Biedronka - produkty godne polecenia - cz. IV - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-17, 10:49   #121
gothika
Zakorzenienie

GG do gothika
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. IV

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Zazdroszczę bo na mnie nawet kawa+energetyk nie postawi na nogi. Ba, zaraz ziewam i jeszcze bardziej spać mi się chce. A porównując go z tym z butelki/puszki uważasz,że jest mocniejszy?
ja kiedys kupiłam dla teżeta te tabletki powera ale tylko raz bo tam jest troche tych tabletek a on by wypił tego połowę na jeden dzien (a zdrowe to napwno nie jest), a tak kupi jeden napój i mu starcza; te tabletki sie napewno bardziej opłaca bo koszt podobny do jdnego napoju a tabletek dużo

ja musze się przejść po chusteczki dla dziecka ale taka pogoda że strach wychodzić
gothika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 10:51   #122
Makobratek
Rozeznanie

Mam pytanie o proszek do prania Persil color plus 4 kg w zestawie z płynem do płukania Silan za 29,99 zł. Czy dołączony jest tylko 1 zapach płynu (ten biały jak w gazetce) czy różne i można wybrać?
Myślę, że opłaca się kupić taki zestaw bo sam proszek kosztuje 28 zł.
Makobratek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 11:06   #123
blackrose4u
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez evela28 Pokaż wiadomość
a ja chyba skoczę po pojemniczki do przypraw
dzięki za przypomnienie zaraz ubieram się i lece do B. bo mi wykupią.

Cytat:
Napisane przez Makobratek Pokaż wiadomość
Mam pytanie o proszek do prania Persil color plus 4 kg w zestawie z płynem do płukania Silan za 29,99 zł. Czy dołączony jest tylko 1 zapach płynu (ten biały jak w gazetce) czy różne i można wybrać?
ja widziałam w sklepie tylko biały przy proszkach, dzisiaj jeszcze zerknę raz czy aby na pewno

oczekujemy
blackrose4u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 11:43   #124
gosia198811
Raczkowanie

Cytat:

Jest tylko jeden zapach silanu niezaleznie czy to proszek do białego czy do koloru jest to silan sensitive

---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ----------

Cytat:
Napisane przez kolorowa12 Pokaż wiadomość
Dokładnie. Jestem baaaardzo zadowolona z 7upa Już połowy jednego nie ma hihi

według mnie tez jest to swietna promocja ja kupłam 6 dwupack Mirindy i 1 dwupack 7upa mirinda u mnie w Biedronce najszybciej sie rozeszła

- tak bardzo chciałabym widzieć cię więcej i częściej.
trzymać cię za rękę, łapać powietrze.
opowiadać ci jak bardzo kocham i tęsknię.
<3
gosia198811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 11:54   #125
kolorowa12
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gosia198811 Pokaż wiadomość

według mnie tez jest to swietna promocja ja kupłam 6 dwupack Mirindy i 1 dwupack 7upa mirinda u mnie w Biedronce najszybciej sie rozeszła
U mnie właśnie mirindy i 7upa było dużo ... przynajmniej wczoraj
schweppes'a nie widziałam, ale byłam w B. "na szybkiego" i nie rozglądałam się.
Tak czy inaczej dzisiaj ruszam jeszcze po 7upa i schweppes'a

kolorowa12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 13:28   #126
blackrose4u
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kolorowa12 Pokaż wiadomość
U mnie właśnie mirindy i 7upa było dużo ... przynajmniej wczoraj
schweppes'a nie widziałam, ale byłam w B. "na szybkiego" i nie rozglądałam się.
Tak czy inaczej dzisiaj ruszam jeszcze po 7upa i schweppes'a
u siebie też nie widziałam tych napojów

Kupiłam pojemniczki do przypraw te podłużne z czarnymi wieczkami. Podobały mi się na okrągłym wieszaczku ale nie praktyczne bo na stole nie można postawić samego słoiczka.
U mnie pojawiły się serki Toppi we flaku - kupiłam pieczarkowy i wędzony smak. Bo w kwadraciku zniknęły u mnie pieczarkowe więc bardzo mnie ucieszył fakt pojawienia się go ponownie a w jakiej postaci to mi wszystko jedno. Serki Toppi rządzą
Opórcz tego makrela, pieczywo, 3siaty pomarańczy z promocji 1,98/kg, snikers, princessa, tuba bombek na choinke, Top Chips w tubie słoneczne pomidorki czy jakoś tak - na wypróbowanie. Paprykowe pyszne mam nadzieje że te również. U mnie nie ma JustFitów małych. Za to dzisiaj do południa wyjadałam z paczki na sucho pyszne. Na kolacje szykuje już z jogurtem Uf ale się rozpisałam. Ach ta Biedronka

oczekujemy
Stary 2009-12-17, 13:36   #127
cypressangel
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie też był tylko 1 rodzaj Silanu - Natural Sensitive Almond Milk & Aloe Vera Zestaw kupiłam - wg mnie opłaca się

cypressangel jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-12-17, 14:04   #128
evela28
na drugie mam Irena

pojemniczki są już na półeczce, jak za tą cenę to mogą być
wcinam właśnie pomarancze, trochę kwaśne
wreszcie pojawiły się u mnie pik poki (tik taki)

niestety po powrocie do domu zmartwiłam się gdyż nie korzystając z listy zapomniałam 2 rzeczy zakupić

czy u was także znikneły czerwone koszyki, jaki jest tego powód , ktoś coś słyszał

kiedy życie daje ci w twarz
uśmiechnij się i z politowaniem powiedz:
bijesz się jak ciota
evela28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 14:52   #129
madzia.a
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

chciałam kupić szczoteczke Braun i w dwóch Biedronkach nie było Czy u was są?
madzia.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 14:54   #130
Igniss
Raczkowanie

Czerwone koszyki u mnie były jak otworzyli biedrone i tylko przez tydzień. Niewygodne to jak choinka !no ale cóż.
Igniss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 15:06   #131
Makobratek
Rozeznanie

Cytat:
U mnie też był tylko 1 rodzaj Silanu - Natural Sensitive Almond Milk & Aloe Vera Zestaw kupiłam - wg mnie opłaca się
Cytat:
Jest tylko jeden zapach silanu niezaleznie czy to proszek do białego czy do koloru jest to silan sensitive
Co prawda mnie najbardziej podoba się zapach Silana Złotego Perfum Pearls Rose&Orchid, ale możliwe że kupię ten zestaw. Mama też powiedziała, że się bardzo opłaca i zamierza zakupić
Makobratek jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-17, 15:59   #132
Mariah
Zakorzenienie

U mnie pojemniczków na przyprawy nie było(byłam w B. ok.15.00), więc podejrzewam, że albo rozeszły się wszystkie rano albo ich nie dowieźli

Cytat:
Napisane przez blackrose4u Pokaż wiadomość
U mnie pojawiły się serki Toppi we flaku - kupiłam pieczarkowy i wędzony smak. Bo w kwadraciku zniknęły u mnie pieczarkowe więc bardzo mnie ucieszył fakt pojawienia się go ponownie a w jakiej postaci to mi wszystko jedno. Serki Toppi rządzą
Opórcz tego makrela, pieczywo, 3siaty pomarańczy z promocji 1,98/kg, snikers, princessa, tuba bombek na choinke, Top Chips w tubie słoneczne pomidorki czy jakoś tak - na wypróbowanie. Paprykowe pyszne mam nadzieje że te również. U mnie nie ma JustFitów małych. [...]
Czy te serki we flaku wyglądają jak mała kiełbaska?
A te chipsy w tubie to jakaś nowość? Bo ja ich u siebie nie widziałam Czy to coś na kształt Pringles?

Cytat:
czy u was także znikneły czerwone koszyki, jaki jest tego powód , ktoś coś słyszał
U mnie są nadal. Ludzie korzystają praktycznie tylko z nich, mało kogo widuję z tymi dużymi wózkami na kółkach.

Cytat:
Napisane przez Mariah Pokaż wiadomość
Widziałyście już może te dywany, co są od dzisiaj w promocji? Są tylko brązowe i bordo czy może inne kolory też? (interesuje mnie błękit lub zieleń)

A te śmieszne ciepłe kapcioszki? Warte zakupu?
Byłam już w B., więc sama sobie odpowiem
Dywany były u mnie tylko brązy, bordo i ciemna zieleń, ale te zielone miały elementy bordowe, więc jak dla mnie niestety odpadają.

Kapcioszki są bardzo fajne i z chęcią bym sobie takie kupiła tylko były same duże rozmiary (38/39 i 40/41)

Tak tu ostatnio wspominałyście o śledziach, że mnie naszła ochota Kupiłam filety śledziowe w sosie śmietanowym MArinero. Sos jest dla mnie za kwaśny ale śledziki całkiem całkiem

I kupiłam dziś pastę kanapkową z łososia! Okazało się, że to nie chwilowe braki a moja ślepota , bo przesunięto je na półce bardziej w stronę kiełbas a ja nie spodziewając się zmian szukałam ich tam gdzie zawsze czyli przy rybach i serach
Stary 2009-12-17, 16:00   #133
visionAM
Zakorzenienie

Może już ktoś tutaj o tym pisał, ale świetne są dezodoranty z biedronki Softine Jedwab Fresh 24 h - ładnie pachną, nie brudza ubrań i są na prawde trwałe no i tanie. Ja najbardziej lubię zapach wild dream, różowy. Cięzko go dostać, jak tylko się pojawia to znika w jeden dzień
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 16:06   #134
Mariah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
Może już ktoś tutaj o tym pisał, ale świetne są dezodoranty z biedronki Softine Jedwab Fresh 24 h - ładnie pachną, nie brudza ubrań i są na prawde trwałe no i tanie. Ja najbardziej lubię zapach wild dream, różowy. Cięzko go dostać, jak tylko się pojawia to znika w jeden dzień
Moja mama używa zapachu Primera trawa cytrynowa fresh - zapach w niczym nie przypomina ani trawy cytrynowej ani nawet cytrusów a jest tak mocny i wrzynający się w nozdrza, że jak mama się nim wypsika, to ja dostaję migrenowego bólu głowy
No ale mama lubi ten dezodorant Kwestia gustu (innych zapachów nie znam).

Acha i zapomniałam spytać o tę kiełbasę ze słoika, którą ktoś tak zachwalał. NIe mogłam jej u siebie znaleźć, jak ona jest zapakowana? Jest w słoiku?

Edytowane przez Mariah
Czas edycji: 2009-12-17 o 16:09 Powód: dopisek
Mariah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 16:34   #135
Arika
Przyczajenie

Witam! W Biedronce kupuję bardzo dużo produktów. Ostanio moimi ulubionymi są: śledzie w sosie śmietanowym Marinero(dla mnie sos nie jest za kwaśny), ryba po grecku w wiaderku, orzeszki pikantne Arkado, żelki serduszka Akuku, ciastka korzenne Bonitki, świeże soczki pomarańczowe, chipsy zielona cebulka, podgrzybki marynowane Provitus(w kilka minut znika cały słoik ). Z kosmetyków kupuję meleczko niebieskie do demakijażu, kremy do rąk i stóp, sól do kąpieli, maseczkę oczyszczającą i peeling do twarzy, balsam do ciała. Mam też małe perfumki Gold Shine, zdziwiona jestem ich trwałością. Dziś kupiłam sobie niebieskie kapcie we wzorki. W jednej Biedronce były same duże rozmiary, na szczęście w drugiej znalazłam 36/37. Są ładne, mięciutkie i co najważniejsze ciepłe.

Edytowane przez Arika
Czas edycji: 2009-12-17 o 16:40
Arika jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-12-17, 16:45   #136
ilussia
Wtajemniczenie

Cytat:

niestety po powrocie do domu zmartwiłam się gdyż nie korzystając z listy zapomniałam 2 rzeczy zakupić

U mnie też są nadal

Cytat:
Napisane przez madzia.a Pokaż wiadomość
chciałam kupić szczoteczke Braun i w dwóch Biedronkach nie było Czy u was są?
Widziałam że u mnie były

Kupiłam bułki z nadzieniem o których kiedyś pisałyście, jestem w trakcie jedzenia i jak narazie mi smakują
ilussia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 16:54   #137
kolorowa12
Wtajemniczenie

Byłam znowu na zakupach w B. i kupiłam na spróbowanie chipsy Top Chips (czy jakoś tak) grubo krojone o smaku zielonej cebulki, za 2 zł. Są pyszne, w opakowaniu jest ich sporo - żadne Lay's nie są tak dobre
I tak jak chciałam załapałam się jeszcze na schweppes'y i Mirindę.
Mirindy była ostatnia zgrzewka, schowana na samym dole. A wczoraj tyle ich jeszcze stało
A szczoteczek Brauna nie widziałam, ale pewnie były, tylko nie zauważyłam.

kolorowa12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 17:03   #138
monidot
Zadomowienie

U mnie dzisiaj tłumy w biedronce, nie wiem czy z powodu zbliżających się świąt czy z powodu promocji, która jest od dzisiaj w mojej biedronce. Zdziwiłam się, gdy dostałam ulotkę do skrzynki, ale to chyba jednorazowa akcja i tylko w moim mieście. Mama była do południa i kupiła co trzeba, ja wybrałam się po 7up
monidot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 17:07   #139
ilussia
Wtajemniczenie

Ja też wzięłam 7up'a...
Ogólnie to dużo było tego picia
ilussia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-17, 17:30   #140
asiatt
Raczkowanie

A wiecie może ile kosztuje masa makowa w biedronce?
asiatt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 17:46   #141
blackrose4u
Wtajemniczenie

Cytat:

w nie każdej B. są, a jak sa to w znikomych ilościach

Cytat:
Napisane przez Mariah Pokaż wiadomość
U mnie pojemniczków na przyprawy nie było(byłam w B. ok.15.00), więc podejrzewam, że albo rozeszły się wszystkie rano albo ich nie dowieźli

Czy te serki we flaku wyglądają jak mała kiełbaska?
A te chipsy w tubie to jakaś nowość? Bo ja ich u siebie nie widziałam Czy to coś na kształt Pringles?

U mnie są nadal. Ludzie korzystają praktycznie tylko z nich, mało kogo widuję z tymi dużymi wózkami na kółkach.

Byłam już w B., więc sama sobie odpowiem
Dywany były u mnie tylko brązy, bordo i ciemna zieleń, ale te zielone miały elementy bordowe, więc jak dla mnie niestety odpadają.

Kapcioszki są bardzo fajne i z chęcią bym sobie takie kupiła tylko były same duże rozmiary (38/39 i 40/41)

Tak tu ostatnio wspominałyście o śledziach, że mnie naszła ochota Kupiłam filety śledziowe w sosie śmietanowym MArinero. Sos jest dla mnie za kwaśny ale śledziki całkiem całkiem

I kupiłam dziś pastę kanapkową z łososia! Okazało się, że to nie chwilowe braki a moja ślepota , bo przesunięto je na półce bardziej w stronę kiełbas a ja nie spodziewając się zmian szukałam ich tam gdzie zawsze czyli przy rybach i serach
dokładnie jak mała kiełbaska, jutro wypróbuje czym różnią się w smaku od tych w kształcie kwadratu, bo ceną to na pewno. W "kiełbasce" jest 100g i kosztuje 0,99 a kwadracik też ma 100g i kosztuje 1,29. Ciekawe czemu.
Chipsy są w cenie 1,59 tuba jak z Laysów czy właśnie Pringels - częśto widuję je w pubach do kupienia (tzn te markowe włąsnie tuby). Powiem że smak paprykowy bardziej przypaadł mi do gustu, ale te słoneczne pomidorki też nie są złe. Ogólnie to chipsów jest 100g, są grubiej krojone niż zwykłe i takim plastikowym pojemniczku poukładane (to oczywiście wewnątrz tuby)
Acha i kupiłam jeszcze lemoniade z Cappy za 0,99

oczekujemy
Stary 2009-12-17, 17:53   #142
abz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiatt Pokaż wiadomość
A wiecie może ile kosztuje masa makowa w biedronce?
6,99 za 900gram, kupowałam dwa czy trzy dni temu, nie w puszce tylko w takim plastikowym pojemniku kwadratowym

abz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 18:25   #143
201803290936
Konto usunięte

U mnie "oczywiście" ludzie wymietli co lepsze słoiczki na przyprawy. Zostały tylko zestawy, które mnie nie interesowały (te większe w komplecie po 3 szt.). Na otarcie łez kupiłam sobie drugą deskę bambusową, 3 pomarańcze i świeży soczek pomarańczowy (ten z lodówek). Albo mi się smak zmienił, albo soczek jest lepszy, niż był (marchewkowy również jakiś taki smaczniejszy - koleżanka mi łyka dała).
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2009-12-17, 18:34   #144
abz
Zakorzenienie

ja też koniecznie chcę kupić pojemniczki na przyprawy, ale pewnie pojadę dopiero w sobotę, oby sie coś uchowało. W sumie mam taką jedną biedrę, gdzie jakby więcej wszystkiego zostaje, ale w niej akurat nie będę. Bo tak w ogóle to mam w zasiegu 6 a nawet 7 biedronek

abz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 19:33   #145
mehja
Zakorzenienie

Ja dziś w Biedronie kupiłam te kuleczki orzechowe (odpowiednik Ferrero Rocher) oraz Coca Colę za 6,5! to się bardzo opłaca Miryndy ani tych innych nie lubię ale było ich u mnie bardzo dużo.

Mój Tż pije te drinki energetyczne i chwali je te w tabletkach też pił ale mówi, że słabsze (ale cenowo bardziej się opłacają)

u mnie w biedronkach nie ma koszyków szkoda, bo wózków nie znoszę i wszystkie zakupy zawsze noszę w rękach, mało mi nie powypadają

Edytowane przez mehja
Czas edycji: 2009-12-17 o 19:35
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 19:37   #146
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Mithrillek Pokaż wiadomość
Strasznie śmieszne są te kapcie ocieplane dla kobiet, które mają być od jutra . Ale za to bardzo ciepłe.
Oj śmieszne zaraz

Kupiłam niebieskie kapciuchy i są przecudowne Zmarzluch jestem, to dla mnie są idealne. Cieplutkie i bardzo porządnie wykonane, naprawdę polecam.
Używam ich u Tz, bo w domku mam takie grube, futrzane stopy z pazurami ale niestety mają miękką podeszwę z materiału z kropkami gumowymi i może do końca tej zimy pociągną, z kolei te z Biedronki mają jeszcze gumę na spodzie i wydaje mi się, że wytrzymają dłużej.

Aaaa i kupiłam jeszcze dwa opakowania worków do odkurzacza, jedno kosztuje 5zł a zawiera 5 sztuk Dla porównania w hipermarketach opakowanie 3 sztuk kosztuje 10-17zł
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 19:52   #147
2016070150903
Konto usunięte

u mnie nie było pojemników na przyprawy. ale jutro rano zajrzę jeszcze raz, może rzucą.

wezmę też chyba deskę bambusową i obrus czerwony 80x80, o ile jeszcze będzie, bo dziś widziałam jedną sztukę. żałuję, że nie wzięłam.
2016070150903 jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2009-12-17, 20:51   #148
gothika
Zakorzenienie

GG do gothika

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;15918114]
Aaaa i kupiłam jeszcze dwa opakowania worków do odkurzacza, jedno kosztuje 5zł a zawiera 5 sztuk Dla porównania w hipermarketach opakowanie 3 sztuk kosztuje 10-17zł
[/QUOTE]

te worki sa w róznych rodzajach? dla róznych odkurzaczy? bo ja zawsze nie pamiętam jaki mam
gothika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 20:57   #149
krakus1
Przyczajenie

Czy produkowane są dla Biedronki pomadki ochronne do ust?
Albo jakieś inne nie biedronkowe.
krakus1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 20:57   #150
milutek
Wtajemniczenie

ja ostatnio gustuję w mrożonkach biedronkowych. wczoraj buszowałam po zamrażarce tak, że wszyscy się na mnie dziwnie patrzyli kupiłam:

- frytki proste frytania
- uszka z kap i grzyb do barszczyku
- pierogi z kap i grzyb 1 kg
- zupa jarzynowa - UWIELBIAM!
- zupa ogórkowa - UWIELBIAM!
- zupa grzybowa na posmakowanie
- kluski śląskie 1 kg na posmakowanie

no i jeszcze pierogi z truskawkami 1 kg - UWIELBIAM! ale wczoraj akurat nie kupiłam.

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości