![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Markowe ciuszki: cropp, esprit, house, atmosphere i wiele innych! Zapraszam !!!
niestety nic nie znalazłam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
BAN stały
|
Dot.: Markowe ciuszki: cropp, esprit, house, atmosphere i wiele innych! Zapraszam !!!
jestem zainteresowana. tylko nie mialam jak wystawic zdjec
![]() ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- a która Tobie bardziej odpowiada? (niestety zdjęć nie mogę zrobić). Koszula-tunika jest w b.dobrym stanie. Jest dosyć długa Świetnie wygląda z paskiem. Natomiast mogę jeszcze zaproponować nową apaszkę w kolorze czerwono-różowym. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Rozeznanie
|
niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
BAN stały
|
no niestety
![]() pozdrawiam mój wątek:..... https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=385877 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
A MASZ moze cos z moejj listy szukam ?
bo w watku nic dla siebei nie widze ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- musialabym zobaczyc foto
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
Sukienka z Vili została mi czarna, ta jasna tak jak napisałam w wątku jest wymieniona, podobają mi się u Ciebie rurki ciemne na 40*2 w pasie
![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 |
Raczkowanie
|
cos u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1257589267 ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
BAN stały
|
oj przepraszam. myślałam, ze odpisałam. powiedz mi tylko w jakim dokładnie kolorze jest ten kardigan? nie jestem zupełnie przekonana do tej wymianki, bo nie wiem czy będę nosić tą bluzeczkę z housa... sukienke i kardigan na pewno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
Ehem, to czarna jest i sa zdjecia i wymiary.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
Ale błagam perfumy, nie perfum
![]() Które, bo chyba nie doczytałam? D&G? Mam nadzieje, ze przeczytałas opis, to jest koncowka perfum, a nie cała flaszka ![]() Edit: u Ciebie wygrzebałam: w takiej kolejnosci: 13.11.42.12. Sukienka jest nowa z papierowa metka, a perfumy juz nie do kupienia w regularnej sprzedazy.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2009-12-05 o 09:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
To lepiej zaznacz to czego nie ma
![]() Ew podoba mi sie jeszcze tunika w centki. ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- ale za co? bo nie oddam nowej firmowej sukienki i perfum, fakt, ze koncowki, ale ze wzg na niedostepnej i marke wiele warta na uzywana tunike badz uzywane spodnie... mowie o tej czarnej bluzce bo skoro sprzedajesz i nie jest na wymiane ;p
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2009-12-05 o 14:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zadomowienie
|
panterkowa tunika (żółto czarna)
13.Rurki 21.Sweterek w paski rozmiar L, ale na S też fajnie wygąda 11.Kardigan H&M typowe M 19.Sukienka H&M rozmiar 38 / na 170 cm
![]() |
#139 |
Raczkowanie
|
a co chcesz?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
![]() sorry. nic z tego, nie mam ochoty sie klocic, ani tracic na wymianie, moja sukienka jest nowa co zaznaczylam w poscie, a perfumy sa firmowe, jak nie chcesz to nie. pzdr. ![]() powodzenia z takim nastawieniem. ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- ![]() sorry. nic z tego, nie mam ochoty sie klocic, skad mialam wiedziec, ze jest nowa? ani tracic na wymianie, moja sukienka jest nowa co zaznaczylam w poscie, a perfumy sa firmowe, jak nie chcesz to nie. pzdr. ![]() powodzenia z takim nastawieniem, pa.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2009-12-05 o 20:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
a co bys ew chciala za ta nokie?
---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- czerwone czułenka wolne a bnerinki atmo w trakcie negocjacji ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- hmm narazie buty chyba beda wolne te 2 pary ale musze sie zastanowic czy oddam je za ta nokie co masz do niej? a moze amsz cos ejszcze z mojej listy?
![]() |
#142 |
Raczkowanie
|
Hmm, tak szybko nie oddam tej bluzki, może byś coś dorzuciła do cieni, np. jakiś kosmetyk? Wtedy z chęcią oddam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
BAN stały
|
niestety nie widze nic.
nie chce tych ciuszków za to oddawac, za duzo mam ofert. za kardigan moge oddan ten t-shirt ktory Ci sie podoba i jakąś torebkę (nie liczac tych 3 pierwszych retro), albo jakąś bluzeczkę, moze spodenki? dopdatki? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Rozeznanie
Przekupka: 18 pkt / 100% pozyt.
|
podoba mi się torba worek lub ew.
14.Świetna bluzeczka w style emo. Rozmiar raczej S, ponieważ jest obcisła lub https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1257588642 jaki to rozmiar?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Zadomowienie
|
niestety nic
![]() |
![]() |
#148 |
BAN stały
|
coś u mnie za : https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1257686512 ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...7&d=1257589267 ?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Raczkowanie
|
Niestety
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:20.