg moge spodziewac sie duzej utraty rozmiaru? ehhh
|
|
#147 | |
|
Raczkowanie
|
Mnie zmotywowało jak pięknego weekendu pojechaliśmy z dziećmi do lasu na spacer i mąż zrobił mi zdjęcia z dziećmi - MATKO
jak je zobaczyłam to zaczęłam ryczec jak dziecko---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Cytat:
U mnie jest odwrotnie chciałabym aby sie zmniejszył ale pomimo że straciłam 6kg biust pozostał taki sam
|
|
|
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie ze damy rade
Wszystkie schudniemy tyle ile mamy w planach tylko musimy byc wytrwale i sie wspierac ![]() Ja co prawda po ciązy nie jestem , ale schudnac tez chce ![]() Zrobilam te jajeczka dalam co prawda mala lyzeczke majonezu mam nadzieje ze przez to odrazu nie przytyje Musze tylko isc do sklepu kupic jogurt naturalny z aktivi i ich zalac
|
|
|
|
|
#149 |
|
Raczkowanie
|
dzisiaj zaczęłam aerobiczną 6 weidera....ciekawe jak długo wytrwam :P
na obiad dzisiaj ryż z jabłkiem, na śniadanie ryż z jabłkiem na kolacje tez ryz z jabłkiem wszystko zapijam czerwoną herbata dziewczyny jak często najlepiej sie ważyć? |
|
|
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
Proponuje wazyc sie raz w tygodniu
wtedy widzisz czy taki tydzien jest na + ( jesli waga spada ) czy trzeba cos zmienic gdy waga przyrosla A wazac sie raz w tygodniu unikasz wahania wagi - co zauwazylabys gdybys sie czesciej wazyla ![]() Damy rade ja mam do 30 wrzesnia wolne chce jak najwiecej do tego czasu schudnac :P troche za pozno sobie o tym przypomnialam fakt . Ale jednak chce sie odchudzac z rozumem bardziej chce przejsc do zdrowej zywnosci Ale wiadomo grzeszki jak to grzeszki zawsze sie wkradna Pozwalam sobie raz w tygodniu na jakiegos loda
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:57.

+ jabłko

) ale już jestem, widzę że się ladnie rozpisałyście..miałam trochę czytania...

)
A jakie mialam wyrzuty sumienia! Masakra jakaś w tygodniu jakoś daje rade i trzymam się diety a na weekend jeden wielki grzech...
Ojjj jestem taka zła na siebie ale odpokutuje ostro
Mam nadzieję ze mi się uda i ze wkońcu wygram raz na zawsze z tą moją słabą wolą...