![]() |
#121 |
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode 2012 :)
a dziękuje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#122 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() I już zaczełyśmy strone 5 ![]() Ah miłego wieczoru dziewczęta ja zmykam ![]()
![]() |
#123 |
Raczkowanie
|
dziękujemy i na wzajem
![]() ![]()
#124 |
Konto usunięte
|
Dziewczynki bardzo ładne macie pierścionki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Rozeznanie
|
ja noszę pierścionek zaręczynowy od 30 sierpnia tego roku ale jakoś nie mogę się do niego przyzwyczaić, nigdy wcześniej nie nosiłam żadnych pierścionków i cały czas boję się że go zgubię albo zniszczę i przez to nie noszę go codziennie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Raczkowanie
|
Zakochałam się w WAszych pierścionkach! Wszytskich. Wszytskie są cudne!! I gdyby mi przyszło wybierać pierścionek spośród WAszych to pewnie bym się nie zdecydowała.
Ja w sumie, mam bransoletkę od TŻ, którą dostalam rok temu na urodziny i żyć bez niej nei potrafię, raz ją ściągnęłam i jak bez ręki. A z tą bransoletką była śmieszna sprawa, bo mój TŻ mi majaczył, że go brzuszek boli (leżeliśmy pod kołdrą) i żeby mu wymasować, to ja się dobieram do tego jego brzuszka, i czuje, że jakieś pudełko, podnoszę kołdre a tam pudełko z Kruka (troche większe niż z pierścionkiem, ale oni mają je takie większe) mnie się już oczy zaświeciły, już sie ucieszyłam, podnieciłam, byłąm przekonana, że tam pierścionek, zaglądam... a tu co? bransoletka, ale i tak ją kocham ![]() ![]() A na stronie 40 naszego wątku ja krzyknę "Oświadczył mi się nareszcie!- to nic, że tydzień przed ślubem ![]()
![]() |
#127 |
Raczkowanie
|
hahaha ale fajna historia
![]() ![]()
#128 |
Raczkowanie
|
TŻ mówił mi, że oświadczy mi się jak będziemy na nartach (ale to tak w żartach mi mówił), na co ja stwierdziłam, że przy moich zdolnościach narciarskich to jak będzie mi się oświadczał, to będę miała złamany nos, obydwie ręce i obydwie nogi a zęby będą mi się trzymać na samym aparacie
![]() Ogólnie to mi powiedział, że od teraz mam się zgadzać na wszystkie jego inicjatywy (tzn. odkąd wróci, czyli za 22 dni), bo jak nie to mogę odmówić chwili, w której będzie mi się chciał oświadczyć:P A że ja mam dobre układy z Teściową, to będę ją podpytywać ![]() ![]() ![]()
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
Luellee to chyba razem bedziemy krzyczec na 40 stronie watku "Oświadczył mi się nareszcie!- to nic, że tydzień przed ślubem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Raczkowanie
|
kinia, najważniejsze, że nie będziemy same
![]() ![]()
![]() |
#131 |
Konto usunięte
|
jak będziemy w takim tępię pisać to napiszecie w 20 części wątku PM2012
![]() Oczywiście życzę wam żeby stało się to jeszcze w tej części ![]() edit. Lady Hellsing bardzo ładny pierścionek |
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Raczkowanie
|
Na każdą z nas czeka pierścionek
![]() ![]() ![]()
#133 |
Konto usunięte
|
ja tez obawiałam się ze trafie nie na takiego jak chce tym bardziej ze moi rodzice się rozwiedli, siostra trafiła na złego faceta, myślałam sobie ze jakieś fatum krąży nad kobietami z mojej rodziny ale jak już się z TŻ poznaliśmy, i jak był przy mnie w wielu trudnych sytuacjach wiedziałam ze to właśnie TEN będzie dla mnie najlepszy. Teraz jest tak ze ja zacznę jakieś zdanie a on je za mnie skończy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
Ja mam tylko nadzieje ,ze nastapi to przed 18.08 .2012
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Raczkowanie
|
i o to chodzi
![]() ![]() ![]()
#136 |
Konto usunięte
|
no to może zacznij
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
Dokladnie zgadzam sie z m_martką zaczynaj kochana jako założycielka naszego watku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Raczkowanie
|
No dobrze, skoro nalegacie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#139 |
Konto usunięte
|
obiecuje ze tez opisze się szczegółowo ale jutro bo dzisiaj wysiadają mi plecy(tragiczne stołki w szkole
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Raczkowanie
|
Trzymam Cię za słowo!! Wiem coś o stołkach w szkole
![]() ![]() ![]()
#141 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [1=4c2ea920fcf0cb3d39288a6 c961f1efcc2286102_684b5c0 01d1f4;14696324]lasoa widzę ze zaręczona jesteś od miesiąca wiec gratuluje ![]() nawet nie zauważyłam ze w 2012 1 września to sobota mogłabym wtedy wyjść za mąż bo tego dnia się zaręczyliśmy i to tez była sobota, ale chyba bym się obawiała o pogodę, a poza tym kuzynka TŻ wyszła za mąż 8 bodajże a ja chce inaczej ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() P.S. Wszystkie pierścionki są piękne ![]()
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
Madziallena tez mam bratowa ktorej nie znosze
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kinia860 Czas edycji: 2009-10-12 o 21:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Raczkowanie
|
To teraz ja napiszę coś o sobie, a co :P Tylko ostrzegam rzetelnie pewnie będzie długie, bo ja też rozgadana jestem
![]() ![]() ![]() Urodziałam się 28 września 1988 roku, mieszkam w okolicach Krakowa, ale teraz studiuję, jestem na III roku prawa w Rzeszowie. I mam zamiar być Panią Adwokat. JAk wyglądam? Mam jasnoniebieskie oczy, rude włosy i piegi ( choć jestem naturalną blondynką, tylko się farbuję odkąd skończyłam 17 lat ![]() ![]() Interesuję się sztuką (głównie malarstwem i architekturą gotycką), literaturą, poezją, prawem, motocyklami, W wolnych chwilach z reguły gadam przez telefon, maluje paznokcie, czasem coś sobei narysuje, pisze wiersze, nałogowo pochłaniam książki, czasami zdarza mi się pozować do zdjęć, albo zagrać w jakiejś sztuce w teatrze amatorskim w moim mieście. Jaka jestem? Uśmiechnięta, zwariowana, nerwowa, spontaniczna, rozgadana, władcza, pewna siebie, optymistyczna, z wszystkiego się cieszę, płaczę praktycznie z każdego powodu, bo mnie coś wzruszy, strasznie wrażliwa jestem. Największe zalety? Optymizm przede wszystkim, bo zawsze staram się nawet w najgorszej sytuacji znaleźć powód do zadowolenia i mimo mojego rozgadania jestem dobrym słuchaczem. Wady? Wywyższam się i jestem zarozumiała i wszystkowiedząca, tak ,ze z góry przepraszam za siebie :P MAm 2 psy (Brix, Max i Kodi) Kodi miał się wabić Kolonko (żeby był MAx Kolonko ![]() ![]() Jak chodzi o rodzeństwo to mam brata, starszego o 6 lat, on w tamtym roku 24 sierpnia się ożenił i czekam, aż będę chrzestną, ale narazie się nie zapowiada. Ja w sumię moją bratową lubie, jest miła i sympatyczna, a do tego (nie żebym jakąś materialistką była), jak dostaje ubrania z USA od swojego taty a są na nią za małe, albo się jej nie podobają to mi je daje ![]() ![]() CO tu jeszcze napisać? Marzę o ślubie chyba odkąd skończyłam 5 lat i się nie mogę doczekać ![]() A poza tym, za 12 (już prawie 11 dni) mój "wielki" dzień, czyli zakładam aparat na zęby, żeby mieć piękny uśmiech w dniu ślubu. Ok, jak coś sobie przypomnę to dopiszę. ![]() Co to pewności "czy to ten", to też nie wiedziałam kiedyś, jakim cudem można wiedzeć coś takiego. I w tej chwili pora na opowieść skąd się wziął TŻ, czyli Paweł w moim życiu, ale ona jest króciutka. Otóż z moją Przyjaciółką poszłyśmy do knajpy, po drodze psotkałyśmy jakichś dwóch facetów (kolegów przyjaciółki) jak się potem okaząło jeden z nich to był właśnie TŻ i powiedziałyśmy, żeby poszli z nami, a był to chyba grudzień 2005 roku. I jak oni byli znami to nagle pach! I Świat zniknął, cały poza TŻ! Nie było w tej knajpie, ani mojej przyjaciółki, ani tego drugiego tylko TŻ. I tak sobie posiedzieliśmy, odprowadził mnie do domu i dupa! Aż w końcu w styczniu 2006 r. mój kolega zaprosił mnie na studniówkę, poszłam z nim, a tam kto? TŻ! I jakoś jak siętylko zobaczyliśmy, to nie mogliśmy się odkleić, i choć się w ogóle praktycznie nie znaliśmy Śiat znów zniknął i jakoś sie nie mogliśmy przestać przytulać, wziął wtedy mój numer telefonu, posmsowaliśmy i koniec. DOpiero w październiuku 2007 jak ja poszłam na studia do Rzeszowa ( a wiedziałam, że on studiuje w Rz. tylko zaocznie) to stwierdziliśmy, że się spotkamy i tak już zostało. I wiem, że to właśnie ten, bo zawsze jak jest przy mnie to cały Świat przestaje istnieć bo to on ![]() A jutro mam na zajęcia na 8 :P i musze wstać o 6 bleee i mam jakieś durne prawo międzynarodowe bleee
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Raczkowanie
|
No no fajnie i historia bardzo fajna, to już wiem coś o Tobie
![]() ![]() Byłam w totalnym dołku po "nieszczęśliwej miłości" Czy też miłości bez wzajemności. łkałam jak głupia, że jak nie ten, to już żaden i bla bla... Dwa lata straciłam łudząc się że chłopak nagle mnie pokocha ;/ przykre teraz stwierdzam... I pewnego dnia (było to jakoś na początku czerwca 2008) moi rodzice zdecydowali się ocieplić dom. No i ok. Przyjechała ekipa i zobaczyłam kolesia. Nieźle mnie oczarował, latałam za nim jak głupia, dobrze, że był koniec roku, bo olałam szkołe pod pretekstem choroby ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#145 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny co do zaręczyn
mam sąsiadkę, której facet oświadczył się dzień przed ślubem jak nagrywali takie tam spacery w plenerze, które miały znaleźć się na dvd z wesela ![]() oczywiście chcieli być razem (w końcu planowali ślub), ale nie przeszkadzało im że nie było oficjalnych zaręczyn oczywiście nie chcę was straszyć ![]() życzę wam żebyście miały prawdziwą niespodziankę i totalnie się tego nie spodziewały ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Lady Hellsing Dot.: Panny Młode 2012 ![]() ja noszę pierścionek zaręczynowy od 30 sierpnia tego roku ale jakoś nie mogę się do niego przyzwyczaić, nigdy wcześniej nie nosiłam żadnych pierścionków i cały czas boję się że go zgubię albo zniszczę i przez to nie noszę go codziennie Zaręczylas sie tego samego dnia co ja ![]() Ogolnie ja o sobie napisze króciutko Mam na imie Kamila mam 21 lat ![]() Urodzona 30 sierpnia 1988 ![]() W sumie nie wiem co pisac bo narazie jakos nietonna jestem :P ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Raczkowanie
|
Ja mojemu też dałam bransoletkę i w sumie obydwoje się zabransoletkowaliśmy
![]() W ogóle Madziallena to masz urodziny dzień przede mną ![]() I w końcu nie poszłąm na wykład ![]() ![]() ![]()
![]() |
#149 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#150 |
Raczkowanie
|
kamisia, dlatego się cieszę, że przynajmniej u nas wykłady nie są obowiązkowe
![]() A mnie coś kurde jeszcze brzuch boli i pewnie ciocia się zbliża ;/ Nie straszcie mnie, bo ja chcę się moim pierścionkiem nacieszyć, choć trochę dłużej niż 1 dzień ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:27.