Wymienię Perfumy,niszowce,ciekawa kolorówka MAC, Dior, Chanel, Guerlain...Zapraszam :-) - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: kosmetyki

Notka

Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj!

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-10-18, 12:01   #121
króliczek
Zakorzenienie

Przekupka: 98 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Perfumy,niszowce,ciekawa kolorówka MAC, Dior, Chanel, Guerlain...Zapraszam :-)

Cytat:
Napisane przez Nevada87 Pokaż wiadomość
Jest to wersja w pudrze sypkim? Tylko taka mnie interesuje i musiałabym jeszcze sprawdzić kolor, aktualnie mam 020 lub 022 i ten jest dla mnie najbardziej odpowiedni...
tak, puder sypki, nowy, pełnowymiarowy, kolor 020, najjaśniejszy, używam tylko najjaśniejszych odcieni ze wszytkiego
króliczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-18, 12:05   #122
asik123456789
Zakorzenienie

Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
Dot.: Perfumy,niszowce,ciekawa kolorówka MAC, Dior, Chanel, Guerlain...Zapraszam :-)

Tylko ze chcialabym byc dokladna a nie mam przy sobie tej lolitki, wiec nie jestem w stanie zaznaczyc. Jesli zaznacze tak jak pamietam to moge sie pomylic o to 5 ml. Poprzednia wlascicielka ocenila ze jest 73ml. Jesli poczekasz to nie ma problemu, jutro zaznacze pojemnosc.
asik123456789 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-18, 12:46   #123
Nevada87
Wtajemniczenie

Przekupka: 64 pkt / 100% pozyt.
GG do Nevada87

Cytat:
Napisane przez króliczek Pokaż wiadomość
tak, puder sypki, nowy, pełnowymiarowy, kolor 020, najjaśniejszy, używam tylko najjaśniejszych odcieni ze wszytkiego
Najjaśniejszy to chyba 010, ja używam 022, ale 020 też chyba mógłby być. Na ile go wyceniasz?

Cytat:
Napisane przez asik123456789 Pokaż wiadomość
Tylko ze chcialabym byc dokladna a nie mam przy sobie tej lolitki, wiec nie jestem w stanie zaznaczyc. Jesli zaznacze tak jak pamietam to moge sie pomylic o to 5 ml. Poprzednia wlascicielka ocenila ze jest 73ml. Jesli poczekasz to nie ma problemu, jutro zaznacze pojemnosc.
Ok, w takim razie poczekam
Jeśli możesz zrobić zdjęcie komórką to wrzuć je po prostu na komputer i umieść tutaj w wątku
Rozumiem oczywiście ,że jeżeli pojemność będzie odpowiednia jesteśmy umówione na wymianę?
Stary 2009-10-18, 12:51   #124
króliczek
Zakorzenienie

[QUOTE=Nevada87;14793855]Najjaśniejszy to chyba 010, ja używam 022, ale 020 też chyba mógłby być. Na ile go wyceniasz?
[QUOTE]

najjaśniejszy jaki mogę dostać u siebie to niestety 020. Tak jak pisałam, jest nowy, a zapłaciłam za niego 28,50 funtów, także na tyle wyceniam.

Edytowane przez króliczek
Czas edycji: 2009-10-18 o 12:52
Stary 2009-10-18, 12:56   #125
Gleameil
Rozeznanie

Przekupka: 30 pkt / 97% pozyt.

Cytat:
Niestety nic ciekawego dla siebie nie znalazłam, a sama płyta to za mało na perfumy. Dziękuję za propozycję i pozdrawiam.
Mogę zaproponować jeszcze TIGI CATWALK Curls Rock Curly Hair Shampoo
(szampon do włosów kręconych) przywieziony z USA.
300/350 ml leci do mnie z wymianki.

Ale nic na siłe
Gleameil jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-18, 12:59   #126
Nevada87
Wtajemniczenie

GG do Nevada87

[QUOTE=króliczek;14793928][QUOTE=Nevada87;14793855]Najjaśniejszy to chyba 010, ja używam 022, ale 020 też chyba mógłby być. Na ile go wyceniasz?
Cytat:

najjaśniejszy jaki mogę dostać u siebie to niestety 020. Tak jak pisałam, jest nowy, a zapłaciłam za niego 28,50 funtów, także na tyle wyceniam.
Czyli ok.130zł, ja najchętniej wymieniłabym kosmetyki Rouge bunny rouge, za oba zapłaciłam sumę ok200-220zł, kupiłam w Douglas w Polsce.
Jakbyś dołożyła jeszcze ''coś'' i była chętna na taką wymianę to mogłybyśmy dobić targu Może masz coś kokosowego? czy jakąś mgiełkę zapachową z bath body works lub victoria's secret?

---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------

Cytat:
Napisane przez Gleameil Pokaż wiadomość
Mogę zaproponować jeszcze TIGI CATWALK Curls Rock Curly Hair Shampoo
(szampon do włosów kręconych) przywieziony z USA.
300/350 ml leci do mnie z wymianki.

Ale nic na siłe
Nie jestem szczególnie zainteresowana takim szamponem, więc na razie nic z tego
Stary 2009-10-18, 13:00   #127
króliczek
Zakorzenienie

[QUOTE=Nevada87;14794051][QUOTE=króliczek;14793928]
Cytat:
Najjaśniejszy to chyba 010, ja używam 022, ale 020 też chyba mógłby być. Na ile go wyceniasz?

Czyli ok.130zł, ja najchętniej wymieniłabym kosmetyki Rouge bunny rouge, za oba zapłaciłam sumę ok200-220zł, kupiłam w Douglas w Polsce.
Jakbyś dołożyła jeszcze ''coś'' i była chętna na taką wymianę to mogłybyśmy dobić targu Może masz coś kokosowego? czy jakąś mgiełkę zapachową z bath body works lub victoria's secret?

---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------

Nie jestem szczególnie zainteresowana takim szamponem, więc na razie nic z tego
mam kokosowe kosmetyki TBS, ale diorskina najchętniej wymieniłabym na którąś terracottę ...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-18, 13:16   #128
asik123456789
Zakorzenienie

No to jestesmy umowione Jutro postaram sie wrzucic
Stary 2009-10-18, 13:21   #129
magsch
Zakorzenienie

Przekupka: 86 pkt / 100% pozyt.

znalazlabys cos za pomadke chanel ta czerwona lub za 5 diora 508???

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1276479
magsch jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-18, 14:00   #130
Nevada87
Wtajemniczenie

GG do Nevada87

[QUOTE=króliczek;14794110][QUOTE=Nevada87;14794051]
Cytat:

mam kokosowe kosmetyki TBS, ale diorskina najchętniej wymieniłabym na którąś terracottę ...
Rozumiem, ale ja brałabym diorskina na zapas i nie opłaca mi się wymieniać za niego terakoty, która jest limitowana i niedostępna już w sprzedaży

Cytat:
No to jestesmy umowione Jutro postaram sie wrzucic
Ok, miłego popołudnia

Cytat:
Napisane przez magsch Pokaż wiadomość
znalazlabys cos za pomadke chanel ta czerwona lub za 5 diora 508???
Dziękuję Madziu za propozycję i bardzo bym chciała, ale nic z Twojego wątku nie wpadło mi w oko, pozdrawiam Cię serdecznie
Stary 2009-10-18, 14:44   #131
króliczek
Zakorzenienie

[QUOTE=Nevada87;14795100][QUOTE=króliczek;14794110]
Cytat:
Rozumiem, ale ja brałabym diorskina na zapas i nie opłaca mi się wymieniać za niego terakoty, która jest limitowana i niedostępna już w sprzedaży
no a ja nie bardzo chcę nowiutkiego diorskina wymienić na rouge bunny, które ja z kolei brałabym na zapas. szkoda.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-18, 16:40   #132
ANGEL-A8
Wtajemniczenie

Przekupka: 63 pkt / 100% pozyt.

oto zdjęcia płyt

ANGEL-A8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-18, 18:21   #133
Nevada87
Wtajemniczenie

GG do Nevada87

[QUOTE=króliczek;14795755][QUOTE=Nevada87;14795100]
Cytat:

no a ja nie bardzo chcę nowiutkiego diorskina wymienić na rouge bunny, które ja z kolei brałabym na zapas. szkoda.
Rozumiem, także sytuacja jest jasna. Pozdrawiam.

Cytat:
Napisane przez ANGEL-A8 Pokaż wiadomość
oto zdjęcia płyt
Dziękuję, tą ostatnią płytę z Pilatesem już mam. Dwie płyty to jednak za mało za shimmer Diora...
Stary 2009-10-18, 19:28   #134
miss natasha
Zadomowienie

Przekupka: 23 pkt / 100% pozyt.

witaj Agato
czy interesowało by Cię cokolwiek z Miller Harris [http://www.millerharris.com] oprócz zapachów z Nouvelle Edition?

Perfume is the weather of our inner world bringing life to a personal landscape. (Christopher Brosius)

miss natasha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-18, 19:38   #135
ANGEL-A8
Wtajemniczenie

Przekupka: 63 pkt / 100% pozyt.

Nevadko nie wiem na ile wyceniasz ten tester diora. Co ewentualnie do tych płyt by Cię satysfakcjonowało

ANGEL-A8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-18, 20:50   #136
biala_malpeczka
Zadomowienie

Cytat:
Dziękuję, dzisiaj przynajmniej rano jest już lepiej

Ja właśnie czekam na paczuchę z Luckyscent, co prawda 40$ za wysyłkę poszło do Wisły (mogliby mieć tańszą wysyłkę) ,ale miałam straszną ochotę na dwa zapachy i nie mogłam się oprzeć

Co do naszych negocjacji to na Lolitę L wymienię się z Asik, więc przedmiotem moich zainteresowań pozostała Chanel Chance, nie chcę jednak podejmować pochopnych decyzji i muszę przejść się do perfumerii, mam nadzieję ,że bardzo Ci się nie śpieszy i nie ma teraz ciśnienia?
Miłego dnia
Jasne, zastanów się na spokojnie i wtedy daj znać

Ja znowu dzisiaj obejrzałam sobie paletkę Chanel i nie jestem nią już zainteresowana, konsystencja tych cieni mi niespecjalnie odpowiada

Czekam jeszcze na kilka kosmetyków i perfum, być może wrzucę coś z tego do wątku, gdyby coś wpadło ci w oko - odezwi się

biala_malpeczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-18, 20:56   #137
Nevada87
Wtajemniczenie

GG do Nevada87

Cytat:
Napisane przez miss natasha Pokaż wiadomość
witaj Agato
czy interesowało by Cię cokolwiek z Miller Harris [http://www.millerharris.com] oprócz zapachów z Nouvelle Edition?
Cześć Nie znam szczególnie tych zapachów, kiedyś dostałam próbkę, chyba była to figa i bardzo mi się spodobała, musiałabym jeszcze sprawdzić...a co chciałabyś w zamian?

Cytat:
Napisane przez ANGEL-A8 Pokaż wiadomość
Nevadko nie wiem na ile wyceniasz ten tester diora. Co ewentualnie do tych płyt by Cię satysfakcjonowało
Trudno wycenić mi tester Diora, zaś za produkt trzeba przynajmniej zapłacić 135zł plus wysyłka na Allegro (jak wiadomo produkt od testera różni jedynie opakowanie), Twoje płyty warte są dla mnie razem ok20zł, co mogłabyś mi zaproponować?

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

Cytat:
Napisane przez biala_malpeczka Pokaż wiadomość
Jasne, zastanów się na spokojnie i wtedy daj znać

Ja znowu dzisiaj obejrzałam sobie paletkę Chanel i nie jestem nią już zainteresowana, konsystencja tych cieni mi niespecjalnie odpowiada

Czekam jeszcze na kilka kosmetyków i perfum, być może wrzucę coś z tego do wątku, gdyby coś wpadło ci w oko - odezwi się
Ok, będę zaglądać i jakby co dam znać
Stary 2009-10-18, 22:43   #138
miss natasha
Zadomowienie

Cytat:
Cześć Nie znam szczególnie tych zapachów, kiedyś dostałam próbkę, chyba była to figa i bardzo mi się spodobała, musiałabym jeszcze sprawdzić...a co chciałabyś w zamian?
podobają mi się:
Nature Millenaire
podkład Dianne Brill Fresh Water Pearl Foundation w kolorze 07 Venus Pearl

z naciskiem raczej chyba na podkład.

tak myślę, że mogłoby Ci się spodobać jeszcze Coeur de Fleur, Fleur Oriental, albo może Noix de Tubereuse? bo generalnie to jest tak, że w każdym miesiącu mogę mieć 1x zapach [oprócz Nouvelle] + 1x produkt [świeca albo olejek do kąpieli albo krem itd.] więc jakbyś się zdecydowała na tą Figę to mogę Ci dorzucić próbki innych zapachów, tak przyszłościowo
oprócz tego mam jeszcze cały czas to, co w wątku [musiałabym go kiedyś przywrócić do życia...]

poczytaj sobie może recenzje na makeupalley.com, albo gdzieśtam indziej, zastanów się i daj mi znać

Perfume is the weather of our inner world bringing life to a personal landscape. (Christopher Brosius)

Stary 2009-10-19, 10:05   #139
asik123456789
Zakorzenienie

Nie ukrywam, ze mam problem z umieszczeniem prawdziwych fotek. Tydzien temu sie przeprowadzilam i oczywiscie nie mam ze soba kabelka zeby dac fotki z komorki na kompa. No i nie mam internetu wiec siedze w centrum handlowym Narazie wstawiam zdjecia internetowe. Postaralam sie zaznaczyc najlepiej jak potrafilam. Jak lolite postawi sie "normalnie" to ubytek jest dosc maly. Jak przechyli sie je to juz widac wiekszy ubytek. Ale pewnie dlatego ze ta czesc "boczna" jest dosc mala. W kazdym razie ubytek nie jest napewno wiekszy niz 15ml ( podaje na wyrost). Wg mnie okolo 10ml. Dzisiaj juz mnie pewnie nie bedzie na wizazu, wiec jesli Ci pasuje to wyslij mi adres. Zalezy mi na czasie wlasnie ze wzgledu na brak internetu. Pozdrawiam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-19, 14:54   #140
Nevada87
Wtajemniczenie

GG do Nevada87

Cytat:
podobają mi się:
Nature Millenaire
podkład Dianne Brill Fresh Water Pearl Foundation w kolorze 07 Venus Pearl

z naciskiem raczej chyba na podkład.

tak myślę, że mogłoby Ci się spodobać jeszcze Coeur de Fleur, Fleur Oriental, albo może Noix de Tubereuse? bo generalnie to jest tak, że w każdym miesiącu mogę mieć 1x zapach [oprócz Nouvelle] + 1x produkt [świeca albo olejek do kąpieli albo krem itd.] więc jakbyś się zdecydowała na tą Figę to mogę Ci dorzucić próbki innych zapachów, tak przyszłościowo
oprócz tego mam jeszcze cały czas to, co w wątku [musiałabym go kiedyś przywrócić do życia...]

poczytaj sobie może recenzje na makeupalley.com, albo gdzieśtam indziej, zastanów się i daj mi znać
Natalko właśnie wącham tą figę i szczerze mówiąc lepiej ją pamiętałam, nie lubię zbyt kadzidlanych, suchych czy gorzkich zapachów, czy wśród oferty miller harris znajdzie się jakiś zapach z rodzaju ''spożywczych'' lub coś w tym rodzaju...?

Cytat:
Nie ukrywam, ze mam problem z umieszczeniem prawdziwych fotek. Tydzien temu sie przeprowadzilam i oczywiscie nie mam ze soba kabelka zeby dac fotki z komorki na kompa. No i nie mam internetu wiec siedze w centrum handlowym Narazie wstawiam zdjecia internetowe. Postaralam sie zaznaczyc najlepiej jak potrafilam. Jak lolite postawi sie "normalnie" to ubytek jest dosc maly. Jak przechyli sie je to juz widac wiekszy ubytek. Ale pewnie dlatego ze ta czesc "boczna" jest dosc mala. W kazdym razie ubytek nie jest napewno wiekszy niz 15ml ( podaje na wyrost). Wg mnie okolo 10ml. Dzisiaj juz mnie pewnie nie bedzie na wizazu, wiec jesli Ci pasuje to wyslij mi adres. Zalezy mi na czasie wlasnie ze wzgledu na brak internetu. Pozdrawiam
Asik, powiem szczerze, że troszkę przeraża mnie Twoja przeprowadzka, chciałabym aby wymiana od początku do końca stała pewnie na ziemi i nie było żadnych komplikacji.
Kiedy tak bez stresu, na spokojnie będziesz miała podłączony internet, kabel, aparat?
Pozdrawiam
Stary 2009-10-19, 19:45   #141
KGr
Rozeznanie

Przekupka: 8 pkt / 90% pozyt.

chcialam sie przypomniec, zrobilam dokladke - moze teraz coś Ci sie spodoba u mnie zapraszam, do mojego wątku
KGr jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-19, 19:47   #142
viki79
Zakorzenienie

Przekupka: 77 pkt / 100% pozyt.

czy widzisz coś u mnie?

viki79 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-20, 09:48   #143
asik123456789
Zakorzenienie

Ja juz sie przeprowadzilam. Ale nie z racji tego ze o 40km to nie jestem w stanie miec wszystkiego naraz. Jesli Cie to przeraza to ja rezygnuje z wymiany. Staralam sie jak moglam w najblizszym czasie nie mozesz liczyc na wiecej. Proponowalam wysylke zdjecia na kom ale najwyrazniej nie bylas zainteresowana. A to ze nie mam internetu to nie znaczy ze nie mam sily zeby dojsc na poczte. Wysylam dzisiaj kilka paczek i jakos nikt nie mial tylu problemow. Pozdrawiam.
Stary 2009-10-20, 11:37   #144
miss natasha
Zadomowienie

Cytat:
Natalko właśnie wącham tą figę i szczerze mówiąc lepiej ją pamiętałam, nie lubię zbyt kadzidlanych, suchych czy gorzkich zapachów, czy wśród oferty miller harris znajdzie się jakiś zapach z rodzaju ''spożywczych'' lub coś w tym rodzaju...?
mysle sobie, ze moze najlepiej by bylo jakbym Ci wyslala pare probek? moja rekomendacja to Coeur d'Ete, Noix de Tubereuse, Fleur Oriental, L'Air de Rien i moze Tangerine Vert? Fleur de Bois tez jest piekny, choc zdecydowanie nie jadalny jakbys mogla sprawdzic sobie troche recenzji nt. tych wymienionych to byloby super daj znac, co chcialabys przetestowac

Stary 2009-10-20, 13:23   #145
dagwoj
Zadomowienie

Przekupka: 18 pkt / 100% pozyt.

Po pierwsze: podziwiam Kochana podziwiam, ale nie ogarniam wszystkiego

Znajdziesz coś za aliena lub/i angela?
dagwoj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-20, 14:57   #146
Nevada87
Wtajemniczenie

GG do Nevada87

Cytat:
Napisane przez KGr Pokaż wiadomość
chcialam sie przypomniec, zrobilam dokladke - moze teraz coś Ci sie spodoba u mnie zapraszam, do mojego wątku
Cytat:
Napisane przez viki79 Pokaż wiadomość
czy widzisz coś u mnie?
Dziewczyny przykro mi, ale nic u Was ciekawego nie znalazłam, pozdrawiam serdecznie!

Cytat:
Ja juz sie przeprowadzilam. Ale nie z racji tego ze o 40km to nie jestem w stanie miec wszystkiego naraz. Jesli Cie to przeraza to ja rezygnuje z wymiany. Staralam sie jak moglam w najblizszym czasie nie mozesz liczyc na wiecej. Proponowalam wysylke zdjecia na kom ale najwyrazniej nie bylas zainteresowana. A to ze nie mam internetu to nie znaczy ze nie mam sily zeby dojsc na poczte. Wysylam dzisiaj kilka paczek i jakos nikt nie mial tylu problemow. Pozdrawiam.
Asik, czemu z taką urazą i takim tonem? Pytałam poważnie czy się wymieniamy czy wymiana jest uzgodniona, napisałaś ,że tak, postawiłaś sprawę jasno i takie wycofywanie się jest dla mnie co najmniej nie na miejscu. Napisałam ,że mnie przeraża, bo przeraża mnie słabszy kontakt - napisałaś, że piszesz z centrum handlowego i liczyłam po prostu na zapewnienie, że to nie stanowi dla Ciebie żadnej przeszkody i raczej bardziej miłą odpowiedź z dozą wyrozumiałości ... Ja zdjęcie chętnie zobaczę, ale nie mam telefonu komórkowego, który obsługuje takie wiadomości - mam starą nokię z czarno-białym wyświetlaczem, musiałabym podawać telefon mojego Tż. W każdym razie skoro nie ma żadnych wątpliwości, ok, skoro piszesz, że to 10ml ubytku to wierzę na słowo, mogłaś po prostu troszkę wyrozumiale do tego podejść, napisz proszę jakie jest Twoje stanowisko, bo ja się szczerze zmartwiłam i jest mi przykro, że tak to potraktowałaś.

Cytat:
mysle sobie, ze moze najlepiej by bylo jakbym Ci wyslala pare probek? moja rekomendacja to Coeur d'Ete, Noix de Tubereuse, Fleur Oriental, L'Air de Rien i moze Tangerine Vert? Fleur de Bois tez jest piekny, choc zdecydowanie nie jadalny jakbys mogla sprawdzic sobie troche recenzji nt. tych wymienionych to byloby super daj znac, co chcialabys przetestowac
Natalko, czytałam recenzje, ale trudno mi powiedzieć, ja z chęcią przyjmę próbki, a przy wymianie po prostu się odwdzięczę czymś ze swoich zbiorów Czy masz dostęp tylko do Miller Harris?
Pozdrawiam

Cytat:
Napisane przez dagwoj Pokaż wiadomość
Po pierwsze: podziwiam Kochana podziwiam, ale nie ogarniam wszystkiego

Znajdziesz coś za aliena lub/i angela?
Dziękuję, niestety nic z Twojego wątku nie wpadło mi w oko.
Pozdrawiam!
Stary 2009-10-20, 15:18   #147
dagwoj
Zadomowienie

Przekupka: 18 pkt / 100% pozyt.

No jak to???? Jak to Ci się nic nie podoba???? Hihihi, no przecież ja mam tyle śliczności No nic, buziaki!
dagwoj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-21, 11:21   #148
kota behemota
Zadomowienie

Przekupka: 46 pkt / 100% pozyt.

Cześć Nevado,
Mam do oddania Premier Figuier L'Artisana, zdjęcie ubytku z 50 ml u mnie w watku. Daj znać, czy jesteś zainteresowana.
Pozdrawiam
kota behemota jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-21, 11:52   #149
lovemyboy
Wtajemniczenie

Przekupka: 31 pkt / 100% pozyt.

cos za Vanille Noire du Mexique i naomi ??

lovemyboy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-21, 12:04   #150
asik123456789
Zakorzenienie

A mnie juz meczy ta wymiana. Skoro Cie to przeraza to sie nie wymieniaj ze mna. Nic na sile. Ja napisalam szczerze ze wstawienie fotki jest dla mnie problemem. Wstawilam ta z internetu. Jesli to nie wystarcza to narazie niestety nie moge Ci zapewnic niczego wiecej. Ja moge sie wymienic, jesli jestes w stanie sie zdecydowac na wymiane bez fotki to nie ma sprawy. Jesli nie, to nie wiem kiedy bede mogla je wstawic, nie mam czasu zeby jechac do domu specjalnie po ten kabelek. I tak bardzo sie staram wszystko pozalatwiac i codziennie wejsc na wizaz. Uwazam ze to wystarczy zeby sie wymieniac. To moze potrwac jeszcze tydzien albo dwa. Dlatego jesli jestes zdecydowana na wymiane to ok. Mozesz pisac, ale jesli sie wahasz to moze lepiej naprawde zrezygnowac?
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości