|  2009-09-09, 20:24 | #121 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-01 Lokalizacja: W pokoiku, samotnie, przy zielonej herbatce... 
				 | 

Dot.: Skradzione zdjęcia z MM.

Wielkie podziękowania i szacunek dla redakcji, że wkroczyła do akcji. Złoś, AgoZ, dziękujemy   Moderator z pewnością może usuwać fotki, administrator tym bardziej. Problem w tym, że wygląda na to, że tam nie ma żadnej moderacji. Prymitywne odzywki są na porządku dziennym. 
				__________________ Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. | 
|     |   | 
|  2009-09-09, 20:27 | #122 | |
| nabija na KOPIĘ kopistów. okrutnica jakaś... | 

Cytat: 
 Pochodzi ze str. głównej wizaz.pl tylko nie było zabezpieczone https://wizaz.pl/Makijaz/Inspiracje/Inspiracja-Chanel | |
|     |   | 
|  2009-09-09, 20:27 | #123 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2008-11 Lokalizacja: Poznań 
				 | 

Cytat: 
  Przepraszam za OT. Adrianę chyba zalała chcica  | |
|     |   | 
|  2009-09-09, 20:52 | #124 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-01 Lokalizacja: W pokoiku, samotnie, przy zielonej herbatce... 
				 | 

Zło tutaj jest logo http://ikf.com.pl/makijaze/makijaz208067.htm ... i jedziesz z tym koksem  Swoją drogą patrzcie na argumentację jednej z panien  Ona jedynie ściąga te zdjęcia, a więc nie są kradzione   
				__________________ Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. | 
|     |   | 
|  2009-09-09, 21:01 | #125 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2005-03 
				 | 

| 
|     |   | 
|  2009-09-09, 21:06 | #126 | 

http://ikf.com.pl/makijaze/makijaz295409.htm a to moje ze str. głównej z logo wizazu nadal tam wisi   zgłaszałam już kilka razy i nic | 
|     |   | 
|  2009-09-09, 21:09 | #127 | |
| BAN stały Zarejestrowany: 2009-01 
				 | 

Cytat: 
  Co wypowiedź tam to eksplozja inteligencji | |
|     |   | 
|  2009-09-09, 21:09 | #128 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-08 Lokalizacja: Dzierżoniów 
				 | 

esh...ja doszukalam sie 4 swoich zdjec...ide sprawdzic czy usuneli bo juz wczoraj do nich pisalam o tym.

__________________ | 
|     |   | 
|  2009-09-09, 21:12 | #129 | |
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2009-08 Lokalizacja: M 
				 | 

Cytat: 
 przeczytałam ich "argumenty", jeśli można je takowymi nazwać... i robi mi się słabo... i wiecie co, przede wszystkim jest mi ich żal  chodzi o kradzież torebki... "(...)tak to wtedy jest kradzież ! ale jak ściągasz z neta to już nie, no chyba że zdjęcia kogoś to wtedy też kradzież"  to tyle się wypowiem, po tym- ehh brak słów. | |
|     |   | 
|  2009-09-09, 21:13 | #130 | |
| Przyjaciel Wizaz.pl Zarejestrowany: 2001-10 
				 | 

Cytat: 
 | |
|     |   | 
|  2009-09-09, 21:14 | #131 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. | |
|     |   | 
|  2009-09-09, 21:17 | #132 | ||
| BAN stały Zarejestrowany: 2009-01 
				 | 

Cytat:  ...ręce opadają  ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Cytat: 
 | ||
|     |   | 
|  2009-09-09, 21:20 | #133 | 
| Przyjaciel Wizaz.pl Zarejestrowany: 2001-10 
				 | 

Zgłaszajmy. Jeśli nie będzie reakcji, zajmie się tym kancelaria prawna.

| 
|     |   | 
|  2009-09-09, 21:22 | #134 | 
				 | 

Voodia...ale jeszcze podszywanie się pod kogoś to już przesada  . Po wypowiedziach tych osób można sporo wywnioskować... | 
|     |   | 
|  2009-09-09, 21:23 | #135 | 
				 | 

fajno fajno...wychodzi na to ze wszyscy jestesmy jedna osba o wielu kontach ...boooze co za kretynki tam siedza...

__________________ | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2009-09-09, 21:23 | #136 | |
				 | 

Cytat: Miałam podobną akcję na fotce, na gazetowym forum, a teraz proszę, znowu. I nawet nie ma jak z tym walczyć, praw autorskich do nicka nie mam, niestety;/ A niech pisze jakaś idiotka, kto mnie zna, ten się nie da nabrać na takie historie   | |
|     |   | 
|  2009-09-09, 21:28 | #137 | 
				 | 

Voodia masaakra co tam sie dzieje..ja to czytam i mam wrazenie ze to jakies nawiedzone 10latki :P

__________________ | 
|     |   | 
|  2009-09-09, 21:33 | #138 | 

wreszcie usunęli to moje zdjęcie.  Komentarze tych panien przypominają mi te ze snobki czy zeberki | 
|     |   | 
|  2009-09-09, 21:35 | #140 | |
				 | 

Cytat: 
  ale wątpliwości są  hehe żartuję, chociaż czasem myślę po takich akcjach czy na mnie nie padnie podejrzenie. 
				__________________ Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. | |
|     |   | 
|  2009-09-09, 21:36 | #141 | 
| Wtajemniczenie | 

pod tym niebieskim dyskusja prawie dorównuje dyskusji po oczkiem Kici... masakra....

__________________ Kaja aktualizacja 13 maja - Nie taki modry, czyli za co kocham Budapeszt | 
|     |   | 
|  2009-09-09, 21:36 | #142 | 
				 | 

Zło jesteś niczym prezydent Rzeczypospolitej i musimy się wciskać w Twój terminarz    
|     |   | 
|  2009-09-09, 21:38 | #143 | |
				 | 

Cytat: 
  Bo ja mam taką podwójną, podłą naturę  I myślałam, że nikt się nie zorientuje   A już serio, to takie sytuacje trzeba zlewać, każdy ma swoje rozrywki na miarę swojego poziomu. | |
|     |   | 
|  2009-09-09, 21:38 | #144 | 
| Wtajemniczenie | 

__________________ Kaja aktualizacja 13 maja - Nie taki modry, czyli za co kocham Budapeszt | 
|     |   | 
|  2009-09-09, 21:39 | #145 | |
				 | 

Cytat: 
 A od dzisiaj mówcie mi per woskowina   
				__________________ Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. Edytowane przez coldold Czas edycji: 2009-09-09 o 21:43 | |
|     |   | 
|  2009-09-09, 21:40 | #146 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2008-11 Lokalizacja: Poznań 
				 | 

Wydaje mi się, że trzeba po prostu dobrze podpisać zdjęcia. Zauważcie, że wśród skradzionych fotek nie ma takich, gdzie napis biegnie przez twarz lub tęczówkę. Edit: Znalazłam u nich piękne zdjęcie, które na bank było znalezione gdzieś w necie. Więc sobie wrzuciłam na avka, ale według tamtego portalu to nie kradzież, prawda?   Edytowane przez Nais Czas edycji: 2009-09-09 o 21:50 | 
|     |   | 
|  2009-09-09, 21:42 | #147 | 
				 | 

myślę, że intelektualnie mają po 10 lat...a może mniej. Nie sztuką jest skopiować i wkleić skradzione zdjęcie makijażu z MM czy też innego forum.. przecież to praca każdej z nas...sztuką jest stworzyć własnymi rękoma jakieś cudeńko...i jeśli tego chcemy pokazać je w miejscu, które same sobie wybierzemy...  a My mamy MM   | 
|     |   | 
|  2009-09-09, 21:47 | #149 | 
				 | 

Czy Tobie też się tak buzia cieszy jak mi. Może i się zniżyłam do ich poziomu, choć nie używałam wulgaryzmu, ale ubawiłam się po pachy. Normalnie super, że na wizazu mamy tak "rygorystyczną" moderację. Niech to się nie zmienia, błagam.

|     |   | 
|  2009-09-09, 21:49 | #150 | 

zdjęcia prezentowane na MM mogą mieć, owszem takie napisy. Ale te na str. głównej już nie bo będą nieczytelne

| 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Galeria makijażu - moje makijaże | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:42.