|
|
#121 |
|
BAN stały
|
Dot.: czy moj maz mnie zdradza?
Nigdy nie zadawaj pytania, jeśli nie chcesz znać KAŻDEJ odpowiedzi, autorko.
|
|
|
|
|
#122 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Autorko, nie dociekaj bo raczej nie ma to sensu. Obstawiam, że z ciekawości wszedł, inaczej zacierałby pilnie jakiekolwiek ślady. Możesz się go o to zapytać, ale raczej prewencyjnie, a nie z pretensją i gotowym dżihadem. Dla was obojga pewnie jest to trudny czas, musicie rozmawiać i wspierać się wzajemnie. |
|
|
|
|
|
#123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A, i nie mów mi, że to co innego, bo DLA MNIE to ten sam poziom demoralizacji.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes Edytowane przez Linaewen Czas edycji: 2013-01-25 o 15:48 |
|
|
|
|
|
#124 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Oczopląsu dostaję jak czytam takie teksty....
|
|
|
#125 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#127 |
|
Przyczajenie
|
testerke mężczyzn wynajmne
Witam szukam kobiety która profesjonalnie zajmuje sie testowaniem wiernosci facetów? Chcę sprawdzić męża? Macie może jakiś kontakt? Może któraś z Was korzystała kiedys z usłóg takiej Pani ?
|
|
|
|
|
#128 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: testerke mężczyzn wynajmne
Istnieje taka fucha???
Kurde, pierwsze słyszę
|
|
|
|
|
#129 |
|
Raczkowanie
|
Ja mogę Ci wynająć słownik ortograficzny. Mąż Cię na pewno zdradza z profesorem Miodkiem.
|
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
A o jakim wynagrodzeniu mówimy?
|
|
|
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
Pomyliłam wątek
Edytowane przez karolynka90 Czas edycji: 2013-01-26 o 23:50 |
|
|
|
|
#132 |
|
BAN stały
|
Jest taka fucha. Nawet nieźle zarabiają...
|
|
|
|
|
#133 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Żart jakby kto nie załapał...
|
|
|
#135 |
|
Przyczajenie
|
A jak kobieta/mężczyzn nie gotuje to mąż/żona nie może iść zjeść w knajpie? Macie dziwne podejście do seksu i zdrad. Utrudniacie życie sobie i swoim partnerom. Kochać kogoś to nie znaczy nie móc iść do łóżka z kimś innym. Seks jest tylko dodatkiem do miłości. Jest czynnością sprawiającą przyjemność jak oglądanie dobrego filmu, czy słuchanie ulubionej muzyki. Jak idziesz na masaż i jakiś chłop cię dotyka a tobie jest przyjemnie to też zdrada? Co za różnica czy dotyka twoich pleców czy c**ki? Najbardziej mnie wkurzają baby, które ciągle mają migrenę, albo są zmęczone, bo stado dzieciaków trzeba ogarnąć, seksu nie chcą a potem robią z chłopa demona, okrutnika i ogólne strasznego ch**a, bo przeleciał koleżankę z pracy. Kobiety ogarnijcie się i korzystajcie z życia, żyjcie i pozwólcie żyć ludziom, których deklarujecie, ze kochacie a nie narzucacie swoją sztuczną moralność i pruderię innym.
Edytowane przez CzachaDymi666 Czas edycji: 2013-01-27 o 23:22 |
|
|
|
|
#136 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Zdrada - ogólnie
Ty tak serio?
|
|
|
|
|
#137 |
|
Raczkowanie
|
Jestem w stanie wybaczyć TŻ mnóstwo haniebnych czynów, stałabym za nim murem nawet gdyby zrobił coś bardzo złego i wszyscy by się od niego odwrócili. Tylko zdrada - chociażby czatowanie z inną w celu flirtu, nie mówiąc o spotkaniu, pocałunku ani o dalszych etapach - tego nie byłabym w stanie przełknąć i pomimo mojej ogromnej miłości, nie dałabym rady z nim dalej żyć.
|
|
|
|
|
#138 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#139 |
|
Zadomowienie
|
No właśnie, czy przespanie się z kimś innym niż partner aby nie jest egoizmem?
|
|
|
|
|
#140 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#141 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Rozumiem też, że czasem może się znudzić czekanie, aż szanowną małżonkę przestanie głowa boleć i to bywa powodem do zrdady. Szczególnie jeśli rzeczona odmawia nie tylko współżycia, ale i rozmowy na ten temat, ajedynym argumentem od lat jest "bo nie". Ale tu mowa osytuacji, gdy ktoś z partnerów nie może uprawiać seksu, z powodów od siebie niezależnych, choroby. Jeśli w takiej sytuacji partner/ka musi przelecieć kolegę/koleżankę z pracy, to jest zerem. Dla większości normalnych ludzi seks nie jest dodatkiem do miłości, tylko jej dopełnieniem i kochają się z tym, kogo kochają. Jeśli myli ci się to z przyjemnością (zwykle aseksualną, chcyba, że to masaż erotyczny) masażu, to masz problem. Ty. A nie uczestniczki rozmowy. To nie sztuczna pruderia, tylko naturalne u większości osobników w związku połączenie seksu z miłością. Jeśli ktoś tego nie rozumie, to jego inteligencja emocjonalna jest przynajmniej sztuczna. |
|
|
|
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
Czacha, wszystko to jest bardzo takie wciągające w czytaniu i w ogóle, ale mam prostą propozycję: wyjaśnij ten światopogląd swojej damie. Myślę, że będzie wniebowzięta.
...oh wait. -------------------- bardzo rzadko wchodzę w dział Seks, ale po takich mądrościach, czy temacie "dajcie mi argumenty, bym przestał zdradzać swoją dziewczynę" czy inne takie cudowności, to wiem, czemu tak rzadko tu bywam
Edytowane przez JanePanzram Czas edycji: 2013-01-29 o 20:49 |
|
|
|
|
#143 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zdrada, coś kuszącego wielu z nas, jakże podniecającego a tym samym bolesnego, chyba najbardziej dla osoby, która to zrobiła. To moje pojmowanie o zdradzie.
|
|
|
#144 |
|
Konto usunięte
|
Moim zdaniem przyznanie się do zdrady jest egoistyczne. Tak, wymaga odwagi, ale to też krzywdzi partnera, zrzuca na niego połowę bólu, bo ten, co zdradził, zwykle ma wyrzuty sumienia.
|
|
|
|
|
#145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
|
|
|
|
|
|
#146 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Edytowane przez CzachaDymi666 Czas edycji: 2013-01-31 o 21:05 |
|
|
|
|
|
#147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
|
#148 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
Fajnie, że myślę, że nie uprawiam seksu z każdym kto się napatoczy? Ja tak nie myślę. Ja to wiem i praktykuję.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:36.