|
|
#121 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nowy wątek Słonika :)
Hej, znajdziesz coś u mnie?
Podoba mi się parę odlewek
|
|
#123 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
http://img526.imageshack.us/img526/9724/dscn4879.jpg http://img42.imageshack.us/img42/3599/dscn4878o.jpg https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1259046416 mogą na mnie źle leżeć ponieważ są za duże o rozmiar (dlatego poszły na wymiankę). Chciałam zrobic na kims kto bardziej do nich pasuje ale niestety nie dało rady ![]() Szalik jest z materiału podobnego do pogniecionego grubego lnu, nadaje się na szalik jesienią, i apaszkę. Nie jest to szalik na mrozy Długość ok. 180cm
|
|
|
|
#124 | ||
|
Zakorzenienie
|
podobają mi się kulki do kąpieli i niewielka odlewka kenzo
Cytat:
Cytat:
posprawdzam wymiary i dam znać, myślę, że dopiero jutro
|
||
|
|
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Kochana a moze zgodzisz sie na odlewka Niny 10ml + Sunflower 15ml + Halle Berry 5ml za:
krem do ciała Gwiazdka z bajki Avon - maseczka do twarzy jagody goji Avon, Planet Spa - Śródziemnomorski krem do ciała z oliwką, nowy Mysle ze to speawiedliwie z tym ze odlewki beda w fiolkach bo nie mam atomków ale fiolki sa szczelne i chetnie dorzuce jeszcze jakas odleweczke ![]() |
|
|
|
|
#127 |
|
Zadomowienie
|
++ Oriflame - woda toaletowa SUN 30 ml, nowa
++ Oriflame - woda toaletowa City Jungle 30 ml, nowa zafoliowana ++ ST. IVES Swiss Formula - Balsam do ciała Skóra ujędrniona - 300 ml, nowy ++ Yves Rocher – Jeżynowy płyn do kąpieli i żel pod prysznic 50 ml ++ Dove - Balsam do ciała 250 ml ++ Dove - Krem do rąk 75 ml ++ Grejfrutowy peeling do ciała - Oriflame - nowy hej, interesuja mnie te rzeczy, znajdziesz cos u mnie za ktorąś?
|
|
|
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
Najchetniej bym przygarnelam krem do ciala Oriflame gwiazdka z bajki i krem środziemnomorki z oliwka Avon oddam Ci dowolne odleweczki
|
|
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
++ Himalaya - Olejek rewitalizujący do włosów - raz użyty ++ Bell - Cień do powiek w musie, srebrny, odcień 120, tester, nowy, widoczne delikatne 'pękniecie' w musie, które w niczym nie przeszkadza ++ Yves Rocher - Nawilżająca maseczka do twarzy z winogronem - raz użyta |
|
|
|
|
#130 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
a czy mogłabym poprosić o fotki flakonów? jakie jest ich źródło?Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#131 |
|
BAN stały
|
słoniku, moze tym razem znajdziesz cos u mnie za:
++ Victoria's Secret - Limited Editon Insatiable - Chocolate covered berries - mgiełka do ciała o zapachu owoców z czekoladą. Zostało jakieś 65-70 % z 250 ml. ++ Aquolina - Błyszczyk Dolci Baci - Czerwone jabłuszko - nowe, w oryginalnym opakowaniu. ? mam z Twojej listy pędzelek do cieni z naturalnego włosia
|
|
|
|
|
#132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#133 |
|
Wtajemniczenie
|
A znajdziesz może coś jeszcze u mnie za:
++ Oriflame – Cień Essentials – odcień LATTE – nowy ++ Zestaw Gwiazdka z bajki - świąteczna seria Oriflame o zapachu cynamonu Do wymiany w komplecie lub osobno: - krem pod prysznic 200 ml - krem do ciała 150 ml - krem do rak 100 m ????
|
|
|
|
|
#134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#137 | |
|
Zakorzenienie
|
niestety podziękuję, za sam pędzelek nie opłaca sie wymieniać
![]() Cytat:
|
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana nie mam sprawnego aparatu
Ninke dostalam od narzeczonego Sunflower kupiłam w Rossmanie w duzym zestawie prezentowym Halle tez kupiłam w rossmanie mam tez inne perfumki zaraz CI wkleje Naomi Cat Deluxe(różowe) do 8ml -Rare Pearls Avon do 10ml -Anna Sui Secret Wish do 10ml -Lancome So Magic do 10ml -Versace Meduza do 10ml -Neonatura Souffle do 10ml -Neonatura Seve do 10ml -Neonatura Cocoon -Absynthe Lacroix do 10ml -Esprit Summer Life do 10ml - Sephorowe wanilie: paczula mango pomarancz -Cerruti Image -Kylie Minogue Couture -Lolita Fleur Defunde EDP -Sunflower Arden - Halle Halle Berry - Avon Sheer Rose -Kokos YR - Truskawka YR - Kiwi YR - Currara Taboo -Currara Touch and Die - Miss Dior Cherie -Kenzo Jungle -Hypnotic Poison Dior -Amber Elixir (odlewka lub miniaturka) -miniaturka Escady chyba Ibiza Hippy -Surrender Avonu -Demeter Browni -Demeter Hawaian Blue -Voluspa Cardamon Fig -Pink Sugar Aquolina -Chocolate Story Faberlic -Divine Sensual -Chopard Casmir -Eternity C.Klein -Dancing Lady Oriflame -Wrapped with Love Hillary Duff -Avon Blush -Givenchy Amirage -Tobacco Vanilla Voluspa -Flowerbomb EDT ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- Jestes chetna jeszcze na wymianke Splendor Arden za Amethyst Fatale???? ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Moge tez dolozyc kilka takich zelikow zapachowych jak testerki perfum Chanel Chance i Miss Dior |
|
|
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
- Victoria's secret - czekoladowo-owocowa mgiełka, - maseczka winogronowa - aquolina błyszczyk - radical odżywka ale przede wszystkim zależy mi na tej mgiełce czekoladowej.
|
|
|
#143 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wymiary to długosć: 35-37 cm. wysokośc bez ramiączek - ok26-27 cm, z ramiączkami ok 46 cm, a szerokosć podstawy to ok 16-17 cm, ale nie jest ona usztywniana, mieści a4, a fotki moge wkleić wieczorkiem ok 20...
|
|
|
|
|
|
#144 | |||||
|
Zakorzenienie
|
no nie wiem, czego oczekiwałabyś w zamian?
![]() Cytat:
Cytat:
ha, byłabym zainteresowana amethyst-splendor, z tym ze amethyst już poleciał w świat ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana na Nince nie moge odczytac co jest ale od Halle i Sunflower mam paragony jeszcze.
Na Sunflower jest L8AA Na Splendor H7CAH20 made in France Wszystko jest orginalne Halle i Ninke mam tak długo ze nie da sie odczytac nic z naklejki bo wiele sie wytarło a na Nince nie ma ![]() Kupuje perfumy w drogeriach na Allegro kupuje raczej tylko Avon i Oriflame wiec wszystko jest orginalne ![]() ---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- Kochana a Amethyst masz jeszcze w watku Podoba mi sie jeszcze Eternity Summer ale to 15ml a Arden to 30ml i jest w kartoniku i foliiKochana dalej interesuje mnie krem śródziemnomorska oliwka Avonu i kremik świateczny do ciała Oriflamu wykominujemy cos Wybieram sie jutro na poczte i fajnie jakbyśmy sie dogadały jakos.Mam do wysłanie kilka paczek a póxniej nie wiem kiedy bede bo mam dosyc daleko i musze jechac do miasta![]() ---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- Kochana jeszcze Ci moge zaproponowac odlewke kasztana i wanilii z nowej serii Yves Rocher
|
|
|
|
|
#146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no dobrze, napisz jakie odlewki byłabyś w stanie ofiarować za krem śródziemnomorski i świąteczny ![]() Na arden jestem też ewentualnie chętna, cenowo byłoby mniej więcej ok, bo na KWC: 125 ml Splendor - 100 zł 100 ml eternity - 255 zł ale to już sama zdecydujesz
|
|
|
|
|
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana a wiec z checia bym chciala
Krem śródziemnomorski Avon Krem świąteczny Oriflame i wypatrzyłam jeszcze maseczke i zel pod prysznic jagody Goji i tez bym je chciala ![]() Gdybys zgodziła sie oddac to wszystko to moglabym Ci oddac: 15ml Sunflower Arden odlewka w fiolce 10ml Nina jabłuszko odlewka 5ml odlewka Halle Berry i widze ze szukasz serii The Body shop Tea Tree mam nowiutki preparat na wypryski pełnowymiarowy z tej serii i chetnie go dołoze i jesli Cie interesuje to moge dolozyc nowy zel pod prysznic Kylie Minogue Showtime (chyba 150 lub 200ml nie pamietam) + chetnie jakaś odlewke tez dołoze a moze interesuje CIE odsypka puderku nabłyszczającego- rozświetlającego INGLOT Moge dołozyć odlewke 2ml Escady Desire ME Jak to widzisz???? Jesli nie chcesz oddac obu kosmetykow Jagody Goji to bardziej jestem zainteresowana maseczka A Arden mysle ze wymienie za cos inego ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Kochana moge jeszcze zaproponowac odlewke kasztanka Yves Rocher ??? A wiec na co jestes chetna???I co mozesz dac
|
|
|
|
|
#148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co powiesz na: 10ml Sunflower Arden odlewka w fiolce 10ml Nina jabłuszko odlewka 5ml odlewka Halle Berry żel showtime za krem świąteczny, krem śródziemnomorski i maseczkę do twarzy goji? Chyba, że ten preparat body shop jest fabrycznie zapięczetowany i nadaje się na prezent? To wtedy mogłabym oddać wszystkie 4 rzeczy za 10ml Sunflower Arden odlewka w fiolce 10ml Nina jabłuszko odlewka 5ml odlewka Halle Berry żel showtime preparat TBS ![]() a jak nie pasuje, to proszę o propozycje
|
|
|
|
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
Oki a wiec chce wszystkie 4 rzeczy
Ten preparat jest fabrycznie bez pudełka i folii ale nie był otwierany bo go dostalam z zestawem kosmetykow The Body Shop a ten nie jest mi potrzebny wiec nadaje sie na prezent ![]() A wiec PW??? Mozesz wyslac listem poleconym priorytetowym bo ekonomicznych nie preferuje Moglybysmy wyslac jednoczesnie jutro??? |
|
|
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze te spodnie już są wymienione
Nic innego Ci się nie podoba
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:07.

Podoba mi się parę odlewek

Długość ok. 180cm