![]() |
#121 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Prolaktyna.Prosze pomozcie
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
ja o dziecko sie nie staram mam dopiero 21 lat i bardziej mi chodzi abym byla zdrowa, zmagam sie z tradzikiem i to jest tez powodem... wlasnie czytam ze leki sa cholernie drogie a przepisuja to samo chyba kazdemu ??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Przyczajenie
|
![]()
hej wczorajk kupilam test zeby dzis ujrzec wymarzone 2 kreski, ale niestety w nocy przyszla miesiaczka juz nie wiem co jest temna nie tak nawet pergyl nie pomogl a moj gin mowil ze daje 90% na zajcie ,a ja jak zwylke znalazxlam sie wtych % co nie trzeba. juz odpuszczam brak nadziei
![]() ---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ---------- hej wczorajk kupilam test zeby dzis ujrzec wymarzone 2 kreski, ale niestety w nocy przyszla miesiaczka juz nie wiem co jest zemna nie tak nawet pergyl nie pomogl a moj gin mowil ze daje 90% na zajcie ,a ja jak zwylke znalazxlam sie wtych % co nie trzeba. juz odpuszczam brak nadziei ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Cytat:
![]() ja robilam rozne badania i wszystkie wyniki mialam super wrecz lekarz mowil ze idealnie ksiazkowe a w ciaze zajsc nie moglam i nie wiedzialam co sie dzieje maz tez zdrowy az w koncu zrobilam badanie tsh i anty tpo i okazalo sie ze mam minimalna niedoczynnosc tarczycy ale taki poziom ze bym nie zaszla w ciaze i biore lek z minimalna dawka, wogole ja nawet nie mam zadnych objawow niedoczynnosci tarczycy, lekarz swierdzil ze jak tylko obnize tsh to powinnam od razu zajsc w ciaze - zobaczymy jak bedzie ![]() ![]() a i robie sobie tez analize pierwiastkowa wlosow bo mam mozliwosc taniej (jak cos to pisz na pw do mnie) chc zobaczyc czy mam jakies toksyny w organizmie albo nie odpowiednie stezenia pierwiastkow wejdz na google : biomolmed ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Przyczajenie
|
Messuah lekarz byl w szoku jak mnie zobaczyl i jak powiedzialam ze jestem w 10 dniu cyklu po mies.Zrobil usg powiedzial ze sa 3 pęcherzyki 2 w lewym i 1 w prawym 21mm 17 i 14mmm i dodal ze sam juz nie wie co jest nie tak bo wyniki sa ok. W środe znow ide na monitoring usg i boje sie ze znow nic nie wyjdzie. Lekarz powiedzial Dziwny przypadek z pani
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 | |
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Przyczajenie
|
ok. tyklo musze zainstalowac gg bo kompa mialam w naprawie i usuneli miu polowe plikow.Jutro po 15 sie odezwe ale na sama mysl ze znow mnie bedzie badac i szukac przyczyn chce mi sie wyc
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny dzis rano robilam prolaktyne czekam na wynik a o 14 ide na monitoring czy pecherzyki po pregnyl pekly jesli nie to bedziemy odnowa robic wszystkie wyniki bo gin nie moze znalesc przyczyny braku dzidzi Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Przyczajenie
|
![]()
Juz jestem po badaniu gin stwierdzil ze w prawym byla owulacja a w lewym nie .Nie kazal powtarzać badan ale tez nie przepisal duphastonu ani luteiny. Mam przyjsc w 1 dniu spodziewanej miesiaczki. Pomocy bo juz sama nie rozumiem nic .Jak byla owulacja to sa szanse na ciaze ??? bo wczesniej nie mialam monitoringu po owul.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Przyczajenie
|
prosze podaj jakie to ziolowe leaki bo po tym biomergonie mam takie zawroty i agresywna jestem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Raczkowanie
|
jak się objawia wysoki poziom prolaktyny? czy towarzyszy temu wyciek takiej białej substancji z piersi?w podobie do siarki??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Raczkowanie
|
stara lekarka poradziła nie dotykać piersi, nie masować, nie wycierać ręcznikiem żeby nie podrażniać i może przestanie
jeżeli nie to trzeba tą wydzielinę oddać do laboratorium na wymaz ja miałam niezłą hodowlę Staphylococus Epidermidis. Zbiłam lekami |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Raczkowanie
|
Hej, mam nadzieję że któraś z was zobaczy mój post i odpisze mi
![]() Mam 21 lat, w lipcu tego roku miałam w końcu robione badania hormonalne, ponieważ mówiono mi że jestem za chuda skoro z jajnikami wszystko jest dobrze jednak obaliłam te teorie, przytyłam i nic się nie zmieniło piersi jak były małe tak po przytyciu nie urosły a miesiączka nadal była nieregularna, więc schudłam do poprzedniej wagi bo skoro grubsza i tak nie mam biustu to wole być już szczuplejsza, ale wracając do badań wyszło mi że mam wysoki poziom prolaktyny a reszta hormonów w porządku, ginekolog dał mi bromergon po którym oczekiwał spadku prolaktyny jednak ku zdziwieniu wzrosła do 1133, ginekolog się zdziwił, przepisał mi znowu bromergon i zapytał się o mój wzrok, po wizycie zrobiłam badania u okulisty i wyszło mi -0.25 na prawe oko, plus niektóre obiawy się zgadzają, mam czasami wyciek takiej białej wydzieli z sutków i miewam częste bóle głowy, jestem senna. Ogólnie ginekolog powiedział mi że jeśli nie spadnie po kolejnym zażywaniu bromergonu trzeba będzie zrobić zdjęcie głowy. Szczerze wątpię aby nagle spadł do normy, albo bliżej normy.Chciałam się was również zapytać czy podczas leczenia da się cofnąć skutki uboczne? Naprawdę ubolewam nad brakiem biustu a prolaktyna to przyczyna jego malutkiej wielkości, muszę sobie odmawiać wiele sukienek czy bluzek, a na plażę wstydzę się wychodzić, niestety żyjemy w takich czasach gdzie mężczyźni często zwracają na to uwagę, doświadczyłam tego i nie jest to miłe ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Wtajemniczenie
|
Czy przy wyniku prolaktyny 34,6 po tescie 221 jest szansa na ciąże ?
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy. „Jeśli próbujesz być kimś innym, poniesiesz porażkę. Świat już ma taką osobę. Teraz potrzebuje ciebie. Ścieżka, którą wytyczasz, może nie mieć sensu dla nikogo na świecie oprócz ciebie. I nie musi. Jest wyłącznie twoja. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:34.