![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Dot.: torebki, buty, biżuteria i perfumy - szybko oddam.
niestety sa to klipsy z jakiegos tworzywa pokryte farba? chyba na pewno to nie zloto
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
Mi sie podoba :
. błyszcząca torebka, z materiału z cekinami, na którym jest siateczka ze skórki. mieści a4, da się ją nieco powiększyć, uszkodzenie jest widoczne na zdjęciu, ale w użytkowaniu praktycznie nie do wyłapania i łatwo je naprawić. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
ja mam pierscionek zloty z twojej wish.
---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- a zapomnialam dodac, proba 585 ---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- to co mi sie podobalo masz wymienione.. a moze masz cos z mojej wish? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
Zakorzenienie
|
.czarno-złote klapeczki na szpileczce, stan bdb, założone 2-3 razy na krótko, rozmiar 38
cos u mnie? ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Cytat:
materiał: 92% bawełna, 8% elastan |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
hey! i jak...?
---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- na wymiane mam tylko to, co w watku... jakby co rekaw mierzyłam po wewnetrznej (krótszej stronie)- tak tylko prostuję, zeby nie było pomyłki. Rozumiem, ze mimo to bedzie za krótki? no trudno... pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zadomowienie
|
Hej! Znaząłam przez przypadek w Twoim starym wątku pasek
![]() Jeśli go masz, znalzałabyś coś za niego? Złota raczej nie mam... Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Super ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zadomowienie
|
może coś u mnie za simsy? poza wątkiem mam jeszcze rurki granatowe only i kolczyki z przezroczystych koralików
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Zadomowienie
|
WYGLĄDAJĄ NA ROZSZERZANE ALE TO DLATEGO ŻE ZDJĘCIA ROBIŁAM NA PŁASKO (PATRZ WYMIARY NOGAWEK)
![]() rurki "ONLY" szer w pasie 2 x 36 cm szer w biodrach 2 x 44 cm stan 16 cm szer nogawki na dole 17 cm dł wewnętrzna nogawki 79 cm mam jeszcze jedne, bardziej proste ale solidny jeans ![]() spodnie "DonnAmora" szer w pasie 2 x 37 cm (rozciągają się) szer w biodrach 2 x 45 cm stan 18 cm szer nogawki na dole 18 cm dł wewnętrzna nogawki 82 cm zdjęcia kolczyków mogę przesłać jutro bo nie mam ich w domu |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 |
Wtajemniczenie
|
Dostałam kurteczkę. Jest śliczna
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- Czyli obie strony zadowolone. Uwielbiam takie wymianki ![]()
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
Przekupka: 13 pkt / 93% pozyt.
|
Niestety nic;/ a moze masz poza waskeim jakas sukienke spodenki albo koszulke na lato? bo budy chetnie oddam bo tylko zawadzaja mi w szafie
---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Kurcze nie szukam czegos konkretnego tylko cos co mi wpadnie w oko no i na pewno cos modnego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za Simsy? ;D
![]() |
#145 |
Rozeznanie
|
niestety nic..
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:38.