|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Poleputki Cysi :)
anita, anika
![]() Mag rat niestety na razie nie mam możliwości zrobienia jeżyka u mnie w mieścinie jest tylko jedno miejsce gdzie mają fimo, a tam dostawy nie było chyba z pół roku i nie ma odpowiednich kolorków Jak wejdę w posiadanie w jakieś odcienie brązowego to zrobię![]() Magdaka13 zrobiłam krówkę Jest taka trochę nudna ale musiałam sie starać żeby miała mało wystających elementów żeby się nie połamała podczas ewentualnej podróży Tak myślałam ze może by jej dorobić czapkę mikołaja ale trochę szkoda mi jej uszu Zdjęcia są słabej jakości ale jutro wymienię na lepsze.
Edytowane przez Cyska Czas edycji: 2009-12-17 o 18:44 |
|
|
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
Ale misterna muczka
Łatkę zgubiła? Śliczna jest! |
|
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
aaa gdzie, a gdzie?
zrobiłam na razie mało latek bo trochę za dużo tego czarnego... kurczę moglam jej kopytka zrobić w innym kolorku![]() Fajne ze ci się podoba, bo jak ją ulepiłam to taka mi sie wydała "nic szczególnego"
Edytowane przez Cyska Czas edycji: 2009-12-17 o 18:49 |
|
|
|
|
#124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz, dla kogoś, kto nie potrafi takich cudów zrobić, to każda figurka jest cudna
|
|
|
|
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
a noś
aaaale to jakieś obierki i pozostalości:P hihi
|
|
#126 |
|
Raczkowanie
|
Zawalista krówka, z czapką Mikołaja byłaby na pewno świetna
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
boska mućka!
|
|
|
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje wam
To jak tak wam sie podoba to moze jeszcze coś dziś ulepie Tylko kurcze mam takie kolorki... że niespecjalnie mam pomysł co z nich wyczarować Jak macie jakieś pomysly to walić! Kasiulka na razie na tego pajączka nie mam pomyslu... ale i tak w tym roku byśmy sie nie spiknely także![]() A tu troszke lepsze zdjęcie krówki!
Edytowane przez Cyska Czas edycji: 2009-12-18 o 14:11 |
|
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
zajedwabiste poleputki
krowa boska |
|
|
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie mogę...
![]() świetne te Twoje poleputki ![]() a w Żyrafach, Hipciu i Krówkach to już w ogóle się zakochałam gratuluję talentu i czekam na dalsze wytwory
|
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
Jeeej jak faaajnie
madziunia, Martolek ![]() No tak bo hipcio, żyrafka i krówka to tak na jedno kopyto zrobione kolorami sie różnia heheMuszę sie postarać zeby nie robić tych figurek takich samych:P
Edytowane przez Cyska Czas edycji: 2009-12-18 o 17:07 |
|
|
|
|
#132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
są mega słodkie
|
|
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś ulepiłam aniołka
Pierwszy raz użyłam innych materiałów niz modelina i niestety mialam z nimi duuzo problemów, z przyklejeniem i odpowiednim ułożeniem Troche miałam inną wizję..... ale wyszlo jak wyszlo![]() Mam nadzieje ze choć trochę sie spodoba
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
Rewelacyjny ten aniołek
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
po aniołku już nie mam wątpliwości - Twoim przodkiem na bank była ta pani z telewizji. jesteś jeszcze lepsza od niej
![]() a ja siedzę tak ![]() wszystko jest taaakie słodkie!!!!!!!!
|
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiedzialam co moglby trzymać aniolek... na nic nie moglam wpasc, bo aniolki zawsze trzymają jakies intrumenty a ja juz nie miala cierpliwosci lepić skrzypiec Wiec taką durną gwiazdkę trzyma...
|
|
#137 |
|
Przyczajenie
|
Wielki szacun Cysiu!
Chyle czoło przed twoimi zręcznymi dłońmi no i mega pozytywną wyobraźnią. Zaraziły mnie twoje cudeńka i przed wczoraj tworzyłam bałwanki, ślimaczki z dzieciakami....no i wiadoma sprawa. Do łatwych zadan to nei nalezało....daltego wielkie brawo ![]() A aniołek jak dla mnie wymiata wszystko. Nie wiem może nastrój świateczny już u mnie w pełni i stąd ta ocena,ale się zakochałam i pozazdrosciłam talentu. |
|
|
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
hahaha aktaga
dziękuję nigdy nie byłamw niczym dobra![]() ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Twardziel również ci dziękuje a we mnie drzemie wieeelki leniuszek z którym trzeba bojowo walczyć! :P
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
piękny Aniołek!!!
jak byłam mała (no, może nie taka aż mała) to leciał jakiś program w tv, coś w stylu domowe przedszkole (a może to było to? ) i tam jakaś pani też właśnie tak cudnie 'lepiła' różne rzeczy i jak patrzę na te Twoje wytwory to aż mi się tak milutko robi bo bardzo to lubiłam ![]() i zazdroszczę bo ja za cholerę nie mam do takich rzeczy cierpliwości
|
|
|
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
wdówko dziękuje
No wlasnie aktaga też wspominała o tej pani z domowego przedszkola a ja za cholere nie moge sobie przypomnieć co ona takiego tam lepiła, i w jakim stylu... pamietam tylko ze coś tam se lepiła![]() Łoj u mnie z cierpliwością też kiepsko, czasem ulepie część i jak patrze ze jeszcze mi ręce, włosy i oczy zostaly(takie rzeczy wymagające precyzji i ktore są wielkosci kilku mm) to juz mi sie odechciewa Ale lepie bo uszczęsliwa mnie skończona figurka
|
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
oj, faktycznie, tak się podjarałam Aniołkiem, że od razu rzuciłam się do pisania
|
|
|
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
ojej, ale cudniasty, po prostu bajka
Cysia, mam nadzieję na jeszcze jakieś świąteczne cuda, aż mnie natchnęłaś do robótek ręcznych, wczoraj siedziałam 3 godziny nad lukrowanymi piernikami, a dziś chyba zrobię sobie kolczyki na święta.
|
|
|
|
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
Coś jeszcze świątecznego?;> hmm no w zasadzie nie mam specjalnego pomysłu
Ale moze cos sie wymyśli.Kuuurcze! a ja tak chcialam zrobić domek z piernika!! ale mi sie nei chce tzn strasznie duzo roboty z tym.. ja bym chciala budować ozdabiać... ale nie chce mi sie robić ciasta piec... a z moimi zdolnosciami to zamiast plaskich scian to mi jakaś babka wyrośnie![]() Cieszę sie że natycham wizażanki Wy też mnie natychacie Bo gdyby nie wy to nie chcialoby mi sie robić tak do szuflaady...
|
|
#144 |
|
Rozeznanie
|
Krówka przeurocza, a aniołek śliczny. Wszystko mi się u Ciebie podoba i zawsze jestem oczarowana.
![]() _________________________ _____ zapraszam do siebie: https://wizaz.pl/forum/showthread.php...1#post14 631256 _________________________ ________ WYMIANKA WALENTYNKOWA http://www.wizaz.pl/forum/showthread...9#post155555 99 |
|
|
|
|
#145 |
|
Wtajemniczenie
|
Co za cudo wow. Dużo bym oddała żeby mieć takie sprawne rączki jak Ty
|
|
|
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
anika, michas
Wrzucam lepsze zdjęcie aniołka... troche sie robi bałagan ale co tam ![]() Kurczę, złozylam sobie konto na digarcie i sie okazało ze mozna wrzucać tylko jedną prace dziennie! a juz mi sie troszke nazbieralo poleputkow.. chcialam wszystkie odrazu wrzucić Bo chcialam znajomym pokazać ale wolalabym zeby nie szpiegowali mnie na wizażu i lepiej nie bede podawać adresu tego wątku:PAlee kiicha no... zawiodlam sie na tamtej stronie.. nie lubie jej!:P
Edytowane przez Cyska Czas edycji: 2009-12-21 o 15:03 |
|
|
|
|
#147 |
|
Wtajemniczenie
|
urocze wszystkie
![]() mogłabyś robić z nich breloczki do kluczy, widziałam, takie coś u którejś wizażanki...
|
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
kolejne cudo
|
|
|
#149 |
|
Wtajemniczenie
|
Jaaaa ale fajny wątek
Świetne figurki, normalnie zazdraszczam talentu
|
|
|
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
stasiek, martolek, samanthhha
![]() ![]() ![]() stasiek a ja wlasnie nie moge znaleźć na wizazu jakiegos wątku podobnego do mojego, tzn wizazanki ktora lepi rozne figurki... hmm... a pooglądałabym sobie ![]() A co do breloczkow to raczej nie da rady, figurki sie chybaa polamią.. czesto są male odstające elementy i chyba trzymanie ich w spodniach, albo jakby mialy sie rozbijać w torebce to by byly w częsciach
![]() |
Nowe wątki na forum Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:42.

u mnie w mieścinie jest tylko jedno miejsce gdzie mają fimo, a tam dostawy nie było chyba z pół roku i nie ma odpowiednich kolorków
Jest taka trochę nudna ale musiałam sie starać żeby miała mało wystających elementów żeby się nie połamała podczas ewentualnej podróży

Łatkę zgubiła? Śliczna jest!