![]() |
#121 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nowości i zapowiedzi 2010r.
Dziewczyny znalazlam na wloskiej stronce Annick Goutal Ninfeo Mio http://www.vittoriaprofumi.com/ecomm...pping_cart.php za 91 euro , wiec to o wiele mniej niz proponuje sprzedawca na ebayu. Nie wiem tylko ile kosztuje przesylka z Wloch do Polski bo w przypadku kupna powyzej 50 euro dostawa gratis na terenie Wloch. Szkoda ,ze nie mam atomkow sama bym rozebrala ta flaszeczke bo mieszkam we Wloszech. Wogole ostatnio tu u mnie duzo super promocji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Wlasnie widze, ze w Quality juz sa te perfumy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
Kolejne zapowiedzi
![]() Une Rose Au Bord de la Mer - Les Parfums de Rosine Za fragrantica.com: Les Parfums de Rosine are presenting a new limited edition named Une Rose Au Bord de La Mer, created to remind you of unforgettable summer vacation, pleasant warm air, *******ing breeze and deep blue sea. Composition of fragrance Une Rose Au Bord De La Mer introduces aromas of salty breeze, scent of rose and citruses in top notes (neroli, Italian bergamot, rose oil, bitter orange and mandarin). A heart is wrapped with immortelle absolute, rose absolute and white jasmine, while a base finishes with creamy accords of sandalwood surrounded with thick labdanum oil, along with ambrette seed and white musk. The fragrance will available on the market as 100 ml EDT limited edition from May 2010. Hanae Mori N01 by Hanae Mori Hanae Mori N01 will delight us with fruity essences of black berry, black currant, grapefruit, bergamot and raspberry surrounded with elegant, feminine jasmine blossom on a warm base composed of sandalwood, vanilla, musk and amber. Available as 100 ml EDP limited edition! Hanae Mori N01 is a new fragrance and it was introduced in 2010. Hanae Mori N02 by Hanae Mori Hanae Mori N02 is an oriental-fruity fragrance also launched in 2010 as a limited edition. It opens with ultimate *******ing notes – mint, mandarin and black currant, adding an unexpected blend of green apple, peach, patchouli and white musk in a heart. A base includes balmy nuances of teak wood, cedar, amber and benzoin. Tu duzo składników które lubią tygrysy ![]() Szkoda, że nie ma jeszcze zdjęć butelki... Ale coś mi się wydaje, że będzie polowanko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Annick Goutal, Ninfeo Mio Byłam dzisiaj, wąchnęłam i nawet zaaplikowałam na nadgarstek (swoją drogą nie wiedzieć czemu, to pierwszy zapach Goutal, który poznałam ![]() Moje skojarzenie - porzeczki, agrest i pokrzywy ![]() Sabbath już je zrecenzowała jakiś czas temu (tutaj)
![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
Strasznie się ostatnio zaniedbałam
![]() A nowości sporo ![]() Gwaizdeczkowe: Jennifer Aniston Lolavie Ma być kwiatowo ![]() Załącznik 3039076 Kolejna wersja Moschino: Moschino Toujours Glamour Toujours Glamour is based on composition of Glamour edition, but *******ed with red currant and green violet leaves in charge of this mischievous elegant edition spiced with cardamom. A heart of this fragrance blooms with innocent white lily of the valley and intoxicating jasmine with a hint of bitter almond. A base intertwines heliotrope, benzoin and sensual musk. Dostępne od czerwca 2010. Załącznik 3039078 Nowości od S.T.Dupont: S.T.Dupont Essence Pure ICE Pour Femme - The perfume opens with fresh and energetic notes aromas of frozen bergamot, mandarin and watermelon. A heart incorporates elegant, cold notes of jasmine, rose and lotus, while a base is composed of patchouli, amber and white rice. S.T.Dupont Essence Pure Ice Pour Homme - Top notes of the composition offer lime, mandarin and grapefruit, which leave a bitter trace on the skin. Aromas of sea notes, juniper and bamboo leaf intertwine in a heart, while a base includes woody notes, amber and white musk. Załącznik 3039079 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
Nie ma za co
![]() Krótko i skromnie, ale zapach nie zachęcił mnie do dalszych testów ![]() Nowy zapach Bond No 9 Andy Warhol Montauk - zapach unisex, pojawi się na rynku w 2010. Nos - Twórca: Laurent Le Guernec. Nuty zapachowe - bergamotka, liść wawrzynu, czarna porzeczka, hiacynt, wiciokrzew, konwalie, nuty drzewne, klon, dąb (??) i ambra. Będzie dostępny w dwóch rodzajach flakonów: Załącznik 3041110 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja się nie mogę doczekać nowej Balenciagi. Wie ktoś może, kiedy przybędzie do polskich sklepów?
![]() |
![]() |
#131 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
never say no to panda
|
z tego, co pamiętam, widziałam je na Escentualu
![]() *edit - tak, miałam rację: 100ml - 78Ł 50ml - 52Ł 30ml - 33Ł http://www.escentual.com/van-cleef-and-arpels/oriens/
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2010-04-18 o 11:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Przyczajenie
|
Black Star Avril Lavigne
Załącznik 3041363
''Black Star'' to debiut Avril Lavigne na rynku kosmetycznym. W 2008 roku piosenkarka podpisała umowę z ''Procter & Gamble'', która stworzyła zapach piosenkarki. Perfum ''Black Star'' zawiera w sobie różowy kwiat hibiskusa, czarna śliwkę i gorzka czekoladę. Oprócz perfum powstał także żel pod prysznic, balsam do ciała i dezodorant w sprayu. W Polsce zapach na polki trafił we wrześniu 2009. Aby zobaczyć jak pachną możecie zamówić darmową próbkę. Na stronie http://www.avril-lavigne-perfumes.com/web/pl_PL/ Edytowane przez Patty_ Czas edycji: 2010-04-18 o 12:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
Nowość i może wreszcie spełnienie marzeń dla miłośników kawy w perfumach:
Jo Malone The Black Vetyver Café Collection Nuty głowy: przypalana czarna kawa, olejek cytrusowy Nuty serca: odrobinka zielonego pieprzu, kolendra, muszkat Nuty bazy: wetiwer, kadzidło, porosty z Colorado (??), sekwoja, drzewo sandałowe, naturalna egzotyczna wanilia ![]() Załącznik 3046833 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
Ciekawosta z Avon'u
![]() Kolejny gwiazdorski zapach: Outspoken by Fergie - Avon Tu więcej ![]() Nuty: frozen black currant, starfruit and wild saffron, tuberose, jasmine and passionflower, ebony, leather and vetiver. Załącznik 3049156 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapowiada się interesująco ![]() ![]() Tylko szkoda, że JM w Polsce ni mo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#139 | |
Zakorzenienie
|
Będziemy szukać
![]() Cytat:
![]() Ale może jak większości nie będzie się podobać, upoluję używkę w dobrej cenie i będę miała flakonik ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 |
Zadomowienie
|
L'occitane Voyage en Mediterranee- czy ktoś miał już przyjemność z labdanum
![]()
![]() |
#141 | |
never say no to panda
|
Cytat:
![]() ale to nowość nie jest (jeśli już, to zeszłoroczna) generalnie u mnie w L'Occitanie sprzedawczyni wyciągała mi tester spod lady, bo podobno zapach był, ale sie momentalnie rozszedł bardzo ładna wersja labdanum (za dużo nie ma co się rozwodzić, bo zapach nie jest za bardzo złożony, a przynajmniej na mojej skórze był prosty, jak konstrukcja cepa), trochę w kierunku Labdanum Karan, ale mniej... "szlachetny" (?) i kwestia, która zdyskwalifikowała go u mnie na samym starcie - jest skandalicznie nietrwały - zapsikałam łapę od góry do dołu i po godzinie zostało co najwyżej wspomnienie zapachu :/
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
jakim cudem ja tego nie widziałam?I nie znam?
![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
DKNY Love from New York
(50ml, 199 zł, Douglas) nutki: kwiat lotosu, frezji, czarnej porzeczki, brzoskwini i liści fiołków.
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
Wreszcie coś nowego u Thierry'ego
![]() Thierry Mugler - Womanity Więcej do poczytania tu Nuty: figa, drzewo figowe, kawior Butelka, jak zwykle u Muglera ciekawa ![]() Załącznik 3075922 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Buteleczka fajna, to zawleczka jakaś jak w granacie? Tylko nazwa i ten różowy płyn mnie nie co martwi, co by nas kolejną Paryżnką Manfred nie uraczył. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale to nowość? Bo próbkę miałam już dawno, i zapach ładny, ale krótkotrwały jak Demeter i niezbyt głęboki. Zniknął Black Vetyver Cafe ze strony, więc może robia reedycję.
![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
Notkę o Jo Malone The Black Vetyver Cafe Collection znalazłam w "nowościach" na tej stronie, tam podana data wejścia do sprzedaży to 25.03.2010.
Teraz nowe jabłuszko Niny: Le Paradis de Nina - Nina Ricci Edycja limitowana, dostępna od kwietnia 2010 Nuty za fragrantica.com: Le Paradis de Nina opens with citrusy sparkles of orange, mandarin, orange blossom and delicate almonds. A heart features heliotrope along with glazed apple and gardenia, whereas base notes incorporate sandalwood, blond wood, patchouli and vanilla. Załącznik 3082309 Załącznik 3082310 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
never say no to panda
|
lada chwila część wizażanek zapozna się z Ninowym Rajem, bo sprowadziłyśmy z Escentuala - jak dla mnie rewelacja, chociaż Nin nie lubię (i nijak nie zgadzają mi się nuty z tym, co czuję
![]()
![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy było już wspominane o nowym tegorocznym Escale aux Marquises.
Zapowiada się ciekawie. Cynamon i imbir w składzie ![]() Edytowane przez lady_poison Czas edycji: 2010-05-12 o 22:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
Bedzie jeszcze Acqua di Gioa Armaniego http://www.fragrantica.com/perfume/G...ioia-8442.html
Beauty Calvina Kleina http://www.fragrantica.com/perfume/C...auty-8840.html Na oba ostrze sobie pazurki, choc mam przeczucie, ze beauty bedzie ciut banalne, a zapach Armaniego typowo letni, na wakacje ![]() Ale co tam, warto poczekac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:07.