![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspólne zakupy Demeter cd. wątku !!!
Moje rozliczenie, jeśli się gdzieś pomyliłam...:
Brałam 10ml tego Chocolate charries - czyli razem z atomkiem mam nadpłatę 7,70. Za Creme Brulee mam dopłacić 5gr, i za Sex on the beach 50gr. Czyli wychodzi na to, że Ty Basiek masz mi zwrócić 7.15zł. Jeśli gdzieś się pomylilam jednak to daj znać.
#122 | |
Zakorzenienie
|
Nicole, dziekuje
![]() ![]() Cytat:
wiec pewnie jest dobrze ![]() informuje,ze dochodza mi Wasze adresy na @ , dziekuje ![]() na koncie, do 8.12.09r. mam 2070zł, z czego 1000zł atomizery, 600zł demetery 1,2,3,4 rzut. Na te chwile mamy 470zł. A do 11flach i wysylki potrzebujemy ok 1000zł. Jeszcze sporo przelewow brakuje wiec sie z pewnoscia uzbiera brakujaca kwota. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
robię właśnie następujący przelew:
zaległa kasa za atomki przymusowe i dodatkowe oraz przesyłkę od Ciebie (skopiowane ze starego wątku i już sprawdzone): za przymusowe atomki (2x5ml) i przesyłkę- 11,10 dodatkowe atomki: plus 5x10 ml = 10 zł plus 2x 22 ml = 4,74 razem: 25,84 do tego dopłata za 5 ml Cremee Bulee: 0,25+0,70(przesyłka)+0,69 (cło) = 1,64 razem przeleję: 27,48 wzorowałam się na wyliczeniach innych dziewczyn wiec mam nadzieję ze jest dobre ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
jestem niesamowicie zmeczona,
nadpłaty z Waszej strony takze zwroce, i porozliczam sie z Wami (dopłaty/nadpłaty) w ciagu jeszcze paru dni. Zobaczymy jak z tym bankiem wykombinuje |
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
Dopłata przelana i adres do wysyłki wysłany na maila.
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zgadza sie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Konto usunięte
|
Basiek93 kiedy mogłabym się spodziewać zwrotu pieniędzy? Bo jeszcze nie ma ich na moim koncie. Nie ukrywam że zależy mi na czasie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
jestem,
same problemy z tymi bankami ![]() ale juz sie sprawa posunela, dzis albo jutro zadzwonia do mnie z mbank. I ustanowie jakis nowy nr, i wszystko bedzie działac normalnie. bardzo mi przykro ze czekacie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
Brownie 10ml, 52gr/ml - 5,20zł
Cinnamon Bark 5ml 57gr/ml - 2,85zł Snow 10ml 57gr/ml - 5,70zł Vanilia Cake 10ml 52gr/ml - 5,20zł Sugar Cane 10ml 52gr/ml - 5,20zł te były bez dopłat z dopłatą: Sex on the beach 10ml 52gr/ml - 5,20zł - dopłata po 10gr za ml czyli 1 zł dodatkowo płaciłam za zapachy których nie bierzemy: Chocolate Covered Cheries 20ml 57gr/ml - 11,40zł Sugar cookie 10ml 52gr/ml - 5,20zł nadpłaty mam 15,60zł ale płąciłam za same mililitry więc jest jeszcze kwestia atomizerów i przesyłki: przesyłka 7,10zł atomizery: 5(10ml)*2zł+1(5ml)*2zł= 12,00zł dodatkowe atomizery: 5ml - 10sztuk 10ml - 5 sztuk 22ml - 5sztuk 10*1,69zł + 5*2zł + 5* 2,37 = 38,75zł sumując wychodzi, że muszę dopłącić: 42,25zł czy się zgadza? edit. i jeszcze cło 5,20zł * 22% = 1,15zł 42,25+1,15zł = 43,40zł ?? edit2 i jeszcze wysyłka z amazona 10ml * 0,14zł = 1,40zł razem 44,80zł ? Edytowane przez HulaGirl Czas edycji: 2009-12-09 o 19:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#131 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak jest, zgadza sie, ![]() dziekuje za rozliczenie ![]() ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- A ja pragne powiedziec, ze dopiero teraz doszłam do tego,jak działa te moje durne konto, zktorym sie meczyłam ![]() ![]() mam izzy konto, dla ponizej <18 mam dwa identyfikatory, (a ja ciagle myslalm ze do konta ma sie jedno) mam ja jedno i moja mama. Zawsze logowałam sie tym samym jednym identyfikatorem,a dzis pani w banku powiedziała mi, ze moge korzystac z obu, ze z kazdego mam taki sam dostep do konta. dzis zalogowałam sie na swoje konto,tym drugim loginem i patrze ze przelewy wychodza ![]() ![]() Ale własnie rozkminilam o co w tym chodzi ![]() zwrocilam pieniadze: Miszona Mag_rat Nicole zwrociłam tacie za poprzednie zakupy ![]() komus jeszcze mam cos zwrocic? ;D chciałabym kliknac niedługo zakupy z amazona ![]() ![]() ![]() ale ulgaz tymi przelewami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Rozeznanie
|
Drogie Wizażanki bardzo prosze o szybkie wpłaty zebyśmy zamówiły paczuche najpozniej w poniedziałek 14 grudnia 2009 zeby były jakieś szanse na otrzymanie paczki jeszcze w tym roku.
|
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
biegam dla Zabawy
|
A atomizery już zamówione? Bo możeby zmienić kolejność - najpierw kliknąć na amazonie, a w czasie jak będą do nas lecieć Demetery (to też na pewno trochę potrawa) poczekać na resztę wpłat i dopiero zamówić atomki.
|
![]() ![]() |
![]() |
#134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja się w tym pogubułam, więc policzyłam jak umiałam, ale poprawiaj jak coś właśnie.
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
Właśnie zrobiłam przelew - już za wszystko: dopłatę, atomki dodatkowe i wysyłkę na terenie Polski. Przepraszam, że tak długo, ale tyle miałam ostatnio na głowie, że nie dałam rady wcześniej. Jutro powinnaś Basiek mieć go już na koncie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
Atomizery zzmowilam 3 dni temu,
MUsze pilnie wyjsc!!! ale: na koncie mam prawie 500zł, jutro jeszcze dojdzie ode mne 200zł. wiec pare wpłat i mozna klikac. |
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
mój przelew poszedł już
|
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
Baśku, mam zwrot, dziękuję
![]()
#139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#140 |
Zadomowienie
|
Właśnie sobie przypomniałam, że przecież trzeba jeszcze dopłacić za atomki xD Czy ktoś może mi powiedzieć, ile kosztuje jeden atomizer 5 ml??
#141 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
1,76zł choc na poczatku liczyłam wszystkim przez pomyłke po 2zł (5 i 10ml) wiec zwroty na sam koniec ![]() Czy przelewy ze zwrotnymi pieniedzmi doszly juz do wszytkich? ![]() A tak orientacyjnie, czy sa chetne na spashe z demeterfragrance.com [?] bo chciałabym ze 6 splashy moze ![]() tak mniej wiecej po nowym roku, jak juz wszstkim wysle paczki z tego całęgo rzutu ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- Cytat:
![]() za 5ml sex -> wysyłka: 0,7zł i 68gr cło za crebe brulee: 13gr cło i 14gr za wysylke z amazona czyli 1,65 ![]() ![]() ![]() ![]() a pozostałe perfumy sa z fragrancex, jesli tak to wszystko sie zgadza ![]() i zrobie Ci zaraz zwrot |
||
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Wtajemniczenie
|
Splashe nie, ale jak by to było możliwe to 1-3 spraye (te o najmniejszej pojemności), chyba, ze muszą byc splashe?
Czy ten sklep jest tylko online? Bo ktoś zaprzyjaźniony w USA mógłby kupic stacjonarnie i wyslac nam jako Priv ![]()
Poszukujesz kota/psa? Nie zależy ci na rodowodzie? Nie kupuj w pseudohodowlach Zajrzyj TU i TU ----- Kotka Trufelka z białaczką, przygarnij.......... Edytowane przez iloneczka1 Czas edycji: 2009-12-10 o 19:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Wtajemniczenie
|
wiem że głupie pytanie ale czym to się różni?:P
![]() |
#144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edit: Splash jest bez spraya. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Zadomowienie
|
Ja też byłabym zapewne chętna na kilka łupów ze strony oficjalnej Demeter, tak więc wątku wyczekuję z niecierpliwością
![]() ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- I przelew poleciał ![]() ![]()
#146 |
Zona najukochanszego Meza
|
Ja jestem chetna na demeterki
|
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
no i fundusze sie koncza
![]() ![]() mam juz odłożone na wszystkie swoje ml z tego watku, od nowego roku odkładam na perfumy Tauera. I nie wiem kiedy można by bylo zorganizowac rzut demeterkowy ![]() Luty/marzc to za pozno prawda?
wróciłam do perfum ![]() sprzedam lub wymiana perfumy niszowe - tu Edytowane przez Basiek93 Czas edycji: 2009-12-10 o 20:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Wtajemniczenie
|
Splash jest bez atomizera, tylko korek, odkręcamy i chlapiemy się
![]()
#149 |
biegam dla Zabawy
|
Dla mnie późno, bo potrzebuję coś tam na prezent na początku lutego - ale albo spróbuję gdzieś indziej kupić albo zrobię jakiś mały, szybki rzut na 10-20 osób w połowie stycznia.
Edytowane przez alkaxy Czas edycji: 2009-12-10 o 20:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:29.