![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: TK Maxx w Polsce
ja byłam w bonarce i jestem na prawdę rozczarowana. w zasadzie z biegu tam wpadła, ludzi jak mrówek, połowa rzeczy na ziemi, wpadły mi w ręce fajne stroje kąpielowe billabonga, cena ok bo ok 50 zł, zabrałam ich kilka, do tego staniki bo też ceny ciekawe i sunę do przymierzalni, ludzie wokół mnie z tymi małymi wózeczkami, z dużymi też, wyładowane to po brzegi, dochodzę do przymierzalni a Pani mi mówi, że można mieć tylko 6 rzeczy... roześmiałam się jej w twarz i pytam wobec tego czemu służą te koszyczki i wózki skoro do przymierzalni nie można brać większej ilości rzeczy? odłożyłam 1 stanik, rozkładam się w kabinie i kolejna niespodzianka: każdy strój kąpielowy spięty jest klipsem, nie wiem jak zmierzyć stanik od stroju kiedy między cycami mi dyndają majty no ale luzik, zwątpiłam i poszłam gdzie indziej. ogólnie na wieeelki minus.
Aha! jeszcze zajrzałam na dział z butami... nie wiem skąd mieli te buty, ale celuje że to hit lat 90'. Albo i wcześniej.
Edytowane przez byliczka Czas edycji: 2011-05-28 o 16:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
widziałam Armani (o ile to koło armani leżało
![]()
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
We wrześniu otwarcie TK MAXX w Gdańsku na Matarni
![]()
![]() |
#125 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
ja widziałam jeszcze staniki playtex, wonderbra multiway, shock absorbery ( ale to sportowe) i nawet freye się zdarzały
ceny różne, najtańszy stanik widziałam wczoraj za 15 zł, firmy nie pamiętam, rozmiary "nieuświadomione", ale "uświadomione" też się zdarzają |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
o wonderbra multiway też mi wpadł w ręce, te armani, CK itp w cenie ok 30-50 zł, ale dla przykładu ten CK który miałam w ręce był przyżółcony i zniekształcony więc swoje przejść musiał, niemniej jednak wybór bielizny całkiem pokaźny a staników w szczególności.
A co do rozmiarówki, widziałam 65 D a także 70 G co w zwykłych sklepach zdarza się nieczęsto ![]() A jeszcze co do cen. cena koszulki nike od producenta 72 zł, ich tzn tk maxowa cena 52 zł, a na allegro 45 ![]()
![]() |
#128 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Mnie TK Maxx zadowala. Ostatnio kupiłam bokserkę Roxy za 34 zł i szlafrok za 59 zł we wrocławskim TK Maxxie. Mój chłopak oglądał jeansy Hilfigera za 229 zł, które chwilę później widzieliśmy w sklepie Hilfigera w cenie ok 400 zł (ten sam model), więc nie piszcie, że nie ma tam atrakcyjnych cen. Za metkę trzeba niestety zapłacić. Być może w Cubusie kupicie t-shirt za 19,90, ale nie ma co liczyć na to, że w tej samej cenie znajdziecie nowy t-shirt Ralpha Laurena czy Tommy Hilfigera, bo to nie realne, chyba, że w lumpeksie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
ja też uwielbiam tk maxx. Tylko tam trzeba znać marki. Udało mi się kupić kurtkę, której w Polsce praktycznie nie można kupić i to za ułamek jej ceny u naszych zachodnich sąsiadów.
Podobnie z bielizną i kosmetykami |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Rozeznanie
|
A ja jestem tym szmateksem totalnie rozczarowana (Warszawa Centrum)
Ktoś wmówił babom, że tam jest coś ciekawego ![]() Owszem, widziałam szpilki Alexandra McQueena, Marca Jacobsa, ale takich marek są śladowe ilości. Reszta to powywieszane jak w lumpeksie hity sprzed kilku lat sieciówek z UK. Szkoda czasu.
![]() |
#132 |
Zadomowienie
|
A ja jakoś nie lubię Tk Maxx, mimo że cieszyłam się na jego otwarcie w Krakowie. Czasem jakieś ciekawe buty widuję, ale z ubrań mam wrażenie, że dociera do nas to, co w innych krajach w nie zeszło...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
my z Tż i w Warszawie Centrum dobre zakupy zrobiliśmy. Ale co prawda- trzeba się naszukać, by znaleźć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
a ja ostatnio miałam kupić taaakie cuuudne platformy od Jessicy Simpson i panie tam pracujące nie mogły odnaleźć drugiego buta :/ chyba go sobie ktoś pożyczył
![]()
![]() |
#135 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
Ja TkMaxx w centrum lubię, kupiłam tam sporo fajnych rzeczy, m.in:
- tuniki Illustrated People (30-60 zł!), w Polskim Top Shopie ich nie ma i zazwyczaj ok 100-200 zł kosztuja - okulary Lacoste (z etui) za 90 zł (z 500!) - okulary muchy Calvin Klein za 124 zł - sukienke szmizjerke Calvina Kleina za 250 zł - emu Iron Fist za 100 zł (w Polsce po ok 300 zł) - fajne sneakersy New Balance za z 100 zł, widzialam też Air Maxy 1 Hoa za 150 zł (a normalnie ich cena to ok 400 zł, tymbardziej ze byl to dosc poszukiwany model) - koszulki/topy Roxy za 35-65 zł - mega koszulke Billagonga za 65 zł ![]() - góra od kostiumu Roxy za 20 zł <3 - torba Rampage! dla mojego lubego też jest sporo fajnych rzeczy, t-shirty surferskich firm i Nike 6.0 ![]() wiec czasami naprawde trafia sie okazje ![]() aha, z ciekawych rzeczy widzialam jeszcze sliczne, fuksjowe mokasyny Tod's za 400 zł, ale niesiety na rozmiar 35, wiec musialabym sobie piete odciac ![]()
Edytowane przez gozia Czas edycji: 2011-07-04 o 17:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Raczkowanie
|
Gdańsk Matarnia
Super, bardzo się cieszę na otwarcie TK Maxx w 3m, ale kurcze.. żeby tam dojechać to jest MASAKRA. Korki nie z tej ziemi i jeszcze te remonty wszędzie. Miejmy nadzieję.
![]() |
#138 |
Zasiedzenie
|
Dot.: Gdańsk Matarnia
19 sierpnia otwarcie Tk Maxx w Kielcach
![]()
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
Ja w Lodzi kupiłam torebkę skórzaną Oushki za 419zl (z ponad tysiąca przeceniona
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
w krakowskim TK Maxx czułam się jak w wielkim lumpeksie. Przeglądnęłam większość wieszaków (no, żeby nie oceniać książki po okładce
![]() ![]()
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
dla zainteresowanych niedawno w Bonarze można było za 69 zł kupić sukienki Motel, na internecie dostępne po 169 zł
![]()
![]() |
#142 |
Zadomowienie
|
Nie wiecie, kiedy otwarcie Tk Maxx w Opolu?
![]() |
#143 |
BAN stały
|
kochane, orientujecie się może czy w bonarce są garnitury męskie i mniej więcej w jakiej cenie? bo nie wiem czy warto się i tam wybrać w poszukiwaniach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Raczkowanie
|
22 września otwarcie TK Maxx w Parku Handlowym Matarnia w Gdańsku:
http://www.tkmaxx.pl/o_nas/sklepy/pa...arnia-145.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
byłam w tk maxx w blue city w warszawie i nieco sie zawiodłam
-spodziewałam się ubrań znanych mi firm typu tommy hilfiger, ralph lauren, armani i inne tego typu, natomiast na wieszakach wisiały jakieś ciuchy nie znanych powszechnie firm, mierzyłam spodnie mustanga i wranglera oraz znalazłam jedne dkny i jakieś inne replay, nie wiem jak z bluzkami ale spodnie to odpady, źle uszyte i ze źle dobranymi rozmiarami -dziwna akcja w przymierzalni, można tylko wziąść 6 sztuk, -oglądałam torebki i jedna skórzana gerry weber wpadła mi w oko, natomiast była uszkodzona, brakowało kółka na którym trzymał się pasek i za to życzyli sobie 200zł -okulary również nie znanych mi firm, spodziewalam się dg, lacoste itp -buty mojego rozmiaru 39 były okropne i babcine nie wiem może trafiłam na moment po dostawie kiedy wszystko już było przebrane, ale jeszcze kiedyś odwiedzę
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
TK Maxx na Matarni będzie piętrowy, w dodatku (poza Warszawą i Krakowem) będzie tam linia Gold (marki z najwyższej półki)
![]()
![]() |
#147 |
Raczkowanie
|
We Wrocławiu, 10 września otworzyli drugiego TK Maxxa....w Parku Handlowym Młyn. Pozdrowionka
![]() |
#148 |
Raczkowanie
|
Można dostać jakieś ładne rzeczy poniżej 100 zł w Młynie we Wrocławiu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż ja w TK Maxx nigdy jesacze nic sobie nie kupiłam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
mnie ostatnio udało się kupić 2 sukienki (w stylu retro) przecenione na ... 5 i 7 zł. były po jednej sztuce, więc cieszę sie że poszłam na zakupy w dobrym momencie
![]() bardzo rzadko udaje mi się coś coś kupić w TK maxx, mam stamtąd 3 płaszcze zimowe i 3 sukienki, a zaglądam tam regularnie i prawie zawsze wychodzę z niczym. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:47.