|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: MDCh EdP, Rock'n'Rose Couture, Habanita, Nirmala, Gucci by Gucci, Organza, Maro
Proponuję organza + 5m addict + 5ml Theo za angella rose takjak widać na fotce (miedzy 25 a 30ml) + jak znajdę to próbeczka lana aliena jeżeli masz ochotę mogłoby tak być?
Edytowane przez kisssek Czas edycji: 2009-12-02 o 19:40 |
|
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: MDCh EdP, Rock'n'Rose Couture, Habanita, Nirmala, Gucci by Gucci, Organza, Maro
|
|
|
|
#125 |
|
Zadomowienie
|
witaj, podoba mi się gucci, theorema oraz pleasures. Czy znajdziesz coś u mnie?
|
|
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
Ajj zagwiazdkowało mi link
Olay to krem nawilżający z dodatkiem lekkiego podkładu Max Factor, efekt- średniokryjący koloryzujący krem nawilżający Na KWC go nie mogłam znaleźć niestety Oddaję, bo jest dla mnie troszeczkę za ciemny . https://wizaz.pl/Makijaz/Nowosci/Krem-z-podkladem-Olay Ale jest tutaj
|
|
|
|
#127 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No trudno ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() -Clinique color surge impossibly glossy , nr 102 prettiest pink -błyszczyk dający mega plastikowe usta 15 % zuzycia [świeży? jaki ma kod?]-Gosh effect powder cien sypki, [jaki kolor?] -Bourjois ombre strech, nowy cien jasne złoto -RIMMEL full volume - błyszczyk powiekszajacy usta nr 120 jak nowy -hol liss loreal zalezy co bys za to chciala...
|
|||
|
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
No możemy pokombinować, zwłaszcza, że ja coraz mniej mam ochotę na Halloween...
Wiem, paskuda ze mnie ![]() Trouble jak najbardziej pragnem, a znowu pozwolę sobie pokusić o całego Gucia ![]() Jeszcze R'nR bym capnęła... ale to nawet nie pytam
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
ja chyba mam jakiś 10ml..hmm zabieram się za szukanie atomka i próbki
|
|
|
|
#130 |
|
Raczkowanie
|
u mnie może coś za Lancome Fatale tusz, kolor PRUNE, moim zdaniem wyglada jak czarny z fioletowym metalicznym połyskiem, użyty kilka razy, otwarty końcem października
|
|
#131 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pooglągaj mój wątek i napisz za co byś chciała joy'a i 24ke wymienic O ile coś znajdziesz -mam nadzieję, że czymś skuszę![]() ![]() ![]() Ok. to idziemy na PW. Ty wysyłasz pierwsza ze wzgl na atomek, ja już odpsikuję... addicta czy theoremę chcesz moim 5ml atomku? |
||
|
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana, znalazłam atomek 10ml to Ci podeślę a próbki obcego za cholerę nie mogę znaleźć
|
|
|
|
#133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie ma problemu, może być mentafollia
|
|
|
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
chyba jeszcze dzis wyślę
tylko powiedz mi czy organza nie zmieniła zapachu bo kolor widzę że ściemniał?
|
|
|
|
#136 | |
|
Zakorzenienie
|
taka czesciowa fotka jest tutaj
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1240765859 a ktore kosmetyki bys chciala na fotke? Cytat:
nie, zapach jest ten sam oi mi się nawet nawet podoba, ale organza klasyczna teraz nie, mimo, że kiedyś zużyłam cale 20ml więc mója próba powrotu do tego zapachu skończyła się porażką
|
|
|
|
|
#137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No więc proponuję: odlewka Ambre, 24, Jay za Trouble i Gucia ![]() W tej chwili jedynie Gutka i Trouble widzę, ostatnio bardzo zawęziła się moja wish-lista
|
|
#138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oddac calego gucia ... o boze boze musze sie chwilke zastanowic... a moe odlewka gucia i neonatura cocoon 45/50ml? albo Lancome hypnose?
|
|
|
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe, nie no, nie chcę naciągać... bo będzie tak jak i ja miałam, oddałam perfumy a potem chodziłam i tęskniłam jak głupia, żałowałam ponad miesiąc aż w końcu poszłam i kupiłam nową flaszkę... bosze
![]() Spokojnie myśl Marei, ja też jeszcze pomyślę, zwłaszcza, że mam możliwość wymiany Faubourga na Pythona... i już głupiejem ![]() Buziaczki i dobrej nocki, jutro siem odezwem a teraz zmykam do łózia bo ostatnio mam ciężkie dni ![]()
|
#140 |
|
BAN stały
|
kurcze dzieki, ale to jest miniaturka i nic nie widze
nie masz jakiegos wiekszego zdjecia? chodzi o cala kolorowke chcialabym sobie kolorki poogladac
|
|
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
Marei, no więc wymieniłam Hermesa na Pythona
Jednak okazało się, że Python jest dla mnie zdecydowanie za słaby, tekże teraz pyton jest na wymianę ![]() Daj znać, czy nadal jakoś widzisz naszą wymiankę i jeżeli tak to jak
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj Marei, a może Demona edp 45ml za Gucci by Gucci??
|
|
|
|
#144 | |
|
Zadomowienie
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#146 | |||
|
Zakorzenienie
|
przepraszam, długo mnie tu nie było, teraz padam na pysk
i odp wieczorem!Cytat:
demona mam 90/100ml więc długo nie będę go szukać dziękuję za propozycję Cytat:
poszperam i wieczorem odp ![]() Nie mam ielkich oczekiwań za trouble, ale nie wiem czy nie wymienię z kociag, wieczorem odp ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#148 | |
|
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Coś za tuszyk znajdziesz jeszcze u mnie?
|
|
#149 | |
|
Zakorzenienie
|
Lancome T-Controle Gel - baza pod makijaż i jednocześnie jako żel matujący stosowany na makijaż - poprawek makijażu w ciągu dnia. 30 ml, ubytek ok.10 ml.
podoba mi sie bardzo ![]() wybacz, pisałyśmy posta w tym samym czasie. L oddalam juz jakiś czas temu i nie tęsknię Cytat:
Z ubran nic niestety, ja to tylko XXL ![]() z kosmetyków to tylko tonik migdałowy, może za niego coś? raczej nic kolciu, a u Ciebie nadal widze joy. co ty na to? za trouble? bo od razu mowie, flakonu gbyg nie oddam, ale moge dodac odlewke ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Kisssku droga, niestety angel się wylał, nie był zaklejony atomizer i całe pudełko jest mokre, folie pachną nim wszystkie. Zostało go do napisu "theirry Mugler" ukośną czcionką ![]() Teraz już trudno, ale następnym razem zaklejaj taśmą, ponieważ jak w transporcie rzucają paczkami (a tak robią na bank) to naciska się atomizerek i wypływa płyn, jak nie ma zatyczki. Albo po prostu jak lezy to wypływa, nie wiem, ale w każdym badz razie mam pachnące folie do pakowania ![]() Jutro wysle paczke do Ciebie. Pozdrawiam! |
|
|
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
Sie rozumie
W takim razie dla mnie może być sama wymiana na Trouble
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:09.

Olay to krem nawilżający z dodatkiem lekkiego podkładu Max Factor, efekt- średniokryjący koloryzujący krem nawilżający
Oddaję, bo jest dla mnie troszeczkę za ciemny . 
15 % zuzycia [świeży? jaki ma kod?]

Wiem, paskuda ze mnie