![]() |
#121 |
Przyczajenie
|
Dot.: Październikowe PM
Hej Dziewczyny!!
Właśnie odkryłam "nasz" wątek. Proszę mnie dopisać do 10.10.2009!! pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#122 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() hej dziewczyny rozumiem ze zdajecie sobie sprawe ze jak juz bedzie pazdziernik to po kolei bedziecie zdawac relacje z najpiekniejszego dnia w waszym zyciu, wszystko i co do szczegolu ![]()
![]() |
#123 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#124 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() zaczynam patrzec na fryzury z dlugich wlosow i zazdroszcze, zastanawiam sie czy nie zapuszczac, ale z drugiej strony to wiem ze lepiej mi w troche krotszych niz na sesji, to sobie problem znalazlam, znowu bede z miesiac nad tym myslec ![]() ![]() wogole czy wy juz wybralyscie bukiety??? jezeli cos macie to wklejajcie zdjecia ![]()
![]() |
#125 |
Raczkowanie
|
Mnie sie podoba taki bukiecik z róż ale nie mam większego zdięcia i wklejm jeszcze jeden nad którym zaczełam sie zastanawiac.
|
![]() ![]() |
![]() |
#126 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() mam kilka bukietow gdzie sa roze i eustomy i inne kwiaty moze cos Ci sie jeszcze spodoba
![]() Edytowane przez judith8 Czas edycji: 2009-05-12 o 20:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#127 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A ty masz juz swój typ bukieciku ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Ja tez niechce tylko chciałm kwiatki pokazac. A ten pierwszy z rózyczek to chciałm w koloze ecru i troszki mniej różyczek |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#128 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do bukietów to ja nie mam zielonego pojęcia jaki chcę, tak myślę, że zdam się na Tżeta ![]() ![]()
![]() |
#129 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() uciekam bo moje koty sie zbuntowaly i nie moge pisac, trudno jest z kotem na klawiaturze, drugim prawie na ramieniu a reszta patrzy gdzie jeszcze wolne miejsce ![]()
![]() Edytowane przez judith8 Czas edycji: 2009-05-12 o 21:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#130 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Raczkowanie
|
Ja robie sama, mam kilka takich próbnych zrobionych wzorów. Gości mamy bardzo mało, więc nie ma co się śpieszyć... zaraz po obronie się za nie wezmę i tak w dwa dni się zrobi...
Mojego Tż ciężko było uprosić aby spotkał się z fotografem, kilkadziesiąt razy przekładał spotkanie ![]() Fajny ten fioletowy bukiecik ![]()
#132 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Raczkowanie
|
Dziękuje bardzo
![]() Jak już pisałam na razie posiedzę sobie cichutko i poczytam. Patrząc jak szybko wątek się rozkręca tak sobie myślę ze za rok to ja będę ekspertem od październikowych ślubów ![]() Także piszcie a ja będę zbierać informacje i później służyć radą wszystkim PM 2010 ![]()
Edytowane przez agulack Czas edycji: 2009-05-12 o 22:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#134 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Raczkowanie
|
Moje drogie ekspertki, pomóżcie mi
![]() dzisiaj chce zamawiać zaproszenia i mam zgryz....mamy 2 pary przyjaciół, które w tej chwili są narzeczeństwem (oba śluby w sierpniu) i teraz zastanawiam sie czy pisać imię i nazwisko panieńskie dziewczyny na zaproszeniu - bo w dniu rozdawania zaproszeń bedzie panienką, czy już z nazwizkiem męża? chyba z panieńskim co??? a co do bukiecików moje drogie, to ja myślę o czymś w tym stylu - http://www.wedding.w8w.pl/KWIATY/Buk...-Cristina.html tylko koniecznie różowe kalie;-))tak sobie wymyśliłam, coby za biało nie było ![]()
#136 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Bukiecik ładny i jak nadasz mu jakiegos innego akcentu kolorystycznego, jak piszesz rózowgo to bedzie bardzo ładny. Ja nadal szukam mojego bukieciku |
|
![]() ![]() |
![]() |
#137 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
bukiecik bardzo ladny, ja nie lubie rozowych kali tych jednokolorowych ii intensywnie rozowych; bardziej podobaja mi sie kalie ktore sa biale i maja jakby kolorowe srodki albo takie, ktora sa rozowe na brzegach
![]() |
#138 |
Raczkowanie
|
Chyba, że sie wstrzymasz i dasz im w sierpniu. Ja tak robie z kolezankami dwiem jedna ma wesele 25.07 a druga 22.08.
|
![]() ![]() |
![]() |
#139 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#140 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dzieki judith, też tak zrobimy...kalie z różowymi brzegami widziałam, ale z kolorowym srodkiem nie ![]() szczerze mówiąc zalezy mi na takim kolorystycznym akcencie, coś w rożu albo w fiolecie...bo zaproszenia w tej tonacji, winietki i kwiaty na sali i w kościele - tak sobie wymyśliłam, ze biel, zieleń i fiolet/róż, ale nie taki słodki róż tylko taki jak we wklejonych przez Ciebie wyżej fotkach ![]() ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Ja nadal szukam mojego bukieciku[/quote] BEAMI, wejdź może na tą stronke www.wedding.w8w.pl moim zdaniem tam jest spory wybór z różnych rodzajów kwiatów, moze coś znajdziesz. ![]()
no i stało sie, jestem mamą ![]() Edytowane przez hipka80 Czas edycji: 2009-05-13 o 09:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Raczkowanie
|
hipka80 chiałam ci podzienkowac z stronke z zaproszeniami, chyba z niej bedziemy zamawiac ma kilka typów. Juz miałam wybrany typ a tu wczoraj kolezanka mnie prosi i wrecza mi to zaproszenie moze nie dokładnie to tylko bardzo podobne, wiec chce miec inne. Dziękuje za stronke do bukietów.
Bardzo mi sie podoba ten bukiecik co wkleiła judith8 nie wiecie czy te kwiatuszki są w październiku i czy są trwałe. |
![]() ![]() |
![]() |
#142 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
bardzo sie cieszę, ze coś Ci wpadło w oko...ja dzisiaj zamawiam. Póki co mają dosyć spory termin realizacji (ok21 dni roboczych), ale dla nas to i tak luz ![]() słabo troche widać te kwiatki...nie wiem co to jest ![]()
![]() |
#143 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
a to nie sa roze miniaturki czy jak tam sie je nazywa te z malutkimi glowkami, tak mi sie widzi ze to one troche rozwiniete i z oczyszczonymi lodygami jak bede w domu to przyjrze sie oryginalnemu zdjeciu i dam znac czy cos wypatrzylam
![]() |
#144 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuje wam za pomoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Rozeznanie
|
czesc dziewcznynki
![]() tak judith oczywiscie bedziemy zdawac relacje z tego dnia ![]() ![]() je bukietu jeszcze nie mam, ale chcialabym rozowy, zeby byl jakis akcent, zebym nie byla jednokolorowa ![]() ![]() dzieki za wklejenie fotek bukietow, na pewno sie cos przyda ![]() judith ile ty masz tych kociakow ![]() hipka Twoj bukiecik jest piekny - pozwolilam go sobie tez skopiowac ![]()
#146 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
poszukam tez zdjec tych kalii z kolorowym srodkiem bo chyba mam je na kompie w domu i wkleje
![]() |
#147 |
Raczkowanie
|
ufff, zamówiłam zaproszenia - to wcale nie takie proste
![]()
#148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Raczkowanie
|
No to super, mam nadzieje ze jak wkrótce tez to bede mogła napisac
|
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
ja tez mam taką nadzieję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:33.