![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moja kolekcja perfum - część V
Red - kolekcja robi wrażenie (naczytałam się o tych zapachach / poznałam je testowo) i powiem jeszcze, że jest totalnie, absolutnie nie moja
![]() ![]() ![]() Cieszę się, że osiągnęłaś stan perfumeryjnej harmonii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#122 | ||||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Właśnie tak zrobiłam - nie do końca moje flaszki (hm, to brzmi jak kradzione albo TŻta) wyfrunęły na all i wreszcie czuję się perfumeryjnie spełniona, nic mi nie zawadza w szufladzie ![]() Tylko boję się, że przy dość monotematycznym zbiorku nagle coś mi się odmieni o 180 stopni i przestawię się, nie wiem, na szypry ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() 5 na 15 to niezła średnia, chociaż przyznam, że ja nie znam połowy Twoich zapachów więc może byłoby więcej? (co prawda coś tam testowałam na zlocie ale nic już nie pamiętam, musimy się spotkać ponownie i już) ![]() Cytat:
![]() ![]() W ogóle spróbuj Back to Black By Kilian, dzisiaj testowałam i bardzo podobne do Botrytisa (może nawet bardziej pierniczkowe?), tylko ta cena... |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
Właśnie wyczytałam na wątku "Ostatnio testowałam" jak porównałaś Botrytisa, Un Crime Exotique i Back to Black - od razu zaczęłam googlować
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#124 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Jeśli Ty znajdziesz coś w tym guście to daj mi, proszę, znać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
grozi wypollizowaniem
|
red!
fajowa kolekcja! łączy nas tylko koza ![]() jesteś dymnym ortodoksem! ekstremistką! co do iernika-myślę ze miks Dark Extacy z Back to Black mógłby dac alkoholowy piernik z polewą czekoladową ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-01-12 o 22:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#126 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#127 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() i jaka cudna kolekcja gratuluję bardzo zapachowego spełnienia 4 flaszki mamy wspólne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
gamma Orionis
|
Czy ta trucizna w absyncie pływa?
![]() Spójnie u Ciebie i bardzo klimatycznie. Świetny zbiór. Pomyśleć, że kiedyś i u mnie tak było, ale gust mi się porozłaził na boki ;]
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
moja lista
![]() Coco Chanel Mademoiselle Calvin Klein - Euphoria Calvin Klein -Eternity Moment Dolce i gabbana - One Gucci by Gucci- brązowe Gucci- Envy me- nie udany zakup nie podoba mi sie zabardzo Giorgio Armanii- Idole |
![]() ![]() |
![]() |
#130 | |||
Nindżopesz
|
Dzięki
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Nie strasz, mam nadzieję, że przez jakiś czas gust mi się utrzyma bo inaczej pójdę z torbami ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Zadomowienie
|
te najciemniejsze ze zdjęcia
![]() Encre Noire PH Lalique Tumulte PH Lacroix Avignon CdG Black Cashmere DK |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#132 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja lubie zapach wegorza, ale nie czuje tego w Black Cashmere. Zreszta po czytaniu wizazu, dziwnie sie czuje, tutaj na BC, to albo gromy, albo peany. A ja traktuje ten zapach bardzo neutralnie. Dla mnie jest bardzo swojski, cieply, korzenno- dymny i ciut dla mnie za slodki. Ja szukam perfum o zapachu cierpkiego dymu z wiatrem, ale nie wiem co testowac... Piekna masz kolekcje, spojna, interesujaca, niepokojaca z przystojniakiem w tle ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
Red, znam tylko MdM, i to nie wiem czy w tej samej wersji...
![]() Bardzo fajnie, że znalazłaś swoją perfumiarską ścieżkę, to bardzo satysfakcjonujące ![]() Gratuluję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Zadomowienie
|
Redhaired Witch Piękne zdjęcia kolekcji. Jak się na nie patrzy to na myśl przychodzi czarownica
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
Redhaired Witch, piękna kolekcja. gratuluje.
#136 |
Zakorzenienie
|
Redhaired Witch
![]() ![]() ![]() Zdjęcia również ciekawe. Obejrzałam z przyjemnością. Gratuluję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, piękne macie kolekcje i nie mogę się powstrzymać przed zagladaniem do tego watku
![]() ![]() Akisia, łączy nas Alien, ktorego kocham ![]() Korzenna, bardzo ladna kolekcja, choc wiekszosci zapachow nie znam. Zazdroszcze Black Cashmere, choc nie wiem czy sie zdecyduje na ich zakup - są bardzo kaprysne na mojej skorze ![]() Mansi, kolekcja bardzo mi bliska: Alien, lolita, miracle, crystal noir, amor amor,noa, escape, a nawet kontrowersyjny eden ![]() ![]() lady_poison, gartuluje ![]() ![]() ![]() hardgirl123, rowniez gratuluje ![]() ![]() justynaneyman, łaczy nas tylko eden ![]() ![]() ![]() agus79, ładne zakończenie 2009 roku ![]() ![]() Redhaired Witch, Kolekcja świetna ![]() ![]() ![]() Brook, podzielam zamiłowanie do eternity moment ![]() ![]()
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
![]() ![]() |
![]() |
#138 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#139 |
Raczkowanie
|
Ale macie pełno śliczności!
Ja się zaktualizuje, bo przez ostatnie 1,5 miesiąca zaszły duże zmiany - kilka flaszek wykończyłam, kilka posłałam w świat i dorobiłam się stada nowych. Na zdjęciu nowe nabytki: - Lolita Amarena Whim, - Micallef - Lato, - Midnight Poison (było pod choinką ![]() - Soir de Paris, - Pi, - miniaturki: Theorema i OI, - odlewki: JPG Classique, wspólnozakupowe Ralph Lauren Hot, Opium Fleur de Shanghai, SD Laguna, Ouarzazate. Teraz szlaban! Ciekawe, czy wytrwam chociaż miesiąc ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
Wika postaram sie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#141 | |
Zadomowienie
|
[QUOTE=Redhaired Witch;16423780]Coś mnie dziś zawiodła wizja artystyczna no ale trudno - fotka jest jaka jest.
Piękna kolekcja. ![]() ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#142 | ||
Guerlain Lover
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez liv87 Czas edycji: 2010-01-13 o 13:23 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#143 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Raczkowanie
|
Hej !
Dolaczam sie do watku ![]() aktualne posiadane perfumy : Ralph Lauren - Notorious...mam go od roku i na pewno bedzie mi towarzyszyl juz zawsze... Kalvin Clein- Secret Obsession...uwielbiam go ale najbardziej w okresie zimowym, mam wrazenie ze mnie "otula" swoimi ciepla(troche ciezka) orientalna nuta Lancome- Hypnose Senses- moj ostatni zakup, trafiony! ![]() i niepokonany Gucci Rush- z ktorym sie nigdy nie rozstaje i od ktorego jestem uzalezniona ![]()
#145 |
Zakorzenienie
|
Red - piękna, mroczna i wiedźmowata kolekcja. Po prostu taka jak Ty.
![]() Nie znam paru pozycji, ale mamy dość zbieżny gust, więc nie omieszkam potestować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wstyd się przyznać, ale znam tylko Black Cashmere i Poison ![]() Ale już poczytałam o zapachach i chyba generalnie nie w moim stylu ![]() ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- Cytat:
![]() ![]() Gratuluję kolekcji, niestety nie moje klimaty zapachowe ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Cytat:
![]() Łączy nas jedynie JPG Classique i Lolitka ![]()
![]() |
#147 | |||||||||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A do testów może Bonfire, Fireplace, Sienne L'Hiver, Bois d'Ombrie albo Fumidus? Sporo w nich cierpkiego dymu, co do wiatru to różnie... Cytat:
![]() Tylko żeby mi się ta ścieżka nie znudziła, Ciebie nie nudzą czasami retro zapachy, nie masz ochoty na kompletną rearanżację kolekcji? Cytat:
![]() Dzięki ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dzięki ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- Cytat:
![]() ![]() Potestuj koniecznie może urodzi się jakaś nowa miłość ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I na swój sposób EN ![]() ![]() Fajną masz tę kolekcję, taką spójną i dymną... ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-01-13 o 14:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#150 |
Raczkowanie
|
wika28 - faktycznie sporo nas łączy
![]() Redhaired Witch bardzo klimatyczna i interesująca kolekcja, najbardziej zazdroszczę Coze PG ![]() oj nie chcę Cię martwić, ale może być baaaaaaardzo ciężko ![]() masz Micallef - Lato ! ![]() ![]() Edytowane przez mansi Czas edycji: 2010-01-13 o 15:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:08.