|
|
#121 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: wątek Shenny :)
ak_pinki
mamahania Biedronka1 tolinka83 gosiap165 kasia_kati 101Milka Kathinna ravenart heurek - wiedziałam, że ktoś zwróci na to uwagę ale na swoje usprawiedliwienie dodam, że to nie jest linka - to jest próba kombinacji z drucikiem zagiętym w taki bardzo mały lupik tam widać owijany loop u góry, a długie szpilki mi się skończyły, więc zrobiłam, co widać
|
|
|
|
|
#122 |
|
Raczkowanie
|
Jeżynki
cud, miód, orzeszek
|
|
|
|
|
#123 |
|
Raczkowanie
|
Jeżynki to zdecydowany faworyt, choć zauroczył mnie też pierścionek, mimo że zwykle za tą częścią biżuterii średnio przepadam.
Bransoletka przezacna..łańcuszek? z kuleczek zdecydowanie dodał uroku
|
|
|
|
|
#124 |
|
Rozeznanie
|
Jeżynki! Mniami! Poza tym podoba mi się bardzo bransoletka
I pierścionki niezwykle pomysłowe Pozdrawiam!
|
|
#125 |
|
Raczkowanie
|
agnieszkamat, teacherpreacher, Letike - dziękuję
A dzisiaj mam wreszcie drobiazgi, którymi się chciałam pochwalić już ostatnio, ale okropnie jest niewdzięczne w fotografowaniu ![]() 1,2,3,4 - bransoletka z hematytu i kulek posrebrzanych. Szalenie mi się podoba to połączenie, na zdjęciu chyba tego nie złapałam, ale jest takie mocno... industrialne Co prawda żałuję trochę, że użyłam dwóch rozmiarów kulek posrebrzanych, zamiast dokupić jakieś np. mniejsze hematyty, czy coś... no, ale trudno ![]() 5,6 - prosta perłowa kula - wisior. Tu ze zdjęciem jeszcze gorzej, ale to chyba wina białego tła i niemal-białych elementów No i w związku z tym wisiorem, drogie Wizażanki, pytanie stylistyczne: czy w ogóle nosi się jeszcze takie skręcane srebrne łańcuszki jak na zdjęciu? I czy do tej kuli pasuje w ogóle taki skręcany łańcuszek?
|
|
|
|
|
#126 |
|
Zadomowienie
|
Bransoletka prześliczna
. Za dużo czasu zajmują, żeby bawić się w coś co może szybko stracić swój urok
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
Bransoleta świetna, a co do łańcuszka, to ja się na modzie nie znam kompletnie
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#128 |
|
Rozeznanie
|
Bransoletka i wisior są sliczne. Co do łańcuszka to chyba ten nie jest na miejscu. Może wstążka byłaby lepsza? Chociaż sama nie wiem.
|
|
|
#129 |
|
Zadomowienie
|
Bransoletka jest rewelacyjna
i rzeczywiście szkoda ,że kuleczki posrebrzane , bo tyle pracy a szybko mogą stracić urok .Wisiorek fajny, a co do łańcuszka, to powiem szczerze ,że akurat przy tej plecionej kuli mi pasuje |
|
|
|
|
#130 |
|
Raczkowanie
|
![]() Bransoletka jest przecudna! zafascynowałam się takimi plecionkami, troszkę próbuję w tym dłubać i... to co pokazałaś jest na prawdę piękne ![]() Z niecierpliwością czekam na kolejne prace, jestem pewna, że będą równie piękne
|
|
|
|
|
#131 |
|
Zadomowienie
|
Bransoletka naprawde piekna
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#132 |
|
Wtajemniczenie
|
bransoletka jest bombowa
kuleczka urocza i jak dla mnie łańcuszek jest delikatny i pasuje
|
|
#133 |
|
Zadomowienie
|
Bardzo ładne plecionki robisz
W kotach (str. 3 chyba) to się po prostu zakochałam to samo w jeżynkach - szkoda tylko, że sama planowałam zrobić sobie jakieś malinkowo -jeżynkowe kolczyki, tylko nie mam ładnego wzoru na kuleczkę, a teraz to będzie że ściągnęłam od Ciebie (jeśli znajdę tutorial do kuleczki oczywiście)Bransoletka z ostatniego wrzutu też świetna, i ta z 2 karabińczykami dawniejsza też bardzo mi się podoba
|
|
|
|
|
#134 |
|
Zadomowienie
|
bransoletka fajowa kulka też, ale łańcuszek mi do niej nie pasuje, choć sama taki mam i czasem zakładam do wisiorków. Tutaj dałabym jednak prosty
|
|
|
|
|
#135 |
|
Wtajemniczenie
|
Bransoletka cudna! Szkoda, że nie ze srebrem, bo faktycznie szkoda będzie, jak kulki zmienią kolor.
|
|
|
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
Zawsze można bransę przemalować co jakiś czas bezbarwnym lakierem i nie zżółknie
|
|
#138 | |
|
Raczkowanie
|
ravenart -
Kathinna - gosiap165 - kasia_kati - agnieszkamat - mamahania - ak_pinki - maly_karaluszek - 101Milka - kulkam - ![]() piwi - Co do łańcuszka - na razie chyba będę nosić na tym, jakoś się przekonałam Ale i tak będę musiała kupić trochę srebrnych łańcuszków, bo zawieszek narobiłam, ale nie ma jak nosić, bo łańcuszki mam słownie: DWA ![]() A w sprawie kuleczek - przemyślałam, i chyba musiałabym najpierw założyć DG żeby sprzedać to, co nadłubałam z posrebrzaków, żeby było mnie stać na srebro Ale niestety, DG nie planuję, bo wątpię, żebym się utrzymała, a poza tym od października pierwszy rok studiów, więc i czasu może mi braknąć ![]() Cytat:
Edytowane przez shenny Czas edycji: 2010-08-09 o 23:14 |
|
|
|
|
|
#139 |
|
Rozeznanie
|
Bransoletka hematytowa jest prześwietna.Ja sama podziwiam skrycie plecionki,bo sama...nie bardzo mam do nich cierpliwość
.A co do łańcuszka,to myślę,że ładnie pasuje do tych perełek,ale nie powinnam się wypowiadać,bo sama uwielbiam ten typ łańcuszków i o innych raczej nawet nie myślę .
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTeA testowałaś? Bo prawdę mówiąc pierwszy raz słyszę o takim patencie, a gdyby faktycznie się dobrze sprawdzał, to byłoby szalenie super
Tak, działa, tylko co jakiś czas się ściera, więc trzeba jeszcze raz przemalować może raz w miesiącu
|
|
#141 |
|
Wtajemniczenie
|
Powiem szczerze, że i mnie urzekła ta bransoletka
|
|
#142 |
|
Raczkowanie
|
ayumi88 - dziękuję
![]() ![]() Kathinna - w takim razie i ja spróbuję... tylko może najpierw na czymś mniej "wartościowym" niż ta bransa dziękuję za podpowiedź! heurek - A dziś trzy drobiazgi - wrzucam tyle zdjęć, bo nie wiem, które są najlepsze. W sumie wydaje mi się, że wszystkie są nie-za-bardzo ![]() 1,2,3 - komplet "Śnieżynki" - koraliki szklane, szlifowane, niezbyt równe, ale o własnym komplecie ze swarków to jeszcze sobie pomarzę Wisiorek i kolczyki, wzór prosty i znany. ![]() 4,5,6,7 - Makowa Bransoletka. W zamierzeniu miała wyjść zupełnie inaczej, ale myliłam się wciąż, wciąż coś plątałam i jest, jak jest ![]() 8,9,10 - znane już Jeżynki - wrzucam nieco lepsze (?) zdjęcie kolczyków oraz dorobioną do kompletu bransę - w ostatnim koraliku jest "dopełnienie" ze zwykłych szklaczków w nieco innym kolorze, bo mi się toho jakoś szalenie szybko skończyły No i proszę o komentarze, chociaż to takie prostaczki-zwyklaczki, mam nadzieję, że się spodobają ![]()
|
|
|
|
|
#143 |
|
Wtajemniczenie
|
mi tam się wszytsko podoba
2 za fajny splot a ostatni komplecik jest poprostu cały uroczy i zdjęcia też niczego sobie więc nie marudzimy tylko działamy
|
|
#144 |
|
Raczkowanie
|
ak_pinki - aaa, dziękuję
![]() Działamy, działamy ostatnio na pełnych obrotach, te Twoje cuda mnie tak zmobilizowały, że ostatni wrzut - poza kolczykami-jeżynkami - powstał w trzy dni, a jeszcze mam jeden drobiazg niesfotografowany I właśnie oddalamy się działać dalej |
|
|
|
|
#145 |
|
Zadomowienie
|
jeżynkowy komplet obłędny
, niebieski wisiorek rewelacyjny
|
|
#146 |
|
Zadomowienie
|
Ostatni komplet-rewelacja!
|
|
|
|
|
#147 |
|
Zadomowienie
|
bardzo śmieszne -prostczki - zwyklaczki (szczególnie Jeżynki)? Wspaniale wyszły wszystkie
|
|
|
|
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
Mniam jeżynki
![]() A w bransolecie już się dopatrzyłam jak jest zrobiona Takie małe zboczenie "zawodowe"
|
|
#149 |
|
Zadomowienie
|
Bransoleta do jeżynek też super! No i błękitny komplet bardzo mi się podoba.
|
|
|
|
|
#150 |
|
Raczkowanie
|
ravenart - dziękuję
mamahania- dziękuję 101Milka - ah, wiesz, w poszukiwaniu inspiracji naoglądałam się taaaaaaaakich cudeniek, że przy nich to naprawdę są zwyklaczki nono, ale żeby nie było, że narzekam - nie narzekam dziękuję Kathinna - mam to samo, też zawsze wypatruję, "jak to jest zrobione" dziękuję lunamin - - dziękuję Kurczę, Dziewczyny, ale miło jest poczytać takie komentarze ![]() Wrzucam dziś tylko jeden drobiazg, którego wczoraj nie sfotografowałam - perełkowe serduszko, wykombinowane z jakiegoś azjatyckiego wzoru - obrazki były od prawej do lewej i nic mi z tego nie szło, więc w końcu i tak zrobiłam na podstawie zdjęcia gotowej całości I, o dziwo, wyszło idealnie - a z wzoru wychodziły jakieś dziwadła ![]() Przy okazji - jak ostatnio widać chyba - oszalałam na punkcie perełek słodkowodnych
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:20.

ale na swoje usprawiedliwienie dodam, że to nie jest linka - to jest próba kombinacji z drucikiem zagiętym w taki bardzo mały lupik
tam widać owijany loop u góry, a długie szpilki mi się skończyły, więc zrobiłam, co widać 

cud, miód, orzeszek 
Moje biżutkowanie

Ale niestety, DG nie planuję, bo wątpię, żebym się utrzymała, a poza tym od października pierwszy rok studiów, więc i czasu może mi braknąć