![]() |
#121 |
Raczkowanie
|
Dot.: 10 kg w dół! Tym razem się nam uda!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
Heeej
![]() Dziękuję za takie miłe przyjęcie ![]() W grupie raźniej ;]] pucha1121 ja mam 166 wiec 86 to bardzo dużo jak na mój wzrost wiec walczę. U mnie tez wieczory najgorsze, w szkole się trzymam ale jak wracam do domu to maskaraaa... ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Rozeznanie
|
jestem w końcu po całym dniu, zmęczona ale zadowolona, lecę jeszcze na 21:00 na trening, na obiad miałam pyszną bułę ciemną z warzywami i kurczakiem na parze. Teraz popijam sam barszczyk, w ogóle jakoś dobrze mi jest dzisiaj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Raczkowanie
|
HEJ chudsza co sądzisz o tym co dzis wszamałam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Raczkowanie
|
GOSSA no to wyglądamy podobnie ja ważę 78 a wzrostu jestem niskiego156 cm więc widzisz mam co zrzucic dziewczyny nie jem tak dużo a ciągle jestem pełna jak balon
![]() ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Ide spac może przespie ten wieczór i jutro będzie lepiej?dobranoc dziewczyny do jutra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny!
![]() odchudzam się z wami! ![]() ... a w grupie zawsze raźniej.;P zwrasta motywacja ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- właśnie .... wieczory są najgorsze. ![]() czasem mam coś słodkiego w szufladzie i strasznie korci mnie by po to sięgnąć... więc wtedy zaczynam oglądać moje zdjęcia sprzed roku... czyli sprzed 10 kg mniej i odechciewa mi się jeść. ;P czasem idę z zamiarem , że zjem tą słodkość rano... lepiej rano niż przed snem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
jestem tu nowa, ale może dzięki Wam uda mi się zrzucić 10 kg! To mój cel. Ważę 69 kg, mam 172 cm. Waga do której chcę wrócić, to 60 kg. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Raczkowanie
|
WITAM
![]() A u mnie dzisiaj szkoda gadać >>> strasznie dużo zjadłam a na dodatek nic konkretnego. Nie mam czym sie pochwalić. Jutro będzie lepiej ![]() ![]()
![]() |
#130 |
Raczkowanie
|
Heej, ja dziś jadłam malo, mam kobiece dni wiec przez ok 4 następne sie nie ważę.
Od jutro zaczynam z l karnityną ![]() foltynka mam prośbę czy mogla byc napisac cos o niej jeszce raz bo poczytałam w necie i tam średnio się o niej wypowiadają. Na opakowaniu pisze 3 tabletki ale czy w mniej 'ruchawe' xD dni mam brać np 2? Powodzenia innym chudzinkom ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Raczkowanie
|
Moze i ja tutaj mobilizacje znajde ?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
U mnie wyglądalo to dzisiaj tak: Śniadanie - owsianka z dodatkiem budyniu. II Śniadanie - jabłko Obiad - grillowana pierś z kurczaka, sałatka z sałaty lodowej. Podwieczorek - filiżaneczka kaszki mannej + pół jabłka Kolacja - serek wiejski, kromka z polędwicą i pomidorkiem. oczywiści obowiązkowo musi być woda *.* a6w i przysiady z ćwiczeń ;] jutro pilates ;D.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Raczkowanie
|
Ps. trudno jest mi oprzec sie przed slodyczami i chipsami tym bardziej ze mam te swoje dni "przed"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Rozeznanie
|
binusko, mój facet na okrągło pożra przy mnie cista, ciastczka, czekolady, batoniki... ale na mnie to już nie działa. Przez pierwszy tydzień musisz się strac, później już ochoty nie powinno być
![]()
![]() |
![]() |
#135 |
Raczkowanie
|
SharMea na metabolizm nie narzekam...wypróżniam się jak zawsze rano a nwet i później jeszcze...pije hebatke czerwoną i zielona...ale postaram się jeśc troszku więcej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Rozeznanie
|
Tylko, że jedząc mało po prostu go spowalniasz. Zjedz więcej na śniadanie, może weź do szkoły/pracy/na uczelnie jakieś jabłko, banana czy jogurcik. Na obiad pozwól sobie więcej, niż pół parówki, zjedz bynajmniej jdną całą. A na podwieczork nie jedz musli, bo mają dużo węglowodanów, a te powinno się z tego co wiem najlepiej rano, po południu. Kolacja za to idalna ;]
I jedz co 2-3 h i pij dużo wody ;] tudzież herbaty. Dittykiem nie jestem, ale jeżeli ograniczysz posiłki do minimum, to później może pojawić się jojo, kiedy po diecie zaczniesz jeść w normalnych ilościach.
![]() |
![]() |
#137 |
Raczkowanie
|
Próbuje... Ale jak je obok mnie kinder bueno albo otwiera TV pake laysow zielonych to nie moge sie powstrzymac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Rozeznanie
|
Pomyśl wtedy o seksownym bikini już w czerwcu. Na lodówce powieś zdjęcie swojej idolki figurowej, a TŻtowi powiedz tak jak ja mojemu: `Zabieraj mi słodycze nawet wtedy kiedy tylko je dotkne malutkim palcem`. Zastanów się też, czy warto dla chwili przyjemności zaśmiecić swój organizm, a w efekcie po jakiś kilku dniach diety laysowej, na wadze zobaczyć znów wyższą liczbę? Moim zdaniem się nie opłaca. Do odrzucnia słodkości trzeba silnej woli moim zdaniem, moze popros TZta aby przez pierwszy tydzień nie jadł przy Tobie słodkosci? Wąchaj, a nie smakuj. U mnie poskutkowało, a potrafiłam zjeść dużo...
![]() |
![]() |
#139 |
Rozeznanie
|
SharMea podoba mi się Twoje podejście do diety
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Rozeznanie
|
Witam
![]() Jeśli można to też chętnie dołączę się do Was ![]() Chcę zrzucić 10 kg, gdyż tyle mi przybyło przez około rok. Mam 165 cm i waże aktualnie 63 kg. Niby BMI w górnej granicy normy ale ja się czuję fatalnie. Chcę znowu moje 53 kg!!! Biorę Therm Line i ćwiczę na Vaccum Jet. Piję dużo wody, w ciągu dnia się trzymam, ale wieczorami nadrabiam, np. dziś pizzą i piwem :/ Wierzę że razem damy radę! ![]() Pozdrawiam!!
![]() |
#141 |
Raczkowanie
|
A co myślisz o tym?
1 ś: dwie kromki chleba z wedlinka i warzywkami 2ś: musli z jabłkiem o: jajecznica z 2 jaj na szyneczce z kalafiorem p: jogurt naturalny k: pomidorki z porom marchewką i z jogurcikiem ?? a doświat schudne 5 kg jedząc takie dania jak napisałam teraz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Rozeznanie
|
perelka0314 na tym forum jest pełno wątków o tym jak się odżywiać prawidłowo, jak poczytasz to sama będziesz wiedziała czy dobrze jesz czy nie. Nie powiemy Ci czy schudniesz 5 kg czy 3 czy 10 bo każdy organizm reaguje inaczej, jako że póki co jesz mało, po pewnym czasie Twój organizm będzie się bronił przed małą ilością kcl więc będzie magazynował tłuszcz (będzie myślał, że go głodzisz, mimo, że piszesz, że głodna nie jesteś). Jest o tym w necie sporo, więc skorzystaj z jakichś wyszukiwarek i poczytaj, bo jeśli naprawde zależy Ci na zrzuceniu kg to powinnaś jak najwięcej sama temu poświęcić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
I dziękuję serdcznie, ale to chyba pokora, bo nigdy nie byłam chuda i teraz chce tego dokonać i chodzić w eMkach ![]() Perełko nie wiem ile schudniesz do świąt, wszystko zależy od organizmu, ja w miesiąc schudłam 7 kg, gdzie dziewczyny, które zaczynały chudnąć razem ze mną spadły na wadze tylko 2kg. Wszystko zależy od organizmu... Ten jadłospis o wiele lepszy, tylko dlaczego Ty takie obiady jak kolacje jesz? (są jak najbardziej prawidłowe moim zdaniem, ale wolałabym to zjeść na kolację). Ile chcesz schudnąć, bo jeżeli mało, to proponuje Ci nawet jeść to co wszyscy domownicy, ale na małym talerzu no i oczywiście w mniejszej porcji ![]() I co do reszty to podpisuje si pod Chudszą, ekspertem w dziedzinie odchudzania nie jestem, ale warto znać podstawowe zasady, które są w podwieszonych wątkach na tym forum ![]() Jem właśnie pożywne śniadanko xD Jogurt nat + jogurt wiśniowy + otręby + kakao + bananek *.* mimo iż owsiankę kocham, to musiałam sobie zrobić dzień laby od niej ;]
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Raczkowanie
|
ja chcę 5 kg zgubuc
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Raczkowanie
|
Hejka pozdrawiam laseczki jak się dzis macie? miałam w czoraj doła ale dzis już lepiej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 | ||
Zakorzenienie
|
SharMea ja kocham banany od dziecka
![]() ![]() ![]() jednak wyeliminowałam je z diety gdyż banan posiada 72- 135 kcal więc mało ale i 10- 20 g cukru, w zależności od jego wielkości, wiec dlatego. Jednak czytałam keidys na interii,ze zalecaja jesc banana na sniadanie i pozniej go popic woda niegazowana, ale jakos w to nie wierze. Wole juz moj ukochany serek wiejski ![]() ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- pucha1121 - wczoraj też czułam sie kiepsko, bo mi sie troche ciśnienie podniosło przez mojego ojca i tak pomyslałam,ze zjem cos słodkiego, ale nie z pokusy tylko sobie na złosc, ale oczywiscie nie zjadłam, bo mnie to w ogole nie rusza... Codziennie chodze do tesco, a tam tysiace spojrzeń na mnie.. marsy, twixy, bounty, delicje, ptasie mleczko z MILKI ![]() ![]() ![]() ![]()
kocham kawę ![]() ![]() hybrydy moja nowa pasja ![]() Być może ten, którego kocham Jest moich marzeń wiernym cieniem I jeśli o mnie śni po nocach, jest moim życiem i spełnieniem ![]() ( 26.07.2008 forever )
|
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Raczkowanie
|
Hej laseczki jak tam dietki? Ja chyba ok
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() ![]() Ja dziś mały kotlecik z piersi kurczaka smażony na oliwie z oliwek,2 mandarynki i kanapka w szkole ;P Zjem Jeszce jakiś serek na kolacje za chwilkę ;P Poćwiczę rowerek i chyba kolejny dzień diety za mna ![]() Powodzenia dla Was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 | ||
Zakorzenienie
|
ja mam nocki, wiec wstałam po 13. jak narazie tylko 3 małe ziemniaczki i serek wiejski z cebulką i czosnkiem, pozniej herbata zielona i spacerek do tesco, a na kolacje za chwilke jogurt dietetyczny z figami 150kcal i pozniej jakas herbatka. Do tego woda mineralna w ciagu dnia 1,5litra.
Mało jem, ale w ogole nie czuje sie głodna ![]() ![]()
kocham kawę ![]() ![]() hybrydy moja nowa pasja ![]() Być może ten, którego kocham Jest moich marzeń wiernym cieniem I jeśli o mnie śni po nocach, jest moim życiem i spełnieniem ![]() ( 26.07.2008 forever )
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:59.