|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#121 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lejdiski- najwspanialsze babeczki pod słońcem szaleją- IV część oficjalnie rozp
Cytat:
![]() U mnie dzis jest cisza i spokoj ze wszystkim, moja Malutka tez chyba spi, rano 3 razy fikneła nóżkami tak mocno, ze orzez koldre widac bylo ![]() Zuzia te nasze avatarki są boooSSSkie |
|
|
|
|
#122 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lejdiski- najwspanialsze babeczki pod słońcem szaleją- IV część oficjalnie rozp
Cytat:
|
|
|
|
|
#123 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
Tak. macica rozciąga się od samego początku bo przecież nie zrobi tego w 5 min
![]() a jeżeli to się będzie utrzymywać to zawsze możesz iść do lekarza... |
|
|
|
#125 | ||
|
Zakorzenienie
|
witam i ja
wchodze i znikam i jade Cytat:
![]() Cytat:
![]() kurcze no co za bank i trzymam kciuki,aby wyniki dobre byly i juz sie nie denerwuj
|
|
#126 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej,
Ja mam jak co miesiąc zrąbany humor ![]() To się chyba nigdy nie uda ![]() Mam nadzieje, że za parę dni znów będę miała siłę żeby próbować i walczyć, bo na razie to mi się wszystkiego odechciewa. Aliszcze trzymam kciuki za wizytę u ginki - może chociaż Tobie się uda. Zuzia takie kłucia są zpełnie normalne i nie masz się co martwić - wszystko jest dobrze Domi jutro Twój wielki dzień - dzień porodu ! Mischoko czekamy na wyniki męża. A z tą kasą to masakra - jeszcze przed świętami jak tak dużo wydatków teraz. Jak to w ogóle możliwe? A ja dziś dodatkowo jestem głucha, szumi mi w uszach, że prawie nic nie słyszę. To nie pierszy raz, ale jeszcze nigdy nie byłam z tym u lekarza. Pozdrawiam Lejdiski
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
złapałam doła....dzwoniłam do mojego gina i jutro o 7.30 mam sie zglosic do szpitala z torba i tam juz zostac....pytanie- po co?jakby nie mogli mi ktg zorbic i pusicic...chyba mi beda wywolywac porod, bo mi powiedzial, ze jak nie chce na swieta rodzic to ze mam przyjsc jutro
|
|
|
|
#128 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
moja siostra synka 18 grudnia urodziła i na święta była w domku, za każdym razem miała wywoływany poród i nie było tak zle... dasz radę Szukam przepisu na dobrego piernika
|
|
|
|
|
#130 |
|
BAN stały
|
U mnie -10 i prószy śnieg...
chciałabym aby był na święta wreszcie...
|
|
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie..
Misia może później wkleje ten link do strony z ktora mam problem..a z ta kasa z banku to dziwne..wiesz co sie stalo..? buzka Domiś.. trzymam mocno kciuki... ![]() Zuzia Za Twoją Kruszynke także trzymam kciuki niech rośnie.. ![]() Tadzik..ale wredna psinka.. za karę nie kupuj jej prezentu tylko rózgę![]() sprzątam trochę.. zamawiam korale na kolczyki..składam z oriflame zamówienie i dodatkowo zamawiam sobie kopertowke na all.. po za tym to szukam przepisów na swieta na ciacho..itd. i jakieś fajne stroiki obmyslam zajrzę potem..miłego klikania Vcelka już niedługo będziesz dzwonila do lekarza w sprawie pleckow..moze przeziebienie bierze i stad ten bol uszu..?p.s.: Zuziu.. u mnie tak jak i u Cibeie.. -10 jest mrozik, nie..?
Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło... PAWEŁEK 12.04.2013 R. Edytowane przez eluśka87 Czas edycji: 2009-12-16 o 12:54 |
|
|
|
#132 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#134 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Ja mam 30 i wciaz sie urzadzam![]() Cytat:
. Musze pobrac sobie ten program![]() Cytat:
![]() Lena wyszla na duza ale i jest duza . Od porodu urosla mi juz 18cm a czytalam ze w tym wieku dzieci rosna max 10cm. Oczywiscie nie siedzi jeszcze tylko jak ja przytrzymamy i w zasadzie robimy to tylko do zdjec bo jest jeszcze za mala zeby ja tak sadzac. Za to rwie sie do siadania jak nie wiem . tylko ja za raczki zlapac juz chce sie podniesc![]() Nie wiem co z rodzenstwem dla Leny . Nie wiem co o tym myslec![]() Mischka trzymam kciuki za wyniki . Jakis koszmar z tymi pieniedzmi . Oplacam wszystkie rachunki przez internet i zawsze boje sie wchodzic bo mysle ze moze mi sie ktos wlamac i zabrac wszystkie pieniadze![]() Magda specjalnie dla ciebie. Pan i Pani Mikolajowa + bonus ![]() Załącznik 2723271 Załącznik 2723272 Załącznik 2723273
|
|
#136 |
|
BAN stały
|
Syla zrób test
|
|
|
|
#138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my jesteśmy na tą chwilę z pustymi rękami, wiemy że będziemy mieli po dziadku mieszkanie a potem jeszcze po moich rodzicach, ale teraz kiedy tak bardzo nam to potrzebne poniewierami się Domi to w czwartek lub ewentualnie w piątek powitamy nową Wizażankę a Syla zrób testa
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
No nie tak szybko...poród mi wywołaja podobno jesli tam wszytsko jest gotowe, bo dzwoniłam do niego znów...
A jesli nie to bede lezala pewnie...no przed swiatmi to raczej wroce do domu, bo juz przez sluchawke mi powiedzial, ze jak nie chce urodzic w swieta to musze jutro przyjsc ![]() ja do szpitala nie biorę laptopa, nawet jak bede musiala lezec na darmo kilka dni... Jakby bylo cos waznego to poprostu napisze której z Was smska oki?a jak tylko tak bede lzala to znaczy ze ic sie nei dzieje... |
|
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
domis bedzie wszystko dobrze, nie smutkaj sie
![]() syla czyzby kolejne bobo na wątku sie kroilo??? ![]() Bylam dzisiaj w UP, no i po porstu zal... Pracy nie ma, stazu nie ma, a nawet jakbym sama chciala sobie staz zalatwic to i tak UP nie ma kasy..... Jakis kurs mi proponowali, ale to dopiero mam przyjsc w polowie stycznia, i jak beda chetnie to najwczesniej w marcu bedzie |
|
|
|
#141 |
|
Wtajemniczenie
|
Domi będzie dobrze. Może dzidzia się wystraszy i sama zacznie wychodzić na świat i nię będzie potrzebne wywołanie. Moje przyjaciółka miała wywoływany poród i wszystko było ok, także niczym się nie martw
Garfi może w nowym roku UP dostanie pieniądze na staże i się zakwalifikujesz. Ela ten szum w uszach to raczej nie od przeziębienia ( bo nic mnie nie bierze ), po prostu raz na jakiś czas mam coś takiego i trwa to ok tygodnia i samo przechodzi, ale jest uporczywe, bo mało co słyszę. Ale lepsze to niż ból pleców. U mnie w domu zimno - tak grzeją kaloryfery, już w tamtym roku zgłaszaliśmy do spółdzielni, ale oni powiedzili, że ludzie nie chcą więcej płacić za ogrzewanie i dlatego takie małe ciepło puszczają A ja mam ręce jak lody i najchętniej chodziłabym w czapce i rękawiczkach
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
Vcelko jesli w budowie ucha nie ma zadnych zmian patologicznych, to szum w uszach moze byc tez powodowany niskim cisnieniem krwi, a jak u ciebie z cisnieniem???
Kurcze, moja ciocia cierpi na to juz dluzszy czas, i zadne leki jej nie pomagaja... ;/ domiMoja kolezanka na studiach we wrzesniu rodzila, i tez jej wywolywali, urodzila 2 tyg po terminie i ma slicznego chlopczyka, takze domis nie przejmuj sie
Edytowane przez garfieldek Czas edycji: 2009-12-16 o 14:24 |
|
|
|
#143 |
|
Zadomowienie
|
nudze się
|
|
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
vcelko a co do UP to szkoda slow, babki powiedzialy, ze mozliwe ze w styczniu tez jeszcze pieniedzy nie bedzie
|
|
|
|
#145 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Garfi mam nadzieje, że pieniądze w UP sie znajdą i będziesz miała staż. Oni tak pomagają znaleźć pracę, że jak sama sobie nie znajdziesz to całe życie chodziłabyś do UP i nic. Tadzia no to pierożki babci Ci może zaszkodziły. Wypij sobie miętę - mi zawsze na mulenie pomaga.
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
mischka pamietam, ze twoj małz tez ma problemy z ZJW... Ja dzisiaj sie zaopatrzylam w tabletki zawierajace enzymy trawienne, ponoc sa bardzo dobre, na roznego rodzaju zaburzenia trawienie (wzdecia, zgagi, przelewania, zaparacia)...
Dzisiaj wzielam pierwsza tableteke i musze powiedziec, ze nie mam narazie balona, tzn. brzuszek plaski jest Aha, mozna to kupicw skleie zielarskim (nie wiem czy w aptekach tez).... Przy okazji kupilam sobie maseczke do wlosow z alg i wlasnie ja probuje ![]() jane, magda wczoraj pisalyscie cos o ziolach, ze mnie to tez taka zielarka jest hihi od ok. 2 lat pije ziolka, w ogole to w kuchni mam cala jedna polke mieszanek roznych
Edytowane przez garfieldek Czas edycji: 2009-12-16 o 14:32 |
|
|
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Lejdiski
Wyniki sa ale nie chca mi powiedziec jakie chyba nie za dobre (((((( musze na wizyte wiec jutro po pracy na wizyte jedziemy jesoo ale mam stresa teraz (Co do banku to walcze i niby maja oddac ale zobaczymy najwazniejesze ze przyszla nowa karta do bankomatu bo bez tego bysmy lezeli i jest ok ![]() Domi mam nadzieje ze to juz tuz tuz ) ale nie martw sie wywolywanie porodu to nic takiego ![]() Syla co do zakupow przez neta ja za kazdym razem mam cykora ale co zrobic teraz bez tego jak nic nie rusze wszystkie rachunki jak mowisz tez taka place..... aaaa i zrob testa cos mi sie wydaje ze bedzie nastepny prezent na swieta![]() Ela, Garfi, moja mama ma szumy uszne (ma dzis imieniny )i to od kilku lat i do tego stopnia to sie poglebilo ze nic prawie nie slyszy na lewe ucho......Laski boje sie ze te wyniki beda zle..... ale musze do jutra wytrwac....
|
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
ja też się biorę za włoski, bo jakieś sianko mi się zrobiło. Zacznę jutro od koloru bo mam odrosty że
wczoraj Waxa spróbowałam, fajnie miękkie włosy są po nimMisia, spokojnie, póki nic nie wiesz to nie panikuj łatwo mi mówić, a sama też tak robię ale przynajmniej się postaraj, ściskam mocno
Mikołaj Edytowane przez gusiak23 Czas edycji: 2009-12-16 o 14:35 |
|
|
|
#149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)) one pomagaja tylk ja sie boje ze organizm potem bez tego ani rusz nie umie sam sobie poradzic (
|
|
|
#150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sliweczka tylko co zdjecie widac roznica w odcieniu ale serio mienia sie na sliwkowo )
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:19.

. Musze pobrac sobie ten program
a czytalam ze w tym wieku dzieci rosna max 10cm. Oczywiscie nie siedzi jeszcze tylko jak ja przytrzymamy i w zasadzie robimy to tylko do zdjec bo jest jeszcze za mala zeby ja tak sadzac. Za to rwie sie do siadania jak nie wiem
. Nie wiem co o tym myslec
. Jakis koszmar z tymi pieniedzmi
. Oplacam wszystkie rachunki przez internet i zawsze boje sie wchodzic bo mysle ze moze mi sie ktos wlamac i zabrac wszystkie pieniadze