![]() |
#121 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: targowiskowe dyskusje - plotki
Cytat:
![]() ![]() Komu sie upiekło? ![]()
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#123 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 102 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
my nie dostajemy systemowej informacji kto ile ma negatywnych przekupek, więc jak cos zauważycie do dajcie znać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
Wrrr jak mnie już wizażystki zaczynają denerwować .... Najpierw piszą co u mnie im się podoba , potem jak ja wybiorę to już nie . Za kilka dni piszą " coś u mnie za ...."
Teraz jedna wizażystka coś znalazła wybrała , ja powiedziałam żeby mi coś zarezerwowała , napisałam jej ostatnio żeby podała mi wymiarki kilku rzeczy , a ona mi pisze , że nic u mnie nie widzi :| idze oszaleć ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
tez tak mialam....przez chwile myslalam ze cos ze mna nie tak,ale potem stwierdzilam ze jednak z nia:P
|
![]() ![]() |
![]() |
#127 | |
Rozeznanie
|
też się zastanawiam
![]() ---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ---------- Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
Przekupka: 158 pkt / 99% pozyt.
|
[QUOTE=claudiaaa;15646480]też się zastanawiam
![]() a Wy nigdy nie kupilyscie niczego w czym nie chodzilyscie? chyba juz nasza taka natura, czasem cos sie kupi pod wplywem emocji, ceny, promocji, mysli sie ze bedzie okazja do zalozenia tego a tu lipa ![]() ![]() ![]()
#129 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
no to podziwiam
![]() ![]()
#131 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
macie jakies dziwne rozumienie, jakbyscie same tak robily.....przeciez nikt nie kupuje rzeczy zeby je tu pozniej wymieniac a jesli tak to moze 1 na milion, bez przesady dziewczyny.skoro Was nie stac to nie znaczy ze nie kazdego. rzeczy kupione na promocji pod wplywem impulsu nie kosztuja kokosow, a skoro juz sie cos kupilo to nie mozna tego tutaj wymieniac? a kto powiedzial ze targowisko jest tylko dla zuzytych ubran? ehhh
#134 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#135 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie mam zwyczaju kupować czegoś, co leży i tyle. Mi dużo ciuchów do szczęścia nie jest potrzebnych ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wole jak ktos wklei link niz napisze ze podobaja mu sie spodenki, a mam 2 pary spodenek do wymiany. jak wklei linka to wiadomo o co konkretnie chodzi danej osobie..
![]() |
#137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kiedyś miałam sytuację z aiko (czy podny nick), że miałam 2 bolerka w wątku, w tym 1 oznaczone od dawna jako wymienione. Napisała, że podoba jej się bolerko i podałam jej wymiary itd. A ona potem mi wkleiła linka do niego, a to było to wymienione... I miała pretensje, że negocjuję z nią wymienione rzeczy. ;| Morały są dwa: -lepsze linki, -trzeba patrzeć też na opisy, czy rzecz jest dostępna i umieć czytać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
ja sie denrwuje? chyba osoby zdenerwowanej nie widzialyscie
![]() ![]() natalalala ja tez wole linki, ale podobno niektorym sie komputer wiesz albo sie wolno otweraja ![]() -
24.03.2016 ![]() Edytowane przez Emilcia_1616 Czas edycji: 2009-12-03 o 16:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#139 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
mi jest to obojętne ![]()
pachnie nowością. mam nowy tusz do rzęs i siedemnaście róż. dzisiaj, wczoraj, nawet kochałam róże, zapach asfaltu, polubiłam siebie. ![]() szafa ♥ Edytowane przez claudiaaa Czas edycji: 2009-12-03 o 16:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
aha, no rzeczywiscie ktos moze miec wolny net, ale i tak nie widze wiekszego problemu z linkami
![]() a jak wam przeszkadzaja wcinajace sie osoby-utworzcie najpierw pare postow, opiszcie rzeczy i na koncu wyedytujcie dodajac fotki, wtedy nikt si enie wetnie i juz ![]() pozdrowienia!
#141 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zbedne pytanie moim zdaniem . Co kogo obchodzi czy ktoś kupuje rzeczy w których bedzie chodził czy nie . |
|
![]() ![]() |
![]() |
#142 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- Cytat:
Często też tak mam z zakupami na all ;] |
||
![]() ![]() |
![]() |
#144 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Albo jak ktoś kilka razy pyta się o różne rzeczy. Podajesz mu szczegóły i co by się za nie chciało. A ta osoba się nie odzywa. A za jakiś czas znów o coś pyta. A i na początku moich wymian rezerwowałam wszystko co kto chciał. Po pewnym czasie już przestałam to robic. Stwierdziłam że nie ma sensu nic przetrzymywac bo niektórzy się nie odzywali już po rezerwacji. Edytowane przez MILA25* Czas edycji: 2009-12-03 o 20:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
ja akrat wole linki.. mam zdecydowanie pamiec wzrokowa i jak sobie otowrze link i zobacze to wiem za co szukac, a jesli mi ktos napisze to przegladam watek tej osoby i w koncu musze wrocic do swojego, zeby wiedziec za co
![]() i tak by the way.. wizażanki nie wizazystki ![]() ![]() swoja drogą okreslenie "wizażanka" tez jest troche smiechowe nie uwazacie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
hahaha
![]() racja! Wizazanki ! BTW - mój TŻ też się śmieje i w dodatku z politowaniem na to wszystko patrzy... ale jak pozniej wyskocze w jakims ciuszku z wymianki to na chwilę mu przechodzi. do nastepnego razu ![]()
#147 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czarna lista part 2
mnie wkurza jak ktos wstawia do watku zdjecie jakiegos ciuszka z serii japan style i pisze za cos mega super,za cos ekstra,nie dosc ze te ubrania wygladaja tak ladnie tylko an tych modlekach to jescez kazdy wie jak jest z jakoscia 2 razy sama zamowilam na allegro za jakas niska cene i 2 razy sie zawiodlam
#148 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez to zauwazyalm ![]() ![]() ja zamowilam raz kamizelke i byla OK ![]() ![]()
![]() |
#150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:22.