![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
troche sie wykonczylam wczoraj w gorach, kosilam trawe, robilam przy drzewie i takie tam prace przedzimowe
![]() ![]() ![]() ![]() musze herbate teraz ![]() a gdzie wy kochane wszystkie jestescie oprocz fioluska???? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#122 | |
Zakorzenienie
|
hej hej słoneczka
![]() Cytat:
![]() ha dzisiaj ogólnie to sięczuję tak jak bym sie w ogóle nie czuła a to z tego powodu że byłam wczoraj na grillu i bardzo dobrze sie bawiłam ![]() kurcze muszę znależć kogos kto kupi mi play station i do tego karaoke sing star ![]() ![]() własnie dziewczyny gdzie wy wszystkie jesteście?? czyżbyście kożystały z ostatnich ciepłych dni? o ile u was takowe są bo u mnie to zimnoo.
![]() |
#123 |
Zadomowienie
|
Dobry wieczór ;D jestem kompletnie nie w temacie, aczkolwiek nie przeszkadza mi to, żeby się do Was dołączyć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam zle wiadomosci ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#125 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() aaa przed chwilą sie dowiedziałam że babcia dala nam wino własnej roboty ![]() kurcze na polsacie leci mecz Polska-Francja a miał być taki cudowny wieczór ze steperkiem i serialami a tu będzie tylko ze steperkiem ![]()
![]() |
#126 |
Raczkowanie
|
Cześć Laseczki!
![]() Wróciliśmy dzisiaj i padam na pyszczek. Buh! Jedząc żelki Haribowe macham do Was na przywitanie i oddelegowuję się do łózia ![]() Fajnie było, ale pogoda trochę średnia - już zimnawo było. No i strasznie niewyspana jestem. ![]() Idę w kimono. ![]()
#127 |
Zakorzenienie
|
martusia585 nawet jak jajniki beda mi uszami wychodzic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Zadomowienie
|
hello
![]() witam nowe osóbki na naszym wątku ![]() ![]() a u mnie niedziela mineła nijako .... dziś obajrzałam film "siedem dusz" ehhh i się w sumie na nim popłakałam ![]() dobra już nie smęce... jutro mam zajęcia z masażu i będziemy już na sobie trenowac ![]() ![]() ![]() dobrej nocy ![]()
![]() |
#129 | |||
Wtajemniczenie
|
hej lalki
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() co tu taka cisza ostatnio?
![]() |
#130 |
Zadomowienie
|
ej ciężej jest nie pić alkoholu niż nie jeść słodyczy, tak stwierdzam. Do tego drugiego nikt na siłę nie namawia ;D
|
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Zadomowienie
|
czedc dziewccyny wroclam z popararawin;D
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#132 | |||||||||||||
Zakorzenienie
|
Stały numer wizażu, ostatnimi czasy
![]() Cytat:
![]() ![]() A jeśli nie to pofatyguję się tam do Ciebie i zafunduję Ci taką Limonkoterapię, że następna chandra zacznie Cię męczyć w okolicach listopada 2015 ![]() Cytat:
![]() ![]() Odnośnie kwiatków na zdjęcia będziecie musiały cierpliwie poczekać, bo właśnie doszłam do wniosku, że to co stworzyłam jest do niczego i w najbliższej wolnej chwili będę musiała zacząć całą zabawę od początku. Ciężkie jest życie perfekcjonistki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() BTW- masz już wyznaczony termin? Cytat:
![]() Strasznie jestem ciekawa Twoich makijaży. Może wstawiłaby coś na MM jak już ogarniesz się z obroną pracy? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Meliską próbowałam walczyć dość długo Kupiłam chyba wszystkie dostępne na rynku, łącznie z takimi aromatyzowanymi pomarańczą i gruszką (notabene, pyszne były). Niestety bez większych efektów. Nic to... Przynajmniej dzięki temu mam dłuższą dobę ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Na dobry początek powiedz coś o sobie. Ile masz lat, ile ważysz, jaka jest Twoja waga docelowa, co robisz by to osiągnąć? Co robisz w życiu (praca, szkoła)? A co lubisz robić w wolnym czasie? Tak, wiem... Limonka=ciekawska baba ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Poza tym o ile mi wiadomo nie masz jeszcze pięćdziesięciu lat, więc nie wiesz co Cię w życiu spotka i czy też nie zrobisz doktoratu w Belgii. Tak, że nie marudź skarbuchu, bo chociaż to jest najłatwiejsze to niestety nic z tego nie wynika. Jeśli nie jesteś zadowolona z tego co masz próbuj robić coś, żeby osiągnąć więcej. Tylko pamiętaj, że nie zawsze marzenia innych ludzi są naszymi. Nie każdemu tak na prawdę zależy na tytule doktora czy wielkim sukcesie. Zastanów się co jest na prawdę ważne dla Ciebie, opracuj plan jak to osiągnąć i jazda, jazda. Nawet gdyby się nie udało będziesz mogła powiedzieć, że przynajmniej nie poddałaś się bez walki. Cytat:
![]() Sama się zastanawiam ![]() Chyba nie sądzisz, że ta jednozdaniowa relacja nas zadowoli??? Szczegóły, Tysiu! ZDJĘCIA!!! U mnie kolejna noc upływająca głównie na przewracaniu się z boku na bok ![]() ![]() Trzymajcie się ciepło, babeczki ![]()
Jestem bezbronna tylko wtedy, gdy schnie mi lakier na paznokciach... Edytowane przez Limonka1987 Czas edycji: 2009-09-14 o 02:21 |
|||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
Dzem dobryyyyy
![]() Dziewczyny przepraszam, ze nie pisze... ale od dluzszego czasu cos dziwnego sie ze mna dzieje... czegos mi brakuje i chyba mi potrzeba wiekszych zmian ![]() ![]() ![]() Fiolusku... ubierz sie sexy, umaluj tak aby podkreslic urode ![]() ![]() ![]() ![]() Olu maniactwo kosmetyczne u mnie trwa nieustannie od kilku miesiecy ![]() ![]() ![]() Virginio pochwalisz sie nam strona? ![]() Joyce fajnie, ze wrocilas ![]() A ja uciekam ![]() ![]()
#135 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Bry!
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() To się rozpisałaś!!! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zresztą wystarczy, że będziesz sobą, a na pewno go zachwycisz!! Limonko, martwią mnie troszkę te Twoje problemy ze snem. Nie odbija się to na Twoim codziennym funkcjonowaniu? Zmykam, miłego dnia wszystkim!
I'll be dreaming my dreams with you And there's no other place That I'd lay down my face I'll be dreaming my dreams with you.. Edytowane przez virginia Czas edycji: 2009-09-14 o 09:45 |
||||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
ja mam sie ubrac sexy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
Dobry kochane
![]() limonko - jak Ty kochana dajesz rade potem w pracy??i caly dzien po takiej nocy???ja bym padla.. to wykancza strasznie...moze troszkę zwolnij tempo zycia i pomysl o sobie skarbie??? ![]() fiolusku -nie panikuj az tak, mysle ze bedzie calkiem sympatycznie, tylko nie przejmuj sie az tak, potraktuj to jak spotkanie z kumplem, a co do gaf to jak bedziesz sie tak bala, ze jakas strzelisz to napewno strzelisz ![]() ![]() ![]() virginio - stronka bardzo profesjonalna ale jak dla mnie malo osobista, pewnie duzo jest takich stron, a ja mysle, ze powinnas zareklamowac siebie ![]() ![]() ![]() Dlatego tak piszę, bo konstruowalam przez 4 lata reklamę osrodka jeździeckeigo ktory wspolprowadzilam z przyjaciolką (dalej dobrze prosperuje) i wlasnie na takich rzeczach sie skupialysmy co jest u nas a czego nie ma u sasiada ktory tez ma podobny osrodek ![]() ![]() malinn - co Tobie skarbie??? nie zostawiaj nas na tak długo!!! ![]() ![]() mamrotka - jak dzidzia?? to juz coraz blizej jak zostaniemy ciociami ![]() ja od rana posprzatalam caly dom, umylam samochod, podlalam wszystkie kwiatki, teraz gotuje obiad i piore a w przerwach zagladam do Was ![]() ufff padam juz a zaraz musze na poczte pedzic i na zakupy ![]() miłego dnia chudzinki, a jak tam Wasze odchudzanie? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Zadomowienie
|
kostko pytasz jak nasze odchudzanie...hmm pozwolisz że naposze o sobie
![]() ![]() ![]() fiolusiek bądz po prostu sobą, nadmierna ilośc makijażu i przesadny strój - to rzeczy których faceci z reguły nie lubia mimo wszystko ![]() ![]() a i jeszcze jedno o której masz tą randkę ![]() Tysia a powiedz kochana jak poprawka egzaminu ..??? dziś wyniki ? czy jeszcze musisz czekac?? ![]() no i oczywiście jesteśmy rządne relacji weselnejn ![]() ![]() Limonko po czym wnioskuje, że jesteś maniaczką torebek i butów :P:P??? sama to napisałaś między wierszami swoich wypowiedzi ![]() ![]() Swoją drogą to ja nie wiem jak Ty funkcjonujesz skoro śpisz tylko po kilka godzin...ja to jestem straszny śpioch i sypiam nawet po 10 godz ![]() A co do moich wczorajszych smętów...to masz racje dla mnie nie jest ważne żeby zrobic doktorat dla samego faktu żeby miec ...w sumie nie interseuje mnie żadna praca naukowa w jakims tam instytucie a poza tym nawet bardzo ciezko dostac taką posadkę nawet po uzyskaniu tytułu doktora, gdyż z reguły musi się zwolnic miejsce..... Może po prostu jestem zbyt krytyczna w wtosunku do siebie ![]() ![]() Ale staram się wziąźc w garśc ![]() Malinn co z toba kochana ![]() DZIEN DOBRY ![]() Więc ja już dziś po porannym masażu ....mówię Wam dziewczyny suuuper sprawa i bardzo mi się podoba ![]() ![]() ![]() Dziś po raz piwerwszy uczyliśmy się tylko podstawowych ruchów w masażu tj. rozcieranie, ugniatanie i głaskanie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a poza tym trzymajcie kciuki bo prawdopodobnie wybieram się do nowej pracy...nic szczególnego ale może uda mi się to pogodzic z nauką... to taka praca przy pakowaniu słodyczy mmmmmm ![]() co gorsza dla mnie - można sobie podjadac w tej pracy i to mnie najbardziej przeraża ![]() a póki co mam dziś już wolne i musze sobie jakieś zajęcie znaleźc ![]()
![]() Edytowane przez ines85 Czas edycji: 2009-09-14 o 11:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
Co ze mna? sama nie wiem.... czegos mi w zyciu brakuje... motywacji chyba najbardziej... i zebym jeszcze wiedziala czego ja chce... mnie tez kompleksy znowu niszcza... czuje sie taka mala i nic nie warta... no i wydaje mi sie, ze mam za wysokie ambicje jak na siebie.... a rzeczywistosc stanowczo mnie miazdzy.... w dodatku mam wrazenie ze stoje w miejscu, a moje zycie jest mega nudne bo nic, zupelnie nic sie w nim nie dzieje... a co gorsza nie mam ochoty nawet na zmiany... znaczy sie ochote to ja mam... ale jakos nie chce mi sie nic zmieniac... chodze przybita jak gwozdz do trumny i ogolnie jakos wszystko jest do D....
No to to by bylo na tyle.... optymizmem nie powialo ![]()
#140 | |
Zakorzenienie
|
hej hej hej kochane
![]() oo to czekamy na relacje i zdjęcia ![]() Cytat:
![]() Limonko i Virginio niestety moi rodzice wczoraj postarali się co by butelka została całkowicie przezroczysta ![]() ![]() mam tak zmutowany głos że mama mnie nawet dzisiaj nie poznała jak z nią przez telefon rozmawialam. śniło mi sie dzisiaj że miałam tak nos zatkany że nie mogłam nic powiedzieć bo musiałam przez usta oddychać ![]() Limonko znalazłam sposób na twoja bezsenność: fantastyczne mango oferuje plastry oczyszczające z toksyn ![]() ines ja z miłą chęcią stane sie osobą na której będziesz ćwiczyła masowanie ![]()
http://czytanietozaszczyt.blogspot.com/ Nie ma brzydkich kobiet, tylko czasami wśród ich przyjaciół nie ma dobrego stylisty ![]() co raz mniej mnie w 2015 roku !! ![]() Edytowane przez martusia585 Czas edycji: 2009-09-14 o 11:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#141 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
rozumiem Cie w 100% ale z drugiej strony nie można się tam wiecznie dobijac... ![]() a jak z Twoją dietą ????
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
Ines....ja tez chce zmian.... bo na wymioty mi sie zbiera jak mysle o tej cudnej mojej rzeczywistosci.... ale zupelnie nie wiem co mam robic, za co sie zabrac... nic nie wiem
![]() A dieta..... yyyyy co to jest? Bo dawno z tym stycznosci nie miaalm ![]()
#143 |
Zakorzenienie
|
Malinn i ines; chciec=moc
![]() zamiast narzekac na swoj los postarajcie sie go zmienic ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
Fiolusku ale ja to wszystko wiem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Zadomowienie
|
Malinn znam ból wysyłania CV i brak odzewu....
![]() ![]() i weź tu się człowieku ucz, kończ studia a potem i tak nic z tego nie masz ... i to mnie dobija właśnie... 5 lat pewnie zmarnowałam i wydałam tylko kupe kasy ![]() ale z drugiej strony tłumacze sobie to tak, że jeszcze mam czas i znajdę pracę która mi się spodoba itd ![]()
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
fiolusku wychodze ze znajomymi, chodze na spacerki, na rower pare razy w tyg. ale to mi pomaga na chwile....
No i chyba przyciagnelam ![]() Wlasnie dostalam propozycje wspolpracy na goldenline ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Spadam uczyc sie hiszpanskiego.... zapomnialam, ze musze to zaliczyc do konca wrzesnia ![]()
![]() Edytowane przez Malinn Czas edycji: 2009-09-14 o 12:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
Hej skarby smutne
![]() widzę, że przybylo postow w temacie bezsensu zyciowego ![]() ale musimy tu przewietrzyc optymizmem ![]() ![]() malinn - widzę, że na mysl o nowych projektach juz smieje Ci sie pysio wiec nie jest tak zle masz swoj cel i swoje male przyjemnosci a to juz dobry poczatek ![]() ines - Ty tez nie patrzysz tak pesymistycznie, przeciez zaczelas nowa szkole i moze to zapowiedz calkiem dobrych lat ![]() ![]() a przede wszystkim prosze nie opuszczac watku na dluzej niz pare godzin ![]() ja musze wrocic na cnotliwa droge diety bo wiecie co, ja przede wszystkim nie moge na siebie patrzec ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Zadomowienie
|
Hej Kochane
![]() Fiolusiek - powodzenia dzisiaj na spotkaniu! Wiem, że łatwo się mówi, ale postaraj się wyluzować i być sobą! I oczywiście od razu po spotkaniu zameldować nam się grzecznie i wszystko opowiedzieć. Niqsia - Witam na wątku. Opowiedz coś o sobie ![]() Tysia - Jak tylko wyleczysz trochę kaca to zdaj relację co i jak ![]() Limonka - nie mam jeszcze ustalonej daty obrony. Promotor ma się odezwać po 15stym jak pogada z recenzentem ![]() Malinn - ![]() Ines - Wow, nie wiedziałam, że kontynuujesz naukę. To super! I jak możesz mówic, że się cofasz? Dla mnie to co Ty robisz oznacza rozwój, bo uczysz się praktycznego zawodu, a koleżanka robi doktorat.. sorki, ale dla mnie to właśnie stanie w miejscu i trochę pójście na łatwiznę. Nie zlinczujcie mnie za to, ale z moich obserwacji wynika, że doktorat robią ludzie, którzy nie mają lepszego pomysłu na siebie ![]() I ta praca przy pakowaniu słodyczy... dla mnie byłaby zabójcza! Po miesiącu ważyłabym pewnie 100 kg... kocham słodycze ![]() Kostko - co do diety to ja od wczoraj mam silne postanowienie poprawy... nie ma co zapeszac, ale jak na razie idzie dobrze ![]() Virginio - szkoda, że nie jesteś z Sosnowca albo Katowic, bo mam do oddania 6 uczniów. W połowie października przeprowadzam się na północ i trochę mi głupio, że ich tak zostawiam. A ja wczoraj, podobnie do Limonki, nie mogłam spac ![]() ![]() Dziewczyny, co polecacie na zniszczone włosy? Bo ja zawsze miałam zdrowe włoski, ale po tej dekoloryzacji to masakra. Wczoraj kupiłam w Rossmanie szampon i odżywkę wzmacniająca Farmona Radical z dużą zawartością skrzypu polnego i witamin i mam nadzieję, że pomoże. Wczoraj zrobiłam sobie mały maraton Weeds (znacie ten serial? - jest boski), a potem zaczęłam oglądac Revolutionary Road, ale obejrzałam tylko pół godziny, bo zadzwonił Tż i rozmawialiśmy przez 2 godziny ![]() ![]() ![]() Ok, trochę się rozpisałam... idę posprzątac mieszkanie, ale na pewno jeszcze dzisiaj do Was zajrzę. Miłego dnia! |
![]() ![]() |
![]() |
#150 | |
Zakorzenienie
|
Kostko ja tez upatruje wszystkie swoje wady i niepowodzenia wlasnie w mojej nadwadze...
Niby dopiero niedawno uswiadomilam sobie, ze przeciez nie jest ze mna tak zle...ze waze wiecej... i zaczelam zauwazac co raz wiecej otylych osob, ktore sa na prawde szczesliwe... (no i drugie tyle zakompleksionych i zagubionych jak ja) Zwalam na to, swoja niesmialosc do facetow ![]() ![]() No i propozycja mnie powalila na kolana... zaproponowali mi stanowisko kierownicze z niebagatelnymi dochodami+nienormowany czas pracy ![]() W srode mam spotkanie o 18 wiec zobaczymy co to za mega super oferta i gdzie ma wady ![]() ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Cytat:
Co do wloskow..... hmmm kup sobie dobry delikatny szamponik bez SLS do codziennego stosowania, a jako odzywke sprobuj uzyc na noc olej kokosowy ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:06.