![]() |
#121 |
BAN stały
|
Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz.IV
ja mieszkam z tz i babcia wiec musze ogladac z nia seriale jak maly spi bo to wciaga UWAGA OGLADAM NAWET...moda na sukces
![]() ![]() ![]() w piatek biore tel z plusa- nowa umowa ale chce z 400-500 zl sprzedac bo mamy 3 telefony a grudzien bardzo ciezki-300 samochod ubezp+ 260 gaz miesiecznie+ 400 za dom- a gdzie choinka,prezenty jedzenie...;/ Edytowane przez nyla89 Czas edycji: 2009-12-02 o 09:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() ![]() Buziaki dla jubilatów ![]() Milena, też uwielbiam jak Aleks się rozgada ![]() ![]() Aljaka, zdrówka dla dzieciaczków ![]() Cinusiowa, Aleksowi to nóżki pooddychają chyba dopiero latem ![]() Seona, zdrówka dla Pati ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#123 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() iwciag ja tez jak jade i sa obnizki to sie moge na nic zalapac, bo albo nie ma rozmiaru albo sa takie obnizki, ktore i tak mnie nie satysfakcjonuja ![]() ![]() nyla super ten dmuchany placyk ![]() ![]() ![]() gossik ja tez bym wolala siedziec w domu i spacerowac z malym niz w pracy, ale widzisz taki nasz zywot...wczoraj tez mi sie dziwnie zrobilao jak maly sie ucieszyla na widok tesciowej...ale nasze dzieciaczki i tk wiedza, ze my jestesmy mamusiami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Zadomowienie
|
ursull a czemu nie dziwi cie ze was zdradzam, przeciez w moim przypadku to nie codziennosc, rzadko was zdradzam
![]()
#125 |
Wtajemniczenie
|
Gosik kochana Aleksiu na pewno wie, że Ty jego mama ukochana, dzielna pracująca matka polka
![]() Iwo dziś znowu marudzi, ja już nie mam mocy i złoszczę się na niego i krzyczę ![]() A on się wkurza jeszcze bardziej.Od6.30nie śpi i do tej chwili oka nie zmrużył, widzę, że śpiący i zmęczony, ale nie może zasnąć |
![]() ![]() |
![]() |
#126 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Wtajemniczenie
|
Gosik pomaga, wczoraj mi nawet przysnął na spacerze, ale dziś póki co pogoda do bani, zimno i mży
|
![]() ![]() |
![]() |
#128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
Witam wizażoholiczki
![]() Wszystkiego najlepszego dla Gabrysi i Danielka ![]() U nas noc jak co noc czyli ciemna ![]() Dziękuję za śliczne komentarze na NK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eve czemu głosniej nie krzyczałaś,napiłybyśmy się razem,a tak co,sama musiałaś się schlać.Co do seriali,nie przepadam,ale jeszcze w Polszy "M jak miłość" i "Pierwsza miłość" oglądałam.Początkowe kilkaset odcinków "Klanu" również.Tu nie mam polskie tv,więc seriali niet.Czasem "Pierwszą miłość" na Ipla obejrzę i tyle.A i kedyś jeszcze oglądałam "Niewolnicę Isaurę", "W kamiennym kręgu"," Dynastię" i " Zbuntowanego anioła".Uważam,że wszystko jest dla ludzi i szczerz mówiąc,czasem fajnie sobie coś takiego obejrzeć,wtedy nasze problemy wydają się takie błache ![]() I ty się tak nie boisz TŻ w wielki świat wypuszczać? A jak ci się zgubi? ![]() Milenka gratuluję rozgadanego synka ![]() ![]() ![]() ![]() Iwciag jak możesz być taką skneruską,chociaż pudełko zapałek mogłaś mi z przeceny kupić ![]() ![]() ![]() Nyla nie przejmuj się tym obracaniem,wszystko w swoim czasie.Możesz Natanka stymulować,obracać go,bawić się z nim w rolowanie.Zobaczysz jak szybciutko zacznie się obracać sam ![]() Anulka gdybym neta nie miała,ciebie bym nie poznała ![]() ![]() ![]() Bercia dobrze,że impra udana.Przypomniałas mi,że posprzątać trzeba przed świętami i teraz muszę oderwać się od kompa,a niech to ![]() ![]() ![]() Anja1986 dziękuję,ale ty szybka jesteś,wpadasz i już cię nie ma ![]() Seona zdrówka dla Pati i daj znać co lekarz powie ![]() Gossik to normalne,że dzieci chętniej usmiechają się do innych,niż do mamuś i każde tak robi.Nie przejmuj się i tak jesteś dla Aleksia najważniejsza. załączniki: 1.patrzenie z góry na wszystkich ma po mnie ![]() 2.marszczenie nosa po tacie 3.a fizolowanie to już nie wiem po kim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
no i Pati chora
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
Ursull, ja pisałam o tysiącach zdjęć
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#133 |
Wtajemniczenie
|
Ania wiesz co ja nie czytasz mnie uwaznie to ja Cie olewam i nie pomagam, obrazilam sie, tylko sie musze powtarzac i powtarzac
![]() szablony na allegro, na aukcje. moj brat sprzedawal po 30 zl jeden, proponowal mi zebysmy sie za to zabrali ja bede projektowac a on przemieniac na html. a najlepiej zalozyc firme i taki szablon z faktura mozna sprzedac za 300 zl ale to juz wyzsza szkola jazdy, bo szablony faktycznie sa swietne. Ursull ![]() ![]() Eve a malgosia z klanu ![]() ja swojego czasu mialam zaproszenie na plan m jak milosc ale grzecznie odmowilam ![]() Gosikk gratuluje zabka ![]() ![]() Iwciag probowalas tych sliwek? a marchewka tak, troche zatwardza ![]() ja mam to samo... glupio szalec jak sie jest na utrzymaniu meza... glupio mi mowic ciagle a chce to i tamto. Nyla ja bym chciala dla natanka misia uczniaczka, dziewczyny maja polecaja, ale kosztuje 120 zl... Bylismy wczoraj na zakupach i maz kupil mi bardzo duuuzo rzeczy ![]() ![]() ![]() kupilam w koncu dobre spodnie ![]() ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Seona biedna Pati ![]() ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- a my mamy problem z kupami ![]() ![]() ![]()
#134 |
Zadomowienie
|
Ursull
![]() ![]() ![]() ![]() Moge obiecac, ze was nie zostawie, tylko bede was zdradzac. Kobity powtorka "Plebanii" za chwile na Jedynce ![]()
nic ![]() Edytowane przez anulka anulka Czas edycji: 2009-12-02 o 11:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#135 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() co ci kupił ![]() ![]()
![]() |
#137 |
Wtajemniczenie
|
Gosikkja juz nie wiem od czego
![]() 32 jakies mniejsze znalezlismy w bershce ![]() Anulka pff nie powiem bo bedziesz chciala go poznac :P dla mnie moj jest najkochanszy ![]()
#139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może spróbuj odstawić, przynajmniej będzie coś wiadomo ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#140 | ||||
Zadomowienie
|
PLEBANIA!
---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- "Klan"
![]() |
#141 |
Zadomowienie
|
Macie tu zdjęcie na kartkę świąteczną
![]()
nic ![]() Edytowane przez anulka anulka Czas edycji: 2010-01-06 o 10:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#142 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Świętuje, Iwo śpi w końcu, od6.30pierwszy raz, może pośpi ze3h ![]() Ja kupiłam wczoraj portki rozmiar29, ale to takie grubsze leginsy jakby, rozciągliwe i tylko dlatego, normalnie to30muszę mieć ![]() Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-12-02 o 13:40 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Raczkowanie
|
Dzien dobry Kochane
![]() Nie miejcie mi za złe ze sie tak wcinam w kolejny watek bez czytania i nadrabiania miesiąca zaległości ![]() Mam od 15 listopada szpital w domu DOSŁOWNIE ![]() - spanie na podłodze, - kłutnie z lekarzami i pielegniarkami o zatrucie Zuzi ich ochydnym klejem ryżowym (gdzie tłumaczyłam ze ona go nie znosi i nie mogą jej tego dawac),- lekarka wymysliła ze jej damy nagle sztuczne mleko z tym klejem.. i Zuzka 1 dzien była na tym syfie a zaraz potem 2 dni była pod kroplówką bo w ogóle nie trawiła tego kleju i robiła zielone kupki i sikała i kupkała WODĄ! ![]() ![]() ![]() -poranione i pokłute (jak długopisem a nie igłą) ręce i nóżki - bo matolice jej rozrywały żyły przy wbijaniu wenflona (tylko 1 raz wbiły jej prawidłowo-jak osobiscie siostra oddziałowa Zuzkę kłuła) - siniaki na całych (!!!) rękach i na całych (!!) stopach, które do tej pory ma posiniaczone ![]() ![]() to nie koniec jak byłam z Zuzką w szpitalu to w 5 dniu naszego pobytu karetka przywiozła mojego synka ![]() ![]() ![]() Ja chce zeby ten rok sie juz skonczyl ![]() ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- przepraszam ale musiałam sie gdzies wyzalic.. wygadac.. siedzi to we mnie i nie mam sie komu wypłakac..martwie sie.. mąż naprawde zle sie czuje (boje sie zeby nie złapał tej swinskiej grypy).. Z Zuzką coraz gorzej ..swista na oskrzelach.. cały czas opturuje (tzn ma skurcz oskrzeli).. dyszy.. nie moze spokojnie wypic herbatki, czy kaszki.. ma inhalacje 4 razy dziennie sterydy plus antybiotyk.. a miedzy tym wszystki ja.. mały człowiek który jest bezsilny i kur** moge tylko trzymac ich wszystkich za reke i modlic sie o cud.. o zdrowie i o cud.. Błagam Was.. pomódlcie sie za moje dzieciaczki.. wiem ze to głupia prosba, ale ja juz nie wiem co robic.. został mi tylko Bóg..bo leki dziaają tylko na chwile..a od 4 tygodni nic nie spie, bo Zuzka musi byc pionowo zeby mogła oddychac ![]() ![]()
![]() |
#144 |
Wtajemniczenie
|
Fionka ojej tak mi przykro
![]() ![]() a co do szpitala i warunkow to nie bede sie wypowiadac bo dla mnie samo to ze matka musi spac na podlodze albo placic za to ze moze spac przy dziecku jest nie dopomyslenia... trzymamy mocno za Was kciuki i napisz, jak bedzie lepiej ![]() Iwciag ![]() ![]() Gosikk wiesz strasznie trudno znalezc mi spodnie dla siebie, wszystko na mnie wisi ![]() a i mialam Ci pisac ze natanek tez tylko lyzeczka je... butelki nie chce
#145 |
Zadomowienie
|
Fiona, to nie jest głupia prośba, ja bede o Was myslała i Dziewczyny na wątku na pewno tez przeslą Wam pozytywne fluidki.
Bardzo mi przykro, ze to wszystko was spotkało. Przykro mi z powodu Twojej mamy, tak bardzo sie cieszyłyscie. Nie wiem co mogłabym powiedziec, zadne słowa nie bedą tu pomocne. Trzymaj sie cieplutko.
#146 |
Raczkowanie
|
Fionka tak strasznie mi przykro i smutno że tyle na Ciebie spadło. Bardzo współczuję i oczywiście będę się modlić żeby Twoje dzieciaki szybko wyzdrowiały
![]() ![]()
#147 |
Zakorzenienie
|
Fionka, tak strasznie mi przykro
![]() ![]() Kuroikaze, a ja tam lubiłam jak ciuchy ze mnie leciały, teraz mam odwrotny problem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Raczkowanie
|
Mam do Was jeszcze jedną ogromną prośbe.. wyslijcie mi na maila ( bo tak bedzie szybciej) jakies sposoby na zatrzymanie laktacji.. mleka mam dla 2 dzieci.. a od piątku nie karmie.. bo mała jest na modyfikowanym dla alergików.. bardzo prosze jak macie jakies domowe sposoby to przeslijcie mi
![]() ![]()
#149 |
Zakorzenienie
|
hey
![]() buziaczki dla solenizantow Fionka bardzo wspolczuje sytuacji, ![]() Choroba dzieci,meza poronienie MAmy.. a tak sie cieszyliscie 3mam kciuki za zdrowko ![]() ![]() a co do zatrzymania laktacji. picie szalwi podobno pomaga ![]() Mam pytanko U Bryana zauwazylam wczoraj delikatnie rozowa plamke na bialku oka, nie wiem czy sie zadrapal czy cos dzis tez ja ma co to moze byc?miala ktoras z was podobny problem ja oczywiscie juz sie schizuje i denerwuje od wczoraj ![]()
#150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:28.