|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
troche sie wykonczylam wczoraj w gorach, kosilam trawe, robilam przy drzewie i takie tam prace przedzimowe
a wieczorem ognisko i zupa z kociołka która wyszla mi chyba dobra ale niezbyt dietetyczna no trudno, dzisiaj tylko spacer zaliczylam bo byla straszna mgla i do domu a teraz wypilam kawe z mlekiem i tak mi niedobrze ze szok, zapominam ze mnie taka kawa zatyka fuj![]() musze herbate teraz a gdzie wy kochane wszystkie jestescie oprocz fioluska????
|
|
|
|
#122 | |
|
Zakorzenienie
|
hej hej słoneczka
Cytat:
![]() ha dzisiaj ogólnie to sięczuję tak jak bym sie w ogóle nie czuła a to z tego powodu że byłam wczoraj na grillu i bardzo dobrze sie bawiłam ![]() kurcze muszę znależć kogos kto kupi mi play station i do tego karaoke sing star kurcze ile to radosci sprawia he normalnie kłotnia o mikrofon to tak jak byśmy sie gdzieś na stragan przeniosły ![]() własnie dziewczyny gdzie wy wszystkie jesteście?? czyżbyście kożystały z ostatnich ciepłych dni? o ile u was takowe są bo u mnie to zimnoo.
|
|
|
#123 |
|
Zadomowienie
|
Dobry wieczór ;D jestem kompletnie nie w temacie, aczkolwiek nie przeszkadza mi to, żeby się do Was dołączyć
|
|
|
|
#124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam zle wiadomosci zaczynaja mnie cos jajniki napier.. dzis jakos wytrzymam a jak bedzie jutro przeciez nie moge odwolac i powiedziec ze zbliza mi sie okres bo co sobie pomysli albo innego czegos
|
|
|
|
|
#125 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() aaa przed chwilą sie dowiedziałam że babcia dala nam wino własnej roboty ![]() kurcze na polsacie leci mecz Polska-Francja a miał być taki cudowny wieczór ze steperkiem i serialami a tu będzie tylko ze steperkiem
|
|
|
#126 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Laseczki!
![]() Wróciliśmy dzisiaj i padam na pyszczek. Buh! Jedząc żelki Haribowe macham do Was na przywitanie i oddelegowuję się do łózia ![]() Fajnie było, ale pogoda trochę średnia - już zimnawo było. No i strasznie niewyspana jestem. ![]() Idę w kimono.
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
martusia585 nawet jak jajniki beda mi uszami wychodzic
|
|
|
|
#128 |
|
Zadomowienie
|
hello
![]() witam nowe osóbki na naszym wątku Niqsiaaa mam nadzieje ze szybko się zadomowisz i zostaniesz z nami jak najdłużej może napiszesz nam coś o sobie ..??a u mnie niedziela mineła nijako .... dziś obajrzałam film "siedem dusz" ehhh i się w sumie na nim popłakałam .... i potem smutno mi sie zrobiło i taki refleksyjny dzien mialam...później nie moglam juz w domu wysiedziec i wiciągłam koleżanke na spacer ... i znowu się troche zdołowałam bo ona wyjeżdza sobie na doktorat do Belgii a ja mam wrażenie że się cofam.... a to była na prkatykach tu a to tam.....ona w tym roku tez skokczyla studia tak jak ja z tym że biotechnologie....dobra już nie smęce... jutro mam zajęcia z masażu i będziemy już na sobie trenowac hehe jestem ciekawa jak to będzie oliwke do masowania już mam dobrej nocy
|
|
#129 | |||
|
Wtajemniczenie
|
hej lalki
Cytat:
mam nadzieje ze chociaz moje kochane gnaty beda ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() co tu taka cisza ostatnio?
|
|
#130 |
|
Zadomowienie
|
ej ciężej jest nie pić alkoholu niż nie jeść słodyczy, tak stwierdzam. Do tego drugiego nikt na siłę nie namawia ;D
|
|
|
|
#131 |
|
Zadomowienie
|
czedc dziewccyny wroclam z popararawin;D
![]()
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#132 | |||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Stały numer wizażu, ostatnimi czasy
![]() Cytat:
A jeśli nie to pofatyguję się tam do Ciebie i zafunduję Ci taką Limonkoterapię, że następna chandra zacznie Cię męczyć w okolicach listopada 2015 Cytat:
Oj jestem maniaczką, jestem... Pewnie dlatego stan mojego konta wygląda jak wygląda ![]() Odnośnie kwiatków na zdjęcia będziecie musiały cierpliwie poczekać, bo właśnie doszłam do wniosku, że to co stworzyłam jest do niczego i w najbliższej wolnej chwili będę musiała zacząć całą zabawę od początku. Ciężkie jest życie perfekcjonistki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() BTW- masz już wyznaczony termin? Cytat:
Strasznie jestem ciekawa Twoich makijaży. Może wstawiłaby coś na MM jak już ogarniesz się z obroną pracy? Cytat:
![]() Cytat:
Meliską próbowałam walczyć dość długo Kupiłam chyba wszystkie dostępne na rynku, łącznie z takimi aromatyzowanymi pomarańczą i gruszką (notabene, pyszne były). Niestety bez większych efektów. Nic to... Przynajmniej dzięki temu mam dłuższą dobę I czas na tak ważne sprawy jak szycie kwiatków z filcu ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Na dobry początek powiedz coś o sobie. Ile masz lat, ile ważysz, jaka jest Twoja waga docelowa, co robisz by to osiągnąć? Co robisz w życiu (praca, szkoła)? A co lubisz robić w wolnym czasie? Tak, wiem... Limonka=ciekawska baba ![]() Cytat:
Gdzie i o której mam być? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Poza tym o ile mi wiadomo nie masz jeszcze pięćdziesięciu lat, więc nie wiesz co Cię w życiu spotka i czy też nie zrobisz doktoratu w Belgii. Tak, że nie marudź skarbuchu, bo chociaż to jest najłatwiejsze to niestety nic z tego nie wynika. Jeśli nie jesteś zadowolona z tego co masz próbuj robić coś, żeby osiągnąć więcej. Tylko pamiętaj, że nie zawsze marzenia innych ludzi są naszymi. Nie każdemu tak na prawdę zależy na tytule doktora czy wielkim sukcesie. Zastanów się co jest na prawdę ważne dla Ciebie, opracuj plan jak to osiągnąć i jazda, jazda. Nawet gdyby się nie udało będziesz mogła powiedzieć, że przynajmniej nie poddałaś się bez walki. Cytat:
![]() Sama się zastanawiam ![]() Chyba nie sądzisz, że ta jednozdaniowa relacja nas zadowoli??? Szczegóły, Tysiu! ZDJĘCIA!!! U mnie kolejna noc upływająca głównie na przewracaniu się z boku na bok Jak dobrze, że jest niezastąpiony w takich sytuacjach wizaż ![]() Trzymajcie się ciepło, babeczki
Jestem bezbronna tylko wtedy, gdy schnie mi lakier na paznokciach... Edytowane przez Limonka1987 Czas edycji: 2009-09-14 o 03:21 |
|||||||||||||
|
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie
zoladek mi do gardla podchodzi i wogole cos dziwnego mi sie dzieje na sama mysl do tego nie wiem w co sie ubrac, jak sie pomalowac i wogole wogole z facetem pare lat temu
|
|
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
Dzem dobryyyyy
![]() Dziewczyny przepraszam, ze nie pisze... ale od dluzszego czasu cos dziwnego sie ze mna dzieje... czegos mi brakuje i chyba mi potrzeba wiekszych zmian Bo czuje sie na prawde kiepsko I energi i checi do zmian brak![]() Fiolusku... ubierz sie sexy, umaluj tak aby podkreslic urode No i nie stresuj sie.... potraktuj to jako zwykle spotkanie i nie obiecuj sobie za duzo, zeby pozniej sie nie rozczarowac jak by mial okazac sie nie tym kogo oczekiwalas No facet jak facet...tez dawno z zadnym facetem nie wychodzilam i jakos mi tego nie brakuje.... dziwna jestem jakas chyba a z TZtem bylym nie wychodzilas, ze tak z obiegu wypadlas? No bedzie dobrze nie stresuj sie tylko za bardzo bo to moze duzo popsuc...Olu maniactwo kosmetyczne u mnie trwa nieustannie od kilku miesiecy wiec jak w to wpadniesz to mozesz nie wyjsc calo aczkolwiek na dobre ci to wyjdzie i juz teraz moge ci to powiedziec w sobote bylam na wies-party i paru znajomych niemoglo sie na dziwic mojej buzce, bo podobno cere mam zniewalajaca.... nie wiem jakim cudem bo wlasnie mam @ i cera tez na tym ucierpiala... mam mala plantacje na brodzie i kolo nosa....Virginio pochwalisz sie nam strona? A myslalas moze nad promocjami? moze jakims programem lojalnosciowym? To tez bardzo przyciaga... Joyce fajnie, ze wrocilas A ja uciekam Zrobilam sobie male spa ale nawet to mi humoru nie poprawia
|
#135 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Bry!
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() To się rozpisałaś!!! Cytat:
![]() Cytat:
Zresztą wystarczy, że będziesz sobą, a na pewno go zachwycisz!! Limonko, martwią mnie troszkę te Twoje problemy ze snem. Nie odbija się to na Twoim codziennym funkcjonowaniu? Zmykam, miłego dnia wszystkim!
I'll be dreaming my dreams with you And there's no other place That I'd lay down my face I'll be dreaming my dreams with you.. Edytowane przez virginia Czas edycji: 2009-09-14 o 10:45 |
||||||||
|
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam sie ubrac sexy
![]() ale mam metlik w glowie niczego sobie nie obiecuje bo dalej w glowie mam bylego TZta i pana M co z tego ze z nim wychodzilam jak dla niego bylo obojetne w czym ide a pozatym przy nim moglam strzelic jakas gafe
|
|
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry kochane
![]() limonko - jak Ty kochana dajesz rade potem w pracy??i caly dzien po takiej nocy???ja bym padla.. to wykancza strasznie...moze troszkę zwolnij tempo zycia i pomysl o sobie skarbie??? fiolusku -nie panikuj az tak, mysle ze bedzie calkiem sympatycznie, tylko nie przejmuj sie az tak, potraktuj to jak spotkanie z kumplem, a co do gaf to jak bedziesz sie tak bala, ze jakas strzelisz to napewno strzelisz wiec nie mysl o tym lepiej virginio - stronka bardzo profesjonalna ale jak dla mnie malo osobista, pewnie duzo jest takich stron, a ja mysle, ze powinnas zareklamowac siebie ) np. bezstresu, z usmiechem czy jakos tak, powinnas postawic na indywidualizm Twojej nauki czyli to w czym jestes wyjątkowa np. jestes super babka oczywiscie zartuje troche ale chcialam zebys wiedziala o co mi chodzi czyli, zebys napisala cos o sobie w takim sensie wyjatkowosci i jednorazowosci i tak zeby ludzie chcieli uczyc sie akurat u Ciebie.Dlatego tak piszę, bo konstruowalam przez 4 lata reklamę osrodka jeździeckeigo ktory wspolprowadzilam z przyjaciolką (dalej dobrze prosperuje) i wlasnie na takich rzeczach sie skupialysmy co jest u nas a czego nie ma u sasiada ktory tez ma podobny osrodek malinn - co Tobie skarbie??? nie zostawiaj nas na tak długo!!! mamrotka - jak dzidzia?? to juz coraz blizej jak zostaniemy ciociami ![]() ja od rana posprzatalam caly dom, umylam samochod, podlalam wszystkie kwiatki, teraz gotuje obiad i piore a w przerwach zagladam do Was ![]() ufff padam juz a zaraz musze na poczte pedzic i na zakupy ![]() miłego dnia chudzinki, a jak tam Wasze odchudzanie? czy juz calkiem przenosimy sie na plotkowy? bo moje lezy i kwiczy
|
|
|
|
#138 |
|
Zadomowienie
|
kostko pytasz jak nasze odchudzanie...hmm pozwolisz że naposze o sobie
ja od dziś próbuje "coś" ze sobą zrobic .... zamierzam opanowac jedzenie słodniego, bo to moja największa zmora chciałabym wytrwac tak tydzień bez większego obżarstwa...zobaczymy...p óki co chce wytrwac chociaż dziś ![]() fiolusiek bądz po prostu sobą, nadmierna ilośc makijażu i przesadny strój - to rzeczy których faceci z reguły nie lubia mimo wszystko trzymam kciuki żeby spotkanie się udało a i jeszcze jedno o której masz tą randkę ???Tysia a powiedz kochana jak poprawka egzaminu ..??? dziś wyniki ? czy jeszcze musisz czekac?? ![]() no i oczywiście jesteśmy rządne relacji weselnejn Limonko po czym wnioskuje, że jesteś maniaczką torebek i butów :P:P??? sama to napisałaś między wierszami swoich wypowiedzi więc daleko nie musiałam szukac Swoją drogą to ja nie wiem jak Ty funkcjonujesz skoro śpisz tylko po kilka godzin...ja to jestem straszny śpioch i sypiam nawet po 10 godz ![]() A co do moich wczorajszych smętów...to masz racje dla mnie nie jest ważne żeby zrobic doktorat dla samego faktu żeby miec ...w sumie nie interseuje mnie żadna praca naukowa w jakims tam instytucie a poza tym nawet bardzo ciezko dostac taką posadkę nawet po uzyskaniu tytułu doktora, gdyż z reguły musi się zwolnic miejsce..... Może po prostu jestem zbyt krytyczna w wtosunku do siebie mam małe poczucie własnej wartości niestety i mnustwo kompleksów....i wydaje mi się, że to jest główny powód mioch złych nastrojów ....![]() Ale staram się wziąźc w garśc ![]() Malinn co z toba kochana ?????DZIEN DOBRY ![]() Więc ja już dziś po porannym masażu ....mówię Wam dziewczyny suuuper sprawa i bardzo mi się podoba ![]() ![]() Dziś po raz piwerwszy uczyliśmy się tylko podstawowych ruchów w masażu tj. rozcieranie, ugniatanie i głaskanie i masowaliśmy się na wzajem w parach czuje się jak nowo narodzona i od razu mi się humorek poprawił coś czuje, że poniedziałki to będzie mój ulubiony dzień tygodnia ![]() a poza tym trzymajcie kciuki bo prawdopodobnie wybieram się do nowej pracy...nic szczególnego ale może uda mi się to pogodzic z nauką... to taka praca przy pakowaniu słodyczy mmmmmm co gorsza dla mnie - można sobie podjadac w tej pracy i to mnie najbardziej przeraża a póki co mam dziś już wolne i musze sobie jakieś zajęcie znaleźc
![]() Edytowane przez ines85 Czas edycji: 2009-09-14 o 12:14 |
|
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
Co ze mna? sama nie wiem.... czegos mi w zyciu brakuje... motywacji chyba najbardziej... i zebym jeszcze wiedziala czego ja chce... mnie tez kompleksy znowu niszcza... czuje sie taka mala i nic nie warta... no i wydaje mi sie, ze mam za wysokie ambicje jak na siebie.... a rzeczywistosc stanowczo mnie miazdzy.... w dodatku mam wrazenie ze stoje w miejscu, a moje zycie jest mega nudne bo nic, zupelnie nic sie w nim nie dzieje... a co gorsza nie mam ochoty nawet na zmiany... znaczy sie ochote to ja mam... ale jakos nie chce mi sie nic zmieniac... chodze przybita jak gwozdz do trumny i ogolnie jakos wszystko jest do D....
No to to by bylo na tyle.... optymizmem nie powialo
|
#140 | |
|
Zakorzenienie
|
hej hej hej kochane
oo to czekamy na relacje i zdjęcia ![]() Cytat:
![]() Limonko i Virginio niestety moi rodzice wczoraj postarali się co by butelka została całkowicie przezroczysta aleee ...zapraszam za 3 miesiące aż u mnie się zrobi ![]() mam tak zmutowany głos że mama mnie nawet dzisiaj nie poznała jak z nią przez telefon rozmawialam. śniło mi sie dzisiaj że miałam tak nos zatkany że nie mogłam nic powiedzieć bo musiałam przez usta oddychać ![]() Limonko znalazłam sposób na twoja bezsenność: fantastyczne mango oferuje plastry oczyszczające z toksyn ![]() ines ja z miłą chęcią stane sie osobą na której będziesz ćwiczyła masowanie
Edytowane przez martusia585 Czas edycji: 2009-09-14 o 12:35 |
|
|
|
|
#141 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
rozumiem Cie w 100% ale z drugiej strony nie można się tam wiecznie dobijac... a jak z Twoją dietą ????
|
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
Ines....ja tez chce zmian.... bo na wymioty mi sie zbiera jak mysle o tej cudnej mojej rzeczywistosci.... ale zupelnie nie wiem co mam robic, za co sie zabrac... nic nie wiem
A dieta..... yyyyy co to jest? Bo dawno z tym stycznosci nie miaalm
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
Malinn i ines; chciec=moc
zamiast narzekac na swoj los postarajcie sie go zmienic w koncu musicie znalesc w sobie sile by sie podniejsc bo inaczej upadniecie nizej tez to przerabialam i wiem o czym mowie
|
|
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
Fiolusku ale ja to wszystko wiem
Jakis czas temu przerabialam to I najlepsze lekarstwo to wyjsc z domu i zabrac sie za robote Ale ani roboty ani nic innego na mnie nie czeka... co tez mnie dobija... bo na ponad 50cv, ktore wyslalam nikt sie nie odezwal Dobrze, ze szkola sie zaczyna nie bede siedziec w domu i zajecie samo sie znajdzie jak wymysle znowu jakis dziwny projekcik![]() ![]()
|
#145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dotlenisz sie troche i od razu lepiej poczujesz a najlepiej to jakbys wszystkie smutki wypocila na silowni czy basenie |
|
|
|
|
#146 |
|
Zadomowienie
|
Malinn znam ból wysyłania CV i brak odzewu....
mi sie wydaje że oni nawet nie czytaja wszystkich cv...przeciez na takie jedno ogłszenie mają pewnie tyle chetnych że biora pierwsze lepsze z grubsza im odpowiadające osoby a reszte to kasują .... z reszta dowiedzialam się z pewnych źródeł że tak właśnie jest....![]() i weź tu się człowieku ucz, kończ studia a potem i tak nic z tego nie masz ... i to mnie dobija właśnie... 5 lat pewnie zmarnowałam i wydałam tylko kupe kasy ale z drugiej strony tłumacze sobie to tak, że jeszcze mam czas i znajdę pracę która mi się spodoba itd
|
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
fiolusku wychodze ze znajomymi, chodze na spacerki, na rower pare razy w tyg. ale to mi pomaga na chwile....
No i chyba przyciagnelam ![]() Wlasnie dostalam propozycje wspolpracy na goldenline Zupelnie zapomnialam, ze takie cos istnieje... a tu taki numer No ciekawe o co chodzi... mam nadzieje, ze to nie kolejna podpucha dla naiwnych aczkolwiek wyglada dosc powaznie![]() Spadam uczyc sie hiszpanskiego.... zapomnialam, ze musze to zaliczyc do konca wrzesnia
Edytowane przez Malinn Czas edycji: 2009-09-14 o 13:25 |
|
|
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
Hej skarby smutne
widzę, że przybylo postow w temacie bezsensu zyciowego ja w sumie moglabym sie tez podpisac pod tym co piszecie..ale musimy tu przewietrzyc optymizmem ![]() malinn - widzę, że na mysl o nowych projektach juz smieje Ci sie pysio wiec nie jest tak zle masz swoj cel i swoje male przyjemnosci a to juz dobry poczatek ines - Ty tez nie patrzysz tak pesymistycznie, przeciez zaczelas nowa szkole i moze to zapowiedz calkiem dobrych lat a przede wszystkim prosze nie opuszczac watku na dluzej niz pare godzin ![]() ja musze wrocic na cnotliwa droge diety bo wiecie co, ja przede wszystkim nie moge na siebie patrzec wiem to niezdrowe tak o sobie myslec i to nie tak, ze dopatruje moich niepowodzen w mojej tuszy, tylko tak, że mam wrazenie ze nie panuje nad moim zyciem tak jak nie panuje nad moim cialem (kilogramami) i dlatego wydaje mi się, że jak schudne to odzyskam wiare we wlasne mozliwosci i znajde zgubione gdzies poczucie wlasnej wartosci, gdzies slyszalam ze ludzie otyli to tacy którzy juz w dziecinstwie czuli sie nic nie warci i do niczego... to chyba ja chociaz chyba jakis strasznych powodow nie mialam do tego, tylko maja psyche...
|
|
|
|
#149 |
|
Zadomowienie
|
Hej Kochane
![]() Fiolusiek - powodzenia dzisiaj na spotkaniu! Wiem, że łatwo się mówi, ale postaraj się wyluzować i być sobą! I oczywiście od razu po spotkaniu zameldować nam się grzecznie i wszystko opowiedzieć. Niqsia - Witam na wątku. Opowiedz coś o sobie ![]() Tysia - Jak tylko wyleczysz trochę kaca to zdaj relację co i jak Limonka - nie mam jeszcze ustalonej daty obrony. Promotor ma się odezwać po 15stym jak pogada z recenzentem ![]() Malinn - Ines - Wow, nie wiedziałam, że kontynuujesz naukę. To super! I jak możesz mówic, że się cofasz? Dla mnie to co Ty robisz oznacza rozwój, bo uczysz się praktycznego zawodu, a koleżanka robi doktorat.. sorki, ale dla mnie to właśnie stanie w miejscu i trochę pójście na łatwiznę. Nie zlinczujcie mnie za to, ale z moich obserwacji wynika, że doktorat robią ludzie, którzy nie mają lepszego pomysłu na siebie ![]() I ta praca przy pakowaniu słodyczy... dla mnie byłaby zabójcza! Po miesiącu ważyłabym pewnie 100 kg... kocham słodycze ![]() Kostko - co do diety to ja od wczoraj mam silne postanowienie poprawy... nie ma co zapeszac, ale jak na razie idzie dobrze ![]() Virginio - szkoda, że nie jesteś z Sosnowca albo Katowic, bo mam do oddania 6 uczniów. W połowie października przeprowadzam się na północ i trochę mi głupio, że ich tak zostawiam. A ja wczoraj, podobnie do Limonki, nie mogłam spac U mnie to akurat nerwicowe, więc bez tabletki się nie obyło. Z kolei tabletka tak mnie zmuliła, że zwlekłam się dopiero o 12 ![]() Dziewczyny, co polecacie na zniszczone włosy? Bo ja zawsze miałam zdrowe włoski, ale po tej dekoloryzacji to masakra. Wczoraj kupiłam w Rossmanie szampon i odżywkę wzmacniająca Farmona Radical z dużą zawartością skrzypu polnego i witamin i mam nadzieję, że pomoże. Wczoraj zrobiłam sobie mały maraton Weeds (znacie ten serial? - jest boski), a potem zaczęłam oglądac Revolutionary Road, ale obejrzałam tylko pół godziny, bo zadzwonił Tż i rozmawialiśmy przez 2 godziny Zrobił mi sesję terapeutyczną, bo coś mi nerwica wraca od kilku tygodniu i jest coraz gorzej Ja już z tym cholerstwem walczę 10 lat... leki, terapia w sumie dwuletnia i co? I gów**, że się tak wyrażę. Czasami mam dosyc... serio. Ale ja już dzięki terapii wiem co jest przyczyną, ale jeszcze nie potrafię tego czegoś zmienic. Nie chcę tutaj opowiadac historii życiowej, ale powiem tylko, że źródłem tego wszystkiego są relacje z rodzicami, a ja właśnie po 5 latach życia 600km od nich wracam do paszczy lwa i teraz nie wiem... albo mi to pomoże, bo w końcu będę mogła naprawic te stosunki albo mnie to po prostu zniszczy do końca. Sorki za użalanie się, ale jakbyście były takie kochane to trzymajcie kciuki, żeby mi się udało ![]() Ok, trochę się rozpisałam... idę posprzątac mieszkanie, ale na pewno jeszcze dzisiaj do Was zajrzę. Miłego dnia! |
|
|
|
#150 | |
|
Zakorzenienie
|
Kostko ja tez upatruje wszystkie swoje wady i niepowodzenia wlasnie w mojej nadwadze...
Niby dopiero niedawno uswiadomilam sobie, ze przeciez nie jest ze mna tak zle...ze waze wiecej... i zaczelam zauwazac co raz wiecej otylych osob, ktore sa na prawde szczesliwe... (no i drugie tyle zakompleksionych i zagubionych jak ja) Zwalam na to, swoja niesmialosc do facetow Dobre nie? I oczywiscie wydaje mi sie, ze jak schudne to zacznie mnie otaczac wianuszek facetow No i propozycja mnie powalila na kolana... zaproponowali mi stanowisko kierownicze z niebagatelnymi dochodami+nienormowany czas pracy wklad wlasny to moj intelekt+ok 10h pracy tygodniowo W srode mam spotkanie o 18 wiec zobaczymy co to za mega super oferta i gdzie ma wady ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Cytat:
Co do wloskow..... hmmm kup sobie dobry delikatny szamponik bez SLS do codziennego stosowania, a jako odzywke sprobuj uzyc na noc olej kokosowy A rano wymyc wlosy....ale tutaj szamponik bez SLS juz sie nie sprawdzi... na mnie dziala (barwa ziolowa-brzoza albo pokrzywa)
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:43.

a wieczorem ognisko i zupa z kociołka która wyszla mi chyba dobra ale niezbyt dietetyczna
ze szok, zapominam ze mnie taka kawa zatyka fuj

ale jutro sie przekonam jaki jest naprawde
dzis jakos wytrzymam a jak bedzie jutro

.... i potem smutno mi sie zrobiło i taki refleksyjny dzien mialam...później nie moglam juz w domu wysiedziec i wiciągłam koleżanke na spacer ... i znowu się troche zdołowałam bo ona wyjeżdza sobie na doktorat do Belgii a ja mam wrażenie że się cofam.... a to była na prkatykach tu a to tam.....ona w tym roku tez skokczyla studia tak jak ja z tym że biotechnologie....
hehe jestem ciekawa jak to będzie 

Oj jestem maniaczką, jestem... Pewnie dlatego stan mojego konta wygląda jak wygląda
Gdzie i o której mam być?

Bo czuje sie na prawde kiepsko

tez to przerabialam i wiem o czym mowie