|
|
#121 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: To i owo ;-)
Cytat:
Mam w domu zdaje się jeszcze koncówkę Clinique Blended i najjaśniejszy Smashbox Halo Hydrating... , mogę zrobić foto porównawcze z PS, choć jeśli chcesz je w świetle dziennym, to dopiero w sobotę
|
|
|
|
|
|
#122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dla mnie Lucidity jest ok jesli chodzi o jasnosc, tylko kolorek moglby bardziej w zolc wpadac... natomiast Kanebo byl dla mnie za jasny i zbyt ziemisty ![]() za fotki podziekuje, bo pozostalych puderkow i tak nie znam. postaram sie looknac sobie gdzies na zywo, tylko nei wiem gdzie. orientujesz sie w jakich perfumeriach stacjonarnych bylby dostepny? ![]() aha, no i czy w ogole cos za niego ewentualnie sobie wynajdziesz? |
|
|
|
|
|
#123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wyglądałam w nim jak prosiak, toż on różowy był ![]() Ps jest zółtawy, zdecydowanie. Nie wiem gdzie znajdziesz próbasa, ja poza Sephorą i Douglasem w sumie żadnych perfumerii nie odwiedzam, kupiłam go bezpośrednio z ich strony. Mogę się zorientować czy mam jakieś pudełecko i ew. wysłać Ci próbaska. A czy coś znajdę? Na pewno ![]() |
|
|
|
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
a ja? bo nie wiem czy sie nie wypisac z watku czy dopiero pozniej mi odpowiesz?
|
|
|
|
|
#125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
Soso...
Chanelek nie jest zloty.. to jest raczej rozswietlacz a'la krolowa sniegu czyli chlodny i diamentowy.. lancomek jest zloty tylko ze w tubeczce i w postaci kremiku.. Moge dorzucic jako gratisek jesli wciaz jestes chetna a mam nadzieje ze tak bo pragne miec Twoje piateczki |
|
|
|
|
#128 |
|
BAN stały
|
a ile tych perum w chwili obecnej jest we flakonie?
|
|
|
|
|
#129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moge Ci wyslac myszke dla kociaczka To ja biegne rezerwowac chanelka + diorka prosze Ciebie o to samo a wieczorkiem jak wroce z pracki napisze adresik Milego dnia.. |
|
|
|
|
|
#130 | |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Bardzo by mnie interesowal testerek Dior Nude ps. Ktory to odcien? Przepraszam jesli po drodze w watku juz pisalas, niestety nie mam czasu przekopywac sie przez wszystkie posty
|
|
|
#131 |
|
Kici kici miau miau
|
Soso kochana bardzo chcialabym probeczke Stelli
![]() ja ci moge zaoferowac: Insolence, AA Mandarin,AA Grosellina,Aroma Allegoria Exalting Exaltant,Givenchy Very Irresistible,Givenchy Hot Couture,Prada EDP,Burberry London,Lancome Poeme |
|
|
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
viki79 przepraszam, nie zauważyłam Twojego wpisu
mirra77 zaraz wyjdę na nicmiłego, ale byłam pewna, że masz brązerek chanelka, a Ty go szukasz . Kurczę nie bardzo na razie widzę, za co chciałabym oddać Ci oddać puderek fanusia92 jak klikniesz na zdjęcie (1 post) to ono się powiększy i bardzo dokładnie widać ile jest perfum. Galliano mogę dołożyć ![]() UrbanWarrior diorek już nieaktualny, nic innego Cię nie kusi? ![]() ranka piszesz o Stelli Sheer? Chętnie za próbasa Exaltant |
|
|
|
|
#134 |
|
Kici kici miau miau
|
- Stella McCartney, Stella In Two Peony - ok. 3 ml
o tym ![]() a moge przeslac probaska we fiolce? nie mam atomizera juz
|
|
|
|
|
#135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a do The Parfum nic nie dobierzesz?
|
|
|
|
|
|
#136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Foteczki nuda nie potrzebuje, spytam jeszcze o fixerek czy mam na niego szanse i czekam na adresik to moze jutro paczuszke uda mi sie wyslac |
|
|
|
|
|
#137 |
|
Kici kici miau miau
|
to jak? Stella aktualna?
|
|
|
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
....wiec:
chanelek + testerek diorka + revlon puderek (zapomnialam dodac ze uzylam go kilka razy) za 5diora + testerek nude + kryolan fixerek (??? no wlasnie nie wiem czy chcesz go oddac czy nie )..Jesli dorzucisz mi fixerek jestem gotowa cos jeszcze dorzucic od siebie Caluje i niebawem zjawie sie na priv |
|
|
|
|
#139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#140 |
|
Kici kici miau miau
|
to wysylac probeczke?
poprosze adresik |
|
|
|
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj paczusie wyslalam
|
|
|
|
|
#150 |
|
Rozeznanie
|
Może jakaś kombinacja z moją Histoire d'Eau?
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:52.

wyglądałam w nim jak prosiak, toż on różowy był 

. Kurczę nie bardzo na razie widzę, za co chciałabym oddać Ci oddać puderek