|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: YSL,Clinique,EL,Mac, EDM, Nuxe,Givenchy,
Witaj
To ja jeszcze Jakby jednak paletka Clinique pink chocolate znudziła Ci się, to proszę pisz śmiało, co byś chciała za nią ode mnie, dobrze??Zalezy mi, ale oczywiście nic na siłę Papa!
|
|
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
interesowała mnie na razie tylko paletka
|
|
|
|
|
#126 |
|
Konto usunięte
|
Maybelline, Define a lash Vollume Waterproff, kupiopny we wrzesniu, używany tylko przez tydzień wakacji nad morzem.
Opi, lakier do paznokci , krwista czerwień - muszę sprawdzić ile zostało kolor Keys To My Karma, NL I44 cos u mnie? |
|
|
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;15146347]Maybelline, Define a lash Vollume Waterproff, kupiopny we wrzesniu, używany tylko przez tydzień wakacji nad morzem.
Opi, lakier do paznokci , krwista czerwień - muszę sprawdzić ile zostało kolor Keys To My Karma, NL I44 cos u mnie?[/QUOTE] Dziewczyny, nic nie znalazłam u Was
|
|
#128 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Cos bym moze uzbierała u Ciebie, a masz moze jakis podkład jasny do skóry mieszanej do wyprobowania? chocby 5ml
|
|
|
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
Zdjęcia podkładów:
* Lancome, Adaptive, 01 - mogę zrobić odlewkę do pojemnika próbkowego z Sephory (takiego jak na zdjęciu, nie mam zielonego pojęcia jaką on ma pojemność) *Chanel, Innocence 20, clair - cameo - 2,5 ml próbka *EDM, matte foundation, sandy fair - pojemność wyjściowa to 8 gram, pozostało tyle ile na zdjęciu. *Vichy, Aera Teint 12, tres clair/opal - próbka 1,5 ml
P F C Edytowane przez maja55 Czas edycji: 2009-11-10 o 13:15 |
|
|
|
|
#131 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Piękne
Bardzo bym prosiła o wszystkie próbeczki i odlewkę lancoma, za sypki dziękuje. Do tego przygarnęłabym Estee Lauder, Tender lipbalm, tender pink Sephora - Paleta do brwi dla blondynek Norel, Acne Immuno Care, Maska żelowa Co Ty na to? P.S. Widzę że szukasz pędzela "koci języczek" mam zbędny z top chioce, mogę dorzucić bo u mnie leży. ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- Pakuje dla Ciebie zapach i pędzelek, chetnie przyagrnę róż i maseczke JUz wydrukowalam PW
|
|
|
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za skinoren??
poza wątkiem miałabym pędzelek do cieni sephora nr chyba 22 (nieduży) |
|
|
|
|
#134 |
|
Zadomowienie
|
maja,interesuje mnie skinoren..zapraszam do mnie
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
Maju,bez marudzenia oddam pędzel Sephora,błyszczyk Dior Addict Ultra Gloss Reflect i balsam czekoladowy
Decyzja należy do Ciebie
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
cos za:
Sephora - Paleta do brwi dla blondynek - mam ją z przemiłej wymiany z MoniaK. Paleta jest rewelacyjna, jednak dla mnie za jasna Zużycie widoczne na zdjęciach w poście 1 i 3. Opi, lakier do paznokci , krwista czerwień Norel, Acne Immuno Care, Maska żelowa - gabinetowa maska z kwasem azelainowym dla cer trądzikowych, tłustych, zanieczyszczonych, pozostało ok. 15%, na wypróbowanie. ?
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko wiedz,że z tego pędzla czasami pojedyńcze włoski wypadają,nie wiem czy wszystkie pędzle Sephory tak mają,w każdym razie to nie to,co pędzle EDM,że żaden włosek mi z nich nie wyleciał
|
|
#138 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wymieniony już ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Zbieram na jakiś dobry komplet pędzli wiec w między czasie ten mi wystarczy
|
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
znalazlam jeszcze
Opi, lakier do paznokci , krwista czerwień - muszę sprawdzić ile zostało kolor Keys To My Karma, NL I44 - jakie jest jego zuzycie?? |
|
|
|
|
#140 |
|
Raczkowanie
|
Czy ciemne szare literki oznaczają tyle co jasne, tzn. "nie ma"?
Bo jeśli tak, to szkoda... Z tego co na czarno niestety nic nie wybrałam. Co do kompaktu Clinique'a dziś nie jestem w stanie sprawdzić odcienia, wiadomo. Więc jeśli masz czas i ochotę to mogłabyś zrobić zdjęcie. Nie mniej jednak podejrzewam, że odcień Medium będzie dla mnie za ciemny (zazwyczaj biorę najjaśniejsze). Pozdrawiam |
|
|
|
|
#141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szeroki Pas, z miękkiej skóry, dostałam w prezencie, miałam na sobie jeden raz. Stan idealny. ![]() tylko pewnie do effeclaru musialabys cos dobrac w zamian za lakier i pasek?? |
|
|
|
|
|
#142 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#143 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję, jesteś kochana
|
|
|
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
![]() może znajdziesz coś u mnie za: Clinique, Color Surge eye shadow duo, 103 Buttered Bronze Clinique, Almost Powder Make- Up, SPF 15, 05 Medium ? ![]()
|
|
#145 |
|
Zadomowienie
|
witam. interesuja mnie te cienie na dole po lewej
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1256237922 |
|
|
|
|
#146 |
|
Zadomowienie
|
Czy znalazłabyś coś u mnie za:
Clinique, Color Surge eye shadow quad, 105 Polar Blue - zużycie widoczne z foto, w jasnym dobiłam dna,w brąowym wgłębienie ale do dna daleko, niebieski tylko muskany,granat - wgłębienie ale do dna daleko. ????
|
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
jakiej dlugosci jest ten czerwony pasek??
|
|
|
|
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie za skinoren?
|
|
#149 |
|
Raczkowanie
|
Maju, niestety moje podejrzenia okazały się zasadne. Odcień Medium jest dla mnie zdecydowanie o wiele za ciemny
Edytowane przez larwinka Czas edycji: 2009-11-12 o 16:52 |
|
|
|
|
#150 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale rozumiem![]() ---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- Odpowiedziałam u Ciebie ![]() ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- Wymiary paska: *długość całkowita: 100cm (nie ma dziurek) *szerokość : 9cm ---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:32.

Jakby jednak paletka Clinique pink chocolate znudziła Ci się, to proszę pisz śmiało, co byś chciała za nią ode mnie, dobrze??

ale rozumiem