|
|
#121 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Licealistki cz. II;>
ZSE-Zespół Szkół Ekonomicznych tyle że ja chodzę normalnie do LO tylko w tym samym budynku xD
Edeldredzia nie ma czego żałować,Lenę bardzo ciężko polubić a jeszcze gorzej jak się ją dobrze pozna... Ja mam chyba średnią 3.7 i myśle że to nie jest tak znowu źle xD Zaraz spadam bo idę na zebranie wolontariuszy WOŚP-u. ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- Jakie? ja mam tyle butów że nigdy nie wiem jakie założyć xD
|
#122 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nemek fantastyczny, jeden z moich dobrych przyjaciół. ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- wstawie jutro zdjęcie, bo bee miałą aparat )Buty na wesele, nie wiem jak przeżzyje bo maja cienki obcas, ale pożyczyłam od kol plaskie, le te są piekne
Edytowane przez 201610310857 Czas edycji: 2010-01-04 o 16:11 |
|
|
|
|
#123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zdjęcie chcemy koniecznie
|
|
|
|
|
#124 |
|
Wtajemniczenie
|
Lol czemu z moich okolic jest tylko (aż ;D) rapifen?
Halo czy ktoś jest może z trójmiasta? ;>
|
#125 |
|
Konto usunięte
|
a z moich okolic nie ma nikogo
![]() ![]() wstawie, w tym sklepie co był zamknięty ostatnio ![]() Bardzo łądne, bo mam chydą stopę, a one są idealne zamszowe na 8cm obcas, takie śliczne, a z przodu mają taki zamszowy jakby kwiatek, ale to nie kwiatek, albo zrobie zarz telefonem:P
|
|
|
|
#126 |
|
Wtajemniczenie
|
Okss. Czekamy.
Hmm jakbym miała 8 cm więcej to mogłabym zarywać tylko do koszykarzy xD.
|
#127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie się podobały jedne szare zamszowe szpilki, ale do niczego by mi prawie nie pasowały, to wzięłam tamte czarne, ale w ogóle lubię zamszowe buty... *____* A sukienkę jaką masz ?
|
|
|
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
pochwal się
obcas wysoki ?![]() Fluska, aaa Ekonomik, juz wiem o co chodzi
|
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#130 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
To koniecznie zapraszam!! już się nie wykręcisz ![]() Sukienkę mam czarną z h&m, przy dekolcie ma takie łezki, ładna, do tego siwe rajstopy ktyjące;P torebka. już robie foto;P ale nie bedzie najwyraźniejsze;P |
|
|
|
|
#131 |
|
Wtajemniczenie
|
Heh zasze znajdą się plusy i minusy xP.
Nie mogłam tańczyć tańca towarzyskiego, gdyż nie było wystarczająco wysokich partnerów, którzy przy okazji byliby chętni oczywiscie xDD.
|
#132 |
|
Konto usunięte
|
jak założyć szafę?
|
|
|
|
#133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiecie co? śpiąca jestem... |
|
|
|
|
#134 |
|
Raczkowanie
|
ja jak kupowałam buty na 100dniowke to myslalam ze to jest max 6cm obcas. po mierzeniu wyszło 8 xD
kurde kordian wzywa. a tak mi sie nie chce tego czytac....
|
|
#135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie moglam wczoraj zasnac i ponad godzine miotałam się w łóżku ![]() wgl miałam się dziś uczyć polskiego, zeby jutro miec wiecej luzu, ale mi sie nie chce ;P może po 'Majce' się do tego zbiorę ![]() Ja "Kordiana" mam na piątek, a nawet nie wiem ile to ma stron no ale i tak zacznę czytać w czwartek wieczorem ![]() oby prztrwać czwartek - sprawdzian z chemii, na ktory nic nie kumam [nie cierpie chemii, a mam taka cudowna panią, ciagle zaluje, ze nie uczy mnie jakiegos 'normalnego' przedmiotu] i dwugodzinne wypracowanie dot. twórczości Mickiewicza
Edytowane przez ghana Czas edycji: 2010-01-04 o 16:45 |
|
|
|
|
#136 |
|
Konto usunięte
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...3#post16251083
Rosiek, rodzina skąd?
|
|
|
|
#137 |
|
Wtajemniczenie
|
Czytałam, czytałam ;D.
Ale ja mam co dwa tyg. nową lekturę i totalnie wszystko mylę i zapominam xD.
|
#138 |
|
Mother of Cat
|
|
|
|
|
#139 |
|
Konto usunięte
|
ja kolo 3 zasnęłąm, jak się połóżyłąm to przypomniał mi się pies, ddługo płakałąm i nie mogląm zasnąć.
|
|
|
|
#140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trochę tego jest, bo mam 7 ciotek i 3 wujków Okolice Zwolenia, Tczowa (głównie wsie ).Buty świetne! |
|
|
|
|
#141 |
|
Mother of Cat
|
|
|
|
|
#142 |
|
Konto usunięte
|
ee
![]() to bardzo blisko! tym bardziej musisz mnie kiedyś poinformować o swoim przyjeździe, spotkamy się na kilka godzin, i jeśli będziesz musiała jechać to pojedziesz do ciotek itp )Masakra, nie wiem jak ja w nich przeżyję ![]() ---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- Miałam na 8, ale musiałam wstać o 6 30
|
|
|
|
#143 |
|
Wtajemniczenie
|
Dasz radę !
A potem najwyżej na bosaka ;D.
|
#144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a spotkam się baaardzo chętnie ![]() wytrzymasz, wytrzymasz. W sumie potem można sobie wskoczyć w jakieś płaskie, bo i tak przestaną zwracać uwagę ale tak to kwestia przyzwyczajenia, śmigaj w nich po domu to się przyzwyczaisz
|
|
|
|
|
#145 |
|
Konto usunięte
|
pożyczylam już od kol. na płaskim
![]() bojęsię tego wesela;/ Wizaż mi słabo chodzi;/ |
|
|
|
#146 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurde muli mi wizaż :/.
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
omg ile trwało wgrywanie wizażu
![]() Edeldredzia fajne butki, ale pocwicz chodzenie wczesniej, zeby pozniej nie bylo kuku ;P osobiscie bardzo lubie chodzic na obcasach, zazwyczaj szpilka 10cm i mimo przyzwyczajenia, po całonocnych hulankach nie idzie ustac, tak wiec tym bardziej pozdrawiam Ciebie
|
|
|
|
#149 |
|
Konto usunięte
|
mnie też, okropnie;/;/
---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- mam szczęście, bo nigdy w życiiu mnie żadne buty nie obtarły
|
|
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
http://freeweb.siol.net/danej/riverIQGame.swf
nie mogę tego zrobić ![]() edit: ok, ok, udało się xD |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:32.

.

nie moglam wczoraj zasnac i ponad godzine miotałam się w łóżku