![]() |
#121 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Golić czy Nie Golić???
Cytat:
![]() Poza tym co do golenia przez położną to...dziękuję postoję ![]() ![]() Poza tym z tego co mi wiadomo u nas na porodówce teraz położne golą...też na sucho ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale czy mnie czymś smarowała czy nie, to nie pamiętam? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Walczyć nie będę musiała, bo uprzedzę przed. A wszystko jedno niestety mi nie będzie. Ja mogę się ogolić, czemu nie, samo golenie nie problem, ale następne parę dni mam wycięte z życiorysu, chodzę w rozkroku, rzucam ch...mi i wyję z bólu. A zadrapać to się mogę do krwi. Boli, wierz mi, naprawdę boli, od drugiego dnia. ![]() Latem, gdy trzeba podgolić okolice bikini, mogę iść na plażę raz. Potem przez tydzień nie. Włos rośnie pod naskórkiem, robią się pęcherze, czerwone krosty z płynem surowiczym i jest jedna wielka masakra... Jakoś nie mam ochoty zdychać z bólu po porodzie, krwawić, cierpieć z powodu cięcia albo popękania skóry i dodatkowo w gratisie jeszcze czuć to pieczenie i swędzenie jednocześnie. Strzeliłabym sobie w łeb. ![]() Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2009-12-08 o 21:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
współczuję...naprawdę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
Jakoś daję radę.
![]() ![]() Na szczęście nie ma dziś mody na wykrojone bikini, noszę sobie więc strój spodenkowy, w typie panty, z niskim pasem i mało wycięty po bokach. Na moje szczęście mam wąskie biodra i w takich majtach mi najlepiej. ![]() Ale jak już się ogolić, to miłe to nie jest, absolutnie. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja czasem z lenistwa też biorę maszynkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jeżeli uważacie,że naturalnym jest owłosienie,to po co golicie nogi i pachy ![]() ![]() nie myśle,że golenie stało się modne,tylko człowiek z biegiem ewolucji coraz bardziej o siebie dba...ja uważam ,że nie miec włosów łonowych jak Marysieńka Napoleona to tylko dbanie o siebie i o swój komfort. Jestem przekonana,że Panie w włoskami nie myją się po każdym siusianiu i kupce...a już sobie wyobrażam ile fekaliów zatrzymuje się na długich włoskach łonowych ![]() ot to tylko moje zdanie...a myślę,że akurat lekarza nie ma się co wstydzic,bo włosy łonowe to nic nowego dla ginekologa. ja proponuję golic/strzyc/włosy łonowe dla siebie!!!!!!!!!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do bakterii... akurat dużo łatwiej je wyhodować i przenieść z tyłu do przodu bez włosów. ![]() A kwestia gustu i odczuć jest oczywiście indywidualna i każdy robi jak uważa. ![]() Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2009-12-09 o 08:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
każdy "bączek" roznosi ze sobą fekalia na bieliznę oraz włosy łonowe,które obrastają: wzgórek łonowy,wargi sromowe większe i odbyt ![]() ![]() ![]() ![]() A co do bakerii kiedyś a dziś,to myśle,że jest to kwestia przypadku ![]() ![]() jaby przemyślec jaka jest funkcja włosów w takich miejscach...no tak NATURA wymyśliła je sobie tam po to żeby nas chronic...przed bakteriami etc...ale wtedy kiedy sobie to natura wymyśliła ludzie nie chodzili w majtkach ![]() ![]() Edytowane przez jastinada Czas edycji: 2009-12-09 o 12:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zadomowienie
|
Ale chyba nie we wszystkich szpitalach golą. Jak ja szłam rodzić, to nikt nawet nie próbował podejść do mnie z maszynką, tak samo jak z lewatywą. W każdym razie nie mam zamiaru ryzykować i tym razem i napewno zrobię to sama.
![]() |
#132 |
Wtajemniczenie
|
na pewno nie we wszystkich golą i jak ich nie dopuścisz to też nie mają prawa Ci ruszyc!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Może któraś z wizażanek wie, jak skutecznie to zwalczyć??? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Wtajemniczenie
|
ja mam taką starą golarkę do miejsc intymnych philipsa taką:
http://www.allegro.pl/item818017648_...s_hp_6320.html nie sugeruję żeby kupowac używaną,broń boże,ale ja ją mam i super goli miejsca intymne,nawet te ciężko dostępne...czasem zdarza się że wyjdą mi krostki w miescach otarcia przez bieliznę,ale dlatego po goleniu przez dobre 2-3 dni zakładam bawełnianą dośc luźną bieliznę i jakoś daję rady,a przyznam,że też mam bardzo wrażliwą skórę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:07.