|
|
#121 | |||||||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Różności..
Cytat:
---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Cytat:
![]() zapachu nie znam ,a w ciemno nie wezmę, ale takie na przykład kulki velurowe jak najbardziej ![]() ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- habibku , śliczniaste masz rzeczy, ale niestety żadnej której szukam ---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- polu , dziś zamówiłam sobie na biochemii serum z wit C , więc za diacneal podziękuję |
|||||||
|
|
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
Przepraszam, ze tak dlugo nie odpisywalam. Jesli chodzi o to etui to znalazlam internetowe zdjecie. Nie bylo zdjeicia tego modelu ktory ja mam ale bylo w innej wersji kolorystycznej.
http://www.sklep.wittchen.com/produc...dokumenty.html ---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ---------- A na zwenatrz wyglada tak: http://www.sklep.wittchen.com/produc...wizytowki.html Aha...i w tym pierwszym linku zeby zobaczyc jak wyglada w srodku to trzeba kliknac na " zdjecie 2"
|
|
#123 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
no tak...nie ma za duzo przegrodek. Zwlaszcza jesli lubisz trzymac kazda karte/dokument oddzielnie. Ja jestem troche roztrzepana pod tym wzgledem i potrafie trzymac nawet kilka kart w jednej przegrodce. Gdybys kiedys zmienila zdanie to pisz
Chyba mam nawet opakowanie i wszystkie metki wiec moglby sie na prezent nadawac.
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
no tak...nie ma za duzo przegrodek. Zwlaszcza jesli lubisz trzymac kazda karte/dokument oddzielnie. Ja jestem troche roztrzepana pod tym wzgledem i potrafie trzymac nawet kilka kart w jednej przegrodce. Gdybys kiedys zmienila zdanie to pisz
Chyba mam nawet opakowanie i wszystkie metki wiec moglby sie na prezent nadawac.
|
|
#126 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;17041839]
Agnieszko to nie fotka , kulki są rzeczywiście urocze ![]() zapachu nie znam ,a w ciemno nie wezmę, ale takie na przykład kulki velurowe jak najbardziej [COLOR="Silver"][/QUOTE] Mam Velurki i mogę oddać połowę razem z pudełkiem. Czy moge liczyć na tyle samo Imperiali w opakowaniu? |
|
|
|
|
#127 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#128 |
|
Wtajemniczenie
|
Dusiu kochana , zakładasz w ogóle wymianę kulek wraz z opakowaniem? Baaardzo mi zależy na wersji z pudełkiem
|
|
|
|
|
#129 |
|
Zadomowienie
|
A propo maski pod oczy: jest to maska silnie nawilżająca i odżywcza, na zmęczone, podpuchnięte oczy; nakłada się ją na 10 minut.
|
|
|
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
*Kenzo-Słonik ,bez korka z pudełkiem 30 ml edp. Z wymiany z vilandrą, ładny, choć dla mnie trochę za intensywny, wystawiam choć jeszcze nie wiem czy oddam
coś u mnie??? odpisz u mnie bo nie sprawdzam wątków
|
|
#131 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
pudełko Velurków jest bardzo kolorowe i rzucające się w oczy, a ja nie lubię "szpanować" i trochę rażą mnie te wymyślne kolorowo-błyszczące opakowania.OczywiścieVelu rki bardzo lubie i chętnie przyjmę , decyzja należy do Ciebie---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Za maseczke jednak dziękuję |
|
|
|
|
|
#132 |
|
Konto usunięte
|
hop
|
|
|
|
|
#135 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;17063972]Chyba nie jestem gotowa na oddanie tego czarnego cacuszka
pudełko Velurków jest bardzo kolorowe i rzucające się w oczy, a ja nie lubię "szpanować" i trochę rażą mnie te wymyślne kolorowo-błyszczące opakowania.OczywiścieVelu rki bardzo lubie i chętnie przyjmę , decyzja należy do Ciebie[COLOR="Silver"][/QUOTE] jutro się odezwę w kulkowej sprawie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
Dusiu, znajdziesz coś u mnie za trójke clinique i pędzel do bronzera?
Podoba mi sie jeszcze piątka Diora ale chyba nie mam na nią szans
Edytowane przez buzichocho Czas edycji: 2010-02-10 o 01:41 |
|
|
|
|
#137 |
|
Wtajemniczenie
|
dusiu, pozwól że podejmę jeszcze próbę kuszenia zmierzającą do rozstania się z pudełkiem Imperiali
![]() czy byłabyś zainteresowana pielęgnacją Clarinsa ( mam próbki, nowe 5 ml w kartonikach- ilość i rodzaj do uzgodnienia) ? Edytowane przez lola23 Czas edycji: 2010-02-10 o 09:47 |
|
|
|
|
#138 | ||
|
Konto usunięte
|
,
---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- niestety nic ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- sereno niestety Edytowane przez 4949fcef6921595c66993c21efd811deeb45d8d7_6696fb7b313cf Czas edycji: 2010-02-10 o 10:49 |
||
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#140 |
|
Wtajemniczenie
|
Decyduję się wiec na połowę Imperiali, bez pudełka w zamian za taką samą ilość Velurów
|
|
|
|
|
#141 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- piszę PW |
|
|
|
|
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
*Krem do ciała Anti age, kupiony na stoisku Tołpa,300ml użyty 2 razy, pięknie pachnie *Stila-2 cienie kolory-kitten i wheat (to te pojedyncze srebrne na fotce, tak?) *Puder IsaDora Oil Control 68 Sheer Nougat, małe wgłębienie na środku, ubyło może 20-30%, z używaną gąbeczką odp. proszę u mnie
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
witaj Dusiu, wczoraj dorzucilam kilka dodatkow - moze cos Cie zainteresuje?
jesli chodzi o zapach very irresistable givenchy edp to najchetniej wymienie na inny zapach z mojej wish listy...bo za baze nie za bardzo mi sie opyla. |
|
|
|
|
#145 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana, a jakbym coś ładnego dołożyła to byłaby szansa na Twoja piątke diorowa?
![]() zrobiłam małą pielegnacyjną aktualizacje
Edytowane przez buzichocho Czas edycji: 2010-02-11 o 13:02 |
|
|
|
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
w wątku nic nie widzę...
|
|
|
|
|
#148 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
.5 diorowe nie są jakieś szalenie wartościowe, ale mają piękną pawią zieleń której nieraz jeszcze używam, więc nie muszę ich wymieniać---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Niestety na chwilę obecną wszystko do wymiany mam w wątku, więc na razie musimy sie obejść smakiem
|
|
|
|
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;17116744]Przepatrzyłam jeszcze raz Twoje skarby, ale niestety nic więcej mi sie nie przyda, choć zgrywamy się kolorystycznie
.5 diorowe nie są jakieś szalenie wartościowe, ale mają piękną pawią zieleń której nieraz jeszcze używam, więc nie muszę ich wymieniać[/QUOTE] Dusiu to zieleń? ja myslałam że brąz )wpadły mi w oko też cienie MAC i Parurek Edytowane przez buzichocho Czas edycji: 2010-02-11 o 13:40 |
|
|
|
|
#150 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ten fiolet jest tak samo intensywny na powiece, śliczny odcień i nie perłowy ![]() Może masz coś spodlady, ? to chętnie oddam Maca, bo mi się kolory powielają |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:53.

jestem za granica czesc kosmetykow na wymianke zostawilam w PL dlatego nie mam jak go testnac

)