Październikowe PM :) - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-12, 19:49   #121
mado2304
Przyczajenie

Dot.: Październikowe PM

Hej Dziewczyny!!
Właśnie odkryłam "nasz" wątek. Proszę mnie dopisać do 10.10.2009!!
pozdrawiam
mado2304 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 19:54   #122
judith8
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mado2304 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny!!

Właśnie odkryłam "nasz" wątek. Proszę mnie dopisać do 10.10.2009!!
pozdrawiam
wedle zyczenia dopisana, witamy

hej dziewczyny rozumiem ze zdajecie sobie sprawe ze jak juz bedzie pazdziernik to po kolei bedziecie zdawac relacje z najpiekniejszego dnia w waszym zyciu, wszystko i co do szczegolu
Stary 2009-05-12, 19:57   #123
BEAMI
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez judith8 Pokaż wiadomość
wedle zyczenia dopisana, witamy

hej dziewczyny rozumiem ze zdajecie sobie sprawe ze jak juz bedzie pazdziernik to po kolei bedziecie zdawac relacje z najpiekniejszego dnia w waszym zyciu, wszystko i co do szczegolu
Ja to już bym chciała, nie moge sie doczekac tego dnia. Jeszcze przygotowań troszki zostało. Nam z 10 października zostały 4 miesiące i 28 dni, pewnie nam wszytkim szybciutko zleci.
Stary 2009-05-12, 20:03   #124
judith8
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez BEAMI Pokaż wiadomość
Ja to już bym chciała, nie moge sie doczekac tego dnia. Jeszcze przygotowań troszki zostało. Nam z 10 października zostały 4 miesiące i 28 dni, pewnie nam wszytkim szybciutko zleci.
dobra jestes ze liczysz, naprawde jestem pelna podziwu

zaczynam patrzec na fryzury z dlugich wlosow i zazdroszcze, zastanawiam sie czy nie zapuszczac, ale z drugiej strony to wiem ze lepiej mi w troche krotszych niz na sesji, to sobie problem znalazlam, znowu bede z miesiac nad tym myslec chyba sie umowie w poznaniu do mojej fryzjerki, i zapytam czy przyjedzie mnie uczesac w dniu slubu a jak nie to zostaje mi szukac kogos w mogilnie; mysle ze chyba nie beda miec problemu z ulozeniem moich aby sie ladnie trzymaly i nie oklaply ale zeby to nie byl kask

wogole czy wy juz wybralyscie bukiety??? jezeli cos macie to wklejajcie zdjecia
Stary 2009-05-12, 20:30   #125
BEAMI
Raczkowanie

Mnie sie podoba taki bukiecik z róż ale nie mam większego zdięcia i wklejm jeszcze jeden nad którym zaczełam sie zastanawiac.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Bez☠tytułu.jpg (18,3 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bukiety20.jpg (31,8 KB, 16 załadowań)
Stary 2009-05-12, 20:58   #126
judith8
Rozeznanie

Cytat:
Mnie sie podoba taki bukiecik z róż ale nie mam większego zdięcia i wklejm jeszcze jeden nad którym zaczełam sie zastanawiac.
jak nie przemawiaja do mnie zwisy to ten bialy podoba mi sie
mam kilka bukietow gdzie sa roze i eustomy i inne kwiaty moze cos Ci sie jeszcze spodoba
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2kddefebdd34.jpg (20,8 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20063.jpg (20,7 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 92017ae7b7222b1f.jpg (36,5 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg b4.jpg (60,3 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Bouquets.jpg (69,8 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bukiet7.jpg (54,2 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg forma3.jpg (34,1 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_6076%20copy.jpg (30,9 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wedbqstyle3.jpg (30,9 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg WhiteBouquets.jpg (61,7 KB, 11 załadowań)

Edytowane przez judith8
Czas edycji: 2009-05-12 o 20:59
judith8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 21:06   #127
BEAMI
Raczkowanie

Cytat:
jak nie przemawiaja do mnie zwisy to ten bialy podoba mi sie
mam kilka bukietow gdzie sa roze i eustomy i inne kwiaty moze cos Ci sie jeszcze spodoba
Dziękuje Skopiowałam sobie kilka, ja chce skromny i chyba ecru
A ty masz juz swój typ bukieciku

---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ----------

Ja tez niechce tylko chciałm kwiatki pokazac. A ten pierwszy z rózyczek to chciałm w koloze ecru i troszki mniej różyczek

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-05-12, 21:10   #128
mysia7a
Raczkowanie

Cytat:
O rany a ja ostatnio patrzyłam i było ponad 5 miesięcy....a pamiętam, jak to w styczniu byliśmy u ksiedza zaklepać termin... jak to szybko zleciało

Co do bukietów to ja nie mam zielonego pojęcia jaki chcę, tak myślę, że zdam się na Tżeta Niech wykaże się inwencją twórczą
mysia7a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 21:12   #129
judith8
Rozeznanie

Cytat:
Dziękuje Skopiowałam sobie kilka, ja chce skromny i chyba ecru
A ty masz juz swój typ bukieciku
mialam opcje z tym niebieskim ale po wizycie w salonie gdzie juz maja moja sukienke w moim rozmiarze stwierdzam ze jest zbyt hmmm swojski , a suknia czego moze nie widac jest strojna i chyba pojde w strone bukietu na drugim zdjeciu, tylko w innym kolorze, moze fiolety pastele, zeby bylo prosciej i bardziej klasycznie

uciekam bo moje koty sie zbuntowaly i nie moge pisac, trudno jest z kotem na klawiaturze, drugim prawie na ramieniu a reszta patrzy gdzie jeszcze wolne miejsce
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg najbardziej interesujaca mnie forma i kolor.jpg (50,9 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg forma3.jpg (34,1 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg forma4.jpg (21,1 KB, 20 załadowań)

Edytowane przez judith8
Czas edycji: 2009-05-12 o 21:14
judith8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 21:17   #130
BEAMI
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mysia7a Pokaż wiadomość
O rany a ja ostatnio patrzyłam i było ponad 5 miesięcy....a pamiętam, jak to w styczniu byliśmy u ksiedza zaklepać termin... jak to szybko zleciało

Co do bukietów to ja nie mam zielonego pojęcia jaki chcę, tak myślę, że zdam się na Tżeta Niech wykaże się inwencją twórczą
Jak ja bym liczyła na mojego TZ to bym nie miała bukietu. Czekam az sporzadzi liste gosci i bedziemy mogli zamówic zaproszenia i sie doczekac nie moge. A wy macie juz wybrane zaproszenia?

---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ----------

Cytat:
mialam opcje z tym niebieskim ale po wizycie w salonie gdzie juz maja moja sukienke w moim rozmiarze stwierdzam ze jest zbyt hmmm swojski , a suknia czego moze nie widac jest strojna i chyba pojde w strone bukietu na drugim zdjeciu, tylko w innym kolorze, moze fiolety pastele, zeby bylo prosciej i bardziej klasycznie

uciekam bo moje koty sie zbuntowaly i nie moge pisac, trudno jest z kotem na klawiaturze, drugim prawie na ramieniu a reszta patrzy gdzie jeszcze wolne miejsce
Ładniutki ten bukiecik, a co do sukni to widac ze stroja i powtórze sie ale jest śliczna. Mnie sie marzył fioletowy z tulipanów ale nietety o tulipanach moge zapomniec i nie wiem czy fioletowy by pasował do moje suknia lub o pomarańczowym
Stary 2009-05-12, 21:24   #131
mysia7a
Raczkowanie

Ja robie sama, mam kilka takich próbnych zrobionych wzorów. Gości mamy bardzo mało, więc nie ma co się śpieszyć... zaraz po obronie się za nie wezmę i tak w dwa dni się zrobi...

Mojego Tż ciężko było uprosić aby spotkał się z fotografem, kilkadziesiąt razy przekładał spotkanie ale wczoraj przydusiłam i kolejny krok na przód...
Fajny ten fioletowy bukiecik
mysia7a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 22:19   #132
BEAMI
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mysia7a Pokaż wiadomość
Ja robie sama, mam kilka takich próbnych zrobionych wzorów. Gości mamy bardzo mało, więc nie ma co się śpieszyć... zaraz po obronie się za nie wezmę i tak w dwa dni się zrobi...

Mojego Tż ciężko było uprosić aby spotkał się z fotografem, kilkadziesiąt razy przekładał spotkanie ale wczoraj przydusiłam i kolejny krok na przód...
Fajny ten fioletowy bukiecik
Super, ze fotograf już załatwiony
Stary 2009-05-12, 22:44   #133
agulack
Raczkowanie

Cytat:
super witamy, zaraz cie dopisze
Dziękuje bardzo
Jak już pisałam na razie posiedzę sobie cichutko i poczytam.
Patrząc jak szybko wątek się rozkręca tak sobie myślę ze za rok to ja będę ekspertem od październikowych ślubów
Także piszcie a ja będę zbierać informacje i później służyć radą wszystkim PM 2010

Edytowane przez agulack
Czas edycji: 2009-05-12 o 22:46
agulack jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 22:49   #134
BEAMI
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agulack Pokaż wiadomość
Dziękuje bardzo
Jak już pisałam na razie posiedzę sobie cichutko i poczytam.
Patrząc jak szybko wątek się rozkręca tak sobie myślę ze za rok to ja będę ekspertem od październikowych ślubów
Także piszcie a ja będę zbierać informacje i później służyć radą wszystkim PM 2010
Zobaczysz szybciutko ci zleci
Stary 2009-05-13, 08:51   #135
hipka80
Raczkowanie

Moje drogie ekspertki, pomóżcie mi
dzisiaj chce zamawiać zaproszenia i mam zgryz....mamy 2 pary przyjaciół, które w tej chwili są narzeczeństwem (oba śluby w sierpniu) i teraz zastanawiam sie czy pisać imię i nazwisko panieńskie dziewczyny na zaproszeniu - bo w dniu rozdawania zaproszeń bedzie panienką, czy już z nazwizkiem męża? chyba z panieńskim co???

a co do bukiecików moje drogie, to ja myślę o czymś w tym stylu -
http://www.wedding.w8w.pl/KWIATY/Buk...-Cristina.html

tylko koniecznie różowe kalie;-))tak sobie wymyśliłam, coby za biało nie było
Stary 2009-05-13, 08:56   #136
BEAMI
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez hipka80 Pokaż wiadomość
dzisiaj chce zamawiać zaproszenia i mam zgryz....mamy 2 pary przyjaciół, które w tej chwili są narzeczeństwem (oba śluby w sierpniu) i teraz zastanawiam sie czy pisać imię i nazwisko panieńskie dziewczyny na zaproszeniu - bo w dniu rozdawania zaproszeń bedzie panienką, czy już z nazwizkiem męża? chyba z panieńskim co???

Jeżeli bedziesz ją zapraszac jako panienke, to bym wpisała panieńskie nazwisko. Ja bym tak zrobiła i sama ma taki przypadek i tak bede robic.
Bukiecik ładny i jak nadasz mu jakiegos innego akcentu kolorystycznego, jak piszesz rózowgo to bedzie bardzo ładny.

Ja nadal szukam mojego bukieciku
Stary 2009-05-13, 08:56   #137
judith8
Rozeznanie

Cytat:

my mamy to samo, zapraszamy pare, ktora bierze slub we wrzesniu i na naszym beda juz malzenstwem.; na zaproszeniu dalam nazwiska panienskie bo w sumie to jak bedziemy im dawac to malzenstwem jeszcze nie beda, za to winietki na stol beda juz oczywsicie z nazwiskiem meza

bukiecik bardzo ladny, ja nie lubie rozowych kali tych jednokolorowych ii intensywnie rozowych; bardziej podobaja mi sie kalie ktore sa biale i maja jakby kolorowe srodki albo takie, ktora sa rozowe na brzegach
Stary 2009-05-13, 08:58   #138
BEAMI
Raczkowanie

Chyba, że sie wstrzymasz i dasz im w sierpniu. Ja tak robie z kolezankami dwiem jedna ma wesele 25.07 a druga 22.08.
Stary 2009-05-13, 08:59   #139
judith8
Rozeznanie

Cytat:
Chyba, że sie wstrzymasz i dasz im w sierpniu. Ja tak robie z kolezankami dwiem jedna ma wesele 25.07 a druga 22.08.
to tez jest rozwiazanie
Stary 2009-05-13, 09:10   #140
hipka80
Raczkowanie

Cytat:
my mamy to samo, zapraszamy pare, ktora bierze slub we wrzesniu i na naszym beda juz malzenstwem.; na zaproszeniu dalam nazwiska panienskie bo w sumie to jak bedziemy im dawac to malzenstwem jeszcze nie beda, za to winietki na stol beda juz oczywsicie z nazwiskiem meza

bukiecik bardzo ladny, ja nie lubie rozowych kali tych jednokolorowych ii intensywnie rozowych; bardziej podobaja mi sie kalie ktore sa biale i maja jakby kolorowe srodki albo takie, ktora sa rozowe na brzegach

dzieki judith, też tak zrobimy...kalie z różowymi brzegami widziałam, ale z kolorowym srodkiem nie
szczerze mówiąc zalezy mi na takim kolorystycznym akcencie, coś w rożu albo w fiolecie...bo zaproszenia w tej tonacji, winietki i kwiaty na sali i w kościele - tak sobie wymyśliłam, ze biel, zieleń i fiolet/róż, ale nie taki słodki róż tylko taki jak we wklejonych przez Ciebie wyżej fotkach zastanawiałam sie nad "fuksją" ale chyba jednak zbyt intensywny

---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

Ja nadal szukam mojego bukieciku[/quote]

BEAMI, wejdź może na tą stronke www.wedding.w8w.pl
moim zdaniem tam jest spory wybór z różnych rodzajów kwiatów, moze coś znajdziesz.

Edytowane przez hipka80
Czas edycji: 2009-05-13 o 09:03
hipka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 09:25   #141
BEAMI
Raczkowanie

hipka80 chiałam ci podzienkowac z stronke z zaproszeniami, chyba z niej bedziemy zamawiac ma kilka typów. Juz miałam wybrany typ a tu wczoraj kolezanka mnie prosi i wrecza mi to zaproszenie moze nie dokładnie to tylko bardzo podobne, wiec chce miec inne. Dziękuje za stronke do bukietów.

Bardzo mi sie podoba ten bukiecik co wkleiła judith8 nie wiecie czy te kwiatuszki są w październiku i czy są trwałe.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20063.jpg (20,8 KB, 21 załadowań)
Stary 2009-05-13, 09:34   #142
hipka80
Raczkowanie

Cytat:
hipka80 chiałam ci podzienkowac z stronke z zaproszeniami, chyba z niej bedziemy zamawiac ma kilka typów. Juz miałam wybrany typ a tu wczoraj kolezanka mnie prosi i wrecza mi to zaproszenie moze nie dokładnie to tylko bardzo podobne, wiec chce miec inne. Dziękuje za stronke do bukietów.

Bardzo mi sie podoba ten bukiecik co wkleiła judith8 nie wiecie czy te kwiatuszki są w październiku i czy są trwałe.

bardzo sie cieszę, ze coś Ci wpadło w oko...ja dzisiaj zamawiam. Póki co mają dosyć spory termin realizacji (ok21 dni roboczych), ale dla nas to i tak luz
słabo troche widać te kwiatki...nie wiem co to jest
Stary 2009-05-13, 09:44   #143
judith8
Rozeznanie

Cytat:

a to nie sa roze miniaturki czy jak tam sie je nazywa te z malutkimi glowkami, tak mi sie widzi ze to one troche rozwiniete i z oczyszczonymi lodygami

jak bede w domu to przyjrze sie oryginalnemu zdjeciu i dam znac czy cos wypatrzylam
Stary 2009-05-13, 09:51   #144
BEAMI
Raczkowanie

Cytat:
a to nie sa roze miniaturki czy jak tam sie je nazywa te z malutkimi glowkami, tak mi sie widzi ze to one troche rozwiniete i z oczyszczonymi lodygami

jak bede w domu to przyjrze sie oryginalnemu zdjeciu i dam znac czy cos wypatrzylam
Jak sie przygląda to rzeczywiście moze i różyczki, jak cos wypatrzysz to daj znac bo chyba sie na niego zdcyduje.

Dziękuje wam za pomoc
Stary 2009-05-13, 10:22   #145
zlotko855
Rozeznanie

czesc dziewcznynki

tak judith oczywiscie bedziemy zdawac relacje z tego dnia, az zrobilo mi sie goraco i dreszcze mnie przeszly

je bukietu jeszcze nie mam, ale chcialabym rozowy, zeby byl jakis akcent, zebym nie byla jednokolorowa
dzieki za wklejenie fotek bukietow, na pewno sie cos przyda sa piekne i takie delikatne, lekkie

judith ile ty masz tych kociakow

hipka Twoj bukiecik jest piekny - pozwolilam go sobie tez skopiowac . tez chce rozowy. a nazwisko, skoro zapraszacie ich przed slubem to napisalabym panienskie.

"całe życie z wariatami i niech tak już zostanie "
zlotko855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 10:25   #146
judith8
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zlotko855 Pokaż wiadomość
czesc dziewcznynki

tak judith oczywiscie bedziemy zdawac relacje z tego dnia, az zrobilo mi sie goraco i dreszcze mnie przeszly

je bukietu jeszcze nie mam, ale chcialabym rozowy, zeby byl jakis akcent, zebym nie byla jednokolorowa
dzieki za wklejenie fotek bukietow, na pewno sie cos przyda sa piekne i takie delikatne, lekkie

judith ile ty masz tych kociakow

hipka Twoj bukiecik jest piekny - pozwolilam go sobie tez skopiowac . tez chce rozowy. a nazwisko, skoro zapraszacie ich przed slubem to napisalabym panienskie.
6 moich ukochanych futrzakow, jak bede w domu to sie nimi pochwale
poszukam tez zdjec tych kalii z kolorowym srodkiem bo chyba mam je na kompie w domu i wkleje
Stary 2009-05-13, 12:24   #147
hipka80
Raczkowanie

ufff, zamówiłam zaproszenia - to wcale nie takie proste
Stary 2009-05-13, 13:07   #148
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211

Cytat:
witaj, dopisano do kalendarza

wiesz co ja nie bede miala koronkowego moja suknia jest typowo koronkowa i jak zalozylam koronkowe bolerko to w moim przypadku bylo duzo za duzo

ja bede miala pania ktora spiewa w bydgoskiem operze, rewelacja, tak spiewa ave maria ze bral slow

no ja wlasnie tak mysle bo jak stalam w mojej sukni w salonie to mi sie goraco momentalnie zrobilo ja jestem przeciw rekawiczkom generalnie, ale to kwestia gustu, zona brata mojego TZ miala rekawiczki i tesciowa mowi ze to zly pomysl bo szybko sie przybrudzily i w kosciele zalozyla obraczke na rekawiczke, a potem w samochodzie zgubila i dopiero nastepnego dnia sie odnalazla

super witamy, zaraz cie dopisze

Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 13:15   #149
BEAMI
Raczkowanie

Cytat:
ufff, zamówiłam zaproszenia - to wcale nie takie proste
No to super, mam nadzieje ze jak wkrótce tez to bede mogła napisac
Stary 2009-05-13, 14:21   #150
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211

Cytat:
No to super, mam nadzieje ze jak wkrótce tez to bede mogła napisac
ja tez mam taką nadzieję

Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości