![]() |
#121 |
Zadomowienie
|
Dot.: Sklepy internetowe-wady i zalety (podziel się opinią) cz.II
potwierdzenia czasem nie dochodza. ale zamowienia realizuja
![]() znalazla sie moja przysylka z beadshopu-listonosz pomylil adresy... ![]() wszystko oki, troche uszczerbione kamyki przy dziurkach, ale po przykryciu miseczka nie widac;p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
Witam.
Po przejrzeniu obu części tego wątku stwierdziłam, że zagram w Totolotka... gdyż w większości sklepów, które dostawały najwięcej "batów" (min. Pasart, CJ) nie zdarzyło mi się trefne zamówienie (a raczej trefna dostawa). Ja osobiście kupuję w kilku sprawdzonych i mogę polecić: Magraf - trochę drogo, ale "szklanki" mają bardzo ciekawe Pasart - duży wybór przekładek Kalait Antykwariat Artfan Consum Jewellery Onyx Kamyczki Piinecha Świat koralików... Teraz czekam na zamówienia praktycznie od nich wszystkich...i wiedziona ciekawością posprawdzam dwa razy dokładniej ![]() Pozdrawiam
![]() |
#123 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Na głównej SN jest odpowiedź na Twoje pytanie ![]() Nawiasem mówiąc, to "na dniach" wisi tam od paru miesięcy i od paru miesięcy te opcje nie działają :/ "W sklepie mamy problem z formularzem kontaktowym . Nikt nie otrzyma maila potwierdzającego zamówienie. Jednak bez obaw możecie robić zakupy - sklep wszystko rejestruje !! Bardzo proszę kontaktować się z nami bezpośrednio przez swoje skrzynki pocztowe, a nie formularz kontaktowy w sklepie !! Na dniach problem będzie rozwiązany. Bardzo przepraszam za utrudnienia !!!" |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zadomowienie
|
Ja byłam we wtorek w Hopei. Poszłam z karteczką z kodami co chce - z czego Panie były bardzooooo zadowolone.....ogólnie kolejka była masakra, klientki wybrzydzały i same nie wiedziały czego chcą
![]() Obsługa miła, sympatyczna i pomocna (jeśli się wie czego się mniej więcej chce ![]() No i ogólnie super fajnie bo potwierdziłam, że mogę wysyłać zamówienie mailem i jak będzie gotowe ktoś z rodziny odbierze....a raz w miesiącu mój mąż bywa w W-wie w weekend, więc będzie to przywoził......tak więc ominę koszty wysyłki ![]() No a poza tym czekam na masę pięknych brioletek z Bukowca.....tylko od wtorku coś dojść nie mogą ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zadomowienie
|
Hmm...jakoś to znowu ja....
W temacie Mikołajkowym co prawda byłam przed chwilą....ale pasuje mi żeby tu rzec że dla mnie Mikołaj zaczął się dziś....nadeszła paczka z Bukowca..... Zawał serca ![]() ![]() Nie no żartuję.....W każdym razie cieszą się moje oczy i serce.... No i jaki gratisik ![]() Dzięki Wiolu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Zadomowienie
|
Porównywałam ostatnio ceny: Hopea, jubilex33, KatiArt.
W Hopea jest korzystnie tylko powyżej 50g każdego towaru, ale detalicznie taniej jest u KatiArt i Jubilexa. (+przesyłka, jesli nie ma się "koleżanki" biżuteryjki Warszawianki)
![]() |
#129 | |
Zadomowienie
|
Heh....a ja przecież nie napisałam nic takiego
![]() Napisałam: mogę wysyłać zamówienie mailem i jak będzie gotowe ktoś z rodziny odbierze....a raz w miesiącu mój mąż bywa w W-wie w weekend, więc będzie to przywoził..... Czyli w tyg. ktoś odbierze ze sklepu, a w weekend M odbierze od rodziny... ![]() Cytat:
No i jak ja porównuje np z Kadoro i Beadshopem gdzie akurat jest to czego mi potrzeba - to Hopea wychodzi taniej... Jak widać nie dla wszystkich dobre jest to samo ![]() Edytowane przez poppppy Czas edycji: 2009-11-17 o 09:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
Acha. Wyłapałam z nadzieją, że może jednak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny
chcialabym Was spytac o opinie o OnyxArt skorzystalam z oferty sklepu internetowego i zawiodłam się Jeden kryształ taki krzywy i wręcz matowy z jednej strony... zrobiłam pięknie zdjecia, wyslalam maila i kazali mi to jedno małe gówienko odesłać! żenada po prostu... Tak jak pisałam na wątku o sprzedawcach na allegro.. wydaje mi sie ze sprzedają podróbki, bo równiez nie byłam zadowolona, nie bylo co prawda wad, ale long bicone wygladaly jak zwykle szklane koraliki, zupełnie bez blasku A ze sklepów internetowych lubię: - korallo - jubilex33 - qnszt - beabitdesign - artfan (choć drogi, ale na przykład fajne klipsy ze srebra mają) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Zadomowienie
|
Ogłaszam publicznie, że już nigdy nigdy nie zamówię nic w jubilexie! Czy zwykłego zamówienia na kilka srebrnych elementów nie można zrealizowac porządnie? To moje drugie zamówienie u nich, za pierwszym razem zamieniono mi kamyczki na te same innej wielkości. Nie raklamowałam.. Teraz zamówiłam srebro, tylko i wyłącznie ze względu na ceny, i w uwagach przy zamówieniu poprosiłam by nie zmieniac zamówienia bez mojej wiedzy jak czegos zabraknie nie dawac mi czegos innego tylko się skontaktowac. No i oczywiście dostałam inne sztyfty niż zamawiałam
![]() ![]() Następnym razem zapłace więcej w jakims porządnym sklepie i tyle. Ostatnio kupowałam też w beadshopie i magrafie i wszystko było w porządku, a magraf nawet musze pochwalić za ekspresową wysyłkę i sliczne miedziane półfabrykaty ![]()
robię biżu https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=336103 Edytowane przez franio Czas edycji: 2009-11-20 o 14:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#134 |
Zadomowienie
|
Ja pierwszy raz zamawiałam w Skarbach Natury kilka rzeczy.....wszystko pięknie, ładnie.....problemow żadnych z koszykiem nie miałam.....tylko mail potw. zamówienie jakiś taki "rozjechany" przyszedł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Raczkowanie
|
Ja sklep OnyxArt będę omijała odtąd szerokim łukiem jesli chodzi o Swarovskiego
tak jak pisałam, pierwszy raz zrobiłam u nich zakupy, jeden kryształ dostałam bardzo wadliwy (i nie obtłuczony, bo to by byla wina transportu na przyklad) ale po prostu chropowaty z jednej strony, z krzywo przewierconą dziurką - jak dla mnie to podważa oryginalność Swarovskiego ! Po napisaniu do nich kazali mi odesłać ten kryształek! Dobra, pomyslalam sobie, moze myslą ze ściemniam chcą mieć dowód.. wysłałam Otrzymałam w zamian juz ładny kryształ, ale zero słów przeprosin czy chocby jakiegoś drobnego gratisa za to ze z ich winy poniosłam dodatkowe koszty wysyłki!!! Jak dla mnie są spaleni, boje sie ze znowu z byle czym trzeba by bylo odsyłać |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#137 |
Zadomowienie
|
drugie zamówienie w Bukowcu-wszystko jak poprzednio w porządku .Dziękuje za paczuszkę z : )
![]() teraz czekam na trzecie zamówienie z jubilexa i pierwsze z bedshopu Edytowane przez karolinqa23 Czas edycji: 2009-11-24 o 14:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Rozeznanie
|
Ha Świat Koralików bardzo sobie chwalę-bardzo szybka wysyłka, nigdy się nie zdarzyło, żeby coś nie tak przysłali, srebro mają ok a co do posrebrzanki, trzeba uważac-ja biorę po uwagę recenzje klientów, bo się dobrze sprawdzają.
W tamtym tyg doszło pierwsze zamówienie z jubilexu33- narazie wypada blado. Jakośc i ceny ok ale po pierwsze jedne bigle przysłali inne niż zamawiałam (na fakturze oczywiście wszystko bez zarzutu), a przy drugich ze sprężynką- w jednej sztuce brak sprężynki.Przy rurkach prostych w opisie było, że średnica wew. otworu 1,3 a okazało się, że jak tam linka 0,38 wejdzie to będzie sukces. Jeszcze się skusze raz na zamówienie ale jeśli to sie będzie powtarzac chyba zrezygnuję. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny! może wy mi powiecie gdzie można kupić półfabrykaty (kulki i sztyfty) do takich kolczyków jak w linku. Proszę o odpowiedź, bo nie mogę tego nigdzie znaleźć...Chciałam sobie sama takie zrobić, ale nigdzie nie mogę znaleźć takich plastikowych kulek albo pastylek
http://allegro.pl/item824145049_kolc...r.html#gallery |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#141 |
Raczkowanie
|
Poszukuję pilnie łańcuszka żmijki ze srebra pozłacanego 45 cm, widział ktoś gdzieś ?
Będę wdzięczna za odpowiedź. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Rozeznanie
|
Jest w Świecie Koralików. Mam nadzieję, że o to chodzi:
Żmijka Moja biżuteria z FIMO Edytowane przez Whitecoffe Czas edycji: 2009-11-24 o 20:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może być z zapięciem? Bo bez to nie znajdziesz, wież mi... Chyba nie ma sklepu z pozłacanym srebrem, którego bym nie śledziła ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
o pozłacaną żmijkę mi chodzi ![]() a w Bukowcu to chyba linka jest a nie żmijka ![]() Dziękuję dziewczyny . Edytowane przez Domi2 Czas edycji: 2009-11-24 o 21:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
Muszę się wygadać odnośnie beadshopu.
Złożyłam u nich zamówienie 2 tygodnie temu. Kontakt super - niestety nie mieli dostatecznej ilości produktu i zadzwoniono do mnie by mnie o tym powiadomić. No ok, mówię - poczekam. Czekam, czekam..... piszę czy się uda zrobić tak żeby paczka była u mnie do dziś. Natychmiast dostałam telefon ,że przesyłka wysłana i powinna dojść. Otrzymałam ją wczoraj - myślę sobie - super!. Otwieram...... pięknie - wysłano mi nie te druty, które chciałam - chciałam grubsze druty w próbie 930 a otrzymałam 999. Niby pomyłka na moją korzyść - w końcu ten drut jest droższy, ale mi to bardzo nie na rękę. Z tego miękkiego drutu nie zlutuję bazy pod kolczyk, nie zrobię sztyftu bo to się zaraz odkształci - a z młotkiem biegać nie będę...... Czyli - 2 tygodnie od złożonego zamówienia a ja ostatecznie jestem bez drutu.... Napisałam w sprawie reklamacji i znając życie potrwa to jeszcze tydzień ( w co w sumie wątpię). Sklep ma 2 dni na odpowiedź..... potem ja muszę wysłać towar do nich, jak do sklepu dojdzie to dopiero wyślą przesyłkę do mnie. Nie wiem też kto będzie pokrywał koszty przesyłki - przy zwrotach jest napisane,że odsyłający ale nie wiem jak z reklamacją. Ostatecznie- właśnie pożyczyłam pieniądze i zamówiłam małą ilość drutu, która powinna mi starczyć na najbliższe 2 tygodnie.... jeśli oczywiście te druty zostaną szybko wysłane..... Ja już nawet nie mam siły chodzić zła... jak sobie pomyślę,że mogłam mieć te druty już 2 tygodnie temu. Znajomy jechał do Warszawy i mógł wejść do hopei z listą i mi kupić ,ale ja sobie pomyślałam,że co będę chłopaka fatygować i zamówiłam przez internet gdzie indziej... i teraz mam ![]() Edytowane przez M0N1K4 Czas edycji: 2009-11-27 o 10:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
Monika, jesli pomylka jest z ich winy to powinni zwrocic Ci koszt odeslania drutow do nich.
Co innego jesli zwracasz bo doszlas do wniosku ze z jakichs powodow cos Ci nie odpowiada. I nie strasz - ja beadshop bede na dniach oplacac ![]()
![]() |
#147 |
Zadomowienie
|
ja to się kiedyś muszę wybrać do tej hopei, pewnie na początku miesiąca.. pod nosem mam a zapomniałam o jej istnieniu.. tylko mam pytanie czy ten cennik na ich stronie jest aktualny? czy czekają mnie jakieś niespodzianki? ii czy to jest hurtownia jakaś? czy mogę sobie kupić metr drutu i się nikt nie obrazi? :P (tak czy siak będę kupować więcej, ale tak na wszelki wypadek pytam
![]() edit: już doczytałam :P cennik na 14.10 ;] Edytowane przez maximaa Czas edycji: 2009-11-27 o 11:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z kosztami przesyłki to masz rację, co nie zmienia faktu że wyjdzie ze 3 tygodnie czekania na te druty jeśli będę je odsyłać i czekać na nowe. ![]() Mam nadzieję,że tylko ja mam wyjątkowego pecha - tak jak widziałam opinie w wątku to były pozytywne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() może ktoś coś chce z hopei? bo pewnie wybiorę się zaraz po wypłacie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:24.