|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Elle, Miracle Forever, Demeter, Benefit, Chanel, HR, Estee Lauder, Method Drain
znajdziesz cos za - tusz Helena Rubinstein Surrealist Mascara - nowy, nieuzywany, kod CD 194??
|
|
|
|
|
#126 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Elle, Miracle Forever, Demeter, Benefit, Chanel, HR, Estee Lauder, Method Drain
Cytat:
.---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ---------- up |
|
|
|
|
|
#128 |
|
Konto usunięte
|
up
|
|
|
|
|
#131 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#132 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry,
czy interesowałby Cię CK Secret Obsession (z perfumerii, kartonik, 30 ml bez kilku psików) za Elle 29/30? |
|
|
|
|
#133 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
. Nie ograniczam sie do wymiany "perfumy za perfumy". Chetnie wymienie Elle na kolorowke. Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2009-12-10 o 11:23 |
|
|
|
|
|
#134 |
|
Rozeznanie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;15774119]Dziekuje. Szukam tylko Angela, Zen, Miss Dior Cherie, Addicta, Midnight Poison, Flowerbombki i pewnie czegos, czego aktualnie nie pamietam
. Nie ograniczam sie do wymiany "perfumy za perfumy". Chetnie wymienie Elle na kolorowke.[/QUOTE] Dziękuję za odpowiedź ![]() Gust w powonieniu mamy zbliżony "Łowimy" te same zapachy (przynajmniej kilka).Może w najbliższym czasie zdecyduję się na wyłożenie na ladę czegoś z selektywnej kolorówki, wszak sezon prezentów i niespodzianek nadchodzi ![]() Często też miewam dokładki. Będę się odzywać i kusić. ![]() Pozdrawiam. |
|
|
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
to moze teraz oddasz elle?
i szminke
|
|
#136 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
.Zastanawiam sie czy jednej Elle sobie nie zachowac. Butelka sie ladnie wkomponuje w perfumiarska szafke . Druga jednak wciaz do oddania bo przy dwoch butlach sie podusze .Kolorowke chetnie przygarne. Jak cos Ci wpadnie w rece to mow smialo .Pozdrawiam serdecznieA bierz se .Za Elle jednak nic nie widze. Szukam jednej konkretnej rzeczy, ktora mi sie przyda. Ja teraz robie zapasy Inneov i je chetnie przygarne. To zawsze mi sie przyda. Zwlaszcza, ze dorwalam w superpromocji (50 zl za pudelko ![]() ). Wykupilam juz jednak chyba wszystkie i marze o wiekszej ilosci .
|
|
|
|
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
No to szkoda bo mi zalezy glownie na elle
|
|
#138 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
Tak jak pisalam wczesniej, kolor szminki nie jest idealny dla mnie (ale jest ok). Dlatego to jest potrzeba 2 rzedowa
Elle w sumie mam...ale chcialam zrobic zapas. Kupilam ostatnio w zestawie z balsamem w douglasie za 139zl. Wiec nie jest az tak strasznie drogi Oczywiscie inneov (2) oddalabym za szminke a za elle musialabys cos znalezc. Jakby co to sie odezwij
|
|
#140 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
btw: ja Douglasa odwiedzam czesto i tych zestawow nie widzialam Za Elle nic nie widze niestety. Szukam jednej rzeczy np meteorytow czy piatek. Inneov jednak chetnie przygarne, wiec gdybys zmienila zdanie wiesz gdzie jestem .
Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2009-12-10 o 16:38 |
|
|
|
|
|
#142 |
|
Zadomowienie
|
Witaj, cos u mnei za perfumy Elle?
|
|
|
|
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;15773829]Mam:
Lolita Lempicka L de Lolita Burberry London Escape W folii oczywiscie. Mialy byc prezentem dla kogos, ale butelke moge oddac [/QUOTE]a jakie masz pojemności tych zapaszków?
|
|
#144 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
moze ja bym "ukradla"jedna elle ???wiem ze interesowalo cie cos z mojego watku
a poza watkiem mam jakies 20ml Lolity Lempickiej L
Edytowane przez magsch Czas edycji: 2009-12-10 o 22:33 |
|
|
|
|
#146 |
|
Rozeznanie
|
witam
podoba mi się to: - Lancome Miracle Forever - 49/50,, kod UD074 czy może mój róż diorka w zamian by cie zainteresował ![]() pozdrawiam |
|
|
|
|
#147 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Za Elle szukam czegos z wisha. |
|
|
|
|
|
#148 |
|
Wtajemniczenie
|
- tusz Beauty Tubes Double Extension L'oreal - nowy, kolor czarny
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...ydluzajacy.htm coś u mnie?? EDIT: ups.. widzę, że już wcześniej o to pytałam i zapomniałam. ale może jednak coś u mnie znajdziesz teraz bo robiłam dokładki. pozdrawiam
Edytowane przez asix86 Czas edycji: 2009-12-10 o 23:38 |
|
|
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
ok.rozumiem...szkoda
|
|
|
|
|
#150 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Witaj, a czy duzy ubytek ma rozyk? ---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ---------- Cytat:
|
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:19.

.

"Łowimy" te same zapachy (przynajmniej kilka).
i szminke
.
a poza watkiem mam jakies 20ml Lolity Lempickiej L