![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Dot.: YSL,Clinique,EL,Mac, EDM, Nuxe,Givenchy,
Witaj
![]() ![]() Zalezy mi, ale oczywiście nic na siłę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
interesowała mnie na razie tylko paletka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Konto usunięte
|
Maybelline, Define a lash Vollume Waterproff, kupiopny we wrzesniu, używany tylko przez tydzień wakacji nad morzem.
Opi, lakier do paznokci , krwista czerwień - muszę sprawdzić ile zostało kolor Keys To My Karma, NL I44 cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;15146347]Maybelline, Define a lash Vollume Waterproff, kupiopny we wrzesniu, używany tylko przez tydzień wakacji nad morzem.
Opi, lakier do paznokci , krwista czerwień - muszę sprawdzić ile zostało kolor Keys To My Karma, NL I44 cos u mnie?[/QUOTE] Dziewczyny, nic nie znalazłam u Was ![]()
![]() |
#128 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Cos bym moze uzbierała u Ciebie, a masz moze jakis podkład jasny do skóry mieszanej do wyprobowania? chocby 5ml
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
Zdjęcia podkładów:
* Lancome, Adaptive, 01 - mogę zrobić odlewkę do pojemnika próbkowego z Sephory (takiego jak na zdjęciu, nie mam zielonego pojęcia jaką on ma pojemność) *Chanel, Innocence 20, clair - cameo - 2,5 ml próbka *EDM, matte foundation, sandy fair - pojemność wyjściowa to 8 gram, pozostało tyle ile na zdjęciu. *Vichy, Aera Teint 12, tres clair/opal - próbka 1,5 ml
P F C Edytowane przez maja55 Czas edycji: 2009-11-10 o 12:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Piękne
![]() Bardzo bym prosiła o wszystkie próbeczki i odlewkę lancoma, za sypki dziękuje. Do tego przygarnęłabym Estee Lauder, Tender lipbalm, tender pink Sephora - Paleta do brwi dla blondynek Norel, Acne Immuno Care, Maska żelowa Co Ty na to? P.S. Widzę że szukasz pędzela "koci języczek" mam zbędny z top chioce, mogę dorzucić bo u mnie leży. ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- Pakuje dla Ciebie zapach i pędzelek, chetnie przyagrnę róż i maseczke ![]() JUz wydrukowalam PW ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za skinoren??
poza wątkiem miałabym pędzelek do cieni sephora nr chyba 22 (nieduży) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Zadomowienie
|
maja,interesuje mnie skinoren..zapraszam do mnie
![]()
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
Maju,bez marudzenia oddam pędzel Sephora,błyszczyk Dior Addict Ultra Gloss Reflect i balsam czekoladowy
![]() Decyzja należy do Ciebie ![]()
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
cos za:
Sephora - Paleta do brwi dla blondynek - mam ją z przemiłej wymiany z MoniaK. Paleta jest rewelacyjna, jednak dla mnie za jasna Zużycie widoczne na zdjęciach w poście 1 i 3. Opi, lakier do paznokci , krwista czerwień Norel, Acne Immuno Care, Maska żelowa - gabinetowa maska z kwasem azelainowym dla cer trądzikowych, tłustych, zanieczyszczonych, pozostało ok. 15%, na wypróbowanie. ?
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
Tylko wiedz,że z tego pędzla czasami pojedyńcze włoski wypadają,nie wiem czy wszystkie pędzle Sephory tak mają,w każdym razie to nie to,co pędzle EDM,że żaden włosek mi z nich nie wyleciał
![]()
![]() |
#138 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wymieniony już ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Zbieram na jakiś dobry komplet pędzli wiec w między czasie ten mi wystarczy ![]()
![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
znalazlam jeszcze
Opi, lakier do paznokci , krwista czerwień - muszę sprawdzić ile zostało kolor Keys To My Karma, NL I44 - jakie jest jego zuzycie?? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#140 |
Raczkowanie
|
Czy ciemne szare literki oznaczają tyle co jasne, tzn. "nie ma"?
![]() Co do kompaktu Clinique'a dziś nie jestem w stanie sprawdzić odcienia, wiadomo. Więc jeśli masz czas i ochotę to mogłabyś zrobić zdjęcie. Nie mniej jednak podejrzewam, że odcień Medium będzie dla mnie za ciemny (zazwyczaj biorę najjaśniejsze). Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szeroki Pas, z miękkiej skóry, dostałam w prezencie, miałam na sobie jeden raz. Stan idealny. ![]() tylko pewnie do effeclaru musialabys cos dobrac w zamian za lakier i pasek?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#143 |
Raczkowanie
|
Dziękuję, jesteś kochana
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() może znajdziesz coś u mnie za: Clinique, Color Surge eye shadow duo, 103 Buttered Bronze Clinique, Almost Powder Make- Up, SPF 15, 05 Medium ? ![]()
![]() |
#145 |
Zadomowienie
|
witam. interesuja mnie te cienie na dole po lewej
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1256237922 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Zadomowienie
|
Czy znalazłabyś coś u mnie za:
Clinique, Color Surge eye shadow quad, 105 Polar Blue - zużycie widoczne z foto, w jasnym dobiłam dna,w brąowym wgłębienie ale do dna daleko, niebieski tylko muskany,granat - wgłębienie ale do dna daleko. ????
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
jakiej dlugosci jest ten czerwony pasek??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie za skinoren?
![]()
![]() |
#149 |
Raczkowanie
|
Maju, niestety moje podejrzenia okazały się zasadne. Odcień Medium jest dla mnie zdecydowanie o wiele za ciemny
![]() Edytowane przez larwinka Czas edycji: 2009-11-12 o 15:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- Odpowiedziałam u Ciebie ![]() ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- Wymiary paska: *długość całkowita: 100cm (nie ma dziurek) *szerokość : 9cm ---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:02.