![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumowo u Kisssa Alien edp, Voile d'ambre , Burmese Rosewood,Le Tigre,Pink Su
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumowo u Kisssa Alien edp, Voile d'ambre , Burmese Rosewood,Le Tigre,Pink Su
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zadomowienie
|
-Euphoria CK 10/30ml - jeszcze się zastanawiam
![]() widzę, że na allegro Ci wisi, ja muszę poczekać na decyzję Maggie czy się wymieniamy czy nie, bo już dość długo trwają nasze negocjacje ; ale jeżeli jednak nie dojdzie do wymianki to z chęcią wymienię Celine Dion Paris Nights 30 ml zafoliowane na Euphorię - miałabyś może jakieś mini próbeczki innych perfum do dorzucenia do tej wymianki? ![]() Będę mogła Ci dać znać i wysłać dopiero po świętach, więc jak będziesz mieć lepszą propozycję to wymieniaj i nie czekaj na mnie ![]()
"Tajemnica szczęścia leży nie w posiadaniu rzeczy, ale w umiejętności rozkoszowania się nimi." MÓJ BLOG książkowy ![]() WYMIANKA wszystkowątek nowy Oszczędzam i staram się nie zaglądać na wątek wspólnozakupowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zadomowienie
|
Dot.: Perfumowo u Kisssa Alien edp, Voile d'ambre , Burmese Rosewood, Pink Sugar
Niestety nic .
Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
napisze co mi sie podoba -nie wiem czy te rzeczy na rozowo są dostepne? jak cos z tego mozesz oddac za te moje-napisz
![]() -Organza Givenchy 1/4 z 50ml -z wymianki z marei -Alien,TM EDP ok 15/30ml KLI -Organza Indecence ok 3/5ml miniaturka cudo! raczej tylko za inny unikat - Vanille Canelle odlewka 5ml - ew. tyko za coś fajnego -Cinnamon Bun DEMETER 4ml (odlewka w atomku) - Peeling roślinny Yves Rocher -wypróbowany raz KLIK -Krem odbudowujący Pantene PRO-V intensywna regeneracja - nowiutki ![]()
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
uzupelnilam te opisy ktore Cieie interesowaly
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
dokładka! Wesołych Świąt!!!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Wtajemniczenie
|
Tusz do rzęs Loreal Lash Archite T- technologia 3D, tusz pogrubiający, wydłużający i podkręcający rzęsy - użyłam dwa razy - pojemnik jest trochę zniszczony, bo nosiłam go cały czas w kosmetyczce (starte napisy, ale jest naklejka i logo loreal)
za Peeling roślinny Yves Rocher ? Odpisz proszę u mnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
BAN stały
|
hej
pudru juz niestety nie mam. cienie natomiast sa aktualne u Ciebie podoba mi sie pink sugar i odzywka pantene pro-v napisz co proponujesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
"Tajemnica szczęścia leży nie w posiadaniu rzeczy, ale w umiejętności rozkoszowania się nimi." MÓJ BLOG książkowy ![]() WYMIANKA wszystkowątek nowy Oszczędzam i staram się nie zaglądać na wątek wspólnozakupowy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
Organza, Euphoria, Alien, OI, Cinnamon Bun
moj watek jest w 50% nieakualny, ale na pewno sie jakos z Toba zgadam bo mi Bardzo zalezy, poro perfum mi doszło i musiałabym zrobic odnowiony watek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Rozeznanie
|
-CH Carolina Herrera 28/30ml pudełko- jeszcze sie zastanawiam bo to prezent urodzinowy, ewentualnie tylko za wish!!!
Nie wiem czy to aktualne ( nie mam czasu by doczytać wątek do końca) - mam lekko używaną 30 tkę Wish+pudełko. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Herrere wymienię tylko za zapach z wish listy nie za wish ![]() ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Cytat:
![]() Baśku a czy mogłabyś powiedzieć co masz poza wątkiem? ![]() [1=2080c943818d32225d1c778 444416ddc1155cbfe_673bd51 9c7f26;16056028]Cos za -Pink sugar,Aquolina 20/30ml pudełko ? gdyby sie zwolnilo? [/QUOTE] a masz może coś poza wątkiem? ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez kisssek Czas edycji: 2009-12-27 o 21:14 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
Organza Givenchy 1/4 z 50ml -z wymianki z marei
Euphoria CK 10/30ml - jeszcze się zastanawiam Organza Indecence ok 3/5ml miniaturka cudo! raczej tylko za inny unikat to w takim razie wbieram to, mogłabym dorzucić odlewke ok 8 ml Etro Etry, niestety flakonu nie mam. Odnawiam wątek, zapraszam o 10:15 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumowo u Kisssa Alien edp, Voile d'ambre , Burmese Rosewood, Pink Sugar
podoba mi się Aquolina, ale nie wiem czy oddasz ją za tusze?
Collistara mam z wymianki, więc nie jestem pewna kiedy był otwarty, a Dior i Maybelline jakoś w ciągu ostatnich 3 miesięcy
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
![]() ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- A, no za Benghala tak ![]() Tak się w wątku zaszukałam, że o nim zapomniałam ![]()
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
chętnie coś Ci dorzucę, ale Urban Decay chciałam wymienić za coś z wish
![]() ![]() poza wątkiem mam jeszcze nowy zafoliowany tusz Yves Rocher Luminelle tylko brązowy, może nim byłabyś zainteresowana? mogłabym też poprosić siostrę, żeby oddała śliwkowy tusz Oriflame Wonderlash w kolorze śliwkowym, sporo tam go jeszcze jest z tego co widziałam ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 | |
BAN stały
|
Cytat:
no wiec tak jak pisalam mi podobaja sie: Krem odbudowujący Pantene PRO-V intensywna regeneracja - nowiutki ![]() peeling dove i pink sugar moglabym oddac za to oba cienie, odpowiada Ci taka wymianka? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
jestem jestem chętna
![]() Także czekam na Twoje potwierdzenie dotarcia perfum i możemy już negocjować ![]()
![]() |
#146 |
BAN stały
|
-Pink sugar,Aquolina 20/30ml pudełko
-Voluspa, Santiago Huckleberry - odlewka 10ml za coś fajnego ![]() cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
przykromi, nic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
BAN stały
|
moge oddac te cienie (pojedynczy shiseido i podwojny clinique) za peeling yr i pink sugar,
za sama pink sugar niestety mi sie nie oplaci. ja cieni nie kupowalam na allegro, takze zaplacilam za nie cene rynkowa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Rozeznanie
|
moze cos u mnie za:
-Pink sugar,Aquolina 20/30ml pudełko |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
hej,
no i nie upolowałam miniturki OI na allegro ![]() ![]() ![]() Chetnie wymienie odlewke Etry, ale jest jej niestety chyba za mało, abys mogła mi za nia cos dac .... ok 7/12 w atomku 12ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:25.