Lejdiski- najwspanialsze babeczki pod słońcem cz. 3 - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-13, 09:03   #121
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko
Dot.: Lejdiski- najwspanialsze babeczki pod słońcem cz. 3

Ja wiem.... czsekamy na Zuzie bedzie chciala to cos napisze jak nie to tez trzymamy kciuki.....
Domi a w tylek chcesz??
Stary 2009-10-13, 09:06   #122
Vcelka
Wtajemniczenie

Mischoko miałam nadzieje.
Domi może wyłącz komputer to wtedy uśniesz

Ja teraz idę trochę poćwiczyć, a później prasowanie i pranie część 2.

Mój kochany synek Igorek - 09.11.2010

Vcelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-13, 09:17   #123
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Napisane przez Vcelka Pokaż wiadomość
Mischoko miałam nadzieje.
Domi może wyłącz komputer to wtedy uśniesz

Ja teraz idę trochę poćwiczyć, a później prasowanie i pranie część 2.
Ja tez mialam.... co miesiac od lat mam..... ale po temperaturce wiedzialam ze nic z tego.... ale co tam.. jak Olivce sie udalo to i mnie sie musi kiedys udac
Stary 2009-10-13, 10:00   #124
domi7ks
Zakorzenienie

To nie chodzi o komputer bo sciagam film, poprostu nie moge spac nie moge oddychac...cała noc prawie i teraz jak leze to tez

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-13, 10:02   #125
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
To nie chodzi o komputer bo sciagam film, poprostu nie moge spac nie moge oddychac...cała noc prawie i teraz jak leze to tez
MOZE DRZEMKA NA FOTELU ?
Stary 2009-10-13, 10:05   #126
syla39
Wtajemniczenie

Hej laseczki.

Zuzia nie wiem o co poszlo ale przykro mi i mam nadzieje ze to tylko mala sprzeczka i szybko sie dogadacie. A moze juz sie dogadaliscie...

Z mezem sie dogadalam. Co swoje powiedzialam ale jak zobaczylam Lenke jak sie do niego smieje to nie moglam sie juz dluzej fochac. Poleglam.
Myslal ze specjalnie pojechalam kupic to body a ja je mialam w zanadrzu na wlasnie taka sytuacje

Domi fajowa posciel, podobaja mi sie te kolorki. Ja w ogole mam fiola na punkcie poscieli. mam tyle kompletow ze i w dodatku jeszcze pare nowek, nie rozpakowanych

Widze ze mamy pare strzelcow na watku. Ja tez strzelec. Wyprawiamy bibe w grudniu?

Mischoko uda sie napewno Ja w to wierze

Popsula mi sie pralka. W dodatku nie wiem kiedy, moze juz od dawna pralam sobie w zimnej wodzie. I zamiast prac np.1,5 godz to pierze prawie 3, a potem sie dziwie ze przychodzi mi rachunek za prad 1500zl jak piore prawie codziennie i tak dlugo. Nie wspomne o gotowaniu.
Dzisiaj przychodzi ktos z serwisu.Mam nadzieje ze jej nie naprawi i kupie sobie nowa.

---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ----------

Cytat:
Obawiam sie ze bedziesz tak juz miala do rozwiazania. A przynajmniej ja tak mialam. Na szczescie jak juz usnelam to spalam, mialam tylko jedna pobudke na siusiu.

syla39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-13, 10:10   #127
zanka205
Zakorzenienie

dziewczyny przyszły mi ubranka które ostatnio zamówiłam
to Wam przedstawię mojego niedźwiadka
a na trzeciej fotce Filip z kuzynką

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

Edytowane przez zanka205
Czas edycji: 2009-12-14 o 09:46
zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-13, 10:15   #128
domi7ks
Zakorzenienie

Syla to dobrze, ze sie dogadalas z mezem i mam nadzieje, ze pralki nie naprawia Zreszta pralki jak naprawiaja to tylko na chwile i znow sie psuja, wiec czasami to nawet szkoda kasy na naprawde. My w Anglii pralismy w zimnej wodzie przez jakis czas, w dodatku nei chciala sie wlaczyc, a glupi farmer zalowal kasy na nowa a mógłby nawet uzywana kupic...

Z tym oddychaniem to w ogole mam teraz wysoko brzuch, kiedys mialam niziutko jak rósł, a teraz to jak siedze zgarbiona lekko to juz go tak czuje, ze masakra
Ja w nocy wstaje kilka razy...dzis ze 3 razy wstawalam, raz to m isie bardzo rzadko zdarza wstac ale teraz dochodzi problem z zasypianiem...w gole dodatkowo mam wstret do kawy ostatnio a wczesniej pilam normalnie...wszytsko sie zmienilo

Fajnie, ze Ci sie podoba moja poscielka, od razu ja zalozylam wczoraj, wywietrzylam, a w nocy bylo pod nia goraco i mojemu Tz sie bardzo podobala. Poduszki jedynie i kołdre mamy z domów swoich, jeszcze nie kupilismy nowych, tzreba bedzie za jakis czas wymianke zrobic

Wczoraj do 24 robilam te golabki i zaraz chwile prawdy, bo bede probowala. Musze isc do banku zaplacic za kocyk-wczoraj zamowilam:
http://allegro.pl/item758000070_slod..._promocja.html

i mozek upie Krówke z Delecty, podobno sie łatwo robi

Stary 2009-10-13, 10:24   #129
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

hAHAHA Dobre
Dzisiaj przychodzi ktos z serwisu.Mam nadzieje ze jej nie naprawi i kupie sobie nowa.
tak trzeba bylo od razu ze chcesz nowa )

A co do biby w grudniu jestem za

---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------

Cytat:
Syla to dobrze, ze sie dogadalas z mezem i mam nadzieje, ze pralki nie naprawia Zreszta pralki jak naprawiaja to tylko na chwile i znow sie psuja, wiec czasami to nawet szkoda kasy na naprawde. My w Anglii pralismy w zimnej wodzie przez jakis czas, w dodatku nei chciala sie wlaczyc, a glupi farmer zalowal kasy na nowa a mógłby nawet uzywana kupic...

Z tym oddychaniem to w ogole mam teraz wysoko brzuch, kiedys mialam niziutko jak rósł, a teraz to jak siedze zgarbiona lekko to juz go tak czuje, ze masakra
Ja w nocy wstaje kilka razy...dzis ze 3 razy wstawalam, raz to m isie bardzo rzadko zdarza wstac ale teraz dochodzi problem z zasypianiem...w gole dodatkowo mam wstret do kawy ostatnio a wczesniej pilam normalnie...wszytsko sie zmienilo

Fajnie, ze Ci sie podoba moja poscielka, od razu ja zalozylam wczoraj, wywietrzylam, a w nocy bylo pod nia goraco i mojemu Tz sie bardzo podobala. Poduszki jedynie i kołdre mamy z domów swoich, jeszcze nie kupilismy nowych, tzreba bedzie za jakis czas wymianke zrobic

Wczoraj do 24 robilam te golabki i zaraz chwile prawdy, bo bede probowala. Musze isc do banku zaplacic za kocyk-wczoraj zamowilam:
http://allegro.pl/item758000070_slod..._promocja.html

i mozek upie Krówke z Delecty, podobno sie łatwo robi
Ale smaka robiz

ZANKA!!!! jaki sliczny misio w twoim domu ))
Stary 2009-10-13, 10:32   #130
syla39
Wtajemniczenie

Pralka jest na gwarancji jeszcze. dlatego mam nadzieje ze nie naprawia. Miala byc "silent mode"a chodzi jak traktor.

Domi kocyk wyglada na miekki i puszysty.

Zanka uroczy z Filipka niedzwiadek.

Robi mi sie opryszczka. Nie bede mogla calowac Lenki. Oby sie nie zarazila

Stary 2009-10-13, 10:49   #131
domi7ks
Zakorzenienie

Syla jak widze jest estetka ja tez, wszytsko lubie ładne i nowe
My mamy z kolei pralke nowa, ale jest jakis problem z szufladka na proszek, a konkretnietam gdzie sie leje płyn do płukania. Bo jak mi pobierze to musze oworzyc ta szufladke bo inaczej sie w niej woda zbiera a czemu to nie wiem, jeszcze sie tym nie bawilismy...

Zanka Filip juz stoi a jeszcze niedawno probwal siadac...ale jazda

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-13, 10:57   #132
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

Hej dziewczynki, ja tylko na chwilkę bo zaraz muszę się szykować, idę na obiad z ludźmi z pracy z okazji dnia nauczyciela.
Zuzia, przykro mi, ale przecież się kochacie więc na pewno sobie wszystko wyjaśnicie. Trzymam kciuki
Domi, ładna pościel, lubię fioletowy i kocyk słodziutki. I podbijam pytanie Jane, macie już wybrane imię

Pozdrowionka dla wszystkich i wybaczcie ze tylko na chwilkę wpadłam
Stary 2009-10-13, 11:28   #133
Vcelka
Wtajemniczenie

Domi nie wiem jak śpisz, ale słyszałam, że dobrze jest spać z poduszką między nogami i leżeć na lewym boku. Chociaż tak jak Syla mówi, to taki urok ciąży widocznie.
Domi kocyk boski, no i pościel też. Uwielbiam fiolet, kiedyś będę miała fioletową sypialnię
Zanka piękny niedźwiadek, na pewno nie zmarznie już tej zimy

Ja już poćwiczyłam, teraz odpoczywam.

Stary 2009-10-13, 11:38   #134
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

widzę, że wy juz ostro piszecie na III części...no cóż...niestety nie nadrobię napiszę tylko to co wyczytałam z ostatnich postów ...

domi - łóżeczko i kocyk super Mam tylko nadzieję, że ta szuflada nie będzie na tyle blisko, że będzie Ci przeszkadzała. Co do spania, zasypiania i oddychania to takie poprostu uroki ciąży

Ja tak w skrócie tylko napiszę.... moje dziecko dzisiaj znowu zrobiło mi karmagedon z nocnikiem i kupą w roli głównej

Maja
alkamor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-13, 11:43   #135
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Napisane przez alkamor Pokaż wiadomość
widzę, że wy juz ostro piszecie na III części...no cóż...niestety nie nadrobię napiszę tylko to co wyczytałam z ostatnich postów ...

domi - łóżeczko i kocyk super Mam tylko nadzieję, że ta szuflada nie będzie na tyle blisko, że będzie Ci przeszkadzała. Co do spania, zasypiania i oddychania to takie poprostu uroki ciąży

Ja tak w skrócie tylko napiszę.... moje dziecko dzisiaj znowu zrobiło mi karmagedon z nocnikiem i kupą w roli głównej
OMG to on na pewno w przyszlosci bedzie jakims odkrywca zobaczysz))

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-13, 11:58   #136
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gusiak23 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki, ja tylko na chwilkę bo zaraz muszę się szykować, idę na obiad z ludźmi z pracy z okazji dnia nauczyciela.
Zuzia, przykro mi, ale przecież się kochacie więc na pewno sobie wszystko wyjaśnicie. Trzymam kciuki
Domi, ładna pościel, lubię fioletowy i kocyk słodziutki. I podbijam pytanie Jane, macie już wybrane imię

Pozdrowionka dla wszystkich i wybaczcie ze tylko na chwilkę wpadłam
Mamy wybrane imie, juz kiedys pisałam ale narazie spoko maroko, zobaczymy po porodzie...chcoiaz to od poczatku jedyne imie, ktore mi sie najabrdziej podobalo..Tz-owi juz sie zdarza sie mowic po imieniu, ja narazie sie wstrzymuje a imie to Pola, zadna Apolonia

Cytat:
Napisane przez Vcelka Pokaż wiadomość
Domi nie wiem jak śpisz, ale słyszałam, że dobrze jest spać z poduszką między nogami i leżeć na lewym boku. Chociaż tak jak Syla mówi, to taki urok ciąży widocznie.
Domi kocyk boski, no i pościel też. Uwielbiam fiolet, kiedyś będę miała fioletową sypialnię
Zanka piękny niedźwiadek, na pewno nie zmarznie już tej zimy

Ja już poćwiczyłam, teraz odpoczywam.

własnie lewy bok jest dla mnie zbawieniem i na nim sie najlepiej oddycha, zreszta to jest najbezpieczniejsza pozycja w ciąży...ale tak caly czas sie nie da fajnie, ze Wam sie podobaja moje ostatnio kupione gadżeciki
Cytat:

własnie to łozeczko jest juz, mam nadzieje, sprawdzone, mialo bardzo dobre opinie, no i duzo mamusiek go zamawia, tylko niektore bez szuflady. A ja bardzo chcialam z szuflada, zebysmy mogli tam rozne duperele robic

A ja bylam na szybkich zakupach, pogoda jest feee
Zaraz bede robila Krówke, zobaczymy co mi z tego wyjdzie..przy okazji kupilam tortownice, bo tamta juz dawno oddalam mamie i nareszcie mam swoja
Juz chyba mi w tej kuchni nic nie bedzie brakowalo...no mikrofalowka by sie przydala

Edytowane przez domi7ks
Czas edycji: 2009-10-13 o 11:59
Stary 2009-10-13, 12:05   #137
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

Cytat:
własnie to łozeczko jest juz, mam nadzieje, sprawdzone, mialo bardzo dobre opinie, no i duzo mamusiek go zamawia, tylko niektore bez szuflady. A ja bardzo chcialam z szuflada, zebysmy mogli tam rozne duperele robic

A ja bylam na szybkich zakupach, pogoda jest feee
Zaraz bede robila Krówke, zobaczymy co mi z tego wyjdzie..przy okazji kupilam tortownice, bo tamta juz dawno oddalam mamie i nareszcie mam swoja
Juz chyba mi w tej kuchni nic nie bedzie brakowalo...no mikrofalowka by sie przydala
też chciałam z szufladą ale wyszło inaczej ja nie mówię, że jest złe...tylko ja nawet jak mam coś pod łóżeczkiem i to jest za blisko to źle mi podejść i położyć młodego...

a właśnie miałam spytać...nie lepiej samemu krówkę zrobić ja robię od dawna i znika w 5 s.

Maja
Stary 2009-10-13, 12:13   #138
Jane2008
Zadomowienie

Hejeczka
My dziś znów z JAcusiem na ręku czytamy Was, no i Wasze komentarze na nk - dzięki, b. ciepłe - - - -milutko Jacusia przywitałyście Lejdiski, aż się wczoraj i dzisiaj z tego cieszył i uśmieszki Wam swe z dołeczkami zasyłał (jak to Ali napisała - antydepresanty )
Gusia - miłego obiadku i wszystkiego naj - NAuczycielu! A na uczelni pod tym względem beznadzieja, bo nic się nie świętuje takiego
Michoko - oj, a myślałam, że to akurat tym własmnie razem...., no ale nic: "co się odwlecze to nie uciecze", tylko trzeba "trzymać" dobrą myśl i się nie poddawać (a w tym całą sztuka... i jak to robić każdego dnia ) Ale dasz radę - kurcza! Podobnie jak Ali i Vcelka!!!
3mamy tu za Was wszyscy!!!

Ojej - sorry, chciałam napisać więcej, do Każdej, ale tak się Jacuś rozdarł bo Go położyłam na chwilkę, że hej - o ludzie!!! Idę już idę Jacusiu - PA Lejdsiki!!!
Jane2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-13, 12:18   #139
garfieldek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez syla39 Pokaż wiadomość

Widze ze mamy pare strzelcow na watku. Ja tez strzelec. Wyprawiamy bibe w grudniu?

Ja tez jestem za

zanka
slodki niedzwiadek mrrr

domi
bidulka ty jedna, ze spac nie umiesz

Mam nadzieje, ze u Zuzi wszystko juz ok

A ja dzis mialam takiego pecha ehh.... no tak 13. dziisja

Wymianka
garfieldek jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-13, 12:32   #140
wwweeerka
Zakorzenienie

Hej

A moge ja sie dolaczyc?

wwweeerka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-13, 12:40   #141
Zuziunia
BAN stały

Nic nie jest ok i nie wiem czy będzie....
nie chcę pisać o szczegółach, boli mnie to za bardzo.

Idę spać, jestem na zwolnieniu lekarskim bo przecież w pracy bym siedziała i płakała.
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-13, 12:45   #142
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Napisane przez wwweeerka Pokaż wiadomość
Hej

A moge ja sie dolaczyc?
Zapraszam witamy nowa kolezanke

JaJcus fajowy nie ma co )

Blodni ja tesknie tu!! martwie sie czy nie mailas jakiegos spiecia z tesciowa Daj znac ze wszystko ok, prosze
Aliszcze Ty wiesz Chyba dla ciebie zaczne pisac w weekendy

Zuzia daj znac ze uciebei tez sie poukladalo prosze !

---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość

Idę spać, jestem na zwolnieniu lekarskim bo przecież w pracy bym siedziała i płakała.
Zuzia
jakbysmy mogly w czyms pomoc daj znac.....

PS Paolinka tez dzis zamikla
Stary 2009-10-13, 12:45   #143
syla39
Wtajemniczenie

Jestem uziemiona dzisiaj. czekam na pana od pralki. Nawet na spacer nie moge wyjsc z mala.

Witaj wwweeerka zapraszamy i standardowo prosimy o pare zdan o sobie.

Zuzia

Nizej 6 osob na watku tylko kazdy niewidoczny i nie wiadomo kto jest

Stary 2009-10-13, 12:57   #144
garfieldek
Zakorzenienie

zuzia przykro

witamy nowa kolezanke

syla
bo wszystkie na niewidocznym sie czaja i ja tez hehe

Wymianka
garfieldek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-13, 13:04   #145
Vcelka
Wtajemniczenie

witam Wwweeerke, czekamy na kika słów o sobie

Zuzia tak mi przykro, choć nie wiem co się stało, to Ci współczuję i wierzę, że będzie dobrze, musi być dobrze. Trzymaj się kochana.

Stary 2009-10-13, 13:15   #146
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Gdzie jest Blondi? Gdzie Motylica? Gdzie Paollino?

Zuzia trzymaj sie mocno my tu wiesz jakby co jestesmy ...
Stary 2009-10-13, 13:16   #147
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
też chciałam z szufladą ale wyszło inaczej ja nie mówię, że jest złe...tylko ja nawet jak mam coś pod łóżeczkiem i to jest za blisko to źle mi podejść i położyć młodego...

a właśnie miałam spytać...nie lepiej samemu krówkę zrobić ja robię od dawna i znika w 5 s.
a dasz przepis?

Cytat:
Hej

A moge ja sie dolaczyc?
witaj
Cytat:
Napisane przez syla39 Pokaż wiadomość
Jestem uziemiona dzisiaj. czekam na pana od pralki. Nawet na spacer nie moge wyjsc z mala.

Witaj wwweeerka zapraszamy i standardowo prosimy o pare zdan o sobie.

Zuzia

Nizej 6 osob na watku tylko kazdy niewidoczny i nie wiadomo kto jest

no własnie wszyscy sie czaja, dac sie na widoczny prosze laski:P

Zuzia

Stary 2009-10-13, 13:43   #148
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Ja sie moge dac na widoczny bez problemu ale musimy wszstkie jak jeden maz
Stary 2009-10-13, 13:50   #149
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

Cytat:
a dasz przepis?

KRÓWKA

- 3 paczki herbatników ,
- 2 szklanki mleka,
- 1 cukier waniliowy,
- 4 żóltka,
- 1 szklanka mąki,
- 0,5 szklanki cukru + 2 łyżki cukru,
- 3/4 kostki margaryny,(Palma)
- 1,5 paczki krakersów,
- 1 puszka mleka słodzonego (gotowane około 2,5-3 godz.),
- 2 śmietany 30%(400ml),
- 2 łyżeczki żelatyny,
- 0,5 tabliczki gorzkiej czekolady startej na dużych oczkach lub kakao,

Wykładamy warstwę herbatników petit bery.

Robimy masę budyniową z dwóch części:

1 część : - 0,5 szklanki mleka,
- 1 cukier waniliowy,
- 4 żółtka,
- 1 szklanka mąki,

Połączyć składniki i rozprowadzić gródki.

2 część : - 1,5 szklanki mleka,
- 3/4 kostki margaryny,
- 0,5 szklanki cukru,

Zagotować mleko z tłuszczem i cukrem (część 2) a następnie cały czas trzymając na małym ogniu dodajemy masę powstałą z 1 części i mieszamy
aż zgęstnieje.Miksujemy na jednolitą masę.Powstałą masę jeszcze ciepłą, rozprowadzamy na herbatnikach.

Na masę budyniową rozkładamy warstwę krakersów.

Na krakersach rozprowadzamy karmel powstały z mleka.

Rozkładamy ponownie warstwę krakersów.

Ubijamy 2 śmietany z 2 łyzkami cukru.Jak śmietana będzie ubita dodajemy
do niej żelatynę rozprowadzoną w niewielkiej ilości gorącej wody.Krótką chwilę
miksujemy aby wszystko dobrze się wumieszało i rozprowadzamy na
krakersach.

Posypujemy wszystko czekoladą lub kakao.

Ciasto włożyć do lodówki.Najlepiej smakuje następnego dnia i później.

dodam tylko, że można kupić gotową masę krówkową (żeby nie gotować) tyle, że są dwie (dwie różne firmy produkują) jednej wklejam zdjęcie ale tej nie używałam kupiłam z Gostynia (tej firmy której kupowałam normalne mleko w puszce na masę bo jest tego więcej (ja kupowałam w Tesco)

a na wierzch lepsza czekolada niż kakao (sprawdzałam obie wersje) tylko ja używam mlecznej

Maja
Stary 2009-10-13, 14:05   #150
Motylicaja
BAN stały

GG do Motylicaja

Cytat:
Napisane przez garfieldek Pokaż wiadomość
motylka
Jak chcesz to jedz, ale jak masz sie tam meczyc to lepiej chyba zostan coo...? Bo faktycznie coraz zimniej sie robi brrr...
Wiesz co to nie chodzi o to ze mi sie niecche....Ale o to ze mamy jechac od 31.12 do 3.01 i spoko ale Kinia jest fryzierka i mam taki plan ze w Sylwestra sklonczy o 16 prace i okl.17 pojedziemy....oki A co bedzie jak zostane dluzej w pracy i co bedziemy jechac po sniegach deszczu i wogole w tak waznym dniu.. SAm juz nie wiem.....

Cytat:
Hej

A moge ja sie dolaczyc?
Pewnie Witamy I prosze sie udzielac wmiare regularnie....

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość

OJOJO Biedactwo:cmo k: Ale bedzie dobrze Zuzia...Napewno......:ehe m:

Cytat:
Napisane przez Mischoko Pokaż wiadomość
Gdzie jest Blondi? Gdzie Motylica? Gdzie Paollino?

Zuzia trzymaj sie mocno my tu wiesz jakby co jestesmy ...
Kochana JUZ JESTEM!!!:jup i:

Witajcie

Bylam w pracy dzisiaj od 9 do 13....i bylam z Piotrusiem na spacerku w Parku wsumie to woogle ludzi nie bylo tylko MY i taka inna niania...
Nie dziwie sie jak u nas to taki zmiab..... Wieje zimno jest i do tego wilgotnie....BRRRR!!!

Z rodzinka konflikt jak narazie zazegnany....

Martwie sie o P. bo ma naprawde sporte klopoy rodzinne...

ps.A woogle to pisze z kompa brata bo ten niby moj jest gg a net nie chodzi....wrrr
Motylicaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości