Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III. - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-17, 11:37   #121
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi
Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny...

wyzdrowiałam! czyli to tylko było lekkie przeziębienie!

dziewczyny oszalałam! wczoraj była u mnie psiapsiólka i namówiła mnie na kurs gotowania. że w naszym pobliskim hotelu otworzyli weekandowe spotkania kucharzenia i jest nabór. myślałyśmy że będzie mało osób, a tutaj aż 3 grupy zrobili. ja mam zajęcia w soboty popołudniami, aż 4 godziny dziennie. i jak tutaj to w tajemnicy przed teżetem utrzymać?? jest gotów pomysleć że w soboty na jakieś romanse bez njiego wychodzę!
Super, że wyzdrowiałaś

Ale fajny kurs, a dużo płacisz?? Na pewno coś wymyślisz

Ja maluję paznokcie na cukierkowy różowy :sweet:

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-17, 11:39   #122
JennyAniolek
Zakorzenienie

Dzień dobry

Karolinusienka - udanej zabawy na weselu ale niespodziankę Ci zgotował
Lusesita23 - trzymam kciuki za rozmowę i ustalenia
Joanwi - Wiem, mam taka kartę
Honolinka - miłego dnia
Nicolaaa - Witaj Co u Ciebie ?
Niunia32, Elunka88 - Witajcie
Mustique - dobrze, że to tylko chwilowe i dzięki za info o Lizbonie

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
Halo halo - dzień doberek,
trochę mokry bo z kropelek,
lecz "ciepełko" z deszczu bije,
będzie dobrze moje miłe!

To na razie tyle
Super wierszyk

---
W końcu się wyspałam po całym tygodniu, a teraz czeka mnie sprzątanie i przygotowanie kokardek i sałatki kebab . Do później

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-17, 11:45   #123
niunia32
Zakorzenienie

Jenny smakowicie się zapowiada

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-17, 13:51   #124
Stysik
Zakorzenienie

Dzień dobry

Justi
zaglądaj do nas od czasu do czasu

Jolka muszę sobie zobaczyć tą przemianę normalnie nie oglądam tego serialu ale uwielbiam przemiany bohaterek

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
Ja niestety opuszczam Was na weekend - jutro rano jadę do rodziców. Miłego weekendu
Miłego

Cytat:
Napisane przez lasoa Pokaż wiadomość
mogę się dopisać? Byłam w wątku PM 2012 ale zdecydowaliśmy się jednak na 2011
Witaj

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
dziękuję Ja jestem ciemna masa jeśli chodzi o te sprawy, a najlepsze jest to, że jak w pracy nie ma informatyka to właśnie ja go zastępuję ...
nie ma sprawy

Cytat:
Napisane przez Diana220 Pokaż wiadomość
Poza tym bylismy dzis ogladac sale. Dzien zaczal sie masakrycznie bo mialam jechac autem i zabrac Tz-ta, zapalam a tu mi akumulator siadł i nie zapalilam. Musialm czekac az Tz po mnie przyjedzie i wszystko dluzej zeszlo. Masakra..Najpierw wyladowalismy w takiej wiesniackiej sali, ktora na zdjeciach wygladala nawet niezle..ale masakra jak tam weszlam..moje uczucia estetyczne zostaly stłamszone..jakiesz muszelkie wiszace, greckie figurki, sztuczne kwiatki i jeszcze nawet nie pozwalaja zmieniac dekoracji..ucieklismy z tamtad szybciej niz przyszlismy..ale potem bylo juz lepiej, bylismy jeszcze w 3 salach..troche sie najezdzilismy.. no i juz prawie bylismy zdecydowani na jedna..wrocilismy do mnie i pojechalismy do mojej mamy a ona nam powiedziala zebysmy jeszcze w jedno miejsce pojechali, ktore mamy zaraz pod nosem, do takiego hotelu, ja z takim niesmakiem tam pojechalam, bo wydawalo mi sie ze tam strasznie drogo jest..no i szok..okazalo sie ze nie dosc ze nie jest tak drogo, to jeszcze bardzo ładnie w srodku..i okragle stoly achh.. no i chyba sie zdecydujemy na ta sale no ale mam jeszcze pojechac za tydzien przed jakims weselem i zobaczyc jak sala wyglada jak jest przystrojona strasznie sie ciesze ze wreszcie cos mamy na oku, bo juz bardzo mi to ciazylo..
Przed chwila moj Tz przyslal mi zdjecie kreacji w jakiej on by chcial wsytapic, co o tym mysliscie? bo mnie sie strasznie podoba..normlanie jak go sobie w tym wyobrazam to juz nie moge sie doczekac...

http://www.indochino.com/product/Morning_Coat_Suit.html

A wam co bardziej sie podoba frak, normalny garnitur czy moze jeszcze cos innego?

Uciekam lulu bo mialam ciezki dzien, jutro nadrobie z czytaniem
Bardzo ładna sala
A na zdjęciu to chyba frak angielski jest? bardzo mi się takie podobają, ale chyba zdecydujemy się na garnitur jakis lepszy żeby można było jeszcze potem wykorzystać
Super że z salą już prawie załatwione macie

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Jak byliśmy u znajomych to przyjechałam przygotowana z pełną ofertą tzn. cena/os + rozpisana trasa + nawet podzieliłam to na godziny, żeby wiedzieć ile w sumie będą potrzebować wolnego na wyjazd ... a dodatkowo mogli sobie na www pooglądać co i jak ...Wyszło nam: 1770zł/os w tym: 513zł nocleg, 953zł paliwo (lpg + benzyna) oraz 300zł jedzenie, ale zawyżyliśmy cenę do 2000zł/os, a znajomi stwierdzili, że lepiej 2500zł/os, bo może trasa ulegnie i jeszcze coś dołożymy i oczywiście przynajmniej po 100euro/os kieszonkowego , a w tej cenie co podałam to mamy 11 noclegów w Portugalii i 2 chyba we Francji (mniej więcej, żeby była połowa trasy). Teraz czekamy na info czy znajomi piszą się na wycieczkę ... A w załączniku kilka fotek z www lub link na wirtualny spacer po mobile homie ... => http://www.eurocamp.pl/zakwaterowanie,Verona.xml

Jeśli chcesz to mogę Ci przynieść nowe katalogi a z widzeniem u Mańka wszystko możliwe. Kiedy mnie dziś widziałaś ?? Bo byłam u Mańka ok 1h od 10.30
No właśnie ja tez jakoś w tej godzinie byłam, ale tylko chwilke po drugie śniadanie
super ta trasa muszę powiedzieć mojemu o niej ale my jesteśmy z tych wygodnickich, więc "zapłacić i o niczym nie mysleć"
a co do katalogu, to może jest gdzieś w necie? zobaczyłabym co tam jest fajnego, a zamówienie u Ciebie bym złożyła

Karolinusienka no super niespodziankę miałaś udanej zabawy

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
Halo halo - dzień doberek,
trochę mokry bo z kropelek,
lecz "ciepełko" z deszczu bije,
będzie dobrze moje miłe!

Cytat:
dziewczyny oszalałam! wczoraj była u mnie psiapsiólka i namówiła mnie na kurs gotowania. że w naszym pobliskim hotelu otworzyli weekandowe spotkania kucharzenia i jest nabór. myślałyśmy że będzie mało osób, a tutaj aż 3 grupy zrobili. ja mam zajęcia w soboty popołudniami, aż 4 godziny dziennie. i jak tutaj to w tajemnicy przed teżetem utrzymać?? jest gotów pomysleć że w soboty na jakieś romanse bez njiego wychodzę!
no to będziesz się głowić jak to zrobić żeby się nie skapnął fajny taki kursik

No ja dzisiaj sprzątanko (bo oczywiście wczoraj mi sie nie chciało) a potem imprezka rodzinna za to moją babcie do szpitala wzięli mam nadzieje że na krótko z serduszkiem ma problemy

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ----------

Ale tu cicho

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Edytowane przez Stysik
Czas edycji: 2009-10-17 o 12:29
Stysik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-17, 14:19   #125
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lula177 Pokaż wiadomość
no i my tez wytrwamy jestem tego pewna tylko ciezko jest

my juz rok tak mamy....
no ja mam dokladnie tak samo przyjezdzaw piatek wieczorem co 2-3 tygodnie a jedzie w niedziele popoludni tyle sie widzimy mam nadzieje ze juz w lipcu bedziemy razem mieszkac
dacie radę

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
T"ai- Need for speed - ja na prawdziwą kobietę przystało

Ja niestety opuszczam Was na weekend - jutro rano jadę do rodziców. Miłego weekendu
no niedługo możecie mnie nazywać "mistrz kierownicy ucieka" (ten z filmu ), bo robię postępy
miłego weekendu

Cytat:
Napisane przez lasoa Pokaż wiadomość
mogę się dopisać? Byłam w wątku PM 2012 ale zdecydowaliśmy się jednak na 2011
witaj

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
ja się dzisiaj w pracy dowiedziałam, że koleżanka bierze ślub we wrześniu 2010 i podpytałam ją o zespół, kamerzystę.
też mam koleżankę która ślubuje we wrześniu 2010 i zamierzam ją ostro o wszystko wypytywać

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
ja się powoli zaczynam szykować bo dzisiaj ide na weselicho wczoraj kupiłam sukienke na poprawinki
miłej soboty

aaaaa zapomnialam powiedzieć jaką niespodziankę zrobił mi Piterek wczoraj więc od początku-pojechaliśmy rano do Ptaka i z Galerii, gdzie w końcu kupilam sukienke , i wieczorkiem juz mielismy sie nie widziec, wiec poszlam do baru, bo mielismy bankiet i nalatalam sie w bialej bluzecce jak glupia i zmeczona po 20 wylazlam z pracy i szlam na parking do autka, zeby jak najszybciej dojechac do domu, troszke odpoczac i wziac sie za nauke, i ide i patrze-ooo golf, ale podobny do Dziubka golfa a tu mi ktos z tego golfa mruga i patrze a tu Dziubol hehhee przyjechal przywiezc mi kwiatkahehhehe i bal sie, ze nie zdazy i w dodatku nie wzial telefonu, wiec nie mial jak sie skontaktowac ze mna, gdzie jestem i czekal posiedzielismy chwilke pogadalismy i sie rozjechalismy ale mi sie milo pozniej uczylo pytan do mgr hehehe
miłej zabawy ci życzę
kurcze dobrze masz z tym Piotrkiem, ale oki nie będę narzekać bo mój dziś szykuje mi jakąś kolację

Cytat:
cześć dziewczyny...

wyzdrowiałam! czyli to tylko było lekkie przeziębienie!

to dobrze że już zdrowie lepiej
kurs gotowania no no ciekawie

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
W końcu się wyspałam po całym tygodniu, a teraz czeka mnie sprzątanie i przygotowanie kokardek i sałatki kebab . Do później
no ja wreszcie też już wyspana no i wszystko już sprzątnięte

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
o ja dzisiaj sprzątanko (bo oczywiście wczoraj mi sie nie chciało) a potem imprezka rodzinna za to moją babcie do szpitala wzięli mam nadzieje że na krótko z serduszkiem ma problemy
miejmy nadzieję że wszystko będzie dobrze
wiem co czujesz, moja ostatnio też prawie rok spędziła w szpitalach
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-17, 14:19   #126
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Trzymam kciuki za babcię;kciuki:

Ja zmykam do pracy, więc nie pisać mi tu dużo, ale pewnie większość z Was ze swoimi TŻami siedzi

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-17, 14:20   #127
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8
Konto usunięte

Mustique fajny pomysł z tym kursem. Sama bym na taki poszła. I cieszę się,że już jesteś zdrowiutka.
karolinusienka udanej zabawy na weselichu!
Stysik a co to za impreza? Z babcią na pewno będzie wszystko ok, nie martw się !
JennyAniolek dawaj trochę tych smakowitości tutaj.
bambusiek słodko jest z tymi Twoimi wierszykami!
A ja już dół mam z głowy,jeszcze mi pięterko zostalo i będzie spokój. Ale to za chwile,musze chwilę odsapnąć.
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-17, 14:25   #128
T'ai
Zakorzenienie

a ja dziś miałam taką sytuację że normalnie wszystko inne mi przesłoniła i jeszcze ręce mi się trzęsą
jechałam z mamą z cmentarza prostą drogą i z boku z osiedla wyjechał na nas samochód, dziewczyny ledwo wyhamowałam!!
normalnie brak mi słów tak mało brakowało! cały przód by poszedł!
nie bierzcie tego do siebie ale ja nienawidzę kierowców z BMW, a już zwłaszcza łysych dresiarzy (właśnie ten taki był), którzy myślą że cała droga jest dla nich, to już 3 czy 4 sytuacja mi się zdarza z kierowcami BMW dlatego jestem uprzedzona i
normalnie jak bym ich wzięła i
zdążyłam jeszcze zatrąbić ostro, zawróciłam i chciałam za nim pojechać, ale mi uciekł...
Stary 2009-10-17, 14:28   #129
Konto usunięte

T'ai nie martw się! Ważne,że nic się nie stało i jesteś cała i zdrowa. Jakiś idiota i już,szkoda słów. Szkoda tylko,że zawsze trafiasz na takich łysoli,z pusta głową,ale wiesz,nie każdy kto jeździ BMW to debil,dlatego nie warto się tym przejmować. Sama miałam taką sytuację dwa tygodnie temu,z tym,że ten koleś we mnie wjechal wtedy i mam cały tyl do naprawy. Też łysy,ale z Renault. Ważne,że nic Wam nie jest!
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-17, 14:39   #130
T'ai
Zakorzenienie

dlatego napisałam żeby mi nie brać tego za złe bo że mi się tak trafiło kilka razy z tą marką samochodów to nie znaczy że wszystkim
ale wiesz 4 raz z rzędu BMW to człowiek zaczyna mieć uprzedzenia

a w lutym tego roku w tyłek wjechał mi Opel Astra jak stałam na światłach
tata dostał odszkodowanie, zrobił cały zderzak i jeszcze mu starczyło na drzwi (bo kiedyś wpadł w poślizg i na zaspie wylądował)
dodam że zupełnie przez przypadek jechała za nami policja i to widziała, ściągnęli nas na bok i ten dzieciak co we mnie wjechał to miał prawko 3 miechy ledwo, dali mu 6 pkt i 500 zł mandat
Stary 2009-10-17, 14:56   #131
Konto usunięte

I bardzo dobrze. Dlatego ja uważam,że tacy "młodzi" kierowcy powinni mieć jakieś ograniczenia,które będą od nich egzekwowane. Nie wiem jakie,ale by się takie coś przydało ewidentnie żeby im wszystkim nosa utrzeć! Ważne,że nic Wam nie jest. Ale wiadomo,co się człowiek strachu naje to jego,niestety:/
Stary 2009-10-17, 15:12   #132
T'ai
Zakorzenienie

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;14781133]I bardzo dobrze. Dlatego ja uważam,że tacy "młodzi" kierowcy powinni mieć jakieś ograniczenia,które będą od nich egzekwowane. Nie wiem jakie,ale by się takie coś przydało ewidentnie żeby im wszystkim nosa utrzeć! Ważne,że nic Wam nie jest. Ale wiadomo,co się człowiek strachu naje to jego,niestety:/[/QUOTE]

po tej stłuczce też jestem zdania że młodych kierowców należy ograniczyć w jakiś sposób
ja jeżdżę od 2003 roku i jeszcze nikomu w samochód nie wjechałam
a niektórzy uważają że my kobiety nie potrafimy jeździć
Stary 2009-10-17, 15:33   #133
Stysik
Zakorzenienie

Dzięki Dziewczynki też mam nadzieje że babcia szybko wyzdrowieje bo już ma swoje latka i sama myśl o szpitalu odbija jej się na zdrowiu

Honolinka a taka mała urodzinowa ale wieczorem dopiero idziemy bo moj jest na uczelni jak ja nie lubię w trakcie imprezy przychodzić jak tam sprzątanko?

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
a ja dziś miałam taką sytuację że normalnie wszystko inne mi przesłoniła i jeszcze ręce mi się trzęsą
jechałam z mamą z cmentarza prostą drogą i z boku z osiedla wyjechał na nas samochód, dziewczyny ledwo wyhamowałam!!
nie bierzcie tego do siebie ale ja nienawidzę kierowców z BMW, a już zwłaszcza łysych dresiarzy (właśnie ten taki był), którzy myślą że cała droga jest dla nich, to już 3 czy 4 sytuacja mi się zdarza z kierowcami BMW dlatego jestem uprzedzona i
zdążyłam jeszcze zatrąbić ostro, zawróciłam i chciałam za nim pojechać, ale mi uciekł...
Ja też mam trochę uprzedzeń do tej marki, bo już tyle razy widziałam niebezpieczne zagrania kierowców bmw że szok nawet kiedyś holowaliśmy (jak mój Tomas w pomocy drogowej jeździł) takiego jednego co dachował na zakręcie i był po piwie sam twierdził że na uspokojenie wypił ale ja mu nie wierzę miał szczęście że do nikogo nie wjechał i nkt n a policję nie zadzwonił bo miałby przekichane

Dobrze że nic się Wam nie stało

Stary 2009-10-17, 15:40   #134
Konto usunięte

Stysik ja też nie lubię wchodzić na imprezę w trakcie. Wtedy się strasznie krępuję i w ogóle:P. A sprzątanie,no cóż,góra ciągle czeka. Ale jest dobrze,już przyniosłam ścierki,Sidolux,mopa i odkurzacz.
T'ai ja mam prawko od 2007roku,ale też nie miałam jakiejś stłuczki ze swojej winy. I oby tak dalej!
Stary 2009-10-17, 16:05   #135
Stysik
Zakorzenienie

Obyśmy wszystkie dobrze jeździły i na tępaków za kierownicą nie trafiły

no my będziemy dopiero o 7 a impreza od 4 więc przyjdziemy na kolację a potem będą nas zmuszać do kawy

to zwarta i gotowa do sprzątania już jesteś
a ja się obijam

Stary 2009-10-17, 16:08   #136
lusesita23
Zakorzenienie

Ale Wy dzielne dziewczyny, sprzątacie, gotujecie...

a ja latam za tym małym brzdącem i nie wypana jestem jak nie wiem;(

ale wieczorem w końcu M. zobaczę

T'ai współczuję nienawidze łysych drechów;/ kurde, ale mój TŻ też jest łysy no ale nie drech

Mały mi wszystko z szafy wyciąga, ja się zabiję!ale kocham tego skrzata jak swoje

Edytowane przez lusesita23
Czas edycji: 2009-10-17 o 16:11
lusesita23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-17, 16:33   #137
Konto usunięte

lusesita23 ja też chcę takiego brzdąca!
Stysik zwarta i gotowa,ale sprzątanie nie rusza nic:P. I mój TŻ też dziś się uczy,także sie z nim nie spotkam:P.
Stary 2009-10-17, 16:38   #138
isabele
Wtajemniczenie

Hej hej hellołł

Pochmurny dzień, siedzę przed kompem i mnie szlag trafia. Tak mnie nosi żeby coś zrobić a nie mam co Czekam na TŻ bo na reszcie wraca do domu, już posprzątałam, pranie się pierze, obiadku nie robię bo nam Mama podaje przez Mariusza Normalnie zaraz coś rozniosę z tych nudów

17.09.2011

Chcieć się razem zestarzeć jest jedynym dowodem wielkiej miłości.
Jonathan Carroll

isabele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-17, 16:46   #139
Konto usunięte

isabele włącz sobie jakąś muzę i tańcz!
Ej ja tak właśnie przeglądałam gdzieś fryzury ślubne i normalnie jestem przerażona... Dla siebie chyba nigdy nic nie znajdę
Stary 2009-10-17, 16:55   #140
conslusion
Rozeznanie

Melduję się w kolejnej części!

Ależ mnie tu dawno nie było. Ale jakoś nie miałam nastroju.

My wciąż stoimy w miejscu z przygotowaniami. Tego fotografa, którego miałam na oku wzięła moja koleżanka. Mój Tż nie chce się zgodzić, bo za dużo bierze ...

Poza tym szukam pracy i poszukuję ciekawego tematu pracy mgr.
conslusion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-17, 17:05   #141
isabele
Wtajemniczenie

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;14782652]isabele włącz sobie jakąś muzę i tańcz!
Ej ja tak właśnie przeglądałam gdzieś fryzury ślubne i normalnie jestem przerażona... Dla siebie chyba nigdy nic nie znajdę[/QUOTE]
Wykorzystałam trochę tą nudę na wyszukanie piosenki na pierwszy taniec Dużo przesłuchałam i nic nie znalazłam

17.09.2011

Chcieć się razem zestarzeć jest jedynym dowodem wielkiej miłości.
Jonathan Carroll

isabele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-17, 17:06   #142
Konto usunięte

A ja szukam fryzurki ślubnej jakiejś takiej możliwej i nic mi się nie podoba. A jeszcze ja mam odstające uszy i to trzeba ukryć. Straszne!
Stary 2009-10-17, 17:11   #143
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
Obyśmy wszystkie dobrze jeździły i na tępaków za kierownicą nie trafiły

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
a ja latam za tym małym brzdącem i nie wypana jestem jak nie wiem;(

ale wieczorem w końcu M. zobaczę

Mały mi wszystko z szafy wyciąga, ja się zabiję!ale kocham tego skrzata jak swoje
nasz kot nazywa się "Mały" właśnie śpi u mnie w łóżku ale w środku tam w skrzyni gdzie trzyma się pościel

Cytat:
Napisane przez conslusion Pokaż wiadomość
Melduję się w kolejnej części!

Ależ mnie tu dawno nie było. Ale jakoś nie miałam nastroju.

My wciąż stoimy w miejscu z przygotowaniami. Tego fotografa, którego miałam na oku wzięła moja koleżanka. Mój Tż nie chce się zgodzić, bo za dużo bierze ...

Poza tym szukam pracy i poszukuję ciekawego tematu pracy mgr.
właśnie dawno cię nie było
ja też stoję z przygotowaniami, może po nowym roku coś zacznę
kurcze właśnie mi się przypomniało że chyba z 2-3 tyg temu prosiłam Piotrka o podpisanie umowy z orkiestrą, cóż będziemy musieli pogadać wieczorem
mam nadzieję że ta jego pizza będzie wystarczająco dobra

powodzenia w wyborze tematu! wiem że to dość ciężka sprawa

---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ----------

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;14782954]A ja szukam fryzurki ślubnej jakiejś takiej możliwej i nic mi się nie podoba. A jeszcze ja mam odstające uszy i to trzeba ukryć. Straszne![/QUOTE]

podejrzewam że u mnie też będzie problem żeby coś mi się podobało
a o czym myślałaś dokładnie? jak coś znajde kiedyś to ci wkleję
ja wolałabym spięte jakoś włosy bo wszyscy radzą i mówią że to wygodniej, ale jak to nie do końca wiem
Stary 2009-10-17, 17:23   #144
Konto usunięte

T 'ai też myślę,żeby były spięte. A o czym myślę? Na pewno nie loki,bo ja mam dość okrągłą buzię więc odpada. Myślę o czymś skromnym,a zarazem eleganckim. Szukam i szukam. Jak coś znajdę to pokazę o co mniej więcej mi chodzi.
Stary 2009-10-17, 17:24   #145
bruneteczka01
Raczkowanie

Hej dziewczynki
Nie dawno wróciłam ze szkółki,ale mi się dłużyło;/
Teraz siedzę sama z kotkiem na kolanach bo TŻ robi za kierowce weselnego i wróci zapewne późną nocką.
Jutro idę na pracownie od 8 do 12.45,a potem mam imieniny szwagra %)

Bambusiek dziękuję ślicznie

bruneteczka01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-17, 17:33   #146
cobra115
Zakorzenienie

diana fajna ta sala w hotelu a z ubraniem dla TŻ to różnie bywa, jedni chcą wykorzystać, drudzy chcą być orginalnie zależy jak wam się to podoba
lasoa hejka
jenny teraz już wszystko w porządku tzn, jakoś plastycznie to nie bardzo, ale zdrowotnie raczej tak
joanwi u nas też niedawno hostess szukali w TESCO
mistique dobrze że to tylko przeziębienie było trzymam kciuki żeby kurs szedł jak z płatka i tŻ się nie domyślił
bambusiek nie wiem skąd bierzesz te teksty ale są super od razu banan na buzi sie pojawia
stysik na pewno z babcią będzie wszystko dobrze
t'ai pomogę z tymi dresami jakby co

A ja dzisiaj wzięłam sie za ogarnianie reszty rzeczy w domu zrobiłam 3 prania (w sensie na 3 pralki ale nas jest w domu 6, a Dawid jeszcze swoje robocze przyniósł) zrobiłam Kochaniu obiadzik, teraz galareteczkę i pozwalam oglądać Discovery, wiec ma się baaaardzo dobrze
Stary 2009-10-17, 17:37   #147
lula177
Zakorzenienie

czesc dziewczyny wpadlam na chwile sie odstresowac

lula177 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-17, 17:42   #148
T'ai
Zakorzenienie

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;14783193]T 'ai też myślę,żeby były spięte. A o czym myślę? Na pewno nie loki,bo ja mam dość okrągłą buzię więc odpada. Myślę o czymś skromnym,a zarazem eleganckim. Szukam i szukam. Jak coś znajdę to pokazę o co mniej więcej mi chodzi.[/QUOTE]

ja też mam okrągłą buzię i niezbyt wyglądam w lokach (to że miałam loczki na studniówce to był wielki błąd młodości ) poza tym moje zaraz robią się proste
myślałam o koku/upięciu takim bardziej na dole, na karku jakby

Cytat:
Napisane przez bruneteczka01 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki
Nie dawno wróciłam ze szkółki,ale mi się dłużyło;/
Teraz siedzę sama z kotkiem na kolanach bo TŻ robi za kierowce weselnego i wróci zapewne późną nocką.
Jutro idę na pracownie od 8 do 12.45,a potem mam imieniny szwagra %)
oho imprezka
kocham kotki ale mój nie chce u mnie siadać na kolanach, woli jak się bijemy i ganiamy

lecę dziewczynki, poczytam jeszcze Cejrowskiego a potem do Piotrka idę, kurcze tylko szkoda że mam ten @ ehhh

miłego wieczoru
Stary 2009-10-17, 17:46   #149
cobra115
Zakorzenienie

lula od czego się odstresowujesz??

---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------

t'ai mi też się od razu loki rozprostowują mi sie też podoba ten kok nisko, taki w hiszpańskim stylu najlepiej z kwiatem z boku wpiętym
Stary 2009-10-17, 18:01   #150
lula177
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
dokladnie kierowcy BMW zwlaszczaci lysi dresiarz to masakra ja na szczescie nie mialam z nimi zadnego incydentu ale moi znajomi to mnostwo...jezdza takie tepaki bez karku i mysla ze wszytsko im wolno i to onia sa Panami na drodze noramlnie jakbym takiego lysola zlapala to jessuuuuuu...moj Tz co prawda tez jest lysy ale nie dresiarz heheh

Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość
lula od czego się odstresowujesz??

---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------

t'ai mi też się od razu loki rozprostowują mi sie też podoba ten kok nisko, taki w hiszpańskim stylu najlepiej z kwiatem z boku wpiętym

a tak ogolnie od wszystkiego, zeby miec jakies zajecie i wogole poprawic sobie humor

a co do lokow to ja niestety mam naturalne loki...;/

---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ----------

woogole to dziekuje Wam dziewczyny za to ze mnie wczoraj pocieszylyscie jakos mi sie lepiej Zrobilo no i dziekuje ze jestescie

lula177 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości