Lejdiski- najwspanialsze babeczki pod słońcem szaleją- IV część oficjalnie rozpoczęta - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-16, 10:45   #121
domi7ks
Zakorzenienie

Dot.: Lejdiski- najwspanialsze babeczki pod słońcem szaleją- IV część oficjalnie rozp

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
ja 9 się dowiedziałam

A gadam do brzuszka i nazywam moją małą istotkę Kruszynka

Ja za to dzisiaj nie spałam, zmieniłam strony na łóżku i tam gdzie miałam nogi dałam poduszkę i nie mogłam zasnąć.

Kuje mnie po lewej i po prawej stronie, jakby ciągnie... czyżby Kruszynka się tak rozpycha?
Kruszynka raczej nie, bo nie wiem czy 1cm ma....ale takie klucia chyba sa normlane, choc ja ich nie mialam

U mnie dzis jest cisza i spokoj ze wszystkim, moja Malutka tez chyba spi, rano 3 razy fikneła nóżkami tak mocno, ze orzez koldre widac bylo pewnie dala mi do zrozumienia, ze mam na nic dzis nie liczyc

Zuzia te nasze avatarki są boooSSSkie

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-16, 10:49   #122
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor
Dot.: Lejdiski- najwspanialsze babeczki pod słońcem szaleją- IV część oficjalnie rozp

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Kruszynka raczej nie, bo nie wiem czy 1cm ma....ale takie klucia chyba sa normlane, choc ja ich nie mialam

Zuzia te nasze avatarki są boooSSSkie
ja z tego co pamiętam to miałam tak

Maja
alkamor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-16, 10:53   #123
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez alkamor Pokaż wiadomość
ja z tego co pamiętam to miałam tak
tak? bo się trochę martwię...
Domi oczywiście że boskie
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-16, 11:00   #124
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

Cytat:
tak? bo się trochę martwię...
Domi oczywiście że boskie
Tak. macica rozciąga się od samego początku bo przecież nie zrobi tego w 5 min

a jeżeli to się będzie utrzymywać to zawsze możesz iść do lekarza...

Maja
alkamor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-16, 11:02   #125
dra
Zakorzenienie

witam i ja
wchodze i znikam i jade
Cytat:
Napisane przez Jane2008 Pokaż wiadomość

Fajnie zimnawo i u nas było - wymarzłam trochę na spacerku z Jacusiem, ale fajnie było! Tylko żeby śniegu było więcej - bo ja chcę chcę!
witaj dawaj mi tu snieg u mnie tylko zimno,ale zero sniegu,a ja chce snieg podrzuc troche

Cytat:
Napisane przez Mischoko Pokaż wiadomość

Hej Lejdiski.... musze sie do czegos przyznac..... nei moge juz bez was zyc i musze zajrzec chocby poczytac..... A fajnie sie Was czyta)

DOPISEK:
Laski.........Zginela mi z konta kasa...... i to duzo..... i walcze z bankiem..... i humor mam do doopy - pieniadze sie odzyska to nei problem tylko czas plynie a ja nie nawidze takich "kwiatkow" przed swietami....... no i nerwy dzis bo te wyniki......
ano dziewczyny sa tu super i nie da się bez nich żyć,ja tez już sie wciągnełam
kurcze no co za bank i trzymam kciuki,aby wyniki dobre byly i juz sie nie denerwuj
Stary 2009-12-16, 11:12   #126
Vcelka
Wtajemniczenie

Hej,
Ja mam jak co miesiąc zrąbany humor
To się chyba nigdy nie uda
Mam nadzieje, że za parę dni znów będę miała siłę żeby próbować i walczyć, bo na razie to mi się wszystkiego odechciewa.

Aliszcze trzymam kciuki za wizytę u ginki - może chociaż Tobie się uda.
Zuzia takie kłucia są zpełnie normalne i nie masz się co martwić - wszystko jest dobrze
Domi jutro Twój wielki dzień - dzień porodu !
Mischoko czekamy na wyniki męża. A z tą kasą to masakra - jeszcze przed świętami jak tak dużo wydatków teraz. Jak to w ogóle możliwe?

A ja dziś dodatkowo jestem głucha, szumi mi w uszach, że prawie nic nie słyszę. To nie pierszy raz, ale jeszcze nigdy nie byłam z tym u lekarza.

Pozdrawiam Lejdiski

Mój kochany synek Igorek - 09.11.2010

Vcelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-16, 11:36   #127
domi7ks
Zakorzenienie

złapałam doła....dzwoniłam do mojego gina i jutro o 7.30 mam sie zglosic do szpitala z torba i tam juz zostac....pytanie- po co?jakby nie mogli mi ktg zorbic i pusicic...chyba mi beda wywolywac porod, bo mi powiedzial, ze jak nie chce na swieta rodzic to ze mam przyjsc jutro

Stary 2009-12-16, 12:28   #128
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
złapałam doła....dzwoniłam do mojego gina i jutro o 7.30 mam sie zglosic do szpitala z torba i tam juz zostac....pytanie- po co?jakby nie mogli mi ktg zorbic i pusicic...chyba mi beda wywolywac porod, bo mi powiedzial, ze jak nie chce na swieta rodzic to ze mam przyjsc jutro
Domi może tak będzie lepiej nie martw się na zapas...
moja siostra synka 18 grudnia urodziła i na święta była w domku, za każdym razem miała wywoływany poród i nie było tak zle... dasz radę

Szukam przepisu na dobrego piernika
Stary 2009-12-16, 12:36   #129
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

Właśnie Domi, słuchaj Zuzi i nie martw się na zapas
Stary 2009-12-16, 12:48   #130
Zuziunia
BAN stały

U mnie -10 i prószy śnieg...

chciałabym aby był na święta wreszcie...
Stary 2009-12-16, 12:52   #131
eluśka87
Zakorzenienie

GG do eluśka87

witajcie..

Misia może później wkleje ten link do strony z ktora mam problem..a z ta kasa z banku to dziwne..wiesz co sie stalo..? buzka

Domiś.. trzymam mocno kciuki...

Zuzia Za Twoją Kruszynke także trzymam kciuki niech rośnie..

Tadzik..ale wredna psinka.. za karę nie kupuj jej prezentu tylko rózgę

sprzątam trochę.. zamawiam korale na kolczyki..składam z oriflame zamówienie i dodatkowo zamawiam sobie kopertowke na all.. po za tym to szukam przepisów na swieta na ciacho..itd. i jakieś fajne stroiki obmyslam zajrzę potem..miłego klikania

Vcelka już niedługo będziesz dzwonila do lekarza w sprawie pleckow..moze przeziebienie bierze i stad ten bol uszu..?

p.s.: Zuziu.. u mnie tak jak i u Cibeie.. -10 jest mrozik, nie..?

Edytowane przez eluśka87
Czas edycji: 2009-12-16 o 12:54
eluśka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-16, 12:56   #132
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez eluśka87 Pokaż wiadomość
p.s.: Zuziu.. u mnie tak jak i u Cibeie.. -10 jest mrozik, nie..?
oj tak ido tego jeszcze wiatr, może potem wyjdę na 5 min ale to wieczorkiem bardziej... znaczy sie po 15.
Stary 2009-12-16, 13:06   #133
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

u mnie też zimno, śnieg troszkę pruszył wcześniej,ale nie ma. Też chciałabym żeby biało było
Stary 2009-12-16, 13:12   #134
syla39
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zanka205 Pokaż wiadomość
Syla muszę Ci powiedzieć że macie cudowny dom, pięknie urządzony
nie wiem czy kiedykolwiek uda mi się tak pięknie urządzić choć swoje mieszkanie
a zanosi się, że dziadek dłuuuugo pożyje, a nie wiem czy mając 30-35 lat będę chciała zaczynać się urządzać na swoim
ta myśl mnie dobija
chciałabym już teraz mieć swój własny kąt i wszystko ułożone jak należy
póki co żyjemy na wynajmowanym, za 2 lata pewnie będziemy szukali czegoś nowego i tak w kółko[COLOR="Silver"]
Dziekuje za komplementy. Nie opowiadaj ze w wieku 30 lat nie bedzie ci sie chcialo urzadzac. Ja mam 30 i wciaz sie urzadzam I skonczyc nie mozemy

Cytat:
Napisane przez alkamor Pokaż wiadomość
syla - zanka ma rację..ślicznie masz w domciu.Normalnie jak z katalogu.A co do zdjęć to to się kolaż nazywa.Można zrobić np. w programie Picasa.Za darmo można go z google pobrać
:
Dziekuje bardzo. Musze pobrac sobie ten program

Cytat:
Napisane przez Jane2008 Pokaż wiadomość
Sylu - no ładniusio wyszło, wcale nie widać, że to kamień! A na tym foto Lenka wyszła na taką dużą dziewczynkę, kurcza, no straszą i większą niż jest w rzeczywistości - tak jakby serio sobie siedziała już sobie sama A noski mają strasznie z tatą podobne i w ogóle, podobni do siebie bardzo!
Kurcza, a z tym rodzeństwem "już" to na serio? Bo dotąd to jakoś myślałam, że to żarty tylko...?
:
Masz racje nie widac ze to kamien, zrobie jeszcze zdjecia z bliska i wstawie. Zatopione sa wsrodku drobinki czegos swiecacego wiec jak sie zapali swiatlo cala podloga lsni, moze bedzie widac na zdjeciu. I w kuchni na blacie z granitu tez mamy cos zatopionego , mowia ze drobinki złota
Lena wyszla na duza ale i jest duza. Od porodu urosla mi juz 18cm a czytalam ze w tym wieku dzieci rosna max 10cm. Oczywiscie nie siedzi jeszcze tylko jak ja przytrzymamy i w zasadzie robimy to tylko do zdjec bo jest jeszcze za mala zeby ja tak sadzac. Za to rwie sie do siadania jak nie wiem. tylko ja za raczki zlapac juz chce sie podniesc

Nie wiem co z rodzenstwem dla Leny. Spoznia mi sie @ juz 5 dni. Nie wiem co o tym myslec

Mischka trzymam kciuki za wyniki. Jakis koszmar z tymi pieniedzmi. Oplacam wszystkie rachunki przez internet i zawsze boje sie wchodzic bo mysle ze moze mi sie ktos wlamac i zabrac wszystkie pieniadze

Magda specjalnie dla ciebie. Pan i Pani Mikolajowa + bonus

Załącznik 2723271 Załącznik 2723272
Załącznik 2723273

syla39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-16, 13:36   #135
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

Syla, bonus wymiata
Stary 2009-12-16, 13:39   #136
Zuziunia
BAN stały

Syla zrób test
Stary 2009-12-16, 13:40   #137
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

Cytat:
Syla zrób test
Stary 2009-12-16, 13:44   #138
zanka205
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez syla39 Pokaż wiadomość
Dziekuje za komplementy. Nie opowiadaj ze w wieku 30 lat nie bedzie ci sie chcialo urzadzac. Ja mam 30 i wciaz sie urzadzam I skonczyc nie mozemy

Dziekuje bardzo. Musze pobrac sobie ten program

Masz racje nie widac ze to kamien, zrobie jeszcze zdjecia z bliska i wstawie. Zatopione sa wsrodku drobinki czegos swiecacego wiec jak sie zapali swiatlo cala podloga lsni, moze bedzie widac na zdjeciu. I w kuchni na blacie z granitu tez mamy cos zatopionego , mowia ze drobinki złota
Lena wyszla na duza ale i jest duza. Od porodu urosla mi juz 18cm a czytalam ze w tym wieku dzieci rosna max 10cm. Oczywiscie nie siedzi jeszcze tylko jak ja przytrzymamy i w zasadzie robimy to tylko do zdjec bo jest jeszcze za mala zeby ja tak sadzac. Za to rwie sie do siadania jak nie wiem. tylko ja za raczki zlapac juz chce sie podniesc

Nie wiem co z rodzenstwem dla Leny. Spoznia mi sie @ juz 5 dni. Nie wiem co o tym myslec

Mischka trzymam kciuki za wyniki. Jakis koszmar z tymi pieniedzmi. Oplacam wszystkie rachunki przez internet i zawsze boje sie wchodzic bo mysle ze moze mi sie ktos wlamac i zabrac wszystkie pieniadze

Magda specjalnie dla ciebie. Pan i Pani Mikolajowa + bonus

Załącznik 2723271 Załącznik 2723272
Załącznik 2723273
Syla chodzi mi o to, że jednak już zaklimatyzowaliście się i urządziliście się przed narodzinami córci, wiadomo że zawsze można coś zmienić, poprawiać w domu, ale macie coś własnego i warto w to inwestować
my jesteśmy na tą chwilę z pustymi rękami, wiemy że będziemy mieli po dziadku mieszkanie a potem jeszcze po moich rodzicach, ale teraz kiedy tak bardzo nam to potrzebne poniewierami się

Domi to w czwartek lub ewentualnie w piątek powitamy nową Wizażankę

a Syla zrób testa

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-16, 13:54   #139
domi7ks
Zakorzenienie

No nie tak szybko...poród mi wywołaja podobno jesli tam wszytsko jest gotowe, bo dzwoniłam do niego znów...
A jesli nie to bede lezala pewnie...no przed swiatmi to raczej wroce do domu, bo juz przez sluchawke mi powiedzial, ze jak nie chce urodzic w swieta to musze jutro przyjsc

ja do szpitala nie biorę laptopa, nawet jak bede musiala lezec na darmo kilka dni... Jakby bylo cos waznego to poprostu napisze której z Was smska oki?a jak tylko tak bede lzala to znaczy ze ic sie nei dzieje...

Stary 2009-12-16, 14:00   #140
garfieldek
Zakorzenienie

domis bedzie wszystko dobrze, nie smutkaj sie

syla czyzby kolejne bobo na wątku sie kroilo???

Bylam dzisiaj w UP, no i po porstu zal... Pracy nie ma, stazu nie ma, a nawet jakbym sama chciala sobie staz zalatwic to i tak UP nie ma kasy..... Jakis kurs mi proponowali, ale to dopiero mam przyjsc w polowie stycznia, i jak beda chetnie to najwczesniej w marcu bedzie ..... no cudownie.....

Wymianka
garfieldek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-16, 14:19   #141
Vcelka
Wtajemniczenie

Domi będzie dobrze. Może dzidzia się wystraszy i sama zacznie wychodzić na świat i nię będzie potrzebne wywołanie. Moje przyjaciółka miała wywoływany poród i wszystko było ok, także niczym się nie martw . będziemy czekały z niecierpliwością na wieści od Ciebie.
Garfi może w nowym roku UP dostanie pieniądze na staże i się zakwalifikujesz.
Ela ten szum w uszach to raczej nie od przeziębienia ( bo nic mnie nie bierze ), po prostu raz na jakiś czas mam coś takiego i trwa to ok tygodnia i samo przechodzi, ale jest uporczywe, bo mało co słyszę. Ale lepsze to niż ból pleców.

U mnie w domu zimno - tak grzeją kaloryfery, już w tamtym roku zgłaszaliśmy do spółdzielni, ale oni powiedzili, że ludzie nie chcą więcej płacić za ogrzewanie i dlatego takie małe ciepło puszczają A ja mam ręce jak lody i najchętniej chodziłabym w czapce i rękawiczkach Brrrr

Stary 2009-12-16, 14:22   #142
garfieldek
Zakorzenienie

Vcelko jesli w budowie ucha nie ma zadnych zmian patologicznych, to szum w uszach moze byc tez powodowany niskim cisnieniem krwi, a jak u ciebie z cisnieniem???

Kurcze, moja ciocia cierpi na to juz dluzszy czas, i zadne leki jej nie pomagaja... ;/

domiMoja kolezanka na studiach we wrzesniu rodzila, i tez jej wywolywali, urodzila 2 tyg po terminie i ma slicznego chlopczyka, takze domis nie przejmuj sie

Wymianka

Edytowane przez garfieldek
Czas edycji: 2009-12-16 o 14:24
Stary 2009-12-16, 14:24   #143
Tadzieusz
Zadomowienie

nudze się i do tego jest mi niedobrze zjadłam pierogi od babki Pawełka i teraz mnie mdli
Tadzieusz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-16, 14:25   #144
garfieldek
Zakorzenienie

vcelko a co do UP to szkoda slow, babki powiedzialy, ze mozliwe ze w styczniu tez jeszcze pieniedzy nie bedzie

Wymianka
Stary 2009-12-16, 14:29   #145
Vcelka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez garfieldek Pokaż wiadomość
Vcelko jesli w budowie ucha nie ma zadnych zmian patologicznych, to szum w uszach moze byc tez powodowany niskim cisnieniem krwi, a jak u ciebie z cisnieniem???

Kurcze, moja ciocia cierpi na to juz dluzszy czas, i zadne leki jej nie pomagaja... ;/
Zawsze miałam ciśnienie książkowe, może po prostu jakoś mnie przewiało. Nigdy nie chciało mi się pójśc z tym do lekarza, bo to samo przechodzi po tygodniu.

Garfi mam nadzieje, że pieniądze w UP sie znajdą i będziesz miała staż.
Oni tak pomagają znaleźć pracę, że jak sama sobie nie znajdziesz to całe życie chodziłabyś do UP i nic.

Tadzia no to pierożki babci Ci może zaszkodziły. Wypij sobie miętę - mi zawsze na mulenie pomaga.

Stary 2009-12-16, 14:30   #146
garfieldek
Zakorzenienie

mischka pamietam, ze twoj małz tez ma problemy z ZJW... Ja dzisiaj sie zaopatrzylam w tabletki zawierajace enzymy trawienne, ponoc sa bardzo dobre, na roznego rodzaju zaburzenia trawienie (wzdecia, zgagi, przelewania, zaparacia)...

Dzisiaj wzielam pierwsza tableteke i musze powiedziec, ze nie mam narazie balona, tzn. brzuszek plaski jest

Aha, mozna to kupicw skleie zielarskim (nie wiem czy w aptekach tez)....

Przy okazji kupilam sobie maseczke do wlosow z alg i wlasnie ja probuje

jane, magda wczoraj pisalyscie cos o ziolach, ze mnie to tez taka zielarka jest hihi od ok. 2 lat pije ziolka, w ogole to w kuchni mam cala jedna polke mieszanek roznych

Wymianka

Edytowane przez garfieldek
Czas edycji: 2009-12-16 o 14:32
Stary 2009-12-16, 14:32   #147
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Hej Lejdiski
Wyniki sa ale nie chca mi powiedziec jakie chyba nie za dobre (((((( musze na wizyte wiec jutro po pracy na wizyte jedziemy jesoo ale mam stresa teraz(

Co do banku to walcze i niby maja oddac ale zobaczymy najwazniejesze ze przyszla nowa karta do bankomatu bo bez tego bysmy lezeli i jest ok

Domi mam nadzieje ze to juz tuz tuz) ale nie martw sie wywolywanie porodu to nic takiego
Syla co do zakupow przez neta ja za kazdym razem mam cykora ale co zrobic teraz bez tego jak nic nie rusze wszystkie rachunki jak mowisz tez taka place..... aaaa i zrob testa cos mi sie wydaje ze bedzie nastepny prezent na swieta

Ela, Garfi, moja mama ma szumy uszne (ma dzis imieniny )i to od kilku lat i do tego stopnia to sie poglebilo ze nic prawie nie slyszy na lewe ucho......

Laski boje sie ze te wyniki beda zle..... ale musze do jutra wytrwac....
Stary 2009-12-16, 14:32   #148
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

ja też się biorę za włoski, bo jakieś sianko mi się zrobiło. Zacznę jutro od koloru bo mam odrosty że wczoraj Waxa spróbowałam, fajnie miękkie włosy są po nim
Misia, spokojnie, póki nic nie wiesz to nie panikuj łatwo mi mówić, a sama też tak robię ale przynajmniej się postaraj, ściskam mocno

Edytowane przez gusiak23
Czas edycji: 2009-12-16 o 14:35
gusiak23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-16, 14:33   #149
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Napisane przez garfieldek Pokaż wiadomość
mischka pamietam, ze twoj małz tez ma problemy z ZJW... Ja dzisiaj sie zaopatrzylam w tabletki zawierajace enzymy trawienne, ponoc sa bardzo dobre, na roznego rodzaju zaburzenia trawienie (wzdecia, zgagi, przelewania, zaparacia)...

Dzisiaj wzielam pierwsza tableteke i musze powiedziec, ze nie mam narazie balona, tzn. brzuszek plaski jest

Aha, mozna to kupicw skleie zielarskim (nie wiem czy w aptekach tez)....

Przy okazji kupilam sobie maseczke do wlosow z alg i wlasnie ja probuje

jane, magda wczoraj pisalyscie cos o ziolach, ze mnie to tez taka zielarka jest hihi od ok. 2 lat pije ziolka, w ogole to w kuchni mam cala jedna polke mieszanek roznych i innych
to praweda i on ciagle bierze takie "ulatwiacze" i dobrze bo czasem go tak wywalalo jakby w ciazy byl)) one pomagaja tylk ja sie boje ze organizm potem bez tego ani rusz nie umie sam sobie poradzic (
Stary 2009-12-16, 14:35   #150
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Napisane przez gusiak23 Pokaż wiadomość
ja też się biorę za włoski, bo jakieś sianko mi się zrobiło. Zacznę jutro od koloru bo mam odrosty że wczoraj Waxa spróbowałam, fajnie miękkie włosy są po nim
A ja w miniona sobote taki kolorek zapodalam sliweczka tylko co zdjecie widac roznica w odcieniu ale serio mienia sie na sliwkowo)

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości