![]() |
#121 |
Raczkowanie
|
Dot.: Czarna lista part 2
Witam. Mam taki problem z jedna dziewczyną. Wysłałam swoją paczkę w umówionym terminie ponad MIESIĄC temu. Czekałam, pisałam, dziewczyna tłumaczyła się problemem na poczcie. Dobra. Cierpliwie czekałam. Po tygodniu i po kolejnym ciągle poczta miała probelmy. Gdy poprosiłam o numery nadania- nie otrzymałam odpowiedzi. Po 4 tygodniach byłam mocno zdenerwowana! I napisałam do niej... a ona do mnie z pretensjami że nie odebrałam paczki (DZIWNE PRAWDA? CODZIENNIE WYSTAWAŁAM ZA LISTONOSZEM, WISIAŁAM NA SKRZYNCE, I JAKOŚ NIC DO MNIE NIE PRZYCHODZIŁO), a teraz mówi, że nie bedzie płaciła tyle razy za wysyłkę.. no to powiedziałam dla świętego spokoju że ja pokryje koszta... i co i nadal nie dostałam tej paczki!
PRZECIEŻ TO NIE JEST NORMALNE ZACHOWANIE! gdyby jeszcze przeprosiła i szybko wysłała, ale nie obraca kota ogonem i wmawia mi wine, rozumiesz? no szlag mnie już trafia! pomóż bo nie mam już siły do tej wizażanki ( chodzi mi o zaralu ) OLGA, |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem, to paczki nie wysłała i nie miała takiego zamiaru, bo gdyby wysłała to byś ja dawno otrzymała. A poza tym to przecież musiałabyś podpisać odbiór no nie? A nic nie dostałaś.
Najlepiej napisz do moderatorki, a wizażance wystaw odpowiednią przekupkę. Jak wystawi Ci odwetową to pisz do Złośliwca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
To nie jest miejsce do klotni. Jak juz napisalam w prywatnej wiadomosci, wyslalam Ci wiadomosc, z prosba o wyslanie potwierdzenia, na ktora ty w ogole nie odp.Kiedy ponownie wyslalam Ci wiadomosc,napisalas mi, gdzie masz DAC to potwierdzenie, jezeli nie masz maila. Wtedy ja, od razu, po zalogowaniu wyslalam go . W dalszym ciagu nie mam na mailu wiadomosci od Ciebie i prawda jest, ze nie odp na moje wiadomosci, CHOCIAZ SIE LOGOWALAS na wizaz. Mialas wyslac swoja paczke, dzien po mnie, minely PRAWIE 3 tygodnie, a ja jej nie otrzymalam. Poza tym figurowalas juz na czarnej liscie, nie wyslalas paczki wizazance, wiec mam pelne prawo nie wierzyc Ci. Na koniec powiem, tak jak juz zauwazyly inne wizazanki, nawet nie napisalam o kogo chodzi, wiec tym bardziej Cie nie obrazilam. Uderz w stol a norzyce sie odezwa:/
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Wtajemniczenie
|
Zgłaszam użytkowniczkę honey091.
07.11 umowilysmy sie na wymianę - ona miala wyslac pierwsza, 17.11 zapytalam czy juz jest wysłana , wizazanka odpowiedziala ze wysle natepnego dnia 30.11 nadal nie mam paczki , poprosilam o skan nadania , zero odzewu Wystawiam negatywa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
Czytam te wszystkie fałszerstwa/oszustwa ze strony niektórych wizażanek i aż mi się wierzyć nie chce. No bo jak można nie wysłać paczki albo kłamać, że się wysłało, a jeśli prosi się o potwierdzenie nadania to cisza. :|
Dopiero zaczynam swoją wymiankową przygodę i już wysłałam 4 paczki (jako pierwsza) i mam nadzieję, że wszystko pójdzie sprawnie ![]() Pozdrawiam wszystkie uczciwe dziewczyny!
![]() |
![]() |
#131 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
a jeśli wysłałaś jej wartościowe rzeczy to możesz zawsze postraszyć ją policją, a jeśli to nie pomoże, to będziesz mogła zgłosić się na policję wtedy.
![]() |
![]() |
#132 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Wtajemniczenie
|
Chciałam się poradzić zostałam oszukana
![]() Czekolada83!->wysłała mi paczkę z bluzką jej zdaniem w stanie idealnym,czekałam na nią długo ale rozumiem nie kazdy ma pieniadze zdarzaja sie rozne sytuacje,ale ja otrzymalam bluzke ktora miala byc tunika a okazalo sie ze jest to obcieta sukienka znanej marki bez obszycia na dole,cyrkonie powypadaly z ramiaczek,wizazanka przyznala sie ze zauwazyla to przed wysylka i zwroci mi moja bluzke,ja jej wyslalam na drugi dzien po otrzymaniu paczki priorytetem,niestety od miesiaca nie widze swojej!chcialam nawet wizazance wyslac pieniadze na wysylke jezeli zal jej 5 zl,niestety napisala ze wyslala bluzke 2.12 do dzis jej nie widze,a ona nieodpowiada,wystawilam jej negatywa i co moge jeszcze zrobic? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
ZGŁASZAM KARMEN20 , wyslalam jej sukienke i bokserke z miesiac temu,mialam dostac blzuke zkokarda i plastry do depilacji,niestety nic nie dostalam, z ponad 2 tyg temu wizaznka napisala mi ze dostala paczke odemnie i wsyztsko ok iz e wyslala swoja ale jakos nie mam jej do tej pory,prosilam o skan nadania,nie odpowiada mi chociaz sie loguje ciagle i umawia sie z innymi wizankami na wymienke ,bezczelność;/;/ co mam zrobic ?
![]() |
#136 |
Wtajemniczenie
|
Czekolada83 nie odpowiada na moje wiadomosci!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Wtajemniczenie
|
a kto jest tu moderatorka od takich spraw?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
BAN stały
|
pomyłka.
Edytowane przez fanusia92 Czas edycji: 2009-12-08 o 18:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
kolezanka ma juz trzy negatywy ;-/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
a ja jeszcze słów kilka o U KNOW, bo sprawa się wciąż nie rozwiązała.
zlozylam reklamacje na poczcie, zeby sie upewnic, ze u know odebrala paczke. odebrala 29.09. zglaszam na policję oszustwo, bo mam teraz dowód ![]()
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
poszlas na poczte z potwierdzeniem nadania i powiedzieli Ci keidy ona odebrala paczke??
---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- strasznie dziwne,mnie UKNOW tez oszukala,nie dosc ze miala 40 przekupek i musialam wysalac pierwsza to jescze keidys sie z nia wymienialam i bylo ok,nikomu juz nie mzona ufac;/
![]() |
#145 |
Wtajemniczenie
|
Weszłam dla ciekawosci zobaczyc na kogo trzeba uwazac, i chcialam powiedziec , że ja rowniez mialam ustalona wymiankę po wymianie adresów z vidette na dwie pary butów.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
poszłam na poczte z dowodem nadania, ale nie powiedzieli mi od razu
![]() trzeba złożyć reklamację. to jest jedyna droga, by sprawdzić czy paczka została odebrana. odpowiedź przychodzi po dwóch tygodniach od Poczty. dla mnie też to jest dziwne. ale loguje się na NK i Facebooku, a nie odpoiwiada na wiadomości, więc nie łudzę się juz co do jej uczciwości.... gdyby coś się stało, dałaby jakoś znać, skoro jest na NK i zmienia sobie zdjęcia....
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
własnie weszlam na jej nasza kalse i obejrzalam sobie zdjecia a za godzine byla juz galeria zablokowana do ogladania;/ hehe, strasznie dziwna jets dla mnie ta sprawa,jak mzona nie meic wyrzutow sumienia,moglaby chociaz nam odeslac te rzeczy skoro nie ma zamiaru wyslac swoich
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
No niestety Czekolada juz kilka razy widniala na czarnej liscie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
Po prostu straszne rzeczy się tu dzieją na forum , nie można już ufać nikomu , doszła dziś do mnie paczka od dziewczyny, która ma 50 pozytywów
w opisie nie było żadnej wzmianki o tym , że coś nie tak jest z bluzką . podane rozmiar 42 , no cóż moja winna ,że nie zapytałam o wymiary ale cóż sądziłam , że skoro przy innych rzeczach pisała " rozmiar 42 ale wypada mniejsze " to sądziłam, że jak coś to by napisała . Ale moje niedopatrzenie , lecz jak można nie zauważyć /wystawić bluzkę u której na 1.plecach co 3 cm szycie poszło ;/ 2. ma przetarcie nie duże ale jest prawie dziura 3. Jest popruta tak , że tego nie da się zaszyć tak by nie było widać . 4. wszędzie odstające nitki , po prostu szwy puszczają .... 5. i nie wiem czy nie jest przypalona ponieważ miejscami dziwnie materiał się zbiegł albo po prostu jest tak pognieciona . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:17.