|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#121 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.
Cytat:
Ale fajny kurs, a dużo płacisz?? Na pewno coś wymyślisz ![]() Ja maluję paznokcie na cukierkowy różowy :sweet: |
|
|
|
|
#122 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Karolinusienka - udanej zabawy na weselu ale niespodziankę Ci zgotował ![]() Lusesita23 - trzymam kciuki za rozmowę i ustalenia ![]() Joanwi - Wiem, mam taka kartę ![]() Honolinka - miłego dnia ![]() Nicolaaa - Witaj Niunia32, Elunka88 - Witajcie Mustique - dobrze, że to tylko chwilowe i dzięki za info o Lizbonie ![]() Cytat:
![]() --- W końcu się wyspałam po całym tygodniu, a teraz czeka mnie sprzątanie i przygotowanie kokardek i sałatki kebab . Do później
|
|
|
|
|
#124 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Justi zaglądaj do nas od czasu do czasu ![]() Jolka muszę sobie zobaczyć tą przemianę normalnie nie oglądam tego serialu ale uwielbiam przemiany bohaterek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A na zdjęciu to chyba frak angielski jest? bardzo mi się takie podobają, ale chyba zdecydujemy się na garnitur jakis lepszy żeby można było jeszcze potem wykorzystać ![]() Super że z salą już prawie załatwione macie ![]() Cytat:
po drugie śniadanie ![]() super ta trasa muszę powiedzieć mojemu o niej ale my jesteśmy z tych wygodnickich, więc "zapłacić i o niczym nie mysleć" a co do katalogu, to może jest gdzieś w necie? zobaczyłabym co tam jest fajnego, a zamówienie u Ciebie bym złożyła ![]() Karolinusienka no super niespodziankę miałaś udanej zabawy ![]() Cytat:
Cytat:
fajny taki kursik ![]() No ja dzisiaj sprzątanko (bo oczywiście wczoraj mi sie nie chciało) a potem imprezka rodzinna za to moją babcie do szpitala wzięli mam nadzieje że na krótko z serduszkiem ma problemy ![]() ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Ale tu cicho
Edytowane przez Stysik Czas edycji: 2009-10-17 o 12:29 |
|||||||
|
|
|
#125 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() miłego weekendu Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
kurcze dobrze masz z tym Piotrkiem, ale oki nie będę narzekać bo mój dziś szykuje mi jakąś kolację ![]() Cytat:
![]() kurs gotowania no no ciekawie Cytat:
![]() Cytat:
wiem co czujesz, moja ostatnio też prawie rok spędziła w szpitalach
|
||||||||
|
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
Trzymam kciuki za babcię;kciuki:
Ja zmykam do pracy, więc nie pisać mi tu dużo, ale pewnie większość z Was ze swoimi TŻami siedzi |
|
|
|
#127 |
|
Konto usunięte
|
Mustique fajny pomysł z tym kursem
. Sama bym na taki poszła . I cieszę się,że już jesteś zdrowiutka .karolinusienka udanej zabawy na weselichu !Stysik a co to za impreza ? Z babcią na pewno będzie wszystko ok, nie martw się !JennyAniolek dawaj trochę tych smakowitości tutaj .bambusiek słodko jest z tymi Twoimi wierszykami !A ja już dół mam z głowy,jeszcze mi pięterko zostalo i będzie spokój. Ale to za chwile,musze chwilę odsapnąć .
|
|
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dziś miałam taką sytuację że normalnie wszystko inne mi przesłoniła i jeszcze ręce mi się trzęsą
![]() jechałam z mamą z cmentarza prostą drogą i z boku z osiedla wyjechał na nas samochód, dziewczyny ledwo wyhamowałam!! ![]() normalnie brak mi słów tak mało brakowało! cały przód by poszedł! nie bierzcie tego do siebie ale ja nienawidzę kierowców z BMW, a już zwłaszcza łysych dresiarzy (właśnie ten taki był), którzy myślą że cała droga jest dla nich, to już 3 czy 4 sytuacja mi się zdarza z kierowcami BMW dlatego jestem uprzedzona i normalnie jak bym ich wzięła i zdążyłam jeszcze zatrąbić ostro, zawróciłam i chciałam za nim pojechać, ale mi uciekł... |
|
|
|
#129 |
|
Konto usunięte
|
T'ai nie martw się! Ważne,że nic się nie stało
i jesteś cała i zdrowa. Jakiś idiota i już,szkoda słów. Szkoda tylko,że zawsze trafiasz na takich łysoli,z pusta głową,ale wiesz,nie każdy kto jeździ BMW to debil,dlatego nie warto się tym przejmować. Sama miałam taką sytuację dwa tygodnie temu,z tym,że ten koleś we mnie wjechal wtedy i mam cały tyl do naprawy. Też łysy,ale z Renault. Ważne,że nic Wam nie jest!
|
|
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
dlatego napisałam żeby mi nie brać tego za złe bo że mi się tak trafiło kilka razy z tą marką samochodów to nie znaczy że wszystkim
ale wiesz 4 raz z rzędu BMW to człowiek zaczyna mieć uprzedzenia ![]() a w lutym tego roku w tyłek wjechał mi Opel Astra jak stałam na światłach tata dostał odszkodowanie, zrobił cały zderzak i jeszcze mu starczyło na drzwi (bo kiedyś wpadł w poślizg i na zaspie wylądował) dodam że zupełnie przez przypadek jechała za nami policja i to widziała, ściągnęli nas na bok i ten dzieciak co we mnie wjechał to miał prawko 3 miechy ledwo, dali mu 6 pkt i 500 zł mandat |
|
|
|
#131 |
|
Konto usunięte
|
I bardzo dobrze. Dlatego ja uważam,że tacy "młodzi" kierowcy powinni mieć jakieś ograniczenia,które będą od nich egzekwowane. Nie wiem jakie,ale by się takie coś przydało ewidentnie żeby im wszystkim nosa utrzeć! Ważne,że nic Wam nie jest. Ale wiadomo,co się człowiek strachu naje to jego,niestety:/
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;14781133]I bardzo dobrze. Dlatego ja uważam,że tacy "młodzi" kierowcy powinni mieć jakieś ograniczenia,które będą od nich egzekwowane. Nie wiem jakie,ale by się takie coś przydało ewidentnie żeby im wszystkim nosa utrzeć! Ważne,że nic Wam nie jest. Ale wiadomo,co się człowiek strachu naje to jego,niestety:/[/QUOTE]
po tej stłuczce też jestem zdania że młodych kierowców należy ograniczyć w jakiś sposób ja jeżdżę od 2003 roku i jeszcze nikomu w samochód nie wjechałam ![]() a niektórzy uważają że my kobiety nie potrafimy jeździć |
|
|
|
#133 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Dziewczynki
też mam nadzieje że babcia szybko wyzdrowieje bo już ma swoje latka i sama myśl o szpitalu odbija jej się na zdrowiu ![]() Honolinka a taka mała urodzinowa ale wieczorem dopiero idziemy bo moj jest na uczelni jak ja nie lubię w trakcie imprezy przychodzić ![]() Cytat:
nawet kiedyś holowaliśmy (jak mój Tomas w pomocy drogowej jeździł) takiego jednego co dachował na zakręcie i był po piwie sam twierdził że na uspokojenie wypił ale ja mu nie wierzę Dobrze że nic się Wam nie stało
|
|
#134 |
|
Konto usunięte
|
Stysik ja też nie lubię wchodzić na imprezę w trakcie. Wtedy się strasznie krępuję i w ogóle:P. A sprzątanie,no cóż,góra ciągle czeka
. Ale jest dobrze,już przyniosłam ścierki,Sidolux,mopa i odkurzacz .T'ai ja mam prawko od 2007roku,ale też nie miałam jakiejś stłuczki ze swojej winy. I oby tak dalej !
|
|
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
Obyśmy wszystkie dobrze jeździły i na tępaków za kierownicą nie trafiły
![]() no my będziemy dopiero o 7 a impreza od 4 więc przyjdziemy na kolację a potem będą nas zmuszać do kawy to zwarta i gotowa do sprzątania już jesteś ![]() a ja się obijam
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
Ale Wy dzielne dziewczyny, sprzątacie, gotujecie...
![]() a ja latam za tym małym brzdącem i nie wypana jestem jak nie wiem;( ale wieczorem w końcu M. zobaczę ![]() T'ai współczuję nienawidze łysych drechów;/ kurde, ale mój TŻ też jest łysy no ale nie drech![]() Mały mi wszystko z szafy wyciąga, ja się zabiję!ale kocham tego skrzata jak swoje
Edytowane przez lusesita23 Czas edycji: 2009-10-17 o 16:11 |
|
|
|
#137 |
|
Konto usunięte
|
lusesita23 ja też chcę takiego brzdąca
!Stysik zwarta i gotowa,ale sprzątanie nie rusza nic:P. I mój TŻ też dziś się uczy,także sie z nim nie spotkam:P. |
|
|
|
#138 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej hej hellołł
Pochmurny dzień, siedzę przed kompem i mnie szlag trafia. Tak mnie nosi żeby coś zrobić a nie mam co
|
#139 |
|
Konto usunięte
|
isabele włącz sobie jakąś muzę i tańcz
! Ej ja tak właśnie przeglądałam gdzieś fryzury ślubne i normalnie jestem przerażona... Dla siebie chyba nigdy nic nie znajdę
|
|
|
|
#140 |
|
Rozeznanie
|
Melduję się w kolejnej części!
![]() Ależ mnie tu dawno nie było. Ale jakoś nie miałam nastroju. My wciąż stoimy w miejscu z przygotowaniami. Tego fotografa, którego miałam na oku wzięła moja koleżanka. Mój Tż nie chce się zgodzić, bo za dużo bierze ... Poza tym szukam pracy i poszukuję ciekawego tematu pracy mgr. |
|
|
|
#141 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;14782652]isabele włącz sobie jakąś muzę i tańcz
! Ej ja tak właśnie przeglądałam gdzieś fryzury ślubne i normalnie jestem przerażona... Dla siebie chyba nigdy nic nie znajdę [/QUOTE]Wykorzystałam trochę tą nudę na wyszukanie piosenki na pierwszy taniec Dużo przesłuchałam i nic nie znalazłam
|
#142 |
|
Konto usunięte
|
A ja szukam fryzurki ślubnej jakiejś takiej możliwej i nic mi się nie podoba. A jeszcze ja mam odstające uszy i to trzeba ukryć. Straszne
!
|
|
|
|
#143 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja też stoję z przygotowaniami, może po nowym roku coś zacznę kurcze właśnie mi się przypomniało że chyba z 2-3 tyg temu prosiłam Piotrka o podpisanie umowy z orkiestrą, cóż będziemy musieli pogadać wieczorem ![]() mam nadzieję że ta jego pizza będzie wystarczająco dobra ![]() powodzenia w wyborze tematu! ---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- [1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;14782954]A ja szukam fryzurki ślubnej jakiejś takiej możliwej i nic mi się nie podoba. A jeszcze ja mam odstające uszy i to trzeba ukryć. Straszne ![/QUOTE]podejrzewam że u mnie też będzie problem żeby coś mi się podobało a o czym myślałaś dokładnie? jak coś znajde kiedyś to ci wkleję ja wolałabym spięte jakoś włosy bo wszyscy radzą i mówią że to wygodniej, ale jak to nie do końca wiem
|
|||
|
|
|
#144 |
|
Konto usunięte
|
T 'ai też myślę,żeby były spięte. A o czym myślę? Na pewno nie loki,bo ja mam dość okrągłą buzię więc odpada. Myślę o czymś skromnym,a zarazem eleganckim
. Szukam i szukam. Jak coś znajdę to pokazę o co mniej więcej mi chodzi .
|
|
|
|
#145 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki
![]() Nie dawno wróciłam ze szkółki,ale mi się dłużyło;/ Teraz siedzę sama z kotkiem na kolanach bo TŻ robi za kierowce weselnego i wróci zapewne późną nocką. Jutro idę na pracownie od 8 do 12.45,a potem mam imieniny szwagra %) Bambusiek dziękuję ślicznie
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
diana fajna ta sala w hotelu
a z ubraniem dla TŻ to różnie bywa, jedni chcą wykorzystać, drudzy chcą być orginalnie zależy jak wam się to podoba![]() lasoa hejka ![]() jenny teraz już wszystko w porządku tzn, jakoś plastycznie to nie bardzo, ale zdrowotnie raczej tak ![]() joanwi u nas też niedawno hostess szukali w TESCO ![]() mistique dobrze że to tylko przeziębienie było trzymam kciuki żeby kurs szedł jak z płatka i tŻ się nie domyślił ![]() bambusiek nie wiem skąd bierzesz te teksty ale są super od razu banan na buzi sie pojawia stysik na pewno z babcią będzie wszystko dobrze ![]() t'ai pomogę z tymi dresami jakby co ![]() ![]() ![]() A ja dzisiaj wzięłam sie za ogarnianie reszty rzeczy w domu ale nas jest w domu 6, a Dawid jeszcze swoje robocze przyniósł) zrobiłam Kochaniu obiadzik, teraz galareteczkę i pozwalam oglądać Discovery, wiec ma się baaaardzo dobrze
|
|
|
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny wpadlam na chwile sie odstresowac
|
|
|
|
#148 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;14783193]T 'ai też myślę,żeby były spięte. A o czym myślę? Na pewno nie loki,bo ja mam dość okrągłą buzię więc odpada. Myślę o czymś skromnym,a zarazem eleganckim
. Szukam i szukam. Jak coś znajdę to pokazę o co mniej więcej mi chodzi .[/QUOTE]ja też mam okrągłą buzię i niezbyt wyglądam w lokach (to że miałam loczki na studniówce to był wielki błąd młodości myślałam o koku/upięciu takim bardziej na dole, na karku jakby Cytat:
![]() kocham kotki ale mój nie chce u mnie siadać na kolanach, woli jak się bijemy i ganiamy ![]() lecę dziewczynki, poczytam jeszcze Cejrowskiego a potem do Piotrka idę, kurcze tylko szkoda że mam ten @ ehhh ![]() miłego wieczoru |
|
|
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
lula od czego się odstresowujesz??
---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- t'ai mi też się od razu loki rozprostowują ![]() ![]() mi sie też podoba ten kok nisko, taki w hiszpańskim stylu najlepiej z kwiatem z boku wpiętym |
|
|
|
#150 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a tak ogolnie od wszystkiego, zeby miec jakies zajecie i wogole poprawic sobie humor ![]() a co do lokow to ja niestety mam naturalne loki...;/ ---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- woogole to dziekuje Wam dziewczyny za to ze mnie wczoraj pocieszylyscie jakos mi sie lepiej Zrobilo no i dziekuje ze jestescie
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:37.

ale niespodziankę Ci zgotował 

kokardek i sałatki kebab
. Do później

mam nadzieje że na krótko

jak ja nie lubię w trakcie imprezy przychodzić 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Perfect Housewife