|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Givenchy, Chanel, Kenzo, Dior i inne - zapraszam!
tak wlasnie mysle, czego potrzebuję....
tuszu jakiegoś zdecydowanie. najlepiej podkrecający, wydłużający. nic z pogrubiających. kredkami sie nie maluję. hmmm......
|
|
#122 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Ciebie
To znowu ja przyszłam do Ciebie, bo ..takie super cienie trzymałaś po ladą )... więc pytam nieśmiało, czy coś wybieresz za (?):Guerlain Ombre Eclat 4 Shades 461 Violette Du Soir |
|
|
|
|
#126 | |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic za cienie nie znalazlam
![]() Cytat:
![]() Pozdarwiam! |
|
|
|
|
|
#127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może wypatrzysz coś u mnie?
|
|
|
#128 |
|
Rozeznanie
|
- Chanel Coco Mademoiselle 35/50 edp, kartonik
Coś u mnie>? |
|
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Hmm tak sobie mysle, ze chyba mi sie Holi podoba... Mialam i oddalam, ale chyba znowu chcialabym go miec... Ale pewnosci nie mam No ale powiedz najpierw i tak, czy w ogole wchodzi w gre zapach za kosmetyk ![]() Za coco nic Pozdarwiam!
|
|
|
|
|
#130 |
|
Wtajemniczenie
|
cos za estee lauder? mam innocenta lub połowę bąbki V&R
|
|
|
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#132 |
|
Wtajemniczenie
|
mam go jakieś 15ml, pasowałaby Ci taka zamiana?
|
|
|
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#134 |
|
Wtajemniczenie
|
watek już nieaktualny, gapa ze mnie, ze go nie zamknęłam. mat lumier już brak, a innocenta mama w międzyczasie podkradała jest go ponad połowa z 25ml tak jak napisałam jakies 15ml, wiec ewentualnie pewnie ja musiałabym coś od siebie dołożyć? Tylko co???
|
|
|
|
|
#135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tak sie upewnie, tylko, czy nic u mnie CI sie juz wiecej nie podoba? Bo moze jakis hurt bysmy zrobily?
|
|
|
|
|
|
#136 |
|
Wtajemniczenie
|
m-habibi mnie interesuje jedynie estee lauder, a co ja mam, moge oddac aliena 3-4ml, wiecej nie dam, bo kocham... mam nowy blyszczyk lip injection kolor techno glow, naturalny, w kolorze delikatnej poltransparentnej brzoskwinki z mnostwem drobinek oraz Kerastase Nutritive Oleo-Relax Fluid to jakby płynny jedwab, moge zrobic odlewke jakies50ml oraz diorshow minaturka tuszu 5ml(tyle maja praktycznie tusze pelnowymiarowe selektywnych firm, ale to pewnie sama wiesz ;-)), wypróbowany jakies 4razy,mokry sama nie wiem, co jeszcze doprecyzuj, czego szukasz, a ja przepatrze swoje zapasy
|
|
|
|
|
#137 |
|
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
I jak tam? Udało się Zenka powąchać? ( oczywiście Zenka jako perfumy, a nie jakiegoś chłopa o tym imieniu....
)
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
|
|
|
|
|
#140 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej,
nie bylam jeszcze sprawdzic kolorku podkladu ale zauwazylam to: - Guerlain Ombre Eclat 4 Shades 461 Violette Du Soir - uzyte kilka razy. Mam kartonik.Tylko za cos super. znajdziesz cos u mnie?? |
|
|
|
|
#141 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ostatnie moje wrazenia zapachowe byly z wachania sobotniego a na kolejne niuchy ide jutro Poznym wieczorem dam znac, jezeli Zenka dopadne Cytat:
![]() Podoba mi sie baza mac pod cienie no ale nie za coco jednak, gdybys cos za nia znalazla, to polecam sie Haha czesc Kissku Lubisz, ale pytanie co Ty lubisz u mie? ![]() Cytat:
Najlepiej z mojej listy |
||||
|
|
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
Oczywiście mnie się niezmienie podobie Chanel Coco Mademoiselle 35/50 edp
a że addicta mam tyle ile mam to to mam do zaproponowania do niego ekhmm: -żel perfumowany cat deluxe at night nowe 200ml + np miniaturka OI (1/2 pojemności) + jakieś próbaski to na tą chwilę ![]() lub -zastanowię się nad tą Twoją euphorią jej jest nie wiele mniej niż od Ciebie dostałam bo używałam jej tylko na specjalne okazje ![]() Edytowane przez kisssek Czas edycji: 2009-09-15 o 09:22 |
|
|
|
|
#143 |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=m-habibi;14244372]Siek, a blyszczyk, to nie byloby za duzo? Bo jezeli za duzo, to poprosze zamiast niego aliena i w sumie chyba mamy dila
![]() Kochana, a może tak: oddam Innocenta, odleweczke aliena, błyszczyk za EL i przeterminowane czwórki chanel, pasowałaby Ci taka wymiana
|
|
|
|
|
#144 |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=m-habibi;14244372
Olciu, to co wczesneij wymienione Najlepiej z mojej listy [/QUOTE] a czy przypomnisz mi co chcialas...i jaki jest ubytek cieni??poza watkiem raczej nic nie mam ale zerkne na twoja liste... |
|
|
|
|
#145 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a euphorii mam juz cale 80ml ![]() [QUOTE=siek;14245303] Cytat:
Pasuje mi, tylko, zapominij sie na chwile przy odlewaniu aliena, tak zeby wyszlo jak najwiecej Wysle Ci atomek Cytat:
+ MAC - PIGMENT KITCHMAS - ODSYPKA - PÓŁ ŁYŻECZKI STOŁOWEJ + MAC - PIGMENT VIOLET (odsypka) +BENEFIT - GLOSSINESS HER - DIDN'T HEAR IT FROM ME - BLYSZCZYK KOLOR NUDE - UBYTEK OK. 5% - PIEKNIE PACHNIE + MAC - CREMESHEEN - CREME D'NUDE - POMADKA - UZYTA 3 RAZY a ubytek cieni jest malusi, uzyte kilka razy |
|||
|
|
|
|
#146 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#148 |
|
Wtajemniczenie
|
aha ...nie za pdklad to dziekuje...zakupilam sobie 2 dni temu wiec na razie podklady mi nie potrzebne...
|
|
|
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
Oj, skubana nie da się oskubać hehe
no a podoba mi się również chanceee |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:57.

)... więc pytam nieśmiało, czy coś wybieresz za (?):

I przygarnelabym chetnie calosc
a euphorii mam juz cale 80ml