![]() |
#121 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Ile potrzeba czasu?
Cytat:
A co to wytłuszczonego oświeć mnie, bo może moje poczucie humoru szwankuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
skąd w Tobie tyle jadu Klarnetos? Przykre.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Wtajemniczenie
|
klarnetos, przesadzasz. Mimo, że w kwestii pogladów stoję niejako "po twojej stronie barykady" to też uważam, że za bardzo się unosisz, można to samo powiedzieć w dużo bardziej kulturalny sposób...
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
in love with life
|
Cytat:
![]() Ja mialam od poczatku zdanie, ze slub mozna zorganizowac w kilka miesiecy, ale argumentacja klarnetos bardzo mi sie podobala i uwazalam, ze to tez moze byc ciekawe doswiadczenie, gdy sie tyle miesiecy czeka na okreslone wydarzenie. Jednak ty najechalas nawet na mnie, choc ani jednym slowem nie okazalam, ze mam cokolwiek przeciwko Twoim pogladom. Naprawde powinnas sie zastanowic nad tym, co piszesz, zanim to zrobisz.
![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
proponuję "zawieszenie broni" i wrócenie do merytorycznej dyskusji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Rozeznanie
|
Znalazłam tez taką wypowiedz na jednym z forum
"Tak na marginesie dodam jeszcze, że termin mamy na 17.07. tego roku, zaręczyliśmy się 11 dni temu, w ostatnim tygodniu załatwiliśmy sobie już na ten dzień fotografa (fajnego), kamerzystę (fajnego), orkiestrę (superową, słyszeliśmy) i plackarkę (+tort). Tempo ekspresowe, ale nie chcemy zbyt długo czekać, bo chcemy już być razem!!! " Wiec jak sie chce to mozna wszystko zrobic w różnym czasie
Jest na świecie taki rodzaj smutku, którego nie można wyrazić łzami. Nie można go nikomu wytłumaczyć. Nie mogąc przybrać żadnego kształtu, osiada ciasno na dnie serca jak śnieg podczas bezwietrznej nocy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny
![]() Po przeczytaniu calego watku stwierdzilam ze dosc burzliwy temat wyszedl i jak dla mnie na czasie ![]() Zareczylam sie w listopadzie ubieglego roku , slub planujemy na wrzesien 2010 a czy mi sie uda wszystko zalatwic nie wiem ![]() Gdyby nie to ze mam inne sprawy na glowie ( koncze studia ,planuje rozkrecic wlasna firme ) planowalabym juz organizacje wesele na czerwiec - lipiec .Zaraz sie pewnie posypia pytania a co mi sie tak spieszy? ![]() Coz kazdy podchodzi do tego w sposob indywidualny .Dla jednych organizacja slubu w ciagu pol roku to szybko a dla innych wolno ...dla mnie osobiscie to formalnosc tylko i wylacznie a to dlatego ze mieszkam juz ze swoim narzeczonym od blisko 5 lat . Zyjemy jak dobre stare malzeenstwo ![]() ![]() Edytowane przez malgosia_n Czas edycji: 2010-02-21 o 10:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:04.