![]() |
#121 |
Rozeznanie
|
Dot.: Skromności z mojej twórczości...
Oto te fotki...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Rozeznanie
|
I kończąc na dzisiaj, jeszcze takie sobie tam dekoracje sali... Okienko i gałązka (niby-drzewko)...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
Piękniutkie dekoracje...
![]() ![]()
Zapraszam Serdecznie ![]() Origami wędrowniczek: Monika_75>honka'>JaneB>hejasz>Pagata>ewel ika>dagus_gd>poppy>Alexan draM>joanwi>nir>agniesia1 25>Damurek>kaariokaa>JA ![]() Już praawie w domku ![]() Edytowane przez EwcIaKIcIA Czas edycji: 2010-03-06 o 20:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Wtajemniczenie
|
Ojej jakie ja tutaj miłe słowa o sobie słysze
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale masz fajnie- zimowe morze ![]() ![]() Co do prac- świetne są. I nawet podsunęłaś mi pomysł,żeby takie girlandy zrobić do przedszkola...bo teraz tam dzieciaki konkurs na najładniejszą wiosenną sale mają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
Masz dużo świetnych pomysłów
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
O , jakie ładne dekoracje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
Marlenko ,wspaniałe dekoracje
![]() ![]() Wypatruj listonosza ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
Ojj tam piszę prawdę i nic nie koloryzuję i widać, ze masz ten dryk to dekorowania, nie kazdy go posiada
![]()
Zapraszam Serdecznie ![]() Origami wędrowniczek: Monika_75>honka'>JaneB>hejasz>Pagata>ewel ika>dagus_gd>poppy>Alexan draM>joanwi>nir>agniesia1 25>Damurek>kaariokaa>JA ![]() Już praawie w domku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziękuję za odwiedzinki i uznanie dla prac! -A morze? Owszem-wygląda pięknie. Plaża zimą jest zamarznięta; jak jest mrozek to nie grzęźnie się w piasku i można wygodnie chodzić, i chodzić... A takie zaspy jak na fotkach, to wyjątkowo w tym roku. Bo jak nie ma dużo śniegu to on szybko ginie od wilgoci. W tym roku zima była wyjątkowa! -Cieszę się, że przydał się pomysł z girlandami. Jest on łatwy w wykonaniu-dzieciaczki też są w stanie "ukręcić" kwiatki. A jak zawisi się większą ilość po przekątnej i spowrotem, to efekt jest powalający. Chodzi się tak jakby pod altaną albo kwiecistym zadaszeniem-moim dzieciom się podobało. Ja dowieszałam sukcesywnie po kilka, jak udało się nam już je wykonać. Ale jak było jeszcze mało-jak na fotkach, to urządzaliśmy zmagania w przerzucaniu balonów na drugą stronę-nad girlandami... Dzieci miały frajdę!!! -Pozdrawiam cieplutko! ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- honka- ![]() ![]() pastek1- ![]() ![]() lamalama- ![]() ![]() anka43- ![]() ![]() ![]() Aniu Droga, powiedz jak mogę Ci się odwdzięczyć ![]() EwcIaKIcIA- ![]() ![]() WSZYSTKIE JESTEŚCIE ![]() ![]() -DZIĘKUJĘ ![]() p.s. Z całego serca życzę Wam: Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
Marlenko masz bardzo fajne pomysły. Twoje prace są świeże i kolorowe.
Mam zamiar częściej tu do Ciebie zaglądać. Ciesz się, że do Ciebie trafiłam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#133 |
Rozeznanie
|
Dorotko71 i Qrczaks - Dziękuję za ciepłe słowa i przychylne podejście do moich prac
![]() Miło mi, że moje skromności przypadły Wam do gustu! Oczywiście zawsze serdecznie zapraszam i sama chętnie do Was zaglądnę! Cieszę się, że do mnie trafiłyście i zawsze liczę na Wasze szczere opinie... -Pozdrawiam najgoręcej, jak tylko zdoła moje serce ![]() ![]() (U Qrczaks już nawet byłam i tak się napatrzyłam, że śniły mi się te wszystkie wspaniałości. Najbardziej zrobiłam ach!... i och!..., oglądając album ciążowy dla koleżanki. Sama nie tak dawno nosiłam pod sercem mojego Karolka, który wczoraj skończył 3miesiące. Warto uwieczniać takie wspomnienia, fotki z USG, opaskę ze szpitala, gratulacje od znajomych... Gdzieś to można byłoby powklejać, ale nawet nie wiem jak się do tego zabrać. Nigdy nie robiłam takich profesjonalnych albumów jak Wy.) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Rozeznanie
|
Bardzo lubię robić odlewy gipsowe. Zanim urodził się Karolek ciągle coś dłubałam i "siedziałam w gipsie". Teraz z racji braku czasu przerzucam się na nocne siedzenie przy kartkach.
Kilka fotek jednak się zachowało -z mojego zeszłorocznego świetlicowego kiermaszu... Chętnie je Wam pokażę... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
bardzo łądnie ci wychodzą te odlewy
![]() no coż nie zawsze mamy czas na wszystko co byśmy chcieli ![]()
Zapraszam Serdecznie ![]() Origami wędrowniczek: Monika_75>honka'>JaneB>hejasz>Pagata>ewel ika>dagus_gd>poppy>Alexan draM>joanwi>nir>agniesia1 25>Damurek>kaariokaa>JA ![]() Już praawie w domku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
Super figurki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
Marlenko ,bardzo lubię oglądać wszystkie twoje prace są świetne !!!!!
![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
Marlenko tworzysz świetne rzeczy, również odlewy gipsowe
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Przyczajenie
|
Witam trafiłam tu przez przypadek a tu proszę same arcydzieła szkoda ze tak późno odkryłam Twój wątek.Prace zapierają mi dech są super i niezła z ciebie zdolniacha widzę, że często będę tutaj wpadać pozdrawiam cieplutko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Rozeznanie
|
Drogie moje Wizażanki! Dziękuję Wam Wszystkim razem i każdej z osobna, że zechciałyście odwiedzić mój wątek oraz wyrazić swoją opinię na temat moich prac. W dodatku tak przychylne opinie.
-Cieszy mnie, że podobają się Wam moje skromne wytworki. Zawsze serdecznie zapraszam ![]() EwcIaKIcIA- ![]() ![]() lamalama- ![]() ![]() anka43- ![]() ![]() ![]() Wkrótce ja postaram się odwdzięczyć Tobie i Honoratce ![]() Jesteście Kochane ![]() ![]() ![]() ![]() Ślę moc pozdrowień! pastek1- ![]() ![]() helcia20- ![]() ![]()
......................... ......................... ........................ Pozdrawiam cieplutko ![]() Mój skromny kącik: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=385125 Mój mały (skromny) blog: http://chwilapasji.blogspot.com/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Rozeznanie
|
Idzie wiosna, idą święta, więc chyba czas na bazie...
(Co prawda te na drzewach jeszcze leniwie wychodzą, bo zimno na dworku; Ale moje są z bibuły, to i pogoda im nie straszna...)
......................... ......................... ........................ Pozdrawiam cieplutko ![]() Mój skromny kącik: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=385125 Mój mały (skromny) blog: http://chwilapasji.blogspot.com/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Rozeznanie
|
Twoje prace są rewelacyjne.
A zwłaszcza podobaja mi sie biedroneczki, po prostu zwalają z nóg. I bazie też śliczniutkie, może w końcu przyjdzie wiosna ![]()
![]() |
#143 |
Rozeznanie
|
Witaj Kamilakbd
![]() -Dziękuję za odwiedzinki i miłe słowa! Też czekam z utęsknieniem na wiosnę...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
Fajne bazie-super pomysł do wielkanocnych stroików.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
świetnie wygląda taki większy bukiet bazi
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
Piękne ,brak słów
![]()
![]() |
![]() |
#147 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
No proszę są i bazie. Pięknie się koszyczek zapowiada.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Rozeznanie
|
lamalama-
![]() ![]() pastek1- ![]() ![]() Ślę moc pozdrowień! anka43- ![]() ![]() helcia20- ![]() ![]() Dorota71- ![]() ![]() Dziękuję ![]() ![]() ![]() To bardzo miłe... ![]() ![]() ![]() _________________
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Raczkowanie
|
Mam pytanie: z czego wykonane jest drzewko?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:34.