![]() |
#121 |
Raczkowanie
|
Dot.: wątek Shenny :)
ak_pinki
![]() ![]() mamahania ![]() ![]() Biedronka1 ![]() ![]() tolinka83 ![]() ![]() gosiap165 ![]() ![]() kasia_kati ![]() ![]() 101Milka ![]() ![]() Kathinna ![]() ![]() ravenart ![]() ![]() heurek - wiedziałam, że ktoś zwróci na to uwagę ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
Jeżynki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Raczkowanie
|
Jeżynki to zdecydowany faworyt, choć zauroczył mnie też pierścionek, mimo że zwykle za tą częścią biżuterii średnio przepadam.
Bransoletka przezacna..łańcuszek? z kuleczek zdecydowanie dodał uroku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Rozeznanie
|
Jeżynki! Mniami! Poza tym podoba mi się bardzo bransoletka
![]() ![]()
![]() |
#125 |
Raczkowanie
|
agnieszkamat, teacherpreacher, Letike - dziękuję
![]() ![]() A dzisiaj mam wreszcie drobiazgi, którymi się chciałam pochwalić już ostatnio, ale okropnie jest niewdzięczne w fotografowaniu ![]() ![]() 1,2,3,4 - bransoletka z hematytu i kulek posrebrzanych. Szalenie mi się podoba to połączenie, na zdjęciu chyba tego nie złapałam, ale jest takie mocno... industrialne ![]() ![]() 5,6 - prosta perłowa kula - wisior. Tu ze zdjęciem jeszcze gorzej, ale to chyba wina białego tła i niemal-białych elementów ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zadomowienie
|
Bransoletka prześliczna
![]() ![]() ![]()
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
Bransoleta świetna, a co do łańcuszka, to ja się na modzie nie znam kompletnie
![]() |
#128 |
Rozeznanie
|
Bransoletka i wisior są sliczne. Co do łańcuszka to chyba ten nie jest na miejscu. Może wstążka byłaby lepsza? Chociaż sama nie wiem.
![]()
![]() |
#129 |
Zadomowienie
|
Bransoletka jest rewelacyjna
![]() ![]() Wisiorek fajny, a co do łańcuszka, to powiem szczerze ,że akurat przy tej plecionej kuli mi pasuje ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Raczkowanie
|
![]() Bransoletka jest przecudna! ![]() ![]() ![]() Z niecierpliwością czekam na kolejne prace, jestem pewna, że będą równie piękne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zadomowienie
|
Bransoletka naprawde piekna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Wtajemniczenie
|
bransoletka jest bombowa
![]() ![]() kuleczka urocza i jak dla mnie łańcuszek jest delikatny i pasuje ![]() ![]()
![]() |
#133 |
Zadomowienie
|
Bardzo ładne plecionki robisz
![]() ![]() ![]() Bransoletka z ostatniego wrzutu też świetna, i ta z 2 karabińczykami dawniejsza też bardzo mi się podoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Zadomowienie
|
bransoletka fajowa kulka też, ale łańcuszek mi do niej nie pasuje, choć sama taki mam i czasem zakładam do wisiorków. Tutaj dałabym jednak prosty
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Wtajemniczenie
|
Bransoletka cudna! Szkoda, że nie ze srebrem, bo faktycznie szkoda będzie, jak kulki zmienią kolor.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
Zawsze można bransę przemalować co jakiś czas bezbarwnym lakierem i nie zżółknie
![]()
![]() |
#138 | |
Raczkowanie
|
ravenart -
![]() ![]() Kathinna - ![]() ![]() gosiap165 - ![]() ![]() kasia_kati - ![]() ![]() agnieszkamat - ![]() ![]() mamahania - ![]() ![]() ak_pinki - ![]() ![]() maly_karaluszek - ![]() ![]() 101Milka - ![]() ![]() kulkam - ![]() ![]() ![]() piwi - ![]() ![]() Co do łańcuszka - na razie chyba będę nosić na tym, jakoś się przekonałam ![]() ![]() A w sprawie kuleczek - przemyślałam, i chyba musiałabym najpierw założyć DG żeby sprzedać to, co nadłubałam z posrebrzaków, żeby było mnie stać na srebro ![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez shenny Czas edycji: 2010-08-09 o 22:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Rozeznanie
|
Bransoletka hematytowa jest prześwietna.Ja sama podziwiam skrycie plecionki,bo sama...nie bardzo mam do nich cierpliwość
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
[QUOTeA testowałaś? Bo prawdę mówiąc pierwszy raz słyszę o takim patencie, a gdyby faktycznie się dobrze sprawdzał, to byłoby szalenie super
![]() Tak, działa, tylko co jakiś czas się ściera, więc trzeba jeszcze raz przemalować ![]() ![]()
![]() |
#141 |
Wtajemniczenie
|
Powiem szczerze, że i mnie urzekła ta bransoletka
![]()
![]() |
#142 |
Raczkowanie
|
ayumi88 - dziękuję
![]() ![]() ![]() ![]() Kathinna - w takim razie i ja spróbuję... tylko może najpierw na czymś mniej "wartościowym" niż ta bransa ![]() ![]() ![]() heurek - ![]() ![]() ![]() A dziś trzy drobiazgi - wrzucam tyle zdjęć, bo nie wiem, które są najlepsze. W sumie wydaje mi się, że wszystkie są nie-za-bardzo ![]() ![]() 1,2,3 - komplet "Śnieżynki" - koraliki szklane, szlifowane, niezbyt równe, ale o własnym komplecie ze swarków to jeszcze sobie pomarzę ![]() ![]() 4,5,6,7 - Makowa Bransoletka. W zamierzeniu miała wyjść zupełnie inaczej, ale myliłam się wciąż, wciąż coś plątałam i jest, jak jest ![]() 8,9,10 - znane już Jeżynki - wrzucam nieco lepsze (?) zdjęcie kolczyków oraz dorobioną do kompletu bransę - w ostatnim koraliku jest "dopełnienie" ze zwykłych szklaczków w nieco innym kolorze, bo mi się toho jakoś szalenie szybko skończyły ![]() No i proszę o komentarze, chociaż to takie prostaczki-zwyklaczki, mam nadzieję, że się spodobają ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Wtajemniczenie
|
mi tam się wszytsko podoba
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Raczkowanie
|
ak_pinki - aaa, dziękuję
![]() ![]() Działamy, działamy ostatnio na pełnych obrotach, te Twoje cuda mnie tak zmobilizowały, że ostatni wrzut - poza kolczykami-jeżynkami - powstał w trzy dni, a jeszcze mam jeden drobiazg niesfotografowany ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zadomowienie
|
jeżynkowy komplet obłędny
![]() ![]() ![]()
![]() |
#146 |
Zadomowienie
|
Ostatni komplet-rewelacja!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Zadomowienie
|
bardzo śmieszne -prostczki - zwyklaczki (szczególnie Jeżynki)? Wspaniale wyszły wszystkie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
Mniam jeżynki
![]() A w bransolecie już się dopatrzyłam jak jest zrobiona ![]() Takie małe zboczenie "zawodowe" ![]()
![]() |
#149 |
Zadomowienie
|
Bransoleta do jeżynek też super! No i błękitny komplet bardzo mi się podoba.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Raczkowanie
|
ravenart - dziękuję
![]() ![]() mamahania- dziękuję ![]() ![]() 101Milka - ah, wiesz, w poszukiwaniu inspiracji naoglądałam się taaaaaaaakich cudeniek, że przy nich to naprawdę są zwyklaczki ![]() ![]() ![]() ![]() Kathinna - mam to samo, też zawsze wypatruję, "jak to jest zrobione" ![]() ![]() ![]() lunamin - - dziękuję ![]() ![]() Kurczę, Dziewczyny, ale miło jest poczytać takie komentarze ![]() ![]() Wrzucam dziś tylko jeden drobiazg, którego wczoraj nie sfotografowałam - perełkowe serduszko, wykombinowane z jakiegoś azjatyckiego wzoru - obrazki były od prawej do lewej i nic mi z tego nie szło, więc w końcu i tak zrobiłam na podstawie zdjęcia gotowej całości ![]() ![]() Przy okazji - jak ostatnio widać chyba - oszalałam na punkcie perełek słodkowodnych ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:36.