![]() |
#121 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowa piosenka Agnieszki Chylinskiej
Dzustam spokojnie
![]() ![]() Mi się wydaje, że ona automatycznie nie zmieniła martensów na szpilki, ale trwało to właśnie te 3 lata, ten cały jej urlop macierzyński i wychowawczy, gdy jej nie było na scenie. Długo do tego dochodziła. Wydaje mi się, że ona nie żałuje, że kiedyś taka była, tylko o tym mówi, że taka była i tłumaczy się, dlaczego teraz jest taka ![]() Cytat:
Edytowane przez Seona Czas edycji: 2009-10-19 o 17:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ad.2 No, jak to. Kiedyś nosiła czarne ciuchy bo miała taką fazę na mrok, a teraz woli kolorowe ciuchy. Nie sądzę, że ktoś jej tak kazał. Edytowane przez 7b876ccefd4157b39b86852d237c1fcdcf44b9c3_64850071d5e54 Czas edycji: 2009-10-22 o 18:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
BAN stały
|
lubię sobie panią Agnieszkę, choć jej muzyki specjalnie nie słuchałam, to nie powiem, tragiczna na pewno nie była.
![]() ![]() ![]() ![]() ale biorąc pod uwagę, jaką muzykę swoją osobę firmowała pani Agnieszka wcześniej, taka zmiana, koszmarek. Naprawdę. Chyba bym się załamala z lekka ![]() ![]() co do ciuchów, to mogłaby sobie zacząć pomykać nawet w dresach. :P Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2009-10-22 o 18:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
Rzeczywiście, bardziej przeszkadza zmiana muzyczna niż zmiana wizerunku.
Zobaczymy jak reszta płyty, niech już nie będzie tego rocka, ale nie chcę więcej jakiegoś umc umc... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
nowy hicior???
http://www.youtube.com/watch?v=VbfhkQnzgJc tak dla kontrastu ![]() nie tak dawno temu http://www.youtube.com/watch?v=pCeetupwpPo z calym szacunkiem do jej dorobku muzycznego.(procz nowej plyty) jeszcze chwila a z powodu przesmiewczych recenzji tego co teraz mamy okazje sluchac, nabawi sie depresji....moim zdaniem wcale nie ewoluowala a cofnela sie w rozwoju....szkoda...bo o ile rozumiem ze czlowiek sie zmienia to jednak nie tak drastycznie...wystarczy popatrzec na nowa plyte Heya..Nosowska tez poszla w inne klimaty, a jednak plyta jest w mojej opinii bardzo dobra... poza tym niedawno trafilam na wypowiedz Chylinskiej w ktorej zjechala Bartosiewicz od ......bo ta zaspiewala z Krawczykiem a ludzkosc czeka x lat na jej nowa plyte..ktora btw ukaze sie chyba w tym roku....i mam nadzieje ze Edyta nie wyskoczy z czyms podobnym do tego co odpinkolila Aga
Edytowane przez aniko 23 Czas edycji: 2010-01-18 o 20:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zadomowienie
|
A mi osobiście bardzo podoba się ta wersja tej piosenki
![]() http://www.youtube.com/watch?v=SAg54jdqrY4 Agnieszka potraktowała ją z humorem ale i także troszke po swojemu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:11.