|
|
#121 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kobieca fryzura z wygolonymi bokami
a ja dzisiaj zaszalalam nad ranem i sobie zrobilam cos takiego
![]() bede udoskonalac i wyrownywac bo to narazie pierwsze ciecie.i wlosy troche sie zle ulozyly na zdjeciu bo byl wiatr , normalnie wyglada to lepiej,rowniej. |
|
|
|
|
#122 |
|
Rozeznanie
|
ja dziś też zaszalałam
z obu stron i z tyłu wygolone.załączam zdjęcie.
|
|
#123 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#124 |
|
Rozeznanie
|
chciałam pejsy zostawić :d jak na woodstock będę jechać to może bardziej wygolę
|
|
#125 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny ostrzegam ze to uzaleznia!
Ja po jednym dniu wczoraj u chłopaka troche sie upiłam winem i wpadłam w jakiś feministyczny szał hihi, jeszcze po obejrzeniu teledysku do Sutry Sistars sie natchnęłam , oraz zdjec Rihanny i tej nowej dziewczyny Kanye Westa i poszłam do lazienki,zamknęłam się na klucz , właczyłam radio i scielam sobie juz do reszty bok ,oraz z tyłu też troche, także efekt - mam jak Rihanna w tej najkrótszej wersji Ale mówie wam że nigdy sie nie czułam taka wyzwolona i zadowolona z fryzury wreszcie pasuje do mojej osobowości i jest konkretna! Można super natapirować i postawić irokeza, albo aką falę na bok, mozna tez zaczesac na bok troche dluzszych wlosow i wtedy wyglada jak zwykla krotka fryzurka jak Anja Rubik ma.Chociaż zawsze miałam manie na punkcie zapuszczania i marzyłam o długich do pasa, bo mam bardzo gęste włosy i jak sa długie to wyglądają świetnie.Ale nie żałuję i polecam wszystkim! Bardzo wyostrza rysy twarzy i podkreśla urodę, wbrew pozorom nie jest to mało kobieca fryzura, mój chłopak cały czas mi mówi że mam strasznie seksowny kark teraz i głowę No i ja mam dość kobiecą sylwetkę, wcięcie w w talii i duży biust więc fajnie to kontrastuje z mocno wygoloną głową.Polecam!
|
|
|
|
|
#126 |
|
Rozeznanie
|
Pokaż fotki
|
|
#127 |
|
Raczkowanie
|
za chwile sprobuje wkleic bo z laptopa moge tylko przeslac zdjecia z telefonu bo na stacjonarnym nie dziala kabel a moj Tż narazie nie odstąpi ani na chwilę bo gra w Starcrafta
czy ktoras ma tez taki problem ? jak mozna grac w cos tak idiotycznego mając 20 lat! faceci...
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#128 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#129 |
|
Raczkowanie
|
Podoba mi się fryzura Magdy Steczkowskiej, może którąś z was zainspiruje do nowego cięcia, lato, dla części wakacje więc można szaleć
http://wkrolik.blogspot.com/2009/09/...go-calosc.html na tej stronie więcej zdjęć z sesji fot. Edytowane przez littlei Czas edycji: 2010-10-25 o 21:03 |
|
|
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
fajna ta fryzurka Magdy S.
ja też nieługo idę do fryzjera
|
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mialam takie ciecie jeszcze 2 miechy temu..teraz mam tez podgolone druga strone, cos jak ma Riri
![]() Otrzegam przed jednym- fryzura nudzi sie ogromnie szybko, ja juz na siebie patrzec nie moge a jak wlosy odrastaja to mozecie sobie wyobrazic jak sie wyglada![]() No nic, zaciskam zeby ile sie da, chyba ze sie poddam i pojde znowu przygolic ![]()
![]() Edytowane przez foxy123 Czas edycji: 2010-07-18 o 00:42 |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#132 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
jestem umówiona do fryzjera na 2 lipca. Jest już postanowione że bedzie wygolony bok choć zastanawiam sie czy nie wygolić 2 boków i zostawic irokeza |
|
|
|
|
|
#133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wlasnie tak jestem obcieta na dzien dzisiejszy
|
|
|
|
#134 |
|
Raczkowanie
|
hej wszystkim,
ja mam pomysł na fryzurę, ale nie wiem jak to wyglądać w praktyce będzie... mianowicie, wygolony tylko jeden boczek, ale nie tylko za ucho, ale do samej szyi (z tyłu mam dreda, którego chcę się pozbyć), a pozostałe włosy długie za ramię. myślicie, że to będzie ludzko wyglądać? nie mam grzywki, włosy raczej wycieniowane... ale no waham się strasznie czy nie przesadzę
|
|
|
|
|
#135 | |
|
Przyczajenie
|
a mozesz jakies foty dac? musze sie powoli zdecydowac co chce robic bo tylko 3 dni zostaly
---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Cytat:
gdybym mogla to bym zrobila sobie. zrob sobie irokeza, wygol 2 boki a zostaw na srodku 10-12 cm wlosy, wyglada to za***iscie mowie ci, moja kolezanka ma cos takiego w wyglaga super. |
|
|
|
|
|
#136 |
|
Raczkowanie
|
zrobiłabym irokeza, ale ten dred mi psuje efekt. żeby się go pozbyć muszę usunąć włosy dosłownie do połowy głowy..
no chyba, że ów irokez by się zwężał z tyłu? miałoby to sens? no i pytanie - czy normalnej długości włosy jak zostawię, to będzie to przyzwoicie wyglądać? |
|
|
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
Utopilam cyfrowe, a teraz za ciemno na foto z komorki.
Pstrykne cos jutro, chociaz nie wiem czy warto bo jak wspomnialam- zapuszczam wlosy i nie wyglada to fajnie ![]() Osobom,ktore sobie to tylko ubzduraly i szybko sie nudza- odradzam.
|
|
|
#138 |
|
Raczkowanie
|
http://paniekscelencja.blogspot.com/
rewelacyjnie autorce tego bloga w takiej fryzurze
|
|
|
|
|
#139 |
|
Przyczajenie
|
i co bedą te zdjęcia?
przełożyłam wizyte u fryzjera o tydzień bo sie nie moge zdecydowac. znalazłam jeszccze coś takiego, ale nie tak odważnie tylko bym sobie troche wiecej tych włosów na czubku zostawiała. http://ikf.styl.fm/irokez-damski/fryzura497709.htm znalazłam jeszzce filmik i jest wiecej ujęć. http://terratv.terra.cl/Entretenimie...io-de-look.htm Edytowane przez wait for you in my bed Czas edycji: 2010-07-01 o 13:44 |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#140 |
|
Przyczajenie
|
W sobotę idę do fryzjera iii... ciągle nie jestem pewna. Na 95% chcę mieć wyglony kawałek włosów (niestety jestem posiadaczką odstających uszu i nie chcę wyglądać jak elf z wygolonym całym bokiem
), ale zastanawiam się, czy zgolić na zero czy zostawić trochę...Nie znam się na tym, więc mógłby mi ktoś powiedzieć, jak ma Natasza Urbańska? I tutaj https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1277225073 |
|
|
|
|
#141 |
|
Przyczajenie
|
lepszy efekt jest wtedy jak wygolisz na zero, jak zrobisz na 1 cm to brzydko to wyglada.
|
|
|
|
|
#142 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
moze wstawisz swoje zdjecie powiemy ci czy pasuje do ciebie |
|
|
|
|
|
#143 |
|
Raczkowanie
|
witam!
wróciłam właśnie od fryzjera , efekt jeden bok wygolony ![]() efekt taki, mam nadzieje że widać fotkę? mam ochote zrobić sobie tak z dwóch stron, włosy mam tak gęste że i tak mało będzie widać ,co myślicie? chciałam zrobić jak Urbańska, i nie wiem bo nie widziałam jej zdjeć dokładnie - czy ona ma z dwóch stron? chyba tak, bo gdzieś widziałam ją w kucyku ![]()
Edytowane przez gosiadzika Czas edycji: 2010-09-16 o 08:34 |
|
|
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
zrób z dwóch i noś w kucyku, będzie lepszy efekt, bo przy Twoich gęstych rozpuszczonych włosach faktycznie niewiele widać
|
|
|
#145 |
|
Raczkowanie
|
gosiadzika: ładnie wygladasz, jeśli zdecydujesz się wygolić z dwóch stron myślę, że bedzie pasować, bo masz masz fajne, gęste włosy. Możesz tez pogolic bardziej jeden bok tak w stronę karku nawet. Chyba ktos juz wrzucał na forum fotki z podobnym cięciem.
Dorzucam zdjęcia Natalii Kukulskiej, która ma podgolone oba boki (może Cię natchną na kolejną wizytę u fryzjera)
|
|
|
|
|
#146 |
|
Raczkowanie
|
to i ja się dodam. właśnie wróciłam od fryzjera, odrosty mam paskudne, ale pokażę co zdziałałam
![]() xxx Edytowane przez kierokierowniczka Czas edycji: 2010-09-19 o 16:07 |
|
|
|
|
#147 |
|
Raczkowanie
|
fajnie
nie tylko cięcie, ale kolor i struktura Twoich włosów (fajnie się kręcą - a to moje małe marzenie )
|
|
|
|
|
#148 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Ogólnie efekt wyszedł fajny, zaszalałabym z wygoleniem tak drugiego boku, bo naprawde Ci w tej fryzurze do twarzy ![]() Też mam gęste włosy i patrząc na etap końcowy u Ciebie- sama chyba sie na taki fryz skusze
|
|
|
|
|
|
#149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i ładna babka z Ciebie
|
|
|
|
#150 |
|
Przyczajenie
|
Nie chciałam już aż tak chwalić, ale racja
![]()
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fryzury i styling
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:48.

)) Npodoba mi sie !
a jak wlosy odrastaja to mozecie sobie wyobrazic jak sie wyglada

- a to moje małe marzenie