TK Maxx w Polsce - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-05-28, 16:43   #121
byliczka
Zakorzenienie

Dot.: TK Maxx w Polsce

ja byłam w bonarce i jestem na prawdę rozczarowana. w zasadzie z biegu tam wpadła, ludzi jak mrówek, połowa rzeczy na ziemi, wpadły mi w ręce fajne stroje kąpielowe billabonga, cena ok bo ok 50 zł, zabrałam ich kilka, do tego staniki bo też ceny ciekawe i sunę do przymierzalni, ludzie wokół mnie z tymi małymi wózeczkami, z dużymi też, wyładowane to po brzegi, dochodzę do przymierzalni a Pani mi mówi, że można mieć tylko 6 rzeczy... roześmiałam się jej w twarz i pytam wobec tego czemu służą te koszyczki i wózki skoro do przymierzalni nie można brać większej ilości rzeczy? odłożyłam 1 stanik, rozkładam się w kabinie i kolejna niespodzianka: każdy strój kąpielowy spięty jest klipsem, nie wiem jak zmierzyć stanik od stroju kiedy między cycami mi dyndają majty no ale luzik, zwątpiłam i poszłam gdzie indziej. ogólnie na wieeelki minus.

Aha! jeszcze zajrzałam na dział z butami... nie wiem skąd mieli te buty, ale celuje że to hit lat 90'. Albo i wcześniej.

Edytowane przez byliczka
Czas edycji: 2011-05-28 o 16:44
byliczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-28, 16:52   #122
Tigressa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez byliczka Pokaż wiadomość
ja byłam w bonarce i jestem na prawdę rozczarowana. w zasadzie z biegu tam wpadła, ludzi jak mrówek, połowa rzeczy na ziemi, wpadły mi w ręce fajne stroje kąpielowe billabonga, cena ok bo ok 50 zł, zabrałam ich kilka, do tego staniki bo też ceny ciekawe i sunę do przymierzalni, ludzie wokół mnie z tymi małymi wózeczkami, z dużymi też, wyładowane to po brzegi, dochodzę do przymierzalni a Pani mi mówi, że można mieć tylko 6 rzeczy... roześmiałam się jej w twarz i pytam wobec tego czemu służą te koszyczki i wózki skoro do przymierzalni nie można brać większej ilości rzeczy? odłożyłam 1 stanik, rozkładam się w kabinie i kolejna niespodzianka: każdy strój kąpielowy spięty jest klipsem, nie wiem jak zmierzyć stanik od stroju kiedy między cycami mi dyndają majty no ale luzik, zwątpiłam i poszłam gdzie indziej. ogólnie na wieeelki minus.

Aha! jeszcze zajrzałam na dział z butami... nie wiem skąd mieli te buty, ale celuje że to hit lat 90'. Albo i wcześniej.
A jakie byly firmy bielizny? Bylo cos z Triumphu?
Tigressa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-28, 17:20   #123
byliczka
Zakorzenienie

widziałam Armani (o ile to koło armani leżało ) DKNY, i CK a reszty nie miałam czasu ;P
Stary 2011-05-28, 19:23   #124
Mirell
Zakorzenienie

We wrześniu otwarcie TK MAXX w Gdańsku na Matarni
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-28, 21:02   #125
Tigressa
Rozeznanie

Cytat:
widziałam Armani (o ile to koło armani leżało ) DKNY, i CK a reszty nie miałam czasu ;P
Wow A w jakich mniej wiecej cenach pamietasz?
Stary 2011-05-28, 21:13   #126
lele
Zakorzenienie

ja widziałam jeszcze staniki playtex, wonderbra multiway, shock absorbery ( ale to sportowe) i nawet freye się zdarzały

ceny różne, najtańszy stanik widziałam wczoraj za 15 zł, firmy nie pamiętam, rozmiary "nieuświadomione", ale "uświadomione" też się zdarzają
lele jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-29, 08:53   #127
byliczka
Zakorzenienie

o wonderbra multiway też mi wpadł w ręce, te armani, CK itp w cenie ok 30-50 zł, ale dla przykładu ten CK który miałam w ręce był przyżółcony i zniekształcony więc swoje przejść musiał, niemniej jednak wybór bielizny całkiem pokaźny a staników w szczególności.
A co do rozmiarówki, widziałam 65 D a także 70 G co w zwykłych sklepach zdarza się nieczęsto

A jeszcze co do cen. cena koszulki nike od producenta 72 zł, ich tzn tk maxowa cena 52 zł, a na allegro 45

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-29, 10:09   #128
Tigressa
Rozeznanie

Cytat:
o wonderbra multiway też mi wpadł w ręce, te armani, CK itp w cenie ok 30-50 zł, ale dla przykładu ten CK który miałam w ręce był przyżółcony i zniekształcony więc swoje przejść musiał, niemniej jednak wybór bielizny całkiem pokaźny a staników w szczególności.
A co do rozmiarówki, widziałam 65 D a także 70 G co w zwykłych sklepach zdarza się nieczęsto

A jeszcze co do cen. cena koszulki nike od producenta 72 zł, ich tzn tk maxowa cena 52 zł, a na allegro 45
Dzieki, byliczka
Stary 2011-06-28, 11:21   #129
Abernathy
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez MadSyndrome Pokaż wiadomość
Ja chodzę do TK Maxx w Bielsko-Białej i szczerze jak pierwszy raz byłam tam w tamtym roku w jesień to myślałam, że padnę ze śmiechu, szmatki na wieszakach, wszystko porozrzucane dziwnie, pełno tego było i niczym nie różniło się od second handu nic ładnego nie znalazłam z resztą. Ale od tego roku od lutego widzę poprawę, już przynajmniej nic nie leży na ziemi i wieszaki mają trochę luzu, a nie, że nie mogłam obejrzeć nic bez siłowania się z przesunięciem ubrań w jakąkolwiek stronę no i zgadzam się, że można znaleźć naprawdę śliczne rzeczy, ale atrakcyjne ceny? Niby które? Rozumiem, że te ubrania normalnie kosztowałyby jakieś 300-500zł, ale co to za okazja skoro bluzka kosztuje 100zł, a płaszcz 130 myślę, że przeceny powinno się dopasować do kraju, dla nas ubrania już i tak są dość drogie, nie wiem po co TK MAXX w Polsce kusi cenami, bo moim zdaniem te ubrania są tam droższe niż w sklepach typu Reserved czy H&M
Ubrania są droższe niż w Reserved i H&M dlatego, że jakość tych ciuchów jest znacznie wyższa. Chciałybyście dziewczyny kupić polo Hilfigera za 39 zł? Na takie okazje w Polsce nie traficie.
Mnie TK Maxx zadowala. Ostatnio kupiłam bokserkę Roxy za 34 zł i szlafrok za 59 zł we wrocławskim TK Maxxie. Mój chłopak oglądał jeansy Hilfigera za 229 zł, które chwilę później widzieliśmy w sklepie Hilfigera w cenie ok 400 zł (ten sam model), więc nie piszcie, że nie ma tam atrakcyjnych cen. Za metkę trzeba niestety zapłacić. Być może w Cubusie kupicie t-shirt za 19,90, ale nie ma co liczyć na to, że w tej samej cenie znajdziecie nowy t-shirt Ralpha Laurena czy Tommy Hilfigera, bo to nie realne, chyba, że w lumpeksie.
Abernathy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-28, 14:50   #130
lele
Zakorzenienie

ja też uwielbiam tk maxx. Tylko tam trzeba znać marki. Udało mi się kupić kurtkę, której w Polsce praktycznie nie można kupić i to za ułamek jej ceny u naszych zachodnich sąsiadów.
Podobnie z bielizną i kosmetykami
Stary 2011-06-28, 15:02   #131
fangora81
Rozeznanie

A ja jestem tym szmateksem totalnie rozczarowana (Warszawa Centrum)
Ktoś wmówił babom, że tam jest coś ciekawego
Owszem, widziałam szpilki Alexandra McQueena, Marca Jacobsa, ale takich marek są śladowe ilości. Reszta to powywieszane jak w lumpeksie hity sprzed kilku lat sieciówek z UK. Szkoda czasu.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-28, 15:04   #132
elisee15
Zadomowienie

A ja jakoś nie lubię Tk Maxx, mimo że cieszyłam się na jego otwarcie w Krakowie. Czasem jakieś ciekawe buty widuję, ale z ubrań mam wrażenie, że dociera do nas to, co w innych krajach w nie zeszło... Możliwe, że nie umiem tam niczego wybrać, ale naprawdę czuję się jak w nie najlepszym lumpeksie z wygórowanymi cenami.
elisee15 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-28, 16:03   #133
lele
Zakorzenienie

my z Tż i w Warszawie Centrum dobre zakupy zrobiliśmy. Ale co prawda- trzeba się naszukać, by znaleźć w Bydgoszczy jest w sumie to samo.
Stary 2011-06-29, 20:02   #134
byliczka
Zakorzenienie

a ja ostatnio miałam kupić taaakie cuuudne platformy od Jessicy Simpson i panie tam pracujące nie mogły odnaleźć drugiego buta :/ chyba go sobie ktoś pożyczył
Stary 2011-07-04, 16:35   #135
79ocia
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Mirell Pokaż wiadomość
We wrześniu otwarcie TK MAXX w Gdańsku na Matarni
W ktorym miejscu na Matarni???
79ocia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-04, 17:34   #136
gozia
Zakorzenienie

Ja TkMaxx w centrum lubię, kupiłam tam sporo fajnych rzeczy, m.in:

- tuniki Illustrated People (30-60 zł!), w Polskim Top Shopie ich nie ma i zazwyczaj ok 100-200 zł kosztuja
- okulary Lacoste (z etui) za 90 zł (z 500!)
- okulary muchy Calvin Klein za 124 zł
- sukienke szmizjerke Calvina Kleina za 250 zł
- emu Iron Fist za 100 zł (w Polsce po ok 300 zł)
- fajne sneakersy New Balance za z 100 zł, widzialam też Air Maxy 1 Hoa za 150 zł (a normalnie ich cena to ok 400 zł, tymbardziej ze byl to dosc poszukiwany model)
- koszulki/topy Roxy za 35-65 zł
- mega koszulke Billagonga za 65 zł ))
- góra od kostiumu Roxy za 20 zł <3
- torba Rampage!

dla mojego lubego też jest sporo fajnych rzeczy, t-shirty surferskich firm i Nike 6.0

wiec czasami naprawde trafia sie okazje

aha, z ciekawych rzeczy widzialam jeszcze sliczne, fuksjowe mokasyny Tod's za 400 zł, ale niesiety na rozmiar 35, wiec musialabym sobie piete odciac

Edytowane przez gozia
Czas edycji: 2011-07-04 o 17:35
gozia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-21, 13:13   #137
strilinga
Raczkowanie

Gdańsk Matarnia

Super, bardzo się cieszę na otwarcie TK Maxx w 3m, ale kurcze.. żeby tam dojechać to jest MASAKRA. Korki nie z tej ziemi i jeszcze te remonty wszędzie. Miejmy nadzieję.
strilinga jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-21, 13:43   #138
cremova
Zasiedzenie

Dot.: Gdańsk Matarnia

19 sierpnia otwarcie Tk Maxx w Kielcach

cremova jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-02, 20:06   #139
ultrafiolet88
Zakorzenienie

Ja w Lodzi kupiłam torebkę skórzaną Oushki za 419zl (z ponad tysiąca przeceniona), w oryginalnym sklepie internetowym Oushki bez przeceny kosztowała w przeliczeniu 700zl, a po przecenie 200zl... wiadomo, ze nie kupilabym jej pewnie nigdzie indziej w Polsce i fajnie ze w ogóle mogłam ją kupić, ale osobiste udanie sie do Angli wyszlo by pewnie razem z torebka na tyle samo;/ i to się tyczy większej ilości rzeczy, te przeceny nie powalają

http://www.poomoc.pl/
ultrafiolet88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-02, 20:44   #140
WhiteCherry
Zakorzenienie

w krakowskim TK Maxx czułam się jak w wielkim lumpeksie. Przeglądnęłam większość wieszaków (no, żeby nie oceniać książki po okładce ), jednak nie znalazłam nic interesującego. A metka znanej firmy nie skłoni mnie do tego, by kupić brzydką rzecz
Stary 2011-08-03, 14:22   #141
byliczka
Zakorzenienie

dla zainteresowanych niedawno w Bonarze można było za 69 zł kupić sukienki Motel, na internecie dostępne po 169 zł
Stary 2011-08-03, 19:59   #142
Clarity
Zadomowienie

Nie wiecie, kiedy otwarcie Tk Maxx w Opolu?
Stary 2011-08-04, 11:46   #143
ol__
BAN stały

kochane, orientujecie się może czy w bonarce są garnitury męskie i mniej więcej w jakiej cenie? bo nie wiem czy warto się i tam wybrać w poszukiwaniach
ol__ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-19, 21:05   #144
jantarowa
Raczkowanie

22 września otwarcie TK Maxx w Parku Handlowym Matarnia w Gdańsku:
http://www.tkmaxx.pl/o_nas/sklepy/pa...arnia-145.html
jantarowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-04, 09:14   #145
Paulinka675
Zakorzenienie

byłam w tk maxx w blue city w warszawie i nieco sie zawiodłam
-spodziewałam się ubrań znanych mi firm typu tommy hilfiger, ralph lauren, armani i inne tego typu, natomiast na wieszakach wisiały jakieś ciuchy nie znanych powszechnie firm, mierzyłam spodnie mustanga i wranglera oraz znalazłam jedne dkny i jakieś inne replay, nie wiem jak z bluzkami ale spodnie to odpady, źle uszyte i ze źle dobranymi rozmiarami
-dziwna akcja w przymierzalni, można tylko wziąść 6 sztuk,
-oglądałam torebki i jedna skórzana gerry weber wpadła mi w oko, natomiast była uszkodzona, brakowało kółka na którym trzymał się pasek i za to życzyli sobie 200zł
-okulary również nie znanych mi firm, spodziewalam się dg, lacoste itp
-buty mojego rozmiaru 39 były okropne i babcine

nie wiem może trafiłam na moment po dostawie kiedy wszystko już było przebrane, ale jeszcze kiedyś odwiedzę

2014 3
Anne Rice - Pandora

włosomaniaczka 11.2009

nic mnie bardziej nie drażni jak brak składów w KWC oraz na blogach kosmetycznych
Paulinka675 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-04, 09:59   #146
Mirell
Zakorzenienie

TK Maxx na Matarni będzie piętrowy, w dodatku (poza Warszawą i Krakowem) będzie tam linia Gold (marki z najwyższej półki)
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-14, 21:17   #147
kasiulek13
Raczkowanie

We Wrocławiu, 10 września otworzyli drugiego TK Maxxa....w Parku Handlowym Młyn. Pozdrowionka
Stary 2011-09-15, 22:18   #148
huginn
Raczkowanie

Można dostać jakieś ładne rzeczy poniżej 100 zł w Młynie we Wrocławiu?
huginn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-16, 08:32   #149
Gonia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mirell Pokaż wiadomość
TK Maxx na Matarni będzie piętrowy, w dodatku (poza Warszawą i Krakowem) będzie tam linia Gold (marki z najwyższej półki)
oo... to super !!!

chociaż ja w TK Maxx nigdy jesacze nic sobie nie kupiłam , ale mój TŻ zawsze wychodzi z jakąś parą butów - oczywisciedo tej pory odwiedzaliśmy TK Maxx w Warszawie

Gonia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-16, 10:45   #150
Kica.
Zakorzenienie

mnie ostatnio udało się kupić 2 sukienki (w stylu retro) przecenione na ... 5 i 7 zł. były po jednej sztuce, więc cieszę sie że poszłam na zakupy w dobrym momencie co prawda z jedną będę musiała sie pomęczyć na maszynie do szycia, ale żal było nie brać.

bardzo rzadko udaje mi się coś coś kupić w TK maxx, mam stamtąd 3 płaszcze zimowe i 3 sukienki, a zaglądam tam regularnie i prawie zawsze wychodzę z niczym.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości