|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostatni watek średnia i wysoka półka,kolorówka pielegnacja zapachy
Nie omijaj mnie wstręciuchu
|
|
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, więc tak:
Srebra i swarków Ci nie odstąpię, gdyż stanowią one podstawę moich tworów Baz do kolczyków mam malutko, oddam ze 2 sztuki. Elementów ozdobnych za to mam spory zapas, oddam ze 20 sztuk ażurów, zawieszek i przekładek Podzielę się:kółeczkami posrebrzanymi oraz w kolorze miedzi i starego złota, szpilkami, biglami, kuleczkami, zawieszkami do breloczków, agrafkami do broszek, federingami. Mogę odstąpić jedną kopertę do zegarka. . Całą szpulę czarnego sznurka , a w zasadzie linki powleczonej jakimś mięciutkim czymś ![]() Kamieni powyżej 10mm mam malusio, wiec oddam ze dwie sztuki może czegoś Podzielę się jeszcze: fasetowanymi oponkami ametystu i cytrynu syntetycznego (po jakieś 10szt), kuleczkami kwarcu niebieskiego i różowego, dymnego i górskiego, kulami 10mm opalitu (2szt), muszlami 12mm (a jednak coś znajdę większego ) (2szt), oponkami howlitu (do 4szt), fasetowanymi kuleczkami onyksu (do 4szt) + gratisiki ![]() Torbę chętnie oddam (ułamany zamek jest, teraz zauważyłam, ale wystarczy przyczepić breloczek, albo co i będzie git : ) ). Ukraść Amor Amor i Darling pragnę ![]() ---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 22:56 ---------- Jutro machnę zdjęcie Torbę fioletową (i zieloną) już wymieniam jednak na inny zapach, nie znajdziesz czegoś do półfabrykatów, żeby było za Amor Amor?---------- Dopisano o 00:43 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ---------- A samych półfabrykatów za Amor Amor nie chcesz? |
|
|
|
|
#124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
znalazłabyś coś u mnie za Amor Amor? ( u mnie w wątku same zapachy)
---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=401068 - tutaj link do wątku mojego
|
|
#126 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Hej. Jestem zainteresowana tym:
7.CHI volume boster pozostało do miejsca zaznaczonego kreska 8.CHI kreatin mist pozostało do miejsca zaznaczonego kreską schranz 1.Nowy żel pod prysznic palmolive 2.Nowy płyn do kąpieli palmolive 3.Nowy balsam do ciała dove 4.Kawior do kąpieli stara mydlarnia OLIWKA UZYTY raz 10.Podwójne cienie clinique+róż za coś co mnie powali 16.1x3ml tusz Collistar Infinito czarny, nowy, nieotwierany |
|
|
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, fioletowa torba znowu dostępna
Proponuję torbę + półfabrykaty, potem wstawię zdjęcie, za Amor Amor
|
|
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
Pstryknęłam zdjęcie
Kamienie, szkło i elementy ozdobne. Do tego odsypki szpilek, bigli itp + torba z Diverse
|
|
|
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
A zwierzaczków nie oddam
Za długo na nie polowałam i wyszukiwałam
|
|
|
|
|
#131 |
|
Wtajemniczenie
|
To jak jesteś zainteresowana to podaj propozycję za
1, 2 lub 3 miniaturki tuszu i piankę bez pędzli ode mnie. Chyba, że to na nich Ci najbardziej zależy.
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
16.Masło do ciała testowane -raz uzyte na łydke - o zapachu kiwi i karambola tutti frutti. 14.Inglot Integra - potrójne cienie do powiek:jaśniutki róż, łosoś, mocny róż, zużycie 2 jaśniejszych odcieni ok. 60%, ciemnego różowego 5%, kod: 24 HK08CC 15.Inglot Inegra - potrójne cienie do powiek: beż, cegiełka, zimny beżobrąz, zużycie najjaśniejszego ok. 70%, dwóch pozostałych po 20%, kod: 46 IF04CK ?
|
|
#134 |
|
Wtajemniczenie
|
Podoba mi sie
14. Garnier, Czysta Skóra, Żel oczyszczający NOWY ważny do 02.12.2011 12. L'Oreal, Pure Zone, Tonik oczyszczająco-kojący wersja niemiecka czy jakas? NOWY 12 mies od otwarcia kod KB047 oraz z drugiego wątku http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1260200788 tylko nie wiem która która wg Ciebie lepiej się nadaje do gęstych i lekko sztywnych włosów?
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
Jak chcesz, półfabrykaty wyceniam na 40-50zł, torbę na jakieś 60zł, więc to chyba nie jest mało za 27ml Amor Amor
|
|
|
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też
Ale kupno to nie wymiana Jak nie jesteś chętna, to trudno |
|
|
|
|
#137 |
|
Wtajemniczenie
|
Zdjęcia dodam w piątek, ok? Narazie nie mam jak. Co do różności do kuchni to chodzi głównie o przyprawy, solniczka, pieprzniczka, serwetki
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
hej, maslo, lakier SH, tonik, dwa korektory EDM w sloiczkach sa dla Ciebie juz naszykowane. Tylko jakie kolorki korektorow w strunach Cie interesują? Sa po 1ml - starcza na dlllugo. Pozdrawiam
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
hej, jest różyk i juz wcześniej wrzucilam go do paczki
on jest dość jasny, ale za to pięknie migocze i nadaje śliczny połysk, aczkolwiek do mojej skóry za bardzo. Ok, to dorzuce te korektorki. pozdrawiam
|
|
#140 |
|
BAN stały
|
Hej, "już" jestem.
Otóż znalazłam u Ciebie torebkę Playboya i tą turkusową tuniczkę. Już piszę, co znalazłam jeszcze z koralowych spraw, które dorzucę do tych wystawionych u mnie: - dwie kule fioletowe szkło weneckie średnica ok 1,7cm - masa perłowa 6 pastylek po 2 w każdej wielkości od 1,5cm do 2,3cm - dwie piękne lawy- beczułki dł. 2,5cm - osiem chabrowych małych szklanych sopli - osiem jasnozielonych kosteczek craclowatych - fajne muszle i elementy muszlowate w parach - 1/4 woreczka małych nieregularnych niebieskich kamieni- nie pamiętam co to jest, taka jakby sieczka, ale większa - dwie pastylki ciemny grafit masa perłowa ok.1,8cm - 3 szklane czerwone kwadraty śr. ok 1,2cm Poszukam jeszcze powinnam mieć kule szkło weneckie zielone, piękne- dorzucę parkę i jakąś bazę pod kolczyki też powinnam mieć... |
|
|
|
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
Hej mucia, odpisałam Ci w moim wątku, zajrzyj
![]() ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Ziaja Pro do rąk użyta kilka razy P2 Profi Nail studio peeling do dłoni 120 mLnowy, P2 Profi Nail Studio żel do mycia rąk bez użycia wody 75 mL, Essence demakijaż dwufazowy 125 mL Ok, zgadzam się, to za mgiełkę Avonu i odsypki 2 MACów -Vanilla i Platinum. Pytałaś ile ich chcę- nie wiem, 1/3 to byłoby za dużo? I czy odsypujesz do woreczków czy pojemniczków zakręcanych?
|
|
#142 |
|
Zadomowienie
|
amor amor
zel palmolive chi volume booster dove balsam prosze odp u mnie:-*
|
|
#143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajnie, ze jesteś w Krakowa to odpadną koszty przesyłki
|
|
|
#144 |
|
Raczkowanie
|
Cześć
Ale masz duuużo fajnych rzeczy Wyszukałam sobie u Ciebie: 1.Nowy żel pod prysznic palmolive 2.Nowy płyn do kąpieli palmolive ra, Żel oczyszczający NOWY ważny do 02.12.2011 20.ZAP TROPICAL MANGO 235ml POZOSTAŁO ok100ml Egzotyczna mieszanka tropikalnych owoców z zawartością szybko działającego bronzera,witamin A,C,E i minerałów. Ta zaawansowana formuła gwarantuje pełną satysfakcję podczas 4.Odżywka do brwi i rzęs zostało min 90% pierre rene Daj znać co Ty na to? Może sobie coś dobierzesz, co?
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
hej, to niech Twoja mama sie namysli i daj mi znac. Mi akuart najbardziej zalezalo na koncentracie. Poza żelem, wachlarzem i podkladem, wpadł mi w oko krem do stop Oriflame, poczworne cienie lancome i w sumie któryś z żeli mogłabym chapnąć Ganier dla siostry.
Mi też zależy na większych wymiankach, więc akurat mogę zrobić zapasy ![]() Masło i te rzeczy co chcialas sa już i tak dla Ciebie zarezerwowane. pozdr
|
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
16.Masło do ciała testowane -raz uzyte na łydke - o zapachu kiwi i karambola tutti frutti. 8.CHI kreatin mist pozostało do miejsca zaznaczonego kreską schranz http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...plukiwania.htm 14.Inglot Integra - potrójne cienie do powiek:jaśniutki róż, łosoś, mocny róż, zużycie 2 jaśniejszych odcieni ok. 60%, ciemnego różowego 5%, kod: 24 HK08CC 15.Inglot Inegra - potrójne cienie do powiek: beż, cegiełka, zimny beżobrąz, zużycie najjaśniejszego ok. 70%, dwóch pozostałych po 20%, kod: 46 IF04CK Maskara niebieska rimmel testowana 7.8./2 lakiery sellene jeden metaliczna krwista czerwien ? Ps. szykuję dokładkę odżywek/masek/kremów do włosów wychwalanego na KWC Lorysa. Odp. proszę u mnie
|
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
Z twojej listy mam:
DUŻY METALOWY KUFER KOSMETYCZNY KTÓRY POMIEŚCI APARAT CYFROWY (uprzedzam, że po męskich wodach) -FIOLETOWY,SLIWKOWY LAKIER DO PAZNOKCI,KREDKA DO OCZU fioletowa , śliwkowa,granat głebkoki wrecz kobalt - myślę, że kredka by się znalazła, lakier może też -ŻELE NAWILŻAJĄCE INTYMNE, NOWE ŻELE DO HIGIENY INTYMNEJ(PŁYNY,CHUSTECZKI ) mam żel bielenda kora dębu NOWE LUB TESTOWANE DEZODORANTY ANTYPERSPIRANTY W KULCE,ŻELU,KREMIE,SZTYFCI E - mam różowego adidasa w kulce NOWE SZAMPONY I ODŻYWKI DO WŁOSÓW - tego trochę mam jak w wątku + kallos jajeczny, mogę porobić odlewki patyczki do skórek- mam nożyk TORBY DUŻE WORKI LUB NIE KOLORY: CZARNY,BRĄZOWY,GRANATOWY, TURKUSOWY,KOBALTOWY,ZIELO NY,CZERWONY..FIOLET MALUTKIE TOREBECZKI: CZARNA,FIOLETOWA,ZIELONA - z toreb by się coś znalazło getry rozm 4/5legginsy jw - mam nowe legginsy wet look z Anglii, tylko co kupione na all, duży rozmiar 46/48 i chusty/szaliczki jak na foto - też by się coś znalazło Odp. proszę u mnie ![]() _________________________ ______________ wiec poprosze o foto rzeczy z mojej lksty a kufra szukam na kosmetyki nie na aparat:d i aparatu:P Aha - tak właśnie mnie to zastanowiło...Ale na róźności wizażanki się wymieniają, więc .. ![]() Ale zdjęcia wszystkiego? Może napisz, co Cię najbardziej interesuje
I'll be dreaming my dreams with you And there's no other place That I'd lay down my face I'll be dreaming my dreams with you.. Edytowane przez virginia Czas edycji: 2010-02-04 o 19:44 |
|
|
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam i szukam i niestety nic
|
|
#150 |
|
Wtajemniczenie
|
Zdjęcia o które prosiłaś
Niestety tych różności do kuchni już nie ma, bo mama je spożytkowała
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:40.

Ale kupno to nie wymiana
Jak nie jesteś chętna, to trudno