![]() |
#121 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. IV
Cytat:
![]() ![]() ja musze się przejść po chusteczki dla dziecka ale taka pogoda że strach wychodzić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Rozeznanie
|
Mam pytanie o proszek do prania Persil color plus 4 kg w zestawie z płynem do płukania Silan za 29,99 zł. Czy dołączony jest tylko 1 zapach płynu (ten biały jak w gazetce) czy różne i można wybrać?
Myślę, że opłaca się kupić taki zestaw bo sam proszek kosztuje 28 zł. |
![]() ![]() |
![]() |
#123 | |
Wtajemniczenie
|
dzięki za przypomnienie
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#124 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Jest tylko jeden zapach silanu niezaleznie czy to proszek do białego czy do koloru ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- Cytat:
według mnie tez jest to swietna promocja ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#125 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() schweppes'a nie widziałam, ale byłam w B. "na szybkiego" i nie rozglądałam się. Tak czy inaczej dzisiaj ruszam jeszcze po 7upa i schweppes'a ![]()
![]() |
#126 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kupiłam pojemniczki do przypraw ![]() U mnie pojawiły się serki Toppi we flaku - kupiłam pieczarkowy i wędzony smak. Bo w kwadraciku zniknęły u mnie pieczarkowe więc bardzo mnie ucieszył fakt pojawienia się go ponownie a w jakiej postaci to mi wszystko jedno. Serki Toppi rządzą ![]() Opórcz tego makrela, pieczywo, 3siaty pomarańczy z promocji 1,98/kg, snikers, princessa, tuba bombek na choinke, Top Chips w tubie słoneczne pomidorki czy jakoś tak - na wypróbowanie. Paprykowe pyszne mam nadzieje że te również. U mnie nie ma JustFitów małych. Za to dzisiaj do południa wyjadałam z paczki na sucho ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#128 |
na drugie mam Irena
|
pojemniczki są już na półeczce, jak za tą cenę to mogą być
wcinam właśnie pomarancze, trochę kwaśne wreszcie pojawiły się u mnie pik poki (tik taki) niestety po powrocie do domu zmartwiłam się gdyż nie korzystając z listy zapomniałam 2 rzeczy zakupić czy u was także znikneły czerwone koszyki, jaki jest tego powód , ktoś coś słyszał
#129 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
chciałam kupić szczoteczke Braun i w dwóch Biedronkach nie było
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Raczkowanie
|
Czerwone koszyki u mnie były jak otworzyli biedrone i tylko przez tydzień. Niewygodne to jak choinka !no ale cóż.
|
![]() ![]() |
![]() |
#131 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#132 | |||
Zakorzenienie
|
U mnie pojemniczków na przyprawy nie było(byłam w B. ok.15.00), więc podejrzewam, że albo rozeszły się wszystkie rano albo ich nie dowieźli
![]() Cytat:
A te chipsy w tubie to jakaś nowość? Bo ja ich u siebie nie widziałam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dywany były u mnie tylko brązy, bordo i ciemna zieleń, ale te zielone miały elementy bordowe, więc jak dla mnie niestety odpadają. Kapcioszki są bardzo fajne i z chęcią bym sobie takie kupiła tylko były same duże rozmiary (38/39 i 40/41) ![]() Tak tu ostatnio wspominałyście o śledziach, że mnie naszła ochota ![]() ![]() I kupiłam dziś pastę kanapkową z łososia! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
Może już ktoś tutaj o tym pisał, ale świetne są dezodoranty z biedronki Softine Jedwab Fresh 24 h - ładnie pachną, nie brudza ubrań i są na prawde trwałe no i tanie. Ja najbardziej lubię zapach wild dream, różowy. Cięzko go dostać, jak tylko się pojawia to znika w jeden dzień
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ale mama lubi ten dezodorant ![]() ![]() Acha i zapomniałam spytać o tę kiełbasę ze słoika, którą ktoś tak zachwalał. NIe mogłam jej u siebie znaleźć, jak ona jest zapakowana? Jest w słoiku? ![]()
Każdego poranka dostajemy szansę na nowe życie i tylko od nas zależy, czy zaświeci słońce. Pomimo chmur - walcz, bo życie nie kończy się na kłopotach a słońce świeci ponad nimi. Edytowane przez Mariah Czas edycji: 2009-12-17 o 16:09 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Przyczajenie
|
Witam! W Biedronce kupuję bardzo dużo produktów. Ostanio moimi ulubionymi są: śledzie w sosie śmietanowym Marinero(dla mnie sos nie jest za kwaśny), ryba po grecku w wiaderku, orzeszki pikantne Arkado, żelki serduszka Akuku, ciastka korzenne Bonitki, świeże soczki pomarańczowe, chipsy zielona cebulka, podgrzybki marynowane Provitus(w kilka minut znika cały słoik
![]() ![]() Edytowane przez Arika Czas edycji: 2009-12-17 o 16:40 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kupiłam bułki z nadzieniem o których kiedyś pisałyście, jestem w trakcie jedzenia i jak narazie mi smakują ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Wtajemniczenie
|
Byłam znowu na zakupach w B. i kupiłam na spróbowanie chipsy Top Chips (czy jakoś tak) grubo krojone o smaku zielonej cebulki, za 2 zł. Są pyszne, w opakowaniu jest ich sporo - żadne Lay's nie są tak dobre
![]() I tak jak chciałam załapałam się jeszcze na schweppes'y i Mirindę. Mirindy była ostatnia zgrzewka, schowana na samym dole. A wczoraj tyle ich jeszcze stało ![]() A szczoteczek Brauna nie widziałam, ale pewnie były, tylko nie zauważyłam.
#138 |
Zadomowienie
|
U mnie dzisiaj tłumy w biedronce, nie wiem czy z powodu zbliżających się świąt czy z powodu promocji, która jest od dzisiaj w mojej biedronce. Zdziwiłam się, gdy dostałam ulotkę do skrzynki, ale to chyba jednorazowa akcja i tylko w moim mieście. Mama była do południa i kupiła co trzeba, ja wybrałam się po 7up
|
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Wtajemniczenie
|
Ja też wzięłam 7up'a...
Ogólnie to dużo było tego picia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Raczkowanie
|
A wiecie może ile kosztuje masa makowa w biedronce?
|
![]() ![]() |
![]() |
#141 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Chipsy są w cenie 1,59 tuba jak z Laysów czy właśnie Pringels - częśto widuję je w pubach do kupienia (tzn te markowe włąsnie tuby). Powiem że smak paprykowy bardziej przypaadł mi do gustu, ale te słoneczne pomidorki też nie są złe. Ogólnie to chipsów jest 100g, są grubiej krojone niż zwykłe i takim plastikowym pojemniczku poukładane (to oczywiście wewnątrz tuby) Acha i kupiłam jeszcze lemoniade z Cappy za 0,99 ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
6,99 za 900gram, kupowałam dwa czy trzy dni temu, nie w puszce tylko w takim plastikowym pojemniku kwadratowym
#143 |
Konto usunięte
|
U mnie "oczywiście" ludzie wymietli co lepsze słoiczki na przyprawy. Zostały tylko zestawy, które mnie nie interesowały (te większe w komplecie po 3 szt.). Na otarcie łez kupiłam sobie drugą deskę bambusową, 3 pomarańcze i świeży soczek pomarańczowy (ten z lodówek). Albo mi się smak zmienił, albo soczek jest lepszy, niż był (marchewkowy również jakiś taki smaczniejszy - koleżanka mi łyka dała).
|
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
ja też koniecznie chcę kupić pojemniczki na przyprawy, ale pewnie pojadę dopiero w sobotę, oby sie coś uchowało. W sumie mam taką jedną biedrę, gdzie jakby więcej wszystkiego zostaje, ale w niej akurat nie będę. Bo tak w ogóle to mam w zasiegu 6 a nawet 7 biedronek
![]()
#145 |
Zakorzenienie
|
Ja dziś w Biedronie kupiłam te kuleczki orzechowe (odpowiednik Ferrero Rocher) oraz Coca Colę za 6,5!
![]() ![]() Mój Tż pije te drinki energetyczne i chwali je ![]() u mnie w biedronkach nie ma koszyków ![]() Edytowane przez mehja Czas edycji: 2009-12-17 o 19:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#146 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Kupiłam niebieskie kapciuchy i są przecudowne ![]() Używam ich u Tz, bo w domku mam takie grube, futrzane stopy z pazurami ale niestety mają miękką podeszwę z materiału z kropkami gumowymi i może do końca tej zimy pociągną, z kolei te z Biedronki mają jeszcze gumę na spodzie i wydaje mi się, że wytrzymają dłużej. Aaaa i kupiłam jeszcze dwa opakowania worków do odkurzacza, jedno kosztuje 5zł a zawiera 5 sztuk ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Konto usunięte
|
u mnie nie było pojemników na przyprawy.
![]() ![]() wezmę też chyba deskę bambusową i obrus czerwony 80x80, o ile jeszcze będzie, bo dziś widziałam jedną sztukę. żałuję, że nie wzięłam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;15918114]
Aaaa i kupiłam jeszcze dwa opakowania worków do odkurzacza, jedno kosztuje 5zł a zawiera 5 sztuk ![]() ![]() te worki sa w róznych rodzajach? dla róznych odkurzaczy? bo ja zawsze nie pamiętam jaki mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Przyczajenie
|
Czy produkowane są dla Biedronki pomadki ochronne do ust?
Albo jakieś inne nie biedronkowe. |
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Wtajemniczenie
|
ja ostatnio gustuję w mrożonkach biedronkowych. wczoraj buszowałam po zamrażarce tak, że wszyscy się na mnie dziwnie patrzyli
![]() - frytki proste frytania - uszka z kap i grzyb do barszczyku - pierogi z kap i grzyb 1 kg - zupa jarzynowa - UWIELBIAM! - zupa ogórkowa - UWIELBIAM! - zupa grzybowa na posmakowanie - kluski śląskie 1 kg na posmakowanie no i jeszcze pierogi z truskawkami 1 kg - UWIELBIAM! ale wczoraj akurat nie kupiłam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:52.