![]() |
#121 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: potrzeba pomocy, facet-zło!
Cytat:
![]() |
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
a można tak w skrócie...?
![]() |
#123 |
lise-kotta
|
jak dobrze, że trafiłam na ten wątek, bo własnie mi się reaktywowały moje toksyczne zachowania pt. "nie odpisał na smsa, to ja napisze jeszcze jedneog fajniejszego".
u mnie też taki związek się rozpadł po 8 miesiącach, też było cudownie (momentami), a przez resztę czasu bylam w nerwach i nigdy nie wiedziałam czego mam się spodziewać. seks był nieziemski, najlepszy w moim życiu i STRASZNIE za nim tęsknię. ale wiem, ze tak nie wolno i nie pozwolę się już tak traktować. nie mogę i już, bo zasługuję na dużo dużżżo więcej. trzymaj się grejfrutku! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#125 |
Raczkowanie
|
nie, dziś już mi przeszło.
po prostu zagramz nim w otwarte karty. wczoraj do mie napisał na gg, tak po prostunżeby pogadać. mówie mu, że jestem trochę przeziębiona a ten tydzień jest dla mnie starsznie wazny(zaczełam dzis nową pracę). zapytał dlaczego ważny. uznałam, że nie wszystko musi wiedzieć i napisałam że nieważne dlaczego ale ważny. uznał że traktuje go za dziecko które nic nie rozumie (foch)... ja nie rozumiem tego człowieka...
![]() |
#126 |
Przyczajenie
|
najlepiej jak by cały świat wokół nich się krecił;/;/ a właśnie jak nowa praca??
![]()
![]() |
#127 |
Raczkowanie
|
trochę się boje bo przez ręce przechodzą mi spore pieniądze i nie chce sobie jakiejś lipy zrobić...
ale ogólnie to luzik ![]() a na pocieszenie odnalazł mnie 18latek którego poderwałam na andrzejkach. napisał że długo na mnie polował w sieci i teraz bede mu smakować wysmienicie ![]() jak ja uwielbiam małolatów, ha! i bynajmniej jeszcze mu się nie dam ![]()
![]() |
#128 |
Przyczajenie
|
ja kiedyś spotykałam sie z takim gościem ale niestety nie wyszło nam z jego winy ale czasami kiedy sie pokłóce ze swoim to on o dziwo zawsze to wyczuje hehe i zaprasza mnie gdzieś, zabiera i bardzo dobrze tratuje jak ksiezniczke
![]() ![]()
![]() |
#129 |
Raczkowanie
|
miał gnuj do mnie przyjechać wczoraj koło piątej. wróciłam do domu jakoś po 16 i mu pisze
"możesz juz przyjeżdżać, jestem w domu" 10min później: "też jestem juz w domu" mój nastrój padł jak kafka... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#130 |
Raczkowanie
|
Eh...najgorzej jest żyć w niepweności, nie móc sobie nic zaplanować i wszystko dostosowywać do humorów partnera
![]() Ja miewam podobnie, tzn moj facet chyba chciałby, abym chodziła jak zegarek na jego życzenie. Teraz zapisałam się na taniec i już kręci nosem. Najlepiej, abyśmy siedzieli w domu, nigdzie nie wychodzili, no chyba, że do sklepu po papierosy. Sam z własnej inicjatywy raczej nie da się wyciągnąć... Cóż...trzeba nauczyć się z tym zyć ![]() Ale za to jak on ma zły dzień, to potrafi cały dzień się nie odzywać, no chyba, że tylko słowami "nie dotykaj mnie", bo mu się coś w pracy nie udało i jest obrażony na cały świat, a ja nawet nie wiem, czy to z mojej winy tak sie zachowuje, czy o co chodzi..... i automatycznie psuję sobie też nastrój ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Raczkowanie
|
tylko mój się potrafi nawet 4-5dni nie odzywać. ostatni raz go widziałam w zeszły poniedziałek... :/
![]() |
#132 | |
lise-kotta
|
Cytat:
a mój potrafił się najdłużej 2 tygodnie nie odzywac w ogóle, dopóki jaśnie pan nie stwierdził, że ewentualnie może mu się nudzi i chciałby się spotkać. na pytania czemu się tak zachowuje, odpowiada: "bo nie byłem wtedy w nastroju". uczuć dziewczyny nie bierze pod uwagę ani przez sekundę. szkoda czasu na takiego. jak się postara, to wielkie halo i potem się żyje takimi ochłapami, bo jak chce to potrafi. tylko że mu się nie chce. bo zmęczyć się można dbając o drugą osobę. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
po drugiej stronie szafy
|
no i po co wam takie chłopy?
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
też mnie to zastanawia....
generalnie ten wątek robi się coraz bardziej żałosny.... ![]()
![]() |
#135 |
Przyczajenie
|
wiem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#136 | |
lise-kotta
|
Cytat:
rada na przyszłość: "żałosne" wątki polecam omijać, chyba że owa "żałośność" pomaga ci czuć się lepiej ze swoim życiem, no bo "inne mają gorzej, a tak w ogóle to są głupie, a ja jestem fajna, bo nigdy w życiu bym sobie na takie coś nie pozwoliła". życie płata figle, ważne jest żeby uwolnić się z toksycznej sytuacji i temu ten wątek służy, aby wzajemnie siebie w tym motywować, zatem daj sobie spokój. va bene? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
jeszcze z tymi jeleniami jestescie...?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Raczkowanie
|
tak, jeszcze jestem z tym jeleniem!
bo popatrz, może jestem zoofilka ale kocham tego jelenia i nadal mam nadzieje że uda się to uratować! o!
![]() |
#139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do pogrubionego to zgadzam sie w 100% ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#140 |
po drugiej stronie szafy
|
Grejpftutowa...rozumiem miłość, ale powiedz mi, wierzysz, że po tych wszystkich nerwach, po łzach, po cierpieniu rozdzierającym na milion części każdą komórkę Twojego ciała i duszy...że jak po tym wszystkim będzie widać zmianę na lepsze, to będziesz w stanie mu zaufać, nie myśleć o tym co będzie jak nie zadzwoni, nie przeżywać każdego nieodpowiedniego tonu, że będziesz w stanie być tak po prostu beztrosko szczęśliwa...?
![]() |
#141 |
Raczkowanie
|
nie wiem... nie wiem nawet co będzie jutro. wiem tylko że go kocham i to mnie niszczy. umiem znaleźć sobie kogoś innego ale cóż nie dłużej niż jedna, dwie, trzy noce. później zaczynam myśleć o nim, porównywać itp.
i tak, wiem że to przeczy moim uczuciom ale zdradziłam go. jestem osobą która jak nie mapewnionego kolejnego "bytu" to nie rzuca wszystkiego wcześniejszego w cholere... poza tym może i jestem żałosna, ale widocznie tak ma na mnie ten "związek" działać. zawsze to ja byłam cwana a facet żałosny. to tera role się zamieniły, o.
Początek: 74kg Misja: -14kg Czas: 01.01-01.06.2010 będzie ciężko... ![]() Edytowane przez grejpftutowa panna Czas edycji: 2009-12-01 o 22:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 | |
lise-kotta
|
Cytat:
![]() ![]() grejftutowa: ja doszłam do takiego momentu, że cokolwiek by on wtedy nie zrobił to nie było szans na odbudowanie zaufania. bo on w każdej chwili może wymyśleć nowe siupy, a poprawa jak zachodzi to nie wiadomo jak długo potrwa i nie wiadomo czemu nastąpiła i czemu się kończy. brak logiki i związku przyczynowo-skutkowego ryje beret tak, że człowieka paraliżuje i nie może o niczym innym myślec, a scenariuszy wydarzeń jest mnóstwo i choćbyś próbowała przygotowac sie na każdą ewentualność, to i tak zawsze cię tak zaskoczy że będziesz znowu cierpieć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Zadomowienie
|
![]() Nie pozwoliłabym sobie na takie zachowanie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
właśnie mam mu zamiar przemówic do rozsądku. powiedzieć to i owo, bez emocji, bez krzyczenia, bez łez (ciężko będzie bo jestem cholerykiem). a jak to nie poskutkuje to w mikołajki (mam już dla niego prezent- narysowałam na A2 jego auto i oprawiłam w antyrame) przyjade do niego do domu, dam mu to i pożycze powodzenia na dalszej drodze życiowej. coś się musi zmienić. i chociaż może tak pisze teraz to jutro pewnie znów będe załamana i będe płakac i kompletna depresja. ciężki los choleryka...
![]() |
![]() |
#146 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
Zakorzenienie
|
limonka1983 ty to masz cierpliwosc.
![]() ![]() ![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ty - zdradziłaś go, jesteś z nim nieszczęśliwa, jesteś uzalezniona od bycia w związkach, boisz sie bycia samej on - olewa Cię, nie odczuwa potrzeby widzenia się ani kontaktu z Tobą, flirtuje sobie na boku przez neta ... wiesz ja tu nie widzę żadnej miłości
![]() |
![]() |
#149 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Pozwalać się tak traktować tylko dlatego, że nie ma lepszego obiektu w zasięgu wzroku...masakra.
![]() |
![]() |
#150 |
lise-kotta
|
czasem nie ma. ale często jest tak, że te momenty w których jest dobrze przesłaniają wszystko inne. z trudem zdobyte=więcej radości. i tylko tyle. bycie w ciągłych nerwach i niepewności niestety jest niebezpiecznie bliskie uczuciu motyli w brzuchu. jak się nie udaje to jest rozpacz, ale jak jest fajnie, to jest takie szczęście że nic sie z tym nie moze równać. ogólnie rzecz biorąc - jak z każdym uzależnieniem to jest.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:03.