![]() |
#121 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna VI
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
Czemu tu tak ciuchutko :P? Chyba działam na Was zniechęcająco, zawsze kiedy ja jestem, nie ma prawie nikogo...
Dziewczynki, co dziś szamiecie na kolację ![]() ![]()
#123 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#124 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
-świeży bigos -sałatkę warzywną -jajko z majonezem -3 kromki chleba z serkiem żółtym - i wypiłam herbatkę z cytrynką ![]()
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa jestem wkur***
![]() Pojechałam do fryzjera do centrum handlowego tam gdzie wczesniej dzwoniłam (Lovely Look), a babeczka mówi do mnie, że ona mi może zrobic pasemka i beda w kolorze jasnego brązu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Poszłam wiec na zakupy kupiłam sobie tusz i błyszczyk i miałam w rece mega mocny rozjaśniacz i głeboka czerń z loreal i normalnie mi sie sciezki rozeszły co j mam zrobic ![]() ![]() ![]() ![]()
#126 |
Raczkowanie
|
To smacznie, widzę nie tylko ja sobie dogadzam w późnych porach ;-p
Żegnam się kochane ![]() O jej, Siwa, to strasznie nieprzyjemnie... Może spróbuj umówić się do jakiegoś innego salonu? Ja jak chciałam mieć jasny blond nie było problemu i jak potem chciałam wrócić do ciemnego koloru to też nikt nie widział problemu (też postawiłam na profesjonalizm i poszłam do renomowanego fryzjera łodzkiego ![]() Podejrzewam, że po prostu nie wiedziały jak to wykonać i stąd tak namieszały, albo nie chciało im się w to bawić... Jesteś naprawdę baaardzo ładna, uważam, że w czarnych włoskach wyglądasz rewelacyjnie i nie potrzeba Ci żadnych zmian. Ale skoro sama w sobie czujesz taką potrzebę, to tak jak napisałam wyżej, umów się do kogoś innego (przy zapisywaniu się powiedz o co Ci chodzi i zapytaj, czy podejmą się zrobienia tego). I przede wszystkim nie przejmuj się ![]() Notabene, jaki tusz i błyszczyk kupiłaś ![]()
Wygrywa tylko ten, kto ma jasno określony cel i nieodparte pragnienie, aby go osiągnąć. Problem jest wtedy, gdy okazuje się, że nie jesteś ideałem, dla swojego ideału... 57-56-55-54-53-52-51-50 Edytowane przez 6sweetextreme9 Czas edycji: 2009-09-13 o 19:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#127 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
od razu nie dasz rady zrobic z czarnych na blond ja jak schodzilam z czarnych to bylam kilka razy u fryzjera z tym ze nie chcialam mocno niszczyc wiec robilam pasemkami jak juz osiagnelam ten efekt to i tak mam teraz spowrotem czarne wlosy ![]() ![]() ![]()
![]() |
#128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
różowiutka jeszcze nie ma
![]() A jednak jest. Wiesz co jak dla mnie to za dużo tego wszystkiego ![]() Fajnie by było jakbyś to zrobiła delikatniej ![]() Edytowane przez neheszta Czas edycji: 2009-09-13 o 19:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
Tylko, że ja nie oczekuje platyny hehe bo takiej nawet nie chce, fajnie by było miec taki karmelowy blond
![]()
#131 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
taki chce blond jak dziewczyna po lewej, mamy taka sama karnacje i tak samo ciemne oczy i chyba podobny typ urody wiec mysle że by mi pasował, ten kolorek jest boski
![]()
#133 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jestem głupia. uczyłam się tych smarów trzy dni na zmianę z angielskim, obydwa mam jutro, więc się uczyłam tego i tego. jednakże okazało się, że obydwa są o tej samej godzinie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
Siwa a może to jakiś znak??
![]() W sumie moja siostrzenica miała taki sam problem, nikt nie chciał się podjąć rozjaśniania. Coolosana ale Ty smaczne rzeczy wcinasz ![]() A ja poczytałam książeczkę, przebrałam się, właśnie robię peeling, wypiję herbatkę z miodkiem i czekam na: " Teraz albo nigdy " ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 | ||
Moderator
|
Cytat:
![]() Cytat:
A w ogóle to melduje się w kolejnej części. A napisze wam jeszcze że na lotnisku pewnie chłopak sie na mnie patrzył. Normalnie wyglądał jak model (wysoki, ładnie zbudowany) i był z mamą. widziałam jak zerka ale weszłam pierwsza do samolotu. Jak oni wchodzili to miejsca obok mnie były wolne (większość miejsc była wolnych) a on spytał czy można. Nim ruszyliśmy mnie już się oczy zamykały, on coś zagadywał że jest gorąco ale że bylam senna odpowiadałam tylko tak, eche itp. Póżniej jakoś gdy została tylko godzinka lotu on zaczął jawnie do mnie zagadywać, po pierwsze zapytał czy jade na czy z wakacji a po drugie skomentował coś na temat tego że jestem mężatką (widziałam że patrzyła na obrączkę) Zaczeliśmy gadać i okazało się ze mieszkamy w PL w jednym mieście i nawet na jednym osiedlu. On własnie mówił że mnie skąś kojarzy. Opowiadał mi osobie, okazało się że ta pani co brałam ją za jego mamę to pani którą pozanł na lotnisku i pomógł jej bo ona leciała 1 raz. Chłopak (a raczej młody mężczyzna bo 29 l ma) strasznie chiał się ze mną spotkać, prosił o numer, mówił że wie że jestem mężatką i tylko w ramach koleżeństwa bo fajnie nam się gadało. Akurat najciekawsze tematy się zaczęły jak już podchodziliśmy do lądowania. Zajął mi miejsce do odprawy (choć ja specjalnie poszłam wolniej niż on), ściągnął mi walizkę z taśmy itp.... Ech ![]() ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- PS. Zapytam z ciekawości - na moim miejscu spotkałybyście się z tym chłopakiem?
![]() ![]() |
![]() |
#136 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() edit: nawet jeśli chciałam się z nim spotkać, to nie zrobiłam tego, bo później nie mogłabym spojrzeć w oczy TŻ-etowi, a poza tym jeszcze by mi coś odwaliło i bym miała rozterki sercowe ![]() ale jeśli chodzi o twoją sytuację, tzn. to że mieszkacie na jednym osiedlu itd. to może rzeczywiście mogłabyś mieć nowego kumpla...ale z drugiej strony to pewnie jemu nie chodzi o samo koleżeństwo ![]() Edytowane przez cashmere20 Czas edycji: 2009-09-13 o 20:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
Dobra, zrobiłam kilka symulacji hehe
Swoją twarz dokleiłam do wyszukanych w sieci kolorów. Generalnie to taki pic, grafikiem nie jestem, prosze tylko o opinie dot koloru a nie samej fryzury bo to kwestia indywidualna. Wstawiam na jakiś czas foty ![]() ![]()
02.09.2015 dr. L.P Ostrava, Czechy - Żelki! już są ![]() ![]() 395 ml Sebbin Clasic, Textured Okrągłe Wysoki Profil ![]() ![]() Edytowane przez 1985SiWA Czas edycji: 2009-09-14 o 18:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
.
02.09.2015 dr. L.P Ostrava, Czechy - Żelki! już są ![]() ![]() 395 ml Sebbin Clasic, Textured Okrągłe Wysoki Profil ![]() ![]() Edytowane przez 1985SiWA Czas edycji: 2009-09-14 o 18:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#139 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#140 | |
Moderator
|
Cytat:
No właśnie ja mam mętlik bo po 1 on jest a raczej był (bo z tego co wiem jego rodzice maja tam mieszkanie i on też na ulicy obok kupił swoje) z osiedla mojego TZ (nawet mnie pytał o jego nazwisko ale ja nie chciałam powiedzieć bo może akurat zna jego lub jego siostrę) i jeśli miałabym się spotkać to TYLKO aby pogadać i on o tym wie i ja też bo nie mam ochoty na zdradę ani romans. W IE nie spotkalibyśmy się na bank bo on mieszka w północnej a ja w południowej. TZ bym oczywiście nic nie powiedziala. A kusi mnie to z tego powodu że kiedyś TZ leciał do polski beze mnie, potem jakoś powiedział mi że bardzo do niego zagadywała jakaś młoda gówniarka. Przyznał się że chciała jego nr. Spytałam go czy dał to się zawahal i zaśmiał że po co miałby dawać ale mi się zapaliła czerwona lampka. Nie pamiętam jak to sie stało ale jakoś odkryłam jak komentował zdjęcie (nic takiego - napisał fajne zdjęcie) na fotce jakiejś laski (nie wiedziałam że tz ma konto na fotce ale pogrzebaam i okazalo się że konto to już nie istnieje i z niego byl napisany tylko tej jeden komentarz). Zrobiłam mu aferę, przycisnęłam do muru jakimś kłamstwem że napisałam do tej dziewczyny i ona mi napisała że wymienili sie numerami. On nie bardzo wierzyl ale jak zacytowalam koment spod fotki to się przyznał że podała mu w samolocie linka do tej fotki a on kiedyś z ciekawości skomentowal. Najgorsze jest to że laska młodsza z 10 lat ode mnie (chyba 17 l), leciała na czy tam z wakacji u taty w irlandii. Nie zbyt ładna. Najbardziej zabolalo mnie kłamstwo tz ze nie wymienili sie numerami (nie przyznał sie bo wiedział że sie wkurzę lekko mówiąc) i myśl o tym o czym on miałby gadać z taką gówniarą ![]() Tak więc nie wiem co zrobić ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#141 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylkokasia, ja jakos nie wierze w takie kolezenstwa ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
Kasiu on zawsze mówią, że tylko koleżeńskie spotkanie, ale rzadko który facet ma ochotę na przyjaźń z kobietą, zwłaszcza atrakcyjną kobietą. Ja bym się nie spotkała gdybym była szczęśliwą mężatką.
Twój TŻ nie ładnie zrobił wtedy, ale skoro mu to wybaczyłaś to nie wypada się mścić, czy uznawać tego za usprawiedliwienie. |
![]() ![]() |
![]() |
#143 | ||
Moderator
|
Cytat:
i dziękuję za komplement (ale aż dziwne że mu się spodobałam bo on serio wysoki a ja 160cm ![]() Ps. w sumie to co koleżeństwa to masz rację, w samolocie kładł rękę na podłokietnik tak aby dotykać mojej ręki (wspólny podłokietnik i oboje mieliśmy krótkie rękawki, krępowało mnie o strasznie i się odsuwałam na okno ![]() ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#145 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() w sumie to możesz zaryzykować i się spotkać, żeby pogadać. ale jeżeli by to wykroczyło poza koleżeństwo ze strony tego chłopaka to się po prostu wycofać. bezpieczniej chyba było by powiedzieć TŻ-etowi, że chcesz się spotkać z tym chłopakiem. ale jeżeli miałabyś to zrobić tylko, żeby się odgryźć TŻ-etowi to szkoda zachodu Edytowane przez cashmere20 Czas edycji: 2009-09-13 o 21:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
Moze ktoś jeszcze pomoże
![]()
#147 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() A i na lotnisku rwał mnie też jakiś dziad (ok 60l)- na strefie sklepów łaził za mną i prosił o doradzenie perfum. Gdyby nie to że byłam spóżniona i nie miałam czasu na dyskusję powiedziałabym mu aby najpierw w mydło zainwestował
![]() ![]() |
![]() |
#148 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Moderator
|
Siwa ja gdybym miała taką urodę i włosy jak ty to nie robiłabym się w życiu na blond. Ślicznie ci tak jak masz, ewentualnie brązik. Ale nie jasne, twoje śliczne oczy mogą w nim zginąć
Ale może nie jestem obiektywna bo mam bardzo jasne włosy i strasznie marzę o ufarbowaniu ich ... Z drugiej strony jakby nie wyszło łatwo będzie ci wrócić do ciemnych bo ja do swoich naturalnie tak jasnych nie wróciłabym po ciemnej farbie.
![]() |
#150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja własnie mam wrazenie ze w tych czarnych moje oczy znikły, jak nosiłam jasne to były takie wyraziste, aaaaa mam doła ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:36.