![]() |
#121 |
Zadomowienie
|
Dot.: zapachy, tusz Lancome Hypnose, 2000 Calorie, róż Lancome, Luxe Noir, EDM, Vichy
cosik u mnie za liner shiseido??
---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- niestety nie mam niczego z listy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
BAN stały
|
Dot.: zapachy, tusz Lancome Hypnose, 2000 Calorie, róż Lancome, Luxe Noir, EDM, Vichy
hmmm.. to nie wiem jak zrobimy z tym l'instant.. bo podba mi się :
3) Vichy ujędrniający krem modelujący Lipo-Stretch 30ml NOWY lub: 5) Tołpa - Antycellulitowy super-koncentrat na noc, borowinowy, 200ml, zużycie zaznaczone na zdjęciu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Rozeznanie
|
Mam Bebe Classic (nówka, nie wrzucona do wątku). Zerknij, może coś jeszcze Ci w oko wpadnie. U ciebie podoba mi się perfumetka Sephory. Czy możesz zrobić foto - chciałabym zobaczyć zużycie
![]() Moja wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=397191 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
BAN stały
|
tak -bransoletki były noszone
![]() okej , mi jak najbardziej pasuej taka wymiana ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Rozeznanie
|
A pasuje Ci wymiana: Tender Care karmelowy - nowy i Bebe Classic za perfumetkę? TAka wymianka jest fair
![]() Edytowane przez kasiarzemyk84 Czas edycji: 2010-02-02 o 22:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Rozeznanie
|
A ile masz z Niny Ricci?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Czekam na Ragnarok
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Wtajemniczenie
|
interesuje mnie
6) Avon - Puder brązujący w kulkach - 22g, wypróbowane dwa razy, kartonik trochę pognieciony, link do KWC
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Wtajemniczenie
|
witaj, interesują mnie błyszczyki
17, 20 oraz 15 ![]() ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- mam balsamy nawilżające czekoladowe, waniliowe, jadalne zapachy - rozumiem że nic Ci nie przypadło do gustu rozumiem i pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
mam jeszcze noę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Czekam na Ragnarok
|
Wątek zamknięty.
Zapraszam do nowego: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?p=17055694 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:30.