Ile potrzeba czasu? - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-01-27, 19:53   #121
4c2ea920fcf0cb3d39288a6c961f1efcc2286102_684b5c001d1f4
Konto usunięte

Dot.: Ile potrzeba czasu?

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Moge powtorzyć się nawet po raz 4,5 czy 10. I zdania nie zmienie.Wiem,wiem nie musze.
Co do wytłuszczonego,noi tu się mylisz moja droga.
tylko wiesz o ile za pierwszym razem to może być śmieszne dla osób postronnych o tyle każdy następny raz jest żałosny a nie śmieszny.

A co to wytłuszczonego oświeć mnie, bo może moje poczucie humoru szwankuje (może jestem dziwna ale wyśmiewanie osób w sytuacjach ważnych dla tej osoby których się wcale nie zna mnie nie śmieszy)
4c2ea920fcf0cb3d39288a6c961f1efcc2286102_684b5c001d1f4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-27, 21:36   #122
klarnetos
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Ciebie kobieto nie znam i poznawać nie zamierzam.
Nawet gdybym Cię znała, to na pewno bym się do tej znajomości nie przyznawała, więc spokojna czacha.

I nie odwracaj kota do góry nogami - wiemy o czym i do kogo pisałaś.
klarnetos jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-28, 18:29   #123
Taverney
Zakorzenienie

skąd w Tobie tyle jadu Klarnetos? Przykre.
Taverney jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-29, 12:59   #124
klarnetos
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Taverney Pokaż wiadomość
skąd w Tobie tyle jadu Klarnetos? Przykre.
Mój "jad" jest adekwatny do jadu kierowanego w moją stronę. Przykre, że tego nie widzisz...
klarnetos jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-29, 14:00   #125
Aivilo
Wtajemniczenie

klarnetos, przesadzasz. Mimo, że w kwestii pogladów stoję niejako "po twojej stronie barykady" to też uważam, że za bardzo się unosisz, można to samo powiedzieć w dużo bardziej kulturalny sposób...

Będę Żoną!
http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png
No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej.
http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png
Aivilo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-29, 14:10   #126
MdM
in love with life

Cytat:
Napisane przez Aivilo Pokaż wiadomość
klarnetos, przesadzasz. Mimo, że w kwestii pogladów stoję niejako "po twojej stronie barykady" to też uważam, że za bardzo się unosisz, można to samo powiedzieć w dużo bardziej kulturalny sposób...
Zgadzam sie

Ja mialam od poczatku zdanie, ze slub mozna zorganizowac w kilka miesiecy, ale argumentacja klarnetos bardzo mi sie podobala i uwazalam, ze to tez moze byc ciekawe doswiadczenie, gdy sie tyle miesiecy czeka na okreslone wydarzenie.
Jednak ty najechalas nawet na mnie, choc ani jednym slowem nie okazalam, ze mam cokolwiek przeciwko Twoim pogladom. Naprawde powinnas sie zastanowic nad tym, co piszesz, zanim to zrobisz.
MdM jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-29, 19:51   #127
Taverney
Zakorzenienie

proponuję "zawieszenie broni" i wrócenie do merytorycznej dyskusji
Taverney jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-01, 11:50   #128
martak110
Rozeznanie

Znalazłam tez taką wypowiedz na jednym z forum
"Tak na marginesie dodam jeszcze, że termin mamy na 17.07. tego roku, zaręczyliśmy się 11 dni temu, w ostatnim tygodniu załatwiliśmy sobie już na ten dzień fotografa (fajnego), kamerzystę (fajnego), orkiestrę (superową, słyszeliśmy) i plackarkę (+tort). Tempo ekspresowe, ale nie chcemy zbyt długo czekać, bo chcemy już być razem!!! "
Wiec jak sie chce to mozna wszystko zrobic w różnym czasie
Jest na świecie taki rodzaj smutku, którego nie można wyrazić łzami. Nie można go nikomu wytłumaczyć. Nie mogąc przybrać żadnego kształtu, osiada ciasno na dnie serca jak śnieg podczas bezwietrznej nocy.
martak110 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-21, 10:54   #129
malgosia_n
Raczkowanie

Czesc dziewczyny

Po przeczytaniu calego watku stwierdzilam ze dosc burzliwy temat wyszedl i jak dla mnie na czasie Dorzuce swoje "3 grosze" do watku.......
Zareczylam sie w listopadzie ubieglego roku , slub planujemy na wrzesien 2010 a czy mi sie uda wszystko zalatwic nie wiem czas pokarze jezeli nie, nie bede rozpaczac na wyborem innej daty .
Gdyby nie to ze mam inne sprawy na glowie ( koncze studia ,planuje rozkrecic wlasna firme ) planowalabym juz organizacje wesele na czerwiec - lipiec .Zaraz sie pewnie posypia pytania a co mi sie tak spieszy?

Coz kazdy podchodzi do tego w sposob indywidualny .Dla jednych organizacja slubu w ciagu pol roku to szybko a dla innych wolno ...dla mnie osobiscie to formalnosc tylko i wylacznie a to dlatego ze mieszkam juz ze swoim narzeczonym od blisko 5 lat . Zyjemy jak dobre stare malzeenstwo tylko z ta roznica ze bez papierka

Edytowane przez malgosia_n
Czas edycji: 2010-02-21 o 10:55
malgosia_n jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości