![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lejdiski- najwspanialsze babeczki pod słońcem cz. 3
Ja wiem.... czsekamy na Zuzie bedzie chciala to cos napisze jak nie to tez trzymamy kciuki.....
Domi a w tylek chcesz??
#122 |
Wtajemniczenie
|
Mischoko
![]() Domi może wyłącz komputer to wtedy uśniesz ![]() Ja teraz idę trochę poćwiczyć, a później prasowanie i pranie część 2.
#123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
To nie chodzi o komputer bo sciagam film, poprostu nie moge spac
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#126 |
Wtajemniczenie
|
Hej laseczki.
Zuzia nie wiem o co poszlo ale przykro mi i mam nadzieje ze to tylko mala sprzeczka i szybko sie dogadacie ![]() ![]() Z mezem sie dogadalam. Co swoje powiedzialam ale jak zobaczylam Lenke jak sie do niego smieje to nie moglam sie juz dluzej fochac. Poleglam ![]() Myslal ze specjalnie pojechalam kupic to body a ja je mialam w zanadrzu na wlasnie taka sytuacje ![]() Domi fajowa posciel, podobaja mi sie te kolorki ![]() ![]() ![]() Widze ze mamy pare strzelcow na watku. Ja tez strzelec ![]() ![]() Mischoko uda sie napewno ![]() ![]() Popsula mi sie pralka ![]() ![]() ![]() Dzisiaj przychodzi ktos z serwisu.Mam nadzieje ze jej nie naprawi i kupie sobie nowa. ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Obawiam sie ze bedziesz tak juz miala do rozwiazania. A przynajmniej ja tak mialam. Na szczescie jak juz usnelam to spalam, mialam tylko jedna pobudke na siusiu.
#127 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny przyszły mi ubranka które ostatnio zamówiłam
to Wam przedstawię mojego niedźwiadka a na trzeciej fotce Filip z kuzynką
"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu" Edytowane przez zanka205 Czas edycji: 2009-12-14 o 09:46 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
Syla to dobrze, ze sie dogadalas z mezem i mam nadzieje, ze pralki nie naprawia
![]() ![]() ![]() Z tym oddychaniem to w ogole mam teraz wysoko brzuch, kiedys mialam niziutko jak rósł, a teraz to jak siedze zgarbiona lekko to juz go tak czuje, ze masakra ![]() Ja w nocy wstaje kilka razy...dzis ze 3 razy wstawalam, raz to m isie bardzo rzadko zdarza wstac ![]() Fajnie, ze Ci sie podoba moja poscielka, od razu ja zalozylam wczoraj, wywietrzylam, a w nocy bylo pod nia goraco i mojemu Tz sie bardzo podobala. Poduszki jedynie i kołdre mamy z domów swoich, jeszcze nie kupilismy nowych, tzreba bedzie za jakis czas wymianke zrobic ![]() Wczoraj do 24 robilam te golabki i zaraz chwile prawdy, bo bede probowala. Musze isc do banku zaplacic za kocyk-wczoraj zamowilam: http://allegro.pl/item758000070_slod..._promocja.html i mozek upie Krówke z Delecty, podobno sie łatwo robi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#129 | |
Zakorzenienie
|
hAHAHA Dobre
![]() Dzisiaj przychodzi ktos z serwisu.Mam nadzieje ze jej nie naprawi i kupie sobie nowa. tak trzeba bylo od razu ze chcesz nowa ![]() A co do biby w grudniu jestem za ![]() ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Cytat:
![]() ZANKA!!!! jaki sliczny misio w twoim domu ![]()
![]() |
#130 |
Wtajemniczenie
|
Pralka jest na gwarancji jeszcze. dlatego mam nadzieje ze nie naprawia
![]() Domi kocyk wyglada na miekki i puszysty ![]() Zanka uroczy z Filipka niedzwiadek ![]() Robi mi sie opryszczka ![]() ![]() ![]()
#131 |
Zakorzenienie
|
Syla jak widze jest estetka
![]() ![]() My mamy z kolei pralke nowa, ale jest jakis problem z szufladka na proszek, a konkretnietam gdzie sie leje płyn do płukania. Bo jak mi pobierze to musze oworzyc ta szufladke bo inaczej sie w niej woda zbiera ![]() Zanka Filip juz stoi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki, ja tylko na chwilkę bo zaraz muszę się szykować, idę na obiad z ludźmi z pracy z okazji dnia nauczyciela.
Zuzia, przykro mi, ale przecież się kochacie więc na pewno sobie wszystko wyjaśnicie. Trzymam kciuki Domi, ładna pościel, lubię fioletowy i kocyk słodziutki. I podbijam pytanie Jane, macie już wybrane imię ![]() Pozdrowionka dla wszystkich i wybaczcie ze tylko na chwilkę wpadłam
#133 |
Wtajemniczenie
|
Domi nie wiem jak śpisz, ale słyszałam, że dobrze jest spać z poduszką między nogami i leżeć na lewym boku. Chociaż tak jak Syla mówi, to taki urok ciąży widocznie.
Domi kocyk boski, no i pościel też. Uwielbiam fiolet, kiedyś będę miała fioletową sypialnię ![]() Zanka piękny niedźwiadek, na pewno nie zmarznie już tej zimy ![]() Ja już poćwiczyłam, teraz odpoczywam.
#134 |
Zakorzenienie
|
widzę, że wy juz ostro piszecie na III części...no cóż...niestety nie nadrobię
![]() ![]() domi - łóżeczko i kocyk super ![]() ![]() Ja tak w skrócie tylko napiszę.... moje dziecko dzisiaj znowu zrobiło mi karmagedon z nocnikiem i kupą w roli głównej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
własnie lewy bok jest dla mnie zbawieniem i na nim sie najlepiej oddycha, zreszta to jest najbezpieczniejsza pozycja w ciąży...ale tak caly czas sie nie da ![]() ![]() Cytat:
własnie to łozeczko jest juz, mam nadzieje, sprawdzone, mialo bardzo dobre opinie, no i duzo mamusiek go zamawia, tylko niektore bez szuflady. A ja bardzo chcialam z szuflada, zebysmy mogli tam rozne duperele robic ![]() A ja bylam na szybkich zakupach, pogoda jest feee Zaraz bede robila Krówke, zobaczymy co mi z tego wyjdzie..przy okazji kupilam tortownice, bo tamta juz dawno oddalam mamie i nareszcie mam swoja ![]() Juz chyba mi w tej kuchni nic nie bedzie brakowalo...no mikrofalowka by sie przydala ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-10-13 o 11:59 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a właśnie miałam spytać...nie lepiej samemu krówkę zrobić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Zadomowienie
|
Hejeczka
![]() ![]() My dziś znów z JAcusiem na ręku czytamy Was, no i Wasze komentarze na nk - dzięki, b. ciepłe ![]() ![]() Gusia - miłego obiadku i wszystkiego naj - NAuczycielu! A na uczelni pod tym względem beznadzieja, bo nic się nie świętuje takiego ![]() Michoko - oj, a myślałam, że to akurat tym własmnie razem...., no ale nic: "co się odwlecze to nie uciecze", tylko trzeba "trzymać" dobrą myśl i się nie poddawać (a w tym całą sztuka... i jak to robić każdego dnia ![]() 3mamy tu za Was wszyscy!!! Ojej - sorry, chciałam napisać więcej, do Każdej, ale tak się Jacuś rozdarł bo Go położyłam na chwilkę, że hej - o ludzie!!! Idę już idę Jacusiu - PA Lejdsiki!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez jestem za ![]() zanka slodki niedzwiadek mrrr ![]() domi bidulka ty jedna, ze spac nie umiesz ![]() Mam nadzieje, ze u Zuzi wszystko juz ok ![]() A ja dzis mialam takiego pecha ehh.... no tak 13. dziisja ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() A moge ja sie dolaczyc? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
BAN stały
|
Nic nie jest ok
![]() nie chcę pisać o szczegółach, boli mnie to za bardzo. Idę spać, jestem na zwolnieniu lekarskim bo przecież w pracy bym siedziała i płakała. |
![]() ![]() |
![]() |
#142 | |
Zakorzenienie
|
Zapraszam
![]() ![]() JaJcus fajowy nie ma co ![]() Blodni ja tesknie tu!! martwie sie czy nie mailas jakiegos spiecia z tesciowa ![]() Aliszcze Ty wiesz ![]() ![]() Zuzia daj znac ze uciebei tez sie poukladalo prosze ! ![]() ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jakbysmy mogly w czyms pomoc daj znac..... PS Paolinka tez dzis zamikla ![]()
![]() |
#143 |
Wtajemniczenie
|
Jestem uziemiona dzisiaj
![]() ![]() ![]() Witaj wwweeerka zapraszamy ![]() ![]() Zuzia ![]() Nizej 6 osob na watku tylko kazdy niewidoczny ![]() ![]()
#145 |
Wtajemniczenie
|
witam Wwweeerke, czekamy na kika słów o sobie
![]() Zuzia tak mi przykro, choć nie wiem co się stało, to Ci współczuję i wierzę, że będzie dobrze, musi być dobrze. Trzymaj się kochana.
#146 |
Zakorzenienie
|
Gdzie jest Blondi? Gdzie Motylica? Gdzie Paollino?
Zuzia trzymaj sie mocno ![]()
#147 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() witaj ![]() Cytat:
no własnie wszyscy sie czaja, dac sie na widoczny prosze laski:P Zuzia ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
Ja sie moge dac na widoczny bez problemu ale musimy wszstkie jak jeden maz
![]()
#149 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() KRÓWKA - 3 paczki herbatników , - 2 szklanki mleka, - 1 cukier waniliowy, - 4 żóltka, - 1 szklanka mąki, - 0,5 szklanki cukru + 2 łyżki cukru, - 3/4 kostki margaryny,(Palma) - 1,5 paczki krakersów, - 1 puszka mleka słodzonego (gotowane około 2,5-3 godz.), - 2 śmietany 30%(400ml), - 2 łyżeczki żelatyny, - 0,5 tabliczki gorzkiej czekolady startej na dużych oczkach lub kakao, Wykładamy warstwę herbatników petit bery. Robimy masę budyniową z dwóch części: 1 część : - 0,5 szklanki mleka, - 1 cukier waniliowy, - 4 żółtka, - 1 szklanka mąki, Połączyć składniki i rozprowadzić gródki. 2 część : - 1,5 szklanki mleka, - 3/4 kostki margaryny, - 0,5 szklanki cukru, Zagotować mleko z tłuszczem i cukrem (część 2) a następnie cały czas trzymając na małym ogniu dodajemy masę powstałą z 1 części i mieszamy aż zgęstnieje.Miksujemy na jednolitą masę.Powstałą masę jeszcze ciepłą, rozprowadzamy na herbatnikach. Na masę budyniową rozkładamy warstwę krakersów. Na krakersach rozprowadzamy karmel powstały z mleka. Rozkładamy ponownie warstwę krakersów. Ubijamy 2 śmietany z 2 łyzkami cukru.Jak śmietana będzie ubita dodajemy do niej żelatynę rozprowadzoną w niewielkiej ilości gorącej wody.Krótką chwilę miksujemy aby wszystko dobrze się wumieszało i rozprowadzamy na krakersach. Posypujemy wszystko czekoladą lub kakao. Ciasto włożyć do lodówki.Najlepiej smakuje następnego dnia i później. dodam tylko, że można kupić gotową masę krówkową (żeby nie gotować) tyle, że są dwie (dwie różne firmy produkują) jednej wklejam zdjęcie ale tej nie używałam ![]() a na wierzch lepsza czekolada niż kakao (sprawdzałam obie wersje) tylko ja używam mlecznej |
![]() ![]() |
![]() |
#150 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Pewnie Witamy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Witajcie Bylam w pracy dzisiaj od 9 do 13....i bylam z Piotrusiem na spacerku w Parku wsumie to woogle ludzi nie bylo tylko MY i taka inna niania... Nie dziwie sie jak u nas to taki zmiab..... ![]() Z rodzinka konflikt jak narazie zazegnany.... Martwie sie o P. bo ma naprawde sporte klopoy rodzinne... ![]() ps.A woogle to pisze z kompa brata bo ten niby moj jest gg a net nie chodzi....wrrr ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:52.