![]() |
#121 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiekszanie piersi - cz. 2
Cytat:
![]() To ja już bym miala zelki na plecach... biorąc pod uwagę to, ze od 3 dni po op robilam juz wszystko ![]() ---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- Cytat:
![]() Ja na kontrolę to z flaszką pojadę, zeby mu jeszcze raz podziękować ![]() I poważnie czuję się z nimi naprawde super... nie sprawiają wrazenia jakichś nienaturalknie ogromnych... zresztą kumpela , która wpadla dzisiaj wyjęła mnie spod prysznica... i jedyna reakcja na biuścik przeslonięty jedwabnym szlafroczkiem... "Ty... dostalaś trochę tego cycusia; juz nie s atakie pryszczyki jak kiedyś". I... nic poza tym... byłam w szoku.
![]() |
#122 |
BAN stały
|
cześć dziewczyny.miałam zabieg podniesienia piersi i wkładki 300 cc, łezki eurosilikon pod mięsień. 5 tygodni temu. z góry pacząc cycuszki super ale z dołu nie bardzo. mam blizne wokól sutka i w dół idąćą litere T. I blizny na dole są pomarszczone. w niektórych miejscach są granatowę.wkładki sa wysoko i z boków z pod pach mam swój grócząl piersiowy troche wiszący. lekaz mówi ze to sie wyrówna. Ale kiedy? lewa piers jest troche niżej a prawa lekaz mówil ze jeszcze sie opóści bo mam mocniejszy miesien i czeba zaczekac. moze ktos miał podobny zabieg. to co przeczytałam wszystkie miały małe cycuszki. a ja miałam chude i dłógie. kurdemać martwie. dziękuję z góry za odpoiedz. P.S. sorry za błędy jestem litwinką i samoukiem języka polskiego
|
![]() ![]() |
![]() |
#123 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Boziu przeciez one NAPRAWDE sa mega wielkie ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- Cytat:
![]() Trudno mi cos Ci doradzic bo ze mnie taki medyk jak z koziej d...y traba ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zreszta nawet nie próbowalam wyprowadzać jej z takiego myślenia ![]()
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
Teraz dzisiejsze fotki
Fotka profilowa - pierś niepokorna to ta na drugim planie Fotka z przodu - zdjęcie zrobione na leżąco - widać dokładnie górną krawędź implantu w piersi prawej (to te wybrzuszenie) i całą asymetrię ![]() Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2009-09-23 o 16:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
z profilu wszystko wydaje się normalne... jest ok ![]() A z przodu... mniejsza i na innej wysokosci są brodawki ![]() A tak wogole to ta fotka przypomina mi moje cycuchy po 1 op... tyle, ze nie na leżąco ![]() Ale przesunięcia żadnego nie widać... to ten Twoj mięsień nie chce dać się dziewczynce "puścić"... porządniś jakiś ![]()
Allergan Inspira TRX 615g (14 cm x 6,5 cm) 1.09.2009 - dr Andrzej Krajewski ![]() Edytowane przez horo Czas edycji: 2009-09-23 o 15:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#127 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Tak czy siak chyba nie wyglądają tak jak powinny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#128 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie jest źle, ale... nie jest tak , jak być powinno.. i chyba bardziej jest to widoczne na fotkach tych z przodu na stojąco. Jeśli to mięsień, no to tylko się cieszyć... chocia zstrasznie dlugo i strasznie mocno trzyma ![]() Ale już bym wisiala na tel do dr, zeby się upewnić... tak dla wlasnego spokoju ![]()
![]() |
#130 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#131 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
My oczywiście jak to kobietki, chcialybyśmy zaraz po zejściu ze stolu op założyć zajefajny dekolt i smigać z dziewczynkami
![]() A to trzeba poczekać i jak widać... czasem miesiąc, czasem 3, a czasem... 9 miesięcy (i nic... buziaczki Mya ![]()
#133 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak tak opowiadacie o tych komplikacjach to zaczyman sie bac... ![]() Listopadowa,a te zdjatka to juz z zelkiem 430cc,tak? Bo sie juz gubie ![]()
Uzależniona od Wizażu ![]() ![]() Staram się spełnić marzenia...za długo odkładane ![]() Edytowane przez guniaaa Czas edycji: 2009-09-23 o 16:04 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#134 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
taaaak
![]() ![]() ![]() I jeszcze widząc na półce ujędrniające serum do biustu (pewnie przeterminowane ) "domyśliła się " dlaczego te cycuchy są task pięknie sterczące i wypelnione od gory... ot, cuda kosmetyki ![]() ![]() ![]()
#136 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do telefonu do dr-słuszna uwaga.. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Swego czasu dość często dzwoniłam do pani dr, ale pani dr ciągle uspokajała, że to mięsień i on puści... W sumie mam jeszcze pół miesiąca czekania... nóż widelec puści, ale powoli tracę nadzieję ![]() Ostatnio często przeglądam gz na beauty - nigdzie nie spotkałam się z tym, żeby mięsień aż tak długo trzymał i żeby po 3 miesiącach była tak znaczna asymetria ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#138 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() One są tak "naturalne" jak ja garbata ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A tabletki kiedyś bralam... jak juz szukałam kliniki i doktorka... chciałam, zeby troszkę urosl mi biust, bo przerażala mnie myśl, ze jakiś facet zobaczy, ze mam takie obleśne i malusie cycuszki ![]() Tabletki bralam do [połowy lutego, a po 2 tygodniach mialam op, więc... nawet nie musialam jej wciskać kitu... powiazala jedno z drugim i... ![]() ![]() ![]()
![]() |
#141 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzwon do dr i umawiaj sie na wizyte ale to w tej chwili ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
BAN stały
|
dzięki za szybka odpowiedz ale w wilnie byłam w najlepszym szpitalu. tu niema gdzię sie pchać. pozostaje warszawa. moze ktos podpowie gdzie? i podobnie mam jak listopadowa80 na nierównej wysokośći sótki. ale chciałabym coś dowiedzieć z doświadczenia innych dziewczyn. dzieki. zaraz spróbóję wstawić swoję fotki
|
![]() ![]() |
![]() |
#145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jak slusznie zauważyłaś... mam czas i serce dla niepelnosprawnych (garbatych też) ![]() ![]() ![]()
![]() |
#146 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Do dr chyba zadzwonię wieczorkiem ![]() ![]() Masza - a ty nie wiesz może czy dr ma maila? ---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- Cytat:
Ty jesteś 5 tyg. po op. - więc ten mięsień może jeszcze trzymać, ja 3 miesiące po op i jak się okazuje też może jeszcze tak mocno trzymać ![]() Czekam na foteczki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#147 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- [QUOTE=listopadowa80;14398 373]Masza - a ty nie wiesz może czy dr ma maila? ---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- Pojecia fioletowego nie mam ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Raczkowanie
|
Witam szanowne Panie, tu bankier
![]() ![]()
#150 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:42.