|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#121 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi
LINKA to teraz nic innego jak z loza nie wychodzic
![]() ![]() ![]() ASIULKA tp 01.04.2010 ![]() ![]() ![]()
#122 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Cytat:
![]() Ja 2 cykl staranek ![]() ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Laseczki kochane to działamy żeby szybko zafasolkować!!!!!
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
dzieki za pochwaly
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
Z innej beczki
![]() Botanika na wesoło DZIEWICA POSPOLITA Roślina krótkotrwała, wymagająca szczególnej pielęgnacji. Chętnie poddaje się flancowaniu. STARA PANNA Roślina długotrwała i pnąca, czepiająca się wszystkiego i wszystkich. Żyje w miejscach odosobnionych nie wiadomo z kim. KOCHANKA Roślina kwitnąca pasożytnicza z gatunku motylkowatych. Z uwagi na duże koszty w naszych warunkach trudna do hodowli domowej. Rozkwita nocą. ŻONA Pożyteczne zwierzę domowe, pociągowe, bardzo nerwowe, ale wytrwałe. Żywi się odpadkami, w hodowli domowej bardzo opłacalna przynosząca duże korzyści. ROZWÓDKA Należy do owadów występujących w dużych ilościach, znana w przyrodzie pod nazwą szarańcza. Samiczki pozostawia w spokoju, samców niszczy od korzenia. Czyni szkody w ubraniu zwłaszcza w kieszeni. WDOWA Wierzba z gatunku płaczących, szybko próchniejąca. KAWALER Ptak przelotny, dzieci swoje podrzuca innym i wówczas zmienia miejsce pobytu. Jest trudny do chwycenia w sidła. STARY KAWALER Grzyb jadowity o gorzkim smaku. Żyje przeważnie sam lub w symbiozie z purchawką pospolitą MĄŻ Zwierzę domowe z gatunku leniwców. Ze względu na dużą żarłoczność w warunkach domowych przynosi duże straty. W hodowli nieopłacalny. Pochodzenie – skrzyżowanie trutnia z padalcem.
#125 |
Zakorzenienie
|
Carol-świetny tekst, ale się uśmiałam
![]() A mnie dopadła wieczorna zgaga ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
dobra dziwuszki ja lete spac
![]() ![]() dobranoc do jutra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak ja nienawidzę zgag, a mam do nich skłonności z uwagi na zbyt dużą ilość kwasów, a co to dopiero w ciąży będzie ![]() ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- Dobrej nocki Asiulku i dzięki za listę raz jeszcze ![]() ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- Ja też zmykam spać, pewnie to moje wielkie dziewczyniątko mnie znowu skopie ![]() ![]()
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
Wzięłam Rennie i chwilowo pomogło, mam nadzieję, że mnie w nocy nie nawiedzi
![]() Ja też zmykam, dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#129 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
O widzę, że powstała lista zdanymi, więc uzupełniam: Ola, 25 lat
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
Ażeście wczoraj pojechały ostro z pisaniem
![]() ![]() Agnieszka miło w końcu i Ciebie tu widzieć ![]() ![]() ![]() ![]() Asiulka termin porodu mam na 24.01 Fajnie wyszła ta lista ![]() a ja chyba msuzę jechac po wyniki badań i jakieś kolczyki na ślub:P i może dezodorant, bo mi się kończy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
Wow Witam wszystkie kobitki i te mi znane i mniej znane.
Przepraszam z góry, że wszystkich nowych z imienia czy nika nie przywitam, ale tak nam się wątek rozrósł, że nie jestem w stanie spamiętać, a nie chcę nikogo pominąć ![]() ![]() ![]() Więć tak grupowo, witam wszystkie nowe kobitki na naszym wygnaniowym wąteczku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pomysł z listą rewelacyjny, dziękuję za umieszczenie mnie na niej. Hymmm taka moja sugestia czy można tą listę zamieścić w pierszym poście, żebyśmy zawsze mogły sobie tam zajrzeć, a nie szukać po postach... Linka to jak masz takie dobre wieści od lekarza, to teraz na pewno się uda i będzie dzidzia. A od poniedziałku ostro do pracy ![]() ![]() Miłego Dnia kochane ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ---------- ps ja już powinnam schizować, mam 5 dni do @, ale sama jestem zdziwiona bo nic mi się jeszcze nie uroiło ![]() ![]() ![]() No i Wam w sekrecie powiem, że życie psikusy nam robi. Ja się staram, a siostra obawia się, że wpadła i mamy się boi. Będą jaja jak ona zaciążyła a ja nie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
Witajcie kochane dziewczynki
![]() Ja juz na stanowisku pracy ![]() ![]() Linka oby to było to!!!!!!Trzymam kciuki bardzo mocno!!!! ![]() Tity facectom trudno dogodzić ![]() ![]() ![]() Zeberko pochwal się jak kupisz kolczyki ![]() ![]() Marlenko, a może się udało i dlatego jesteś taka spokojna, ale by było superrr!!!!! A czemu siorka boi sie mamy;-)? No i miłego dnia dla Was wszystkich!!!!
#134 |
Zakorzenienie
|
Bo ma 20 lat i mieszka z mamą i mało tego to jeszcze na dniach chyba pożegna się z pracą i to będzie taka klasyczna wpadka hehe
A tak wogóle to nie żebym się podlizywała Droga Carol, ale świetnie pełnisz rolę gospodyni wątku ![]() ps co myślisz o umieszczeniu listy w pierwszym poście? ---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ---------- Ciekawe kobitki, która pierwsza zaskoczy na nowym wątku. Jak to mówią do nowego coś małego...czy jakoś tak ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Zadomowienie
|
Witajcie kochane
![]() No widzę że temat strasznie sie rozkręcił, pierwszy dzień a tyle wpisów. Ola tak chyba ma każdy facet mój też jak tak to marudzi że za rzadko a jak już chce co 2-3 to też mówi że za często ![]() U mnie nrazie nudą powiewa, w tym miesiącu mieliśmy z mężem rocznicę więc na weekend wyjechaliśmy żeby się odstresować i siły zregenerować, bo ostatnio to tylko praca i praca ![]() ![]() No i jakoś wydaje mi się że ten miesiąc na naszym forum może być owocny ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
Marlena link do tej listy jest u mnie
![]() ![]() widze ze tu juz od samego rana buszujace na wizazu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#137 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
Marlenka jestes kochana
![]() ![]() ![]() Asiulka napisała,ze bedzie często pisać i będzie widoczna lista, jak wolicie dziewczynki, mnie tam jest wszystko jedno gdzie ona będzie bylebyśmy miały do niej dostęp ![]() Latko ja też myślę, że będzie owocny i to bardzo ![]() Asiulka ano buszujemy , ja mam miłą oskocznię od pracy, o siedzenie i czekanie ezczynnie na dane mnie dobijało a teraz jest super ![]()
#139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak aneczka chcesz mieć wiekszą pewność, że wszystko jest ok to idź do innego gina tak dla sprawdzenia co Ci też on powie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
dla mnie wizaz tez jest odskocznia
![]() ![]() a co do listy do w staraczkach na poczatku jak beda II kreski beda czerwone a pozniej przeniesiemy do zafasolkowanych ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
No to asiulka zostałaś zobowiazana do częstego wypowiadania się u nas
![]() ![]() LatkoJa w listopadzie straciłam najukochańszą osobę pod słońcem, było mi z tym strasznie, dziennie chodziłam do koscioła i modliłam się za babcię. Ona dodała (mi już po śmierci) takiej siły i wiary w życie, drugiego człowieka. Niedawno jak miałam problemy z TŻ to mi się śniła. Takie mam wrażenie, że czuwa nade mną, że jest gdzieś blisko. I mimo, że wiem że jej już tu nie zobaczę, to jakoś tak mi raźniej. Czuję jakby była moim aniołem stróżem Carol ja tak po cichu myślę, że to tylko schizy młodej dziewczyny i że nie jest w ciąży. Na wczoraj miała termin @ a stres z powodu samego strachu ciąży może jej wszystko poprzestawiać. Jutro ma robić test. Z drugiej strony to ciekawe, że tacie się zwierzyła ze swoich obaw a mamy się boi... |
![]() ![]() |
![]() |
#142 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Asiulka-4 cykl staran, 26 lat ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Maggie1983 Czas edycji: 2009-09-11 o 07:58 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Zadomowienie
|
Dziękuje Karolinko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
Ciekawe czy Cosma do nas zawita, jak narazie nie skozrystała z zaproszenia
![]() Karolinko kochana pojawi się, zobaczysz!!!!! Ja wiem jak to jest stracić kogoś najbliższego, wprawdzie minęło już 19 lat jak moja babunia ukochana odeszła, to do dzisiaj łza mi se kręci w oku jak o tym pomyśle...Najbardziej przybijające jest to, że czasami za wcześni zabierani są Ci ludzie którzy najbardziej sa nam potrzebni...i Ci którzy sa wyjątkowo dobrymi osobami... Marlenko, moze siorka ma lepszy kontakt z ojcem... ja tam zawsze z mamą miałam lepszy i ojcu bym nic nie powiedziała. To jak robimy kochane z tą listą? ![]()
#145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Carol-cudny avatek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
mozesz ja przykleic do pierwszego postu a ja nadal miala linka do niej i bede zmieniac wszytskie dane
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#147 | |
Zakorzenienie
|
co do Cosmy to ufff kamień z serca. Mam nadzieję, ze jak wróci to zaraz do nas przybiegnie
![]() Carol ja myślę, że nie zaszkodzi jak będzie w dwóch miejscach. Skopiuj listę z linka Asi i wklej do swojego pierwszego posta. ps tylko nie zapomnij o prawach autorskich ![]() ---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#149 |
Rozeznanie
|
Cześć Laski
![]() Dół jak z tąd do Japonii przez jądro planety... ![]() Wczoraj w nocy czytałam w gazecie o zapłodnieniu in vitro... i tak z głupia franc, pytam tego mojego "czy ty chciałbyś mieć swojego potomka ? ", a on na mnie spojrzał i mówi " nie wiem... ", więc ja mu na to, że masz chłopie 32 lata i może najwyższy czas wiedzieć takie rzeczy, a on do mnie " nie obrażaj się, ale nie wiem czy bym chciał mieć dziecko, to co mam Ci powiedzieć ".... I wiecie..., pół nocy przepłakałam..., bo po co to wszystko... ? Jak skończę @ to idę do gina po jakieś zabezpieczenie... Trudno, będę miała jedno dziecko. Nie każdy może w życiu spełniać marzenia... ![]() Asiulka - napisz, na liście, że ja się już przestaje starać... Nie mam chyba z kim ![]()
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() a co do Cosmyy to czytalam jej wypowiedzi biedna dziewczyna chciala zaciazyc to weszla na watek gdzie takie rozmowy sie odbywaly a ze miala problem chciala sie wyzalic to napisala pewnie z mysla ze jej pomozemya tu zonk... az sie zdziwilam bo moim zdaniem wiek nie gra roli na zadnym forum przynajmniej nie powienien.. bo w tym momencie ktos taki jak ja nie mglby rozmwiac z osoba ktora ma np 30 lat bo w tym momencie jestem gorsza i mlodsza i nie mam prawa sie wypowiadac... dlatego obruszylam sie jak mozna potraktowac tak czlowieka... forum jest dla kazdego okej moze watek nie byl ale dziewczyny tam i sympatyczne imila atmosfera zawsze tam byla..; eh dobrze ze jest ten watek ![]() ![]() i przynajmniej wspolny dla staraczek i juz zaciazonych bo szczerze wam powiem naleze do watku mam styczniowo-lutowych ale sie tam nie czuje... jakos tak nie moglam tam sie oswoic ... za to bardzo lubie watek przyszle mlode mamsie ![]() ![]() Stara Panna jak to?? tak poprostu?? niedobrze.. ja mysle ze inaczej spojrzal by na to gdybys juz byla zaciazona... bo wtedy czlowiek inaczej patrzy na wszystko... moze by wtedy dorosol do mysli bycia ojcem... tacy sa faceci ciagle niedojrzali... Edytowane przez Asiuulka89 Czas edycji: 2009-09-11 o 08:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:54.