|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: TO Imie w Polsce.
Ja również znam Ariela, ale dzisiaj można nazwać tak dziewczynkę również. Będzie Ariel, Arielka. Więc podchodzisz do wózka z dzieckiem, nie wiesz co się urodziło znajomej pytasz jak dali na imię, ona odpowiada Ariel i nadal nie wiesz czy to chłopiec czy dziewczynka.
|
|
|
#122 |
|
Przyczajenie
|
Witam!
Trafilem na wasze forum wlasnie z powodu swojego imienia i niezgodze sie ze jest ono kalectwem.. mam 22lata i tez z poczatku denerwowalo mnie to imie, teraz juz sie przyzwyczailem ze trzeba sie przedstawiac 2x przy kazdej okazji.. Chetnie odpowiem Wam na wszystkie pytania z tym zwiazane.. Ale bardzo cieszy mnie fakt ze wiekszosci imie sie podoba Pozdrawiam! Syriusz
Edytowane przez Sonic_ Czas edycji: 2011-01-12 o 04:23 |
|
|
|
|
#123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#124 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
<login>problemy z imieniem w szkole polegaly na czyms innym.. jak tylko coś przeskrobalem, i ktos powiedzial "Syriusz" to od razu było wiadomo o kogo chodzi.. :P Najwieksze problemy z moim imieniem wynikaly w urzędach.. 3x odbieralem dowod os. bo byl blad w imieniu.. najpierw Seriusz, pozniej Syrgiusz.. ale poza tym to z gorki..
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:26.