Wszystko o Avonie - część 8 - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-03, 16:07   #121
zabcia87stw
Raczkowanie

Dot.: Wszystko o Avonie - część 8

Cytat:
Napisane przez panna mrau Pokaż wiadomość
Mogłabym prosić kogoś na wrzucenie na katalogowy formularza zamówień obecnego i trendujących? Bo w strefie lidera znaleźć za nic nie mogę. Albo się sprytnie schowało albo tego tam nie ma po prostu...
Liderzy nie mają niestety dostępu do formularzy... Dziwne
Na twoją prośbę wrzuciłam na katalogowy link do wszystkich 4 formularzy
zabcia87stw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 16:20   #122
Ewlyn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zabcia87stw Pokaż wiadomość
Dziewczyny w K17 wraca na życzenie klientek woda perfumowana Rare Pearls... I bardzo fajnie, tylko....
Ja chciałabym zamówić jej próbki w celu zwiększenia sprzedaży, zaprezentowania zapachu klientkom. Błagam powiedzcie mi czy gdzie kolwiek można kupić próbki Rare Pearls????
Przeszukałam wszystkie formularze zamówień i albo dostałam ponownie nagłego zaćmienia, albo ich tam nie ma. A jeśli nie tam to gdzie?
Przypuszczam, że wejdą zaraz przed obowiązywaniem katalogu 17, czyli na formularzu do 16. Wydaje mi się, że przy nowych perfumach dają próbki o jeden katalog wczesniej
Stary 2009-11-03, 16:27   #123
zabcia87stw
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ewlyn Pokaż wiadomość
Przypuszczam, że wejdą zaraz przed obowiązywaniem katalogu 17, czyli na formularzu do 16. Wydaje mi się, że przy nowych perfumach dają próbki o jeden katalog wczesniej
No wlaśnie przejrzałam formularze aż do Ko1 i niestety nic tam nie ma... Chyba się im zapomniało, że może się przydać...
Stary 2009-11-03, 16:37   #124
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez LadyBird6 Pokaż wiadomość
---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------
Tamta paletka za 5 zł w jakieś tam promocji, którą miałam miała kolorki matowe, ta obecna, która dostałam, a raczej kupiłam w pakiecie nowości ma kolorki błyszczące, iskrzące i są ciemniejsze na oku .
Jeżeli jeszcze masz tamtą ,to kupe te nową , póżniej oddasz na zwrot i przekonasz sie , że te są inne
Porównałam kolory paletki tej za 5,00 zł i tej w katalogu 16. Kolorki się trochę różnią, ciekawa jestem jak jest w realu. Ta w katalogu ma 1 kolor zielonkawy, a ta dawna dwa niebieskie, chyba,że to przekłamanie kolorów w druku. A sekcja internetowa odpisała,że to to samo. Już sama nie wiem jak jest naprawdę.
ankoro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 16:43   #125
jblaszczyk11
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
Wcześniej dziewczyny pisały, że chyba kulka wystarczy.Szkoda,że nie jesteś z Krakowa, bo ja nie potrzebuję USB i moglabym Ci go odstąpić. Dla siebie nie zamawiam.Ale tak normalnie na 1 osobę 2 to raczej nie można. Kiedyś pewnie będą w wysprzedaży to może jak wytrzymasz wtedy dokupisz.
mozna kulke ale nie lagoon tylko te perfumowe czyli np kulka celebre itp

---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ----------

Cytat:
Wcześniej dziewczyny pisały, że chyba kulka wystarczy.Szkoda,że nie jesteś z Krakowa, bo ja nie potrzebuję USB i moglabym Ci go odstąpić. Dla siebie nie zamawiam.Ale tak normalnie na 1 osobę 2 to raczej nie można. Kiedyś pewnie będą w wysprzedaży to może jak wytrzymasz wtedy dokupisz.
Cytat:
Napisane przez katarzyna l. Pokaż wiadomość
a powiedzcie mi czy zapach true glow nightfall jest damski czy męski, bo kupiłam w gorącej piątce i nawet nie wiem.
damski jest sliczny mocny slodki....naprawde fajowy

---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ----------

Cytat:
Napisane przez Suszara Pokaż wiadomość
Ostatnio dziewczyny poruszyły temat formularza zamówień, co w plikach do pobrania jest...

chodzi mi dokładnie o formularz, ten dla trendujących...

Mówiłysmy wtedy o demo, a dziś dopiero przeglądałam te oferty na spokojnie i ott, co jeszcze dojrzałam...

Zestaw biżu za jedyne 315 zł netto a za to aż 11 pozycji...
Nowy podkład ANEW! za 24,90
a tu link, bo wrzuciłam tez na katalogowy
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1257262170

Na pewno damski damski, damski

EDYCJA:
Zegarek Eternal Love - mała zgapka

Koperta prostokątna o wymiarach 1,7 cm na 3,6 cm zdobiona 24 kryształami
CRYSTALLIZED – Swarovski Elements. Tarcza prostokątna o wymiarach 1,4 cm na
1,9 cm, tło białe z czarnym logo i napisem Eternal Love, oraz cztery cyfry 3, 6, 9, 12.
Czas wskazywany za pomocą trzech wskazówek (sekundy, minuty, godziny).
Całkowita długość paska wynosi 40,7 cm. Pasek owija się dwukrotnie wokół
nadgarstka. Długość regulowana wynosi pomiędzy 34,5 cm – 38, 5 cm.
Szerokość paska 1,4 cm
Zapięcie sprzączka
Objęty dwuletnią gwarancją na uszkodzenia powstałe z winy producenta.
Bateria wymienialna.
a moglabym prosic o fotki jak dasz rade z gory dziekuje
jblaszczyk11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 16:44   #126
zabcia87stw
Raczkowanie

Cytat:
Porównałam kolory paletki tej za 5,00 zł i tej w katalogu 16. Kolorki się trochę różnią, ciekawa jestem jak jest w realu. Ta w katalogu ma 1 kolor zielonkawy, a ta dawna dwa niebieskie, chyba,że to przekłamanie kolorów w druku. A sekcja internetowa odpisała,że to to samo. Już sama nie wiem jak jest naprawdę.
To są dwa zupełnie inne odcienie, a raczej zestawy paletek. Teraz w K16 jest Smokey Eyes a wcześniejszy chyba nazywa się Water Colour (tak pisze z tyłu na moich). Tylko kilka prostokącików jest podobnych. Identyczne jest tylko opakowanie
Stary 2009-11-03, 16:49   #127
MagdaP
Zadomowienie

Wzielam w koncu tusz uplifting - nawet jak znajda jeszcze 1 sztuke to bedzie na prezent dla kolezanki, kulkę incadessence (i tak miałam kupić) i mini kremy wyrownujace koloryt
Stary 2009-11-03, 17:03   #128
kajdulka
Raczkowanie

Nie było mnie zalediwe 2 dni, a Wy juz nową część zaczelyscie Kochane, powiedzcie mi, czy jeśli chce zamowic zegarek Eternal Love to wpisuję jego kod z zamówieniem z katalogu 16 czy 17? Jesli w 16, to rozumiem, ze otrzymam go razem z paczką z k.16?
kajdulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 17:10   #129
Ewlyn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zabcia87stw Pokaż wiadomość
No wlaśnie przejrzałam formularze aż do Ko1 i niestety nic tam nie ma... Chyba się im zapomniało, że może się przydać...
Ojjj to dziwne...
Też chciałam kupic próbki, bo tylko słyszę ze zapach cudny i rozchwytywany, a ja go nie znam
Stary 2009-11-03, 17:14   #130
zabcia87stw
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kajdulka Pokaż wiadomość
Nie było mnie zalediwe 2 dni, a Wy juz nową część zaczelyscie Kochane, powiedzcie mi, czy jeśli chce zamowic zegarek Eternal Love to wpisuję jego kod z zamówieniem z katalogu 16 czy 17? Jesli w 16, to rozumiem, ze otrzymam go razem z paczką z k.16?
W katalogu 15 na tej stroni z okładki gdzie jest zegarek pisze wyraźnie:

Pamiętaj: poproś swoją konsultantkę, by dopisała zegarek do twojego zamówienia w kampanii 16.

a pod spodem mniejszymi literami:
Czas realizacji zamówienia: do 6 tygodni.

Czyli zegarek otzrymasz w paczce w przeciągu 2 katalogów... Trochę trzeba poczekać i koniecznie uprzedź o tym klientkę, która chce zegarek, żeby nie było nieporozumień.

---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ----------

Cytat:
Napisane przez Ewlyn Pokaż wiadomość
Ojjj to dziwne...
Też chciałam kupic próbki, bo tylko słyszę ze zapach cudny i rozchwytywany, a ja go nie znam
Zawsze zostaje stare dobre Allegro. A zapach to jedynie z pachnącej strony...
Stary 2009-11-03, 17:24   #131
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisałam do firmy, bo pisałyście,że ta paletka 8 cieni jest nowa, a mnie się wydawało,że ta jedna już była za 5,00 zł i oto odpowiedź :

W odpowiedzi na zapytanie pragniemy potwierdzić, że dostępna w katalogu 16/2009 paletka do cieni była dostępna w ofercie katalogowej w katalogach wiosenny. Zachęcamy do złożenia zamówienia.

No i ja miałam rację.
chyba jak zwykle dostałaś mało kompetentną odpowiedź, dziś oglądałam te cienie w COK i są zupełnie inne, dla mnie o niebo ładniejsze, kolorki intensywne, ładnie się mienią, i nawet kolorystyka jakaś taka sensowniejsza

wracając do tych kurierów, to się dziś troszkę wystraszyłam, bo nie było nikogo w domu kiedy zazwyczaj paczka przychodziła, a po tych historiach to się włos na głowie jeży..no i był kurier i zostawił paczkę u sasiadów, ale nie dzwonił do mnie tylko zostawił w skrzynce avizo, jak poszłam do sąsiadów to nikogo u nich nie było ale na szczęście przed chwilą udało mi się ich zastać

odwiedziłam dziś COK po zaległe minikatalogi (wcześniej nie mieli) i miałam trochę więcej czasu to pobuszowałam sobie w nowościach a oto moje spostrzeżenia :
-torebki na prezenty wyglądają ładnie i estetycznie
-bombki są śliczne i kurcze nie wiem na które się zdecydować, te "kryształowe" (kryształowy plastik hehe) sąbardzo ładne, dość duże na całej długości dłoni mi leżały, dają faktycznie złudzenie kryształu, te bombkowe też bardzo ładne ale to już taka bardziej typowa bombka "dmuchana" ta z brokatem pięknie iskrzy ech już je widzę na mojej choince
-pomarańczowa kosmetyczka z zestawów solutions jest strasznie śmieszna taka trochę dyniowata fajna bo taka inna
-tusz stylizujący końcówki rzęs, te nowe odcienie mają inną konsystencję, nie jest to żel z brokatem a raczej jednolity lekko perłowy tusz, a "szczoteczka" taka sama jak w tych starych, wydaje mi się, że z taką formułą może dawać lepszy efekt niż poprzednio
-różane płatki do kapieli, chyba identyczne jak w zeszłym roku, malutkie ale urocze
-masło do ciała MM świetny ten słoiczek, dla samego słoiczka warto taki buzerancki masło ma dość kremową konsystencję, ale jak dla mnie nie jest takie "twarde" jak to masełko po opalaniu, zapach typowy dla tej serii ale delikatniejszy i nie czuć go bardzo po wsmarowaniu
-biżuteria Diamondesque, wszystko piękne, niesamowicie się mieni w odpowiednim świetle, zwłaszcza kolczyki przypadły mi do gusty, sprawiaja wrażenie luksusowych, natomiast pierścionek z tego kompletu jest dla mnie okropnie tandetny, wygląda jak odpustowe szkiełko, taka jest moja opinia, ale wiem, że może się on podobać, nie fajnie jest rozwiązana również sprawa jego regulacji, no ale mogę się mylić, kamyk w pierścionku jest mało oszlifowany i nie odbija refleksów tak ładnie jak pozostałe elementy z kompletu
-bizuteria Krissy ładna, delikatna, kamyczki tez ładnie połyskują, przy kolczykach ta dolna łeska jest ruchoma więc na uchu będzie ładnie "dyndać"
-biżu Marika dla mnie totalnie beznadziejna, w wersji miedzianej błyszczą tylko czerwone kamyczki i to tak nienajlepiej, reszta wygląda na zrysowane do matu..
-kolczyki świąteczne też takie jakieś odpustowe dla mnie
-zegarek Federica, ojjj porażka totalna, dla mnie bardziej tandetnego zegarka w Avonie nie było, wygląda jak zegarek babciny, jakaś ta koperta porysowana, jakby matowa, pasektaki nijaki, jak pcv
-bizuteria Livia, bardzo ładna ale obawiam się, że z pierścionkiem będzie to samo co z zeszłoroczną biżuterią Paige.. tzn na moje oko będzie się wycierał
-biżuteria Firella, taka prosta, klasyczna bym powiedziała, czuć wagę tej zawieszki, kolczyki natomiast mniej mi się podobają, za małe jak dla mnie
-torba Yoko, kurcze ona chyba jest ciemnogranatowa tak mi się przynajmniej widziało w tamtym świetle
-seria naturals Miód i Olejek migdałowy pachnie fajnie nie tak intensywnie, patrzyłam tylko na krem do twarzy i ma lekką konsystencję, szybko się wchłania i pozostawia lekki zapach na skórze, bardzo przyjemny, nie taki duszący jak w katalogu
-supertrwały cień w sztyfcie edycja specjalna, kolor niebieski i ten jaśniutki beżowy oglądałam i wyglądają jak w katalogu, dość trudno je rozprowadzić na skórze, więc spróbowałam tylko Ice i ma ładne mieniące się iskierki
-Uniwersalna kredka do makijażu oglądałam Sheer delight, dość jasna ładne błyszczące drobinki, ale dość twarda, konsystencja praktycznie taka jak tych cieni w sztyfcie, nie wyobrażam sobie malować nią ust...
-Naszyjnik Aurora no cóż... kilka "nadmuchanych" kulek na żyłce, nioc ciekawego
-supershock tygrysek bardzo fajnie wygląda w noweh "skórze"

uffff ale się rozpisałam
ashiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 17:25   #132
myszka1706
Zakorzenienie

GG do myszka1706

pan kurier przyznał się, że paczkę zostawił na schodach przy ławeczce -teraz przed chwilą jeszcze dzwonił zapytać czy może jednak się znalazła, bo szefowa mu powiedziała że będzie musiał za nią zapłacić...
mógł myśleć co robi!
myszka1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 17:50   #133
83evelinka
Zadomowienie

Ashiva bardzoooo ślicznie dziękuję za opisy! bardzo mi tym pomogłaś!
Stary 2009-11-03, 17:55   #134
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez ashiva Pokaż wiadomość
chyba jak zwykle dostałaś mało kompetentną odpowiedź, dziś oglądałam te cienie w COK i są zupełnie inne, dla mnie o niebo ładniejsze, kolorki intensywne, ładnie się mienią, i nawet kolorystyka jakaś taka sensowniejsza

wracając do tych kurierów, to się dziś troszkę wystraszyłam, bo nie było nikogo w domu kiedy zazwyczaj paczka przychodziła, a po tych historiach to się włos na głowie jeży..no i był kurier i zostawił paczkę u sasiadów, ale nie dzwonił do mnie tylko zostawił w skrzynce avizo, jak poszłam do sąsiadów to nikogo u nich nie było ale na szczęście przed chwilą udało mi się ich zastać

odwiedziłam dziś COK po zaległe minikatalogi (wcześniej nie mieli) i miałam trochę więcej czasu to pobuszowałam sobie w nowościach a oto moje spostrzeżenia :
-torebki na prezenty wyglądają ładnie i estetycznie
-bombki są śliczne i kurcze nie wiem na które się zdecydować, te "kryształowe" (kryształowy plastik hehe) sąbardzo ładne, dość duże na całej długości dłoni mi leżały, dają faktycznie złudzenie kryształu, te bombkowe też bardzo ładne ale to już taka bardziej typowa bombka "dmuchana" ta z brokatem pięknie iskrzy ech już je widzę na mojej choince
-pomarańczowa kosmetyczka z zestawów solutions jest strasznie śmieszna taka trochę dyniowata fajna bo taka inna
-tusz stylizujący końcówki rzęs, te nowe odcienie mają inną konsystencję, nie jest to żel z brokatem a raczej jednolity lekko perłowy tusz, a "szczoteczka" taka sama jak w tych starych, wydaje mi się, że z taką formułą może dawać lepszy efekt niż poprzednio
-różane płatki do kapieli, chyba identyczne jak w zeszłym roku, malutkie ale urocze
-masło do ciała MM świetny ten słoiczek, dla samego słoiczka warto taki buzerancki masło ma dość kremową konsystencję, ale jak dla mnie nie jest takie "twarde" jak to masełko po opalaniu, zapach typowy dla tej serii ale delikatniejszy i nie czuć go bardzo po wsmarowaniu
-biżuteria Diamondesque, wszystko piękne, niesamowicie się mieni w odpowiednim świetle, zwłaszcza kolczyki przypadły mi do gusty, sprawiaja wrażenie luksusowych, natomiast pierścionek z tego kompletu jest dla mnie okropnie tandetny, wygląda jak odpustowe szkiełko, taka jest moja opinia, ale wiem, że może się on podobać, nie fajnie jest rozwiązana również sprawa jego regulacji, no ale mogę się mylić, kamyk w pierścionku jest mało oszlifowany i nie odbija refleksów tak ładnie jak pozostałe elementy z kompletu
-bizuteria Krissy ładna, delikatna, kamyczki tez ładnie połyskują, przy kolczykach ta dolna łeska jest ruchoma więc na uchu będzie ładnie "dyndać"
-biżu Marika dla mnie totalnie beznadziejna, w wersji miedzianej błyszczą tylko czerwone kamyczki i to tak nienajlepiej, reszta wygląda na zrysowane do matu..
-kolczyki świąteczne też takie jakieś odpustowe dla mnie
-zegarek Federica, ojjj porażka totalna, dla mnie bardziej tandetnego zegarka w Avonie nie było, wygląda jak zegarek babciny, jakaś ta koperta porysowana, jakby matowa, pasektaki nijaki, jak pcv
-bizuteria Livia, bardzo ładna ale obawiam się, że z pierścionkiem będzie to samo co z zeszłoroczną biżuterią Paige.. tzn na moje oko będzie się wycierał
-biżuteria Firella, taka prosta, klasyczna bym powiedziała, czuć wagę tej zawieszki, kolczyki natomiast mniej mi się podobają, za małe jak dla mnie
-torba Yoko, kurcze ona chyba jest ciemnogranatowa tak mi się przynajmniej widziało w tamtym świetle
-seria naturals Miód i Olejek migdałowy pachnie fajnie nie tak intensywnie, patrzyłam tylko na krem do twarzy i ma lekką konsystencję, szybko się wchłania i pozostawia lekki zapach na skórze, bardzo przyjemny, nie taki duszący jak w katalogu
-supertrwały cień w sztyfcie edycja specjalna, kolor niebieski i ten jaśniutki beżowy oglądałam i wyglądają jak w katalogu, dość trudno je rozprowadzić na skórze, więc spróbowałam tylko Ice i ma ładne mieniące się iskierki
-Uniwersalna kredka do makijażu oglądałam Sheer delight, dość jasna ładne błyszczące drobinki, ale dość twarda, konsystencja praktycznie taka jak tych cieni w sztyfcie, nie wyobrażam sobie malować nią ust...
-Naszyjnik Aurora no cóż... kilka "nadmuchanych" kulek na żyłce, nioc ciekawego
-supershock tygrysek bardzo fajnie wygląda w noweh "skórze"

uffff ale się rozpisałam

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 18:02   #135
milenka27
Raczkowanie

Ashiva a mogłabyś napisać coś wiecej na temat torebkiYoko???
milenka27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 18:19   #136
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 83evelinka Pokaż wiadomość
Ashiva bardzoooo ślicznie dziękuję za opisy! bardzo mi tym pomogłaś!
nie ma za co, cieszę się bardzo, że pomogłam

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez milenka27 Pokaż wiadomość
Ashiva a mogłabyś napisać coś wiecej na temat torebkiYoko???
jest błyszcząca, faktycznie jakby krokodyla skóra, nie zakładałam jej niestety na ramię bo była jakoś tak zaczepiona, że wolałam z nią nie walczyć , wydaje się być ładnie odszyta, zapinana na suwak, w środku kieszonka na zamek i na komórkę, z tym kolorem to nie mam pewności, wydawało mi się, że to bardzo ciemny granat albo czarny z poświatą granatu, ale było już popołudniu i światło sztuczne więc mogłam mieć oczopląs , na oko wejdzie do niej A4 (choć głowy nie dam) chociaż może być problem z wepchaniem do środka bo "wejście" dość wąskie, przynajmniej takie odniosłam wrażenie

edit: teraz dojrzałam w katalogu, że ma kolor kobaltowy czyli jednak z moimi oczami wszystko ok

Edytowane przez ashiva
Czas edycji: 2009-11-03 o 18:21
Stary 2009-11-03, 18:26   #137
czwartek
Raczkowanie

ufff dwa dni mnie nie było a tu tyyyle do czytania

pytałam w cz. 7 wątku o zestaw złotych pędzelków do makijażu i bardzo dziękuję za wszystkie wypowiedzi teraz je na pewno zamówię, choć biorąc pod uwagę że takie super a tylko do wyczerpania zapasów to dla mnie akurat zabraknie

i już sama nie wiem czy zamawiać paletkę z cieniami czy nie. na początku się napaliłam, ale jak mają być blade... hmm..

Ashiva dzięki za opinie o zegarku Federica

edit nr 2: Suszara dzięki za zdjęcia pędzelków na katalogowym

i kolejna edycja (przepraszam dziewczyny że tak nieporadnie ale ja się dopiero uczę jak to wszystko obsługiwać): jak prezentuje się zegarek Brenda? bo klientka chce taki zwykły na pasku, a Brenda jest w netto 16

Edytowane przez czwartek
Czas edycji: 2009-11-03 o 18:44
czwartek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 18:55   #138
elazf
Przyczajenie

Hej dziewczyny czytam wasze wypowiedzi od 3 wątku w końcu zdecydowałam się napisać.Czy przyjmiecie może mnie do waszego grona ?? .Konsultantką Avon jestem już od pół roku ale mam straszne problemy z liderką sprzedaży nikt mi nie chce pomóc a obiecywali że będe miała pomoc na każdym kroku a tu nic Mam do was 3 pytania
1.Czy katalog 16 jest lepszy od 17???
2.Jakie żele senses pachną najładniej???
3.Jak wam idą zamówienia z katalogu 15
pozdrawiam

Elżbieta
elazf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 18:58   #139
andziat
Zakorzenienie

dzięki Ashiva za informacje z pobytu w COKu, troszkę mnie ubiegłaś, ale może druga opinia też Wam się przyda

1. w brakach miałam tusz unoszący rzęsy black i dziewczyny pisały jeszcze o tym zestawie do manicuru, jeśli komuś potrzebne są te rzeczy to są w COKU na Jerozolimskich w dużych ilościach podobnie jest z kolczykami Josephine też są.

2. powyżej opisany zestaw do manicuru ma bardzo porządne opakowanie aż byłam zdziwiona

3. jeszcze raz obejrzałam sypkie cienie połyskujące z color trend i jednak ten niebieski jest bardzo ładny, jaśniutki z dużą ilością połyskujących drobinek, taki troszkę jak dla mnie kolor lodowy, nie wiem czy wiecie o co mi chodzi, złoty jest po prostu złoty prawie nie widać koloru a szary jak dla mnie za ciemny ale każdy z nich pięknie lśni, jednym słowem zwracam honor

4. ozdoby choinkowe - potwierdzam to co napisała ashiva - bardzo urocze, brązowe typowe bombki a te akrylowe (kryształowe) faktycznie dosyć długie, chyba kupię.

5. torebki na upominki - ładne i faktycznie eleganckie.

6. paletka 8 cieni do powiek - widziałam tylko neutral tones i jest super - odcienie brązu i beżu nawet chyba w tym ostatnim kolorze delikatnie wpadają w róż, lśniące, wyglądają ślicznie

7. biżuteria Ivetta szczerze spodziewałam się czegoś lepszego, perełki ładne ale nie wiem dla mnie to srebro avonowe jakieś takie za jasne i dlatego dla mnie robi wrażenie odpustowego.

8. złociście połyskujący cień do powiek classic fit - zachwyciłam się, mocny odcień takiego granatu połączonego z niebieskim, myślałam, że będzie blady ale jest dosyć mocnym - znając siebie pewnie kupię

9. jeśli chodzi o róż marmurkowy - to nie zmieniam zdania, myślałam, że tamten egzemplarz był taki sobie ale jednak nie, praktycznie sam blady róż z niewielkimi cieniutki niteczkami jakby odcienia brązu - beznadzieja.

10. płatki różane - popieram ashivę, malutkie ale urocze.

11. zestaw świeczek i kadzidełek - taki porządny, ceramiczna podstawka i świeczki też, bardzo ładnie to wygląda, super na prezent.

12. masło do ciała - jak u ashivy, można kupić dla samego opakowania jest białe a ja nie wiem czemu ale spodziewałam się odcienia delikatnie szarego, chyba przez te opakowania kremu do rąk

13. biżuteria Miralda - bransoletka jak dla mnie za duża, tak jak zegarek sicilly był idealny to ona jest wielka, ogromna, prawie mogłam ją przecisnąć przez dłoń, jest ona "otwierana" w taki sposób - jak widzicie z obu stron te przerwy na bransoletce to jak się je rozciągnie to pojawia się biała rozciągliwa żyłka, tak trochę nie pasuje do niej, szkoda bo ogólnie bransoletka wygląda bardzo ładnie pierścionek Miralda - lekki, taki jakby pusty w środku, oczko tandetne jakby plastikowe, ale to moje zdanie, jeśli chodzi o ten niby regulowany rozmiar to ja nie miałam pojęcia jak to działa, nawet podeszła jakaś pani i tez próbowała ale jej się nie udało, szczerze mówiąc to chyba jakaś pomyłka.

14. biżuteria Diamondesque - przepiękna, cena robi swoje, bardzo elegancka, porządna i pieknie się błyszczy, na łańcuszku te trzy elementy są ruchome (nie takie sztywne), sam łańcuszek taki w kostkę, bardzo ładny i porządny, kolczyki delikatne, małe, cudne - szczerze polecam i zastanowię się nad kupnem naszyjnika bo kolczyki na pewno kupię

15. biżuteria Krissy - ładna, delikatna, ładnie się błyszczy, elementy wisiorka i kolczyków są ruchome, więc będą się kołysać.

16. biżuteria Marie-Lise srebrna - no nie wiem co oni mają z tym kolorem srebra, dla mnie odpustowe, tak jak złota jest śliczna tak srebrna to jak dla mnie badziewna.

17. biżuteria Marika - wybaczcie ale dla mnie to jakaś pomyłka, nie wiem jak oni mogli coś tak tandetnego zrobić, ten kolor niby miedziany to tragedia, elementy są sztywne nie tak jak w przypadku Krissy ruchome, naprawdę szkoda kasy dziewczyny, nie kupujcie.

18. kolczyki świąteczne - cóż można oczekiwać za taką cenę, jakbym miała małą córkę to może bym jej kupiła żeby było śmiesznie na święta, ale tak to taka trochę tandeta.

19. zegarek Federica - no spodziewałam się trochę większej tej koperty, ale ona jest taka malutka, że aż to dziwnie wygląda, w katalogu wygląda o niebo lepiej, ogólnie straszny. Żałuję że nie było zegarka Vivianne bo byłam go bardzo ciekawa

20. biżuteria Livia - nie zachwycająca, ale ładna, porządna, bardzo jasne srebro połączone z czarnym, elementy srebrne ładnie się błyszczą.

21. torba Yoko - przepiękna, przecudna, prześliczna, będzie moja, kolor w katalogu wygląda na czarny, napisali, że jest kobaltowy i faktycznie jest taki kobaltowy, ciemno-grafitowy z odcieniem pięknego granatu, lśni bo taka jakby trochę lakierowana jest i ma efekt krokodylej skóry jak to napisali w katalogu, na prawdę jest boska, polecam, ma krótką rączkę więc jest do noszenia w ręku, jest porządna i bardzo elegancka. Zapinana na suwak, wydaje się porządny. Spora, A4 na pewno się zmieści w środku, nie wiem jak z włożeniem do środka bo "otwór" jakiś taki chyba mały, nie wiem co ty o tym sądzisz ashiva ?? Nie mogłam jej przymierzyć, bo miała nawpychanych jakiś kamieni chyba bo nie można było jej za bardzo podnieść

22. płyn do kąpieli sweet candy - sssssssssssstrasznie słodki, mdły, chyba jakbym go wlała do wanny to bym się udusiła, lubię słodkie zapachy ale ten to już przesada

23. bransoletki Rita - leciutkie, perełkowe, delikatne, nawet ładne.

24. biżuteria Aurora - no ta żyłka, to chyba lekka przesada, perełki raczej kojarzą mi się z klasyką i elegancją a ta żyłka wszystko psuje i tak jak napisała ashiva duże nadmuchane kulki, jak dla mnie tandeta.

25. mineralny olejek do ciała w żelu "Złocisty blask" - ma bardzo lekką konsystencję, ładnie delikatnie pachnie, zapach nie jest duszący, pozostawia na ciele delikatną poświatę a w świetle ładnie się mieni.

26. tusz super shock edycja specjalna - masz rację ashiva - ładnie się prezentuje w nowej skórze.

i to tyle co widziałam, szkoda, że nie było tych rzeczy dla dzieci z mini katalogu, bo chciałam kupić dla bratanicy
może i moje opinie też wam się przydadzą, zawsze to jak dwa zdania to lepiej

Edytowane przez andziat
Czas edycji: 2009-11-03 o 19:06
andziat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 19:17   #140
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez elazf Pokaż wiadomość
mnie do waszego grona ?? .Konsultantką Avon jestem już od pół roku ale mam straszne problemy z liderką sprzedaży nikt mi nie chce pomóc a obiecywali że będe miała pomoc na każdym kroku a tu nic Mam do was 3 pytania
1.Czy katalog 16 jest lepszy od 17???
2.Jakie żele senses pachną najładniej???
3.Jak wam idą zamówienia z katalogu 15
hehe witamykazda nowa dziewczyna jest na wagę złota
1.kazdy jest dobry.
2.mistiqe przynajmniej u mnie.
3.my juz konczymy ten katalog a zamowienia idą super
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 19:18   #141
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez andziat Pokaż wiadomość
i to tyle co widziałam, szkoda, że nie było tych rzeczy dla dzieci z mini katalogu, bo chciałam kupić dla bratanicy
a właśnie! oglądałam i zapomniałam czapka szalik i rękawiczki, urocze, ładnie wykonane, miękkie, ale jak dla mnie ta cena jest masakrycznie przesadzona... był jeszcze naszyjnik ale szczerze mówiąc takie nic.. zawieszka malutka, pudełeczko śmieszne, takie jakby korona, nie warte takich pieniędzy jak dla mnie..
Stary 2009-11-03, 19:19   #142
83evelinka
Zadomowienie

Andziat Tobie również wielkie dzięki
Stary 2009-11-03, 19:24   #143
Ewlyn
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny za te relacje Każda jedna jest pomocna przecież.
Tylko, że kusicie strasznie jak coś ładne

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-03, 19:26   #144
83evelinka
Zadomowienie

Ashiva,Andziat a może wąchałyście w Cok-u nowy zapach Abshynent dla mężczyzn?zapomn iałam zamówić próbki tego zapachu,a perfumowana strona katalogu to dla mnie za mało... jak wrażenia?
Stary 2009-11-03, 19:31   #145
zabcia87stw
Raczkowanie

Kurteczka... to i ja musze iść do COKu. Powąchać podotykać! Nie moge się doczekać!
Tylko u mnie w Lublinie to bieda... eh
Raz byłam na Jerozolimskich w wakacje, to mało oczopląsu nie dostałam, nie wiedziałam gdzie biec
Stary 2009-11-03, 19:32   #146
ankoro
Wtajemniczenie

Był w brakach tusz unoszący rzęsy, dzisiaj dostałam odpowiedź na pytanie czy jeszcze będzie dostępny:

Szanowna Konsultantko,

W odpowiedzi na zapytanie informujemy, że produkcja Tuszu unoszącego rzęsy zostanie wznowiona w listopadzie bierzącego roku. Zachęcamy do zakupu tuszu w katalogu 16/2009.

Z pozdrowieniami,.........

Zwracam uwagę na błąd ortograficzny. Mnie on razi. Listopad już mamy czyli dalej nic nie wiadomo, ale na podbijanie uważajcie.
ankoro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 19:33   #147
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Ashiva,Andziat a może wąchałyście w Cok-u nowy zapach Abshynent dla mężczyzn?zapomn iałam zamówić próbki tego zapachu,a perfumowana strona katalogu to dla mnie za mało... jak wrażenia?
ja wąchałam juz jakiś czas temu i strasznie mi się podoba ten zapach, ale chyba nie umiem go opisać dokładnie.. dla mojego nosa jest słodko-ostry, tak jakby wyczuwalna była i delikatna słodycz i jakieś mocniejsze przyprawy, według mnie świetny zapach ale zapachy to jednak kwestia bardzo indywidualna
Stary 2009-11-03, 19:44   #148
83evelinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ashiva Pokaż wiadomość
ja wąchałam juz jakiś czas temu i strasznie mi się podoba ten zapach, ale chyba nie umiem go opisać dokładnie.. dla mojego nosa jest słodko-ostry, tak jakby wyczuwalna była i delikatna słodycz i jakieś mocniejsze przyprawy, według mnie świetny zapach ale zapachy to jednak kwestia bardzo indywidualna
Dzięki za odpowiedź! muszę jeszcze dorwać próbkę tego zapachu,jak będzie ładny to napewno kupię te perfume dla mojego kochanego mężusia. Jego avonowskie ulubione zapachy to TTA (męska wersja), speed, BST, Jet H, Interact,może i ta nowość przypadnie mu do gustu.
Stary 2009-11-03, 19:47   #149
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzięki za odpowiedź! muszę jeszcze dorwać próbkę tego zapachu,jak będzie ładny to napewno kupię te perfume dla mojego kochanego mężusia. Jego avonowskie ulubione zapachy to TTA (męska wersja), speed, BST, Jet H, Interact,może i ta nowość przypadnie mu do gustu.
dla mnie ta woda to jest powiedzmy mieszanka TTA i Midnight, może akurat mu się spodoba, mojemu TŻ się podoba a też lubi TTA i BST
Stary 2009-11-03, 19:48   #150
83evelinka
Zadomowienie

Szkoda , że ja mam daleko do COK-u... Najbliżej Białystok,ale tam nie bywam często...
Pewnie z dobre 3 godziny bym tam spędziła wsród kosmetyków
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości